WC - rozmowy o wszystkim

anialistopad

#7384521 Napisano: 15.08.2026 18:10:35
taak napisał(a):

Przychodzi na maila instrukcja, mail pt. Drop z apki Maka jest już Twój!

2. Kod aktywujesz na stronie: https://www.disneyplus.com/redeem

Dziekuje juz ogarnelam
1 taak 0

rainbowdash

#7384642 Napisano: 16.08.2026 16:05:22
co tu się odwaliło?  Po co mi kłódka do kremu???? Macie jakiś pomysł??

kumulacja

#7384644 Napisano: 16.08.2026 16:09:28
rainbowdash napisał(a):

Proste! Każą nam zamknąć gęby na kłódkę, żebyśmy tyle nie paplały emotka

pioge7

#7385084 Napisano: 17.08.2026 21:16:04
Jeśli komuś zalegają...

atyde25

#7385146 Napisano: 18.08.2026 09:33:18
Znowu obgadywanie ,znowu nos mnie swędzi. Ale liczę ,że to znak przed wysypem wygranych. I oby nie kurzołapy  i coś fajnego na bogato emotka
0 0

isiulka

#7385155 Napisano: 18.08.2026 10:05:04
rainbowdash napisał(a):

W reklamach było coś o sporcie, wiec może chodzi o kłódkę do szafki na siłowni? Tam faktycznie kłódki są na wagę złota.

adamo86

#7385158 Napisano: 18.08.2026 10:07:56
rainbowdash napisał(a):

Można sobie gdzieś powiesić kłódkę i niech vichy emotka

isiulka

#7385161 Napisano: 18.08.2026 10:08:52
Wygrałeś  emotka
0 0

atyde25

#7385241 Napisano: 18.08.2026 12:56:26
Drugie podejście do Wedla i czy nie zapomnę o niczym promo. Ale coś mi motywacja do gry podskoczyła. Chyba ,że jest chłodniej i tak się nie pocę bo to jednak męczy. Mam 5 paczek z paczkomatu do odbioru ( nic z konków same potrzebne rzeczy ).

Dama_z_lisem

#7385273 Napisano: 18.08.2026 13:32:46
Ej ja chyba nie do końca rozumiem zadanie konkursowe w Wedlu...
0 0

atyde25

#7385961 Napisano: 20.08.2026 06:51:40
Bardzo mi się podobają te przykładowe pokazowe ( przykładowe ) paragony na stronach loterii. I z takim pięknym całym opisem zakupionego produktu hahahhah .Tak idealnie określone jest na nim co jest kupione. I potem lądujesz w sklepie nie z kartonu i masz opisy od czapy. Wolę być świeżakiem a nie takim pozbawionym złudzeń starszakiem.
1 nanajka81 0

whoisshe

#7386207 Napisano: 20.08.2026 14:55:28
Hej! W zeszłym tygodniu założyłam konto na tiktoku na którym dzielę się swoją konkursową przygodą i próbą wygrania wycieczki emotka . Przyznam, że widząc jak innym tutaj się udaje nabrałam wiary i motywacji, i wzięłam sobie za cel kiedyś również znaleźć się w gronie wybrańców :p. Pomyślałam, że jeśli gdzieś znajdą się osoby, które może to zainteresować, to właśnie tutaj emotka . Może nie jestem aż takim konkursowym wyjadaczem, dopiero od marca regularnie się zgłaszam i nie rejestruje nigdy po 100 paragonów, nie rejestruje się w dosłownie każdym konkursie, a loterie robię raczej od czasu do czasu, ale ciągle szukam w kreatywnych zadaniach, jak filmiki albo zdjęcia i będę pokazywała jak coś mi się uda, więc nienachalnie zapraszam emotka .
https://www.tikto...mp;_t=ZN-992appdZ859
0 0

sks900

#7386543 Napisano: 21.08.2026 14:43:27
Warto zastrzec PESEL, bo złodzieje tożsamości nie śpią, "Sprzedawała samochód i… stała się ofiarą złodziejki tożsamości" https://uwaga.tvn...tozsamosci-st9198811

ps. Oszustka mogła działać bardzo długo, m.in dlatego, że kurierzy nie sprawdzali dowodu osobistego.
0 0

atyde25

#7386586 Napisano: 21.08.2026 16:27:10
Fajne ,fajne te Diuvie to są te "odpowiedniki oryginalnych perfum". Jedna męska i jedna damska próbka. Psikłam obie na zgięcia łokciowe i zobaczymy jak trwałość. Nie razem mam 2 ręce hahhah. Rozpiskę dali z numerami i jaki to odpowiednik .Wszystko tak ładnie zapakowane.
0 0

WystarczyUwierzyc

#7386667 Napisano: 21.08.2026 23:23:05
Hej. Może mieliście taką sytuację i podpowiedzcie co mogę zrobić. Otóż drugi raz w tym tygodniu mam nieprzyjemne doświadczenie związane z dostarczeniem paczk,a właściwie z niedostarczeniem ...ale do rzeczy . Dziś kurier dpd miał dostarczyć chipsy z loterii przysnaki mała nagroda ,ale każda jedna cieszy . Puścil sygnał dosłownie nie zauważyłam... miałam telefon w innym pokoju. Pod bramką jest sprawny dzwonek , jest nawet kamera ... nie przyjechał ... patrzę teraz paczka wraca do nadawcy. Powód ... negatywna weryfikacja odbiorcy. Napiszę do smolara ,ale co jeszcze mogę zrobić .... mieszkam w takim miejscu , dosłownie w lesie . Nie zawsze mam zasięg ,ale nawigacja doprowadza pod sam dom. Pomóżcie... dzięki
0 0

atlantydek

#7386670 Napisano: 21.08.2026 23:28:20
WystarczyUwierzyc napisał(a):

Hej. Może mieliście taką sytuację i podpowiedzcie co mogę zrobić. Otóż drugi raz w tym tygodniu mam nieprzyjemne doświadczenie związane z dostarczeniem paczk,a właściwie z niedostarczeniem ...ale do rzeczy . Dziś kurier dpd miał dostarczyć chipsy z loterii przysnaki mała nagroda ,ale każda jedna cieszy . Puścil sygnał dosłownie nie zauważyłam... miałam telefon w innym pokoju. Pod bramką jest sprawny dzwonek , jest nawet kamera ... nie przyjechał ... patrzę teraz paczka wraca do nadawcy. Powód ... negatywna weryfikacja odbiorcy. Napiszę do smolara ,ale co jeszcze mogę zrobić .... mieszkam w takim miejscu , dosłownie w lesie . Nie zawsze mam zasięg ,ale nawigacja doprowadza pod sam dom. Pomóżcie... dzięki

Smolar raz mi 3 razy wysyłał paczkę, więc na bak Ci wyślę raz jeszcze  Niestety tym samym kurierem Zwróć temu swojemu pędziwiatrowi  uwagę, najlepiej zadzwoń w dniu dostawy do niego
1 kumulacja 0

samuraj

#7386671 Napisano: 21.08.2026 23:30:23

Napisz do smolara i przedstaw jak sytuacja wyglądała,tam pracują bardzo fajni ludzie, wyślą ponownie 😉

agicho

#7386679 Napisano: 22.08.2026 06:10:12

Miałam , młody , nadgorliwy kurie ubzdurał sobie ,że  przesyłkę (500 zł w bonach do Dino) musi dostarczyć do rąk własnych(niczym pismo sądowe😱).Mimo, iż mąż był w domu nie wydał mu nagrody bo...nie podobał mu się jego podpis (grafolog się znalazł) .I mimo, iż dzwnilam do niego on się uparł,że nagroda wraca do nadawcy. Od razu wykonałam telefon do agencji i poszli mi na rękę i wysłać na dowolny punkt jaki sobie wybiorę a dokument zwrotny podpiszę i wyśle im mailowo.
Nie omieszkałam znakować do firmy kurierskiej pisma, przeprosili . Ale nerwów, złości  co nie miara.
1 kumulacja 0

atyde25

#7386752 Napisano: 22.08.2026 14:46:07
Poszłam po Zozole zapomniałam kupić .Za to mam Neboa za 49,99 bo dawali torbę żółwia a chciałam odebrać kulę do kąpieli z piany i figurki 6 numerek z ganku czyściochów. Nie przetwarzam tylu informacji jednorazowo ale jeszcze kod za 10 zeta chciałam wykorzystać w Żabce a Magenta Moments a trochę mi się one wymieszały i nie wiem które wykorzystane a które nie. Nie mam już łba na pilnowanie wszystkiego.

ktosiek1

#7386783 Napisano: 22.08.2026 18:03:46
atyde25 napisał(a):

Poszłam po Zozole zapomniałam kupić .Za to mam Neboa za 49,99 bo dawali torbę żółwia a chciałam odebrać kulę do kąpieli z piany i figurki 6 numerek z ganku czyściochów. Nie przetwarzam tylu informacji jednorazowo ale jeszcze kod za 10 zeta chciałam wykorzystać w Żabce a Magenta Moments a trochę mi się one wymieszały i nie wiem które wykorzystane a które nie. Nie mam już łba na pilnowanie wszystkiego.

Ja kupiłam Neboa online za ponad 50 zł  i żółwia nie dostałam. Potem poszłam po zakupy już osobiście by odebrać kule do kąpieli i te figurki czyściochowo czy jak im tam i słyszę, że już ich nie ma. Tadaaam...
0 0