WC - rozmowy o wszystkim

pannajaska

#7386805 Napisano: 22.08.2026 20:28:26
Zastanawiam się czy brać udział w konkursie coli z kodami. W poprzednich latach przed świętami można było wymieniać te kody na jakieś kubki i talerze coli we współpracy z Bolesławcem. Może i w tym roku będzie jakaś taka akcja i nie warto wykorzystywać kodów ?
0 0

tereniagno

#7386806 Napisano: 22.08.2026 20:35:59
misiamarysia napisał(a):

Ja mam tak samo pod początku.

Teraz weszłam w Chrome i działa, a na Firefoxie nadal nie. emotka

krab24

#7386812 Napisano: 22.08.2026 21:34:27
Hej, jak Ktoś znajdzie konkurs, w którym można wygrać nowe życie to dajcie znać bo właśnie ktoś "pokruszył mi serce i się rozpadło" Sprawa pilna ;(

magdalena-chili

#7386816 Napisano: 22.08.2026 22:03:40
krab24 napisał(a):

Hej, jak Ktoś znajdzie konkurs, w którym można wygrać nowe życie to dajcie znać bo właśnie ktoś "pokruszył mi serce i się rozpadło" Sprawa pilna ;(

My Dear, nowe życie zaczyna się WŁAŚNIE TERAZ. 
Serce się poskłada, jak najpieknoejsze puzzle, jeszcze będzie przepięknie! emotka  i wróć wtedy do mnie z informacją emotka

Diana02

#7386826 Napisano: 22.08.2026 22:39:46
boss75 napisał(a):

Po prawie dwóch miesiącach przerwy wracam na forum konkursowe! 😊 Trochę mnie tutaj nie było, więc pomyślałem, że najwyższy czas się odezwać. Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie i że forum nie zdążyło się całkowicie odzwyczaić od Bossika 😂A wracam od razu z małą prośbą. Zbieram naklejki z Biedronki na Gang Zaradniaków. Nie wiadomo jeszcze, czy w kolejnej edycji będą jakieś kody do Quizu, czy pojawią się inne możliwości zabawy, ale skoro naklejki są, to warto je zbierać - tym bardziej, że  można je wymienić na maskotki .Tym razem mam też dodatkową motywację ❤️ Chciałbym uzbierać jak najwięcej również z myślą o małej Agatce. Większość z Was pewnie doskonale wie, kim jest Agatka i dlaczego zależy mi na nalepkach dla Niej.Dlatego jeśli robicie zakupy w Biedronce, zbieracie naklejki, a jakieś zostają Wam niewykorzystane, będę bardzo wdzięczny za każdą, którą będziecie mogli mi przekazać. Nawet pojedyncza naklejka robi różnicę, a wspólnymi siłami można uzbierać naprawdę sporo. ❤️No i tak na koniec… prawie dwa miesiące ciszy, żadnych konkursowych wpisów od  Bossika… chyba nikt za nim nie tęsknił?
Miło znowu tutaj być! ❤️

ja jestem poza tematem, więc kim jest mała Agatka? 🤔😳😀

atyde25

#7386865 Napisano: 23.08.2026 10:57:20
Przyrzekam na wszystko co najważniejsze ( czyli na siebie ) nigdy więcej skargi na moją Biedrę nie napiszę niech mnie wtedy piorun zabije na miejscu amen. Laski były w Biedrze 40 minut przed zamknięciem nie. I ochroniarz za nimi chodził no ale to jego praca nie stresowały się .Poszły do kasy ,zapłaciły a on pokazać paragon bo coś się nie zgadza. I do nich nie ma reklamówek. Pozwoliły mu sprawdzić inne zakupy ,dały oczywiście paragon. Jedna polazła szybko za reklamówki zapłacić .I chcą wyjść a on nie kierowniczka musi przyjść. Ta jedna nerwowa lekko się zagotowała bo ot trwało ponad 20 minut to czekanie wyszła przed sklep ,druga została .Przychodzi kierowniczka i mówi nie rozumiem o co chodzi i pyta ochroniarza co się stało .A ten ,że one zakupów nie pozwoliły sprawdzić czy zgodne z paragonem. Masakra widać chciał się wykazać w pracy i dym zrobił po nic. Może gość uprzedzony do par jednopłciowych ale przecież nie miały na twarzach wypisane ,że są razem. A ja przecież kupuje na kilka paragonów więc to też może być podejrzane . Ale odpukać nigdy nie miałam problemów o to w sklepach.
1 kumulacja 0

agakaz2

#7386931 Napisano: 23.08.2026 17:48:31
Diana02 napisał(a):

boss75 napisał(a):

Po prawie dwóch miesiącach przerwy wracam na forum konkursowe! 😊 Trochę mnie tutaj nie było, więc pomyślałem, że najwyższy czas się odezwać. Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie i że forum nie zdążyło się całkowicie odzwyczaić od Bossika 😂A wracam od razu z małą prośbą. Zbieram naklejki z Biedronki na Gang Zaradniaków. Nie wiadomo jeszcze, czy w kolejnej edycji będą jakieś kody do Quizu, czy pojawią się inne możliwości zabawy, ale skoro naklejki są, to warto je zbierać - tym bardziej, że  można je wymienić na maskotki .Tym razem mam też dodatkową motywację ❤️ Chciałbym uzbierać jak najwięcej również z myślą o małej Agatce. Większość z Was pewnie doskonale wie, kim jest Agatka i dlaczego zależy mi na nalepkach dla Niej.Dlatego jeśli robicie zakupy w Biedronce, zbieracie naklejki, a jakieś zostają Wam niewykorzystane, będę bardzo wdzięczny za każdą, którą będziecie mogli mi przekazać. Nawet pojedyncza naklejka robi różnicę, a wspólnymi siłami można uzbierać naprawdę sporo. ❤️No i tak na koniec… prawie dwa miesiące ciszy, żadnych konkursowych wpisów od  Bossika… chyba nikt za nim nie tęsknił?
Miło znowu tutaj być! ❤️

i chyba zignorował kolega twoje pytanie emotka
0 0

Diana02

#7386945 Napisano: 23.08.2026 19:53:50
agakaz2 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

boss75 napisał(a):

Miło znowu tutaj być! ❤️

i chyba zignorował kolega twoje pytanie emotka

tlumaczę kolegę - odpowiedział na priv, już wiem ☺️😉😄

kaka72

#7387138 Napisano: 24.08.2026 14:35:43
Czy jest jakiś konkurs/loteria gdzie można wygrać bilety na drift Masters?
0 0

halliday

#7387175 Napisano: 24.08.2026 16:11:26
kaka72 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs/loteria gdzie można wygrać bilety na drift Masters?

a red bull nie miał gry z biletami do wygrania na to?
1 kaka72 0

boss75

#7387297 Napisano: 24.08.2026 22:43:18
https://www.faceb...et=a.507042709393653

Moi drodzy  bardzo bym prosił o lajki  pod tym postem
Chciałbym min 500 
Wiem, że nasze forum mam moc 
Dziękuję za wysłuchanie
Pozdrawiam wszystkich

alexmusic

#7387431 Napisano: 25.08.2026 12:20:48
Hejka. Wiem, że była już taka rozmowa ale nie potrafię jej nigdzie znaleźć. Jakiego operatora polecacie na kartę? Który teraz najlepiej wypada cenowo? No i musi mieć rok ważności konta po doładowaniu, a nie jak Orange liczy sobie 29 zł.  Będę wdzięczna za wszystkie polecajki. Pozdrówka.
0 0

kachakacha

#7387448 Napisano: 25.08.2026 13:07:44
alexmusic napisał(a):

Hejka. Wiem, że była już taka rozmowa ale nie potrafię jej nigdzie znaleźć. Jakiego operatora polecacie na kartę? Który teraz najlepiej wypada cenowo? No i musi mieć rok ważności konta po doładowaniu, a nie jak Orange liczy sobie 29 zł.  Będę wdzięczna za wszystkie polecajki. Pozdrówka.

W maju córce kupowałam starter z nju. Konto ważne bezterminowo, za 19zł ma 20Gb internetu, rozmowy, smsy. Nie wiem czy to aktualna oferta.
1 alexmusic 0

wiolka252

#7387485 Napisano: 25.08.2026 13:52:57
Z Tymbarka haselka,nie powinny przyjść srebrne łańcuszki ? ...bo to zwykły badziew raczej
0 0

boss75

#7387487 Napisano: 25.08.2026 13:56:40
Kochani jak ktoś ma vouchery na quiz biedronkowy ,a nie potrzebuje to chętnie przygarnę emotka
Pozdrawiam bossik75
0 0

as32572

#7387491 Napisano: 25.08.2026 13:59:59
alexmusic napisał(a):

FAKT MOBILE, co tydzien wpisujesz kody z gazety i masz 10 sms, 10 minut rozmow i 50mb za free, za 5zl przedluzasz konto na rok.
1 alexmusic 0

halliday

#7387522 Napisano: 25.08.2026 15:26:57
alexmusic napisał(a):

Ja bym polecał sprawdzić:
A2mobile,
Fakt mobile
Nju mobile
Virgin Mobile

W nju po doładowaniu za 5zł co chyba 90 dni czy 180 dni przychodzi z sms z pytaniem czy nadal korzystasz z numeru i musisz odpowiedzieć w ciągu 48 lub 72h aby numer pozostał aktywny.
A w tych pozostałych doładowanie 5zł daje rok ważności konta jak się nic nie zmieniło ostatnio

Ps. Klucz mobile, także doładowanie daje rok ważności konta, ale trzeba raz na 30 dni zrobić 1-2 sek rozmowe aby nie pobrało 3zł za brak aktywności.
1 alexmusic 0

boss75

#7387965 Napisano: 26.08.2026 16:26:59
Moi drodzy pilnie przygarnę kody na quizy biedronkowe
Każdy kod na wagę złota 
Zbieram na maskotki dla małej Agatki
Pozdrawiam Was serdecznie
1 gryszelm 0

isiulka

#7387969 Napisano: 26.08.2026 16:39:09
boss75 napisał(a):

Moi drodzy pilnie przygarnę kody na quizy biedronkowe
Każdy kod na wagę złota 
Zbieram na maskotki dla małej Agatki
Pozdrawiam Was serdecznie

A o co chodzi? Nie wiem co za kody.
0 0

agakaz2

#7387978 Napisano: 26.08.2026 16:58:59
isiulka napisał(a):

A o co chodzi? Nie wiem co za kody.

co roku przy maskotkach z biedronki mozna dostac kody ktore upowazniaja do quizu i za to jest dodatkowa naklejka