Wkurza mnie...

moskala22

#5660763 Napisano: 24.05.2013 14:09:17
mój pyskaty czterolatek, do którego dołączył ostatnio dwulatek. Mały jeszcze słabo mówi, ale pyskowanie wychodzi mu świetnie
0 0

anialistopad

#5660768 Napisano: 24.05.2013 14:12:15
mam dola jestem zla i nic mi sie nie udaje emotka
0 0

benasia

#5660781 Napisano: 24.05.2013 14:21:27
Wkurza mnie dziś wszystko - wszystko idzie źle, ciągle coś wyskakuje a w dodatku mam problemy od 2 dni z internetem i głównie go nie mam niż mam emotka
Mam już dość na dziś emotka
0 0

Gość: buskowianka

#5660782 Napisano: 24.05.2013 14:21:33
wkurza mnie ból zatok tak silny że az na wymioty sie zbiera.Paskudna pogoda emotka
0 0

efelinkaaa

#5660792 Napisano: 24.05.2013 14:38:42
anialistopad napisał(a):

mam dola jestem zla i nic mi sie nie udaje emotka

mi też... flora nic, kamis nic, jogobella też ma mnie w poważaniu...

A jeszcze wkurzyła mnie Rumunka na mieście, przechodziła obok i poklepała mnie po głowie.. (?). W sumie... może odczarowała zły urok?
0 0

mia

#5660801 Napisano: 24.05.2013 14:48:08
Dziewczyny, chyba jakiś biometr, czy jak się to zwie, jest dzisiaj coś nie tego... emotka

Ja mam dzisiaj kompletnie beznadziejny nastrój, choć nie mam akurat żadnego konkretnego powodu, wręcz powinnam być zadowolona z lepszych wyników badań. Ale jak mówię, mam taki dzień, że moja konkluzja była: "Znaczy, jeszcze trochę pożyję". Z naciskiem na "trochę"... emotka
0 0

barszcz

#5660819 Napisano: 24.05.2013 15:05:00
Wkurzają mnie sms-wyślij życzenia Mamie!Moja Mama umarła w pażdzierniku i pewnie jeszcze wielu odbiorców jest w podobnej sytuacji. emotka
0 0

joan

#5660822 Napisano: 24.05.2013 15:09:26
barszcz napisał(a):

Wkurzają mnie sms-wyślij życzenia Mamie!Moja Mama umarła w pażdzierniku i pewnie jeszcze wielu odbiorców jest w podobnej sytuacji. emotka

U mnie też ten spam, chyba już z 6x emotka
0 0

mia

#5660827 Napisano: 24.05.2013 15:17:09
barszcz napisał(a):

Kochana, to samo odczuwam, kiedy leci spam na Dzień Ojca... emotka

Poubijałabym sukinsynów! Szkoda, że nie da się im odpisać! emotka
0 0

barszcz

#5660831 Napisano: 24.05.2013 15:23:31
Joan i mia emotka
0 0

asantesana

#5660946 Napisano: 24.05.2013 17:52:44
Zimno... na zewnątrz od kilku dni 10 stopni, ja siedzę w bluzce, swetrze, polarze, przykryta kocem i mam sztywne ręce z zimna. Jutro goście, a ja od rana czekam, żeby móc wyjść na zakupy, bo nie mam trzeciej ręki do trzymania parasola, a nogą nie umiem... Ja jestem człowiekiem absolutnie ciepłolubnym, z niskim ciśnieniem i taka pogoda to dla mnie depresja murowana...
0 0

Gość: merkana

#5661233 Napisano: 25.05.2013 00:34:02
A mnie na maksa wkurza to, że wszędzie promowane są wyłącznie szczupłe/bardzo szczupłe kobiety. Ok, ładne, szczupłe sylwetki są bardzo spoko, ale to wkurzające, kiedy wszędzie wrzuca się i zachwyca zdjęciami żywych kościotrupów, na których wisi rozmiar 0. To smutne, bo młode dziewczynki (ale i nie tylko one) wbijają sobie do głowy hasło: "Jesteś chuuuda- jesteś piękna", a bardziej krągłe kobiety (mimo, że nie jednokrotnie wyglądające lepiej niż te wszystkie modelki) popadają w straszne kompleksy emotka rany, idealna figura to nie wszystko! emotka
0 0

Gość: konkursy15

#5661237 Napisano: 25.05.2013 00:54:40
merkana napisał(a):

A mnie na maksa wkurza to, że wszędzie promowane są wyłącznie szczupłe/bardzo szczupłe kobiety. Ok, ładne, szczupłe sylwetki są bardzo spoko, ale to wkurzające, kiedy wszędzie wrzuca się i zachwyca zdjęciami żywych kościotrupów, na których wisi rozmiar 0. To smutne, bo młode dziewczynki (ale i nie tylko one) wbijają sobie do głowy hasło: "Jesteś chuuuda- jesteś piękna", a bardziej krągłe kobiety (mimo, że nie jednokrotnie wyglądające lepiej niż te wszystkie modelki) popadają w straszne kompleksy emotka rany, idealna figura to nie wszystko! emotka

tak teraz media kreują wizerunek współczesnej kobiety, a reklamy w tv np typu "muszę się odchudzać w dzień i w nocy,żeby pojechać na wakacje" emotka
świat modelingu nie stawia na anorektyczki,ale jest ich coraz więcej...
0 0

aurorcia

#5661261 Napisano: 25.05.2013 08:31:30
konkursy15 napisał(a):

merkana napisał(a):

tak teraz media kreują wizerunek współczesnej kobiety, a reklamy w tv np typu "muszę się odchudzać w dzień i w nocy,żeby pojechać na wakacje" emotka

To już wiem dlaczego od kilku lat na wakacjach nie byłam emotka Bo nie odchudzam się ani w dzień ani w nocy emotka
0 0

petunija1

#5661328 Napisano: 25.05.2013 11:26:29
asante napisał(a):

Zimno... na zewnątrz od kilku dni 10 stopni, ja siedzę w bluzce, swetrze, polarze, przykryta kocem i mam sztywne ręce z zimna. Jutro goście, a ja od rana czekam, żeby móc wyjść na zakupy, bo nie mam trzeciej ręki do trzymania parasola, a nogą nie umiem... Ja jestem człowiekiem absolutnie ciepłolubnym, z niskim ciśnieniem i taka pogoda to dla mnie depresja murowana...

U znajomych jutro komunia...
Mam nadzieję,że choć trochę się poprawi.
Bo już widzę te biedne dzieciaczki w białych albach jak mkną pomiędzy kałużami... emotka
0 0

renatak0

#5661332 Napisano: 25.05.2013 11:31:22
A mnie wkurza ,ze zapodziałam mój zeszyt z paragonami konkursowymi masakra , nigdzie go nie mogę znaleść a targałam go między domem i pracą
0 0

Gość: koza.k90

#5661335 Napisano: 25.05.2013 11:34:03
renatak0 napisał(a):

A mnie wkurza ,ze zapodziałam mój zeszyt z paragonami konkursowymi masakra , nigdzie go nie mogę znaleść a targałam go między domem i pracą

pewnie został w pracy
0 0

Gość: jolcia12

#5661344 Napisano: 25.05.2013 11:41:01
aurorcia napisał(a):

konkursy15 napisał(a):

merkana napisał(a):

To już wiem dlaczego od kilku lat na wakacjach nie byłam emotka Bo nie odchudzam się ani w dzień ani w nocy emotka

polecam fajny pozytywny fanpage https://www.faceb...y?hc_location=stream

sama ani nie jestem kosciotrupem, ani osobą puszystą,
noszę rozm 38, i uważam że mam idealne wymiary emotka
0 0

renatak0

#5661367 Napisano: 25.05.2013 12:30:47
koza.k90 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

pewnie został w pracy

no własnie przekopuje teraz moje biurko, boje sie tylko,ze moje "życzliwe" koleżanki miały z tym coś wspólnego emotka
0 0

Gość: pola731

#5662108 Napisano: 26.05.2013 22:10:09
wkurzają mnie te j* kleszcze - niby pies zabezpieczony (krople i obroża ) a i tak jakiś się wkręcił i w efekcie babeszioza .... dziś klinika weterynaryjna, badania i leczenie - lekarz nas pocieszył, że wyniki badań ma dość dobre i że szybko wyłapaliśmy objawy, ale ...
1. strasznie szkoda mi psa, bo się męczy - a jest członkiem rodziny i wszyscy się martwimy
2. szkoda mi dzieciaków, bo z racji dość kosztownego leczenia (pęknie 300 zł ) dostaną skromniejsze prezenty na Dzień Dziecka - wiem, że nie będą mieć żalu bo oddałyby mu ostatni kawałek chleba - nie chodzi mi o wyliczenie "ile poszło" -po prostu zawsze mnie wkurzało, że leczenie jest tak drogie
0 0