Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też wysłałam tylko 1 SMSa rzutem na taśmę i niestety wygrałam. Nie wzbogacimy się na tym konkursie. Ciekawe, czy będą nam chcieli koniecznie zawracać głowę tym przedstawicielem. Chyba prościej byłoby zrobić przelewy po te nędzne 60 zł i tyle.
Gość: bruce
Otóż to! W dodatku to pytanie pani jest chamskie i bezczelne! Jak tak w ogóle można zapytać klienta?!
Gość: koza.k90
Gość: gosia16
jest ,jest
3. Sprzedażą promocyjną będą
objęte produkty:
a. Żywiec Zdrój 6x1,5l (słownie: 6 sztuk butelek) woda czysta niegazowana
b. Żywiec Zdrój Smako-Łyk 6x1,5l (słownie: 6 sztuk butelek) woda smakowa niegazowana
Nabycie produktu objętego Konkursem upoważnia do dokonania tylko jednego zgłoszenia. Każdy Uczestnik może
wziąć udział w Konkursie poprzez dokonanie zgłoszenia z prawidłowo wykonanym zadaniem konkursowym
dowolną ilość razy pod warunkiem, że ilość dokonanych zgłoszeń odpowiada ilości zakupionych produktów ~ 2 ~
promocyjnych objętych Konkursem. W przypadku dokonania zakupu więcej niż jednego zestawu promocyjnego
objętego Konkursem na jednym paragonie/fakturze Uczestnik uprawniony jest do dokonania odpowiedniej ilości
zgłoszeń zgodnie z zasadą, że do dokonania jednego zgłoszenia uprawnia dokonanie zakupu jednego z produktów
objętego promocją zgodnie z pkt 1 tego paragrafu
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: koza.k90
sądzę, że kupa kasy zostanie u organizatora
onlyrybka
Postów 1374
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zarty sobie robia :@
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No pomyślcie, co by trzeba zrobić, żeby wygrać zwrot za 60 nakrętek: bo mnie to wygląda tak, że musieliby nagrodzić 10 prac tej samej osoby i dzwonić do niej 10x -> to chyba jakiś żart
Gość: bruce
Może oni też startują w jakimś konkursie, np. - na najzabawniejszy regulamin roku?
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I dobrze Ci tak, tym razem na pewno pożegnasz je na zawsze
Aha. Wkurza mnie, że w dzisiejszych czasach furtkę z wejścia na podwórko zamyka się od środka, drzwi z budynku zamyka się od środka, o braku domofonu nie wspomnę. I sama nie wiem, co ma zrobić kurier, chyba przez żywopłot skakać i flarą się zapowiadać. Pewnie zaraz zadzwoni z awanturą, ale jakoś mi głupio mu tłumaczyć, że ma sobie ręką (na wysięgniku chyba) otworzyć płot przy garażu, eh, cywilizacja
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najpierw otruję bezdomne, marznące kotki pod balkonem
Gość: amif
wg mnie ten zapis ogranicza możliwość wysłania większej ilości sms, tzn nie mogę wysłać wiecej sms niz wielokrotność zakupionych zestawów
inny punkt mówi ze nagrodą jest 10zł za kazdą zebrana w trakcie promocji nakrętkę
onlyrybka
Postów 1374
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18651
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gość: nice
Gość: amif
wygrana w normalnym trybie, zgodnie z regulaminem odesłałam dane i skany paragonów
problem polega na tym, że mam max ilość nakrętek, a jak stwierdziła, tylko ja mam tak duzo, wczoraj napisała maila, że zgodnie z regulaminem mogę miec max 100 nakrętek, dzisiaj telefon czy wysyłałam więcej sms bo na każde 6 butelek powinnam wg niej, choć zaczęła od tego jak ja interpretuję regulamin, nie wiele brakowalo, żebym jej wytłumaczyła gdzie może jechać przedstawiciel z kwota 60zł
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
ankasss
Postów 1231
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2790
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że nie mieszkasz w mojej okolicy bo w kwestii bezdomnych kotów stoję po drugiej stronie barykady
Abrakadabra MIAU 🐈⬛