Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#5800559 Napisano: 03.01.2014 16:39:35
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że po ponad rocznej przerwie zakupiłam parówki Berlinki, choć obiecałam sobie, że już nigdy emotka no ale cóż... mania konkursowania zwyciężyła. Choć mają datę ważności do 21 stycznia, są kwaśne, śmierdzące i niezjadliwe emotka

I dobrze Ci tak, tym razem na pewno pożegnasz je na zawsze emotka

Najpierw otruję bezdomne, marznące kotki pod balkonem emotka

A już myślałam, ze na te koty to całą podwawelską w Biedronce wykupiłaś emotka

Berlinki to jedne z najgorszych parówek jakie znam. Najlepsze są Łukowskie nieodtłuszczone emotka ale niekonkursowe emotka
0 0

calliope

#5800634 Napisano: 03.01.2014 19:52:29
Wkurzyła mnie dziewczyna, która nie wróciła z sylwestra do domu ale cieszę się, że się odnalazła i jest cała. Mam też nadzieję, że rodzina za tą akcję zapłaci. emotka
0 0

staszek

#5800688 Napisano: 03.01.2014 20:51:35
calliope napisał(a):

Wkurzyła mnie dziewczyna, która nie wróciła z sylwestra do domu ale cieszę się, że się odnalazła i jest cała. Mam też nadzieję, że rodzina za tą akcję zapłaci. emotka

zgadzam się emotka a jeszcze bardziej mnie wkurzają komentarze: "co za rodzice, gówniarę na imprezę całonocną puścili, sami sobie winni" itp. No ja się zastanawiam kto w wieku 17 lat siedział w sylwestra w domu z rodzicami przed telewizorem. Ja takich 17-latków nie znam. A jak byłam w tym wieku to też na imprezy chodziłam. Rozumiem, że gdyby miała 13 lat, to takie teksty są uzasadnione, ale nie przy 17.
0 0

cudaczek121

#5800693 Napisano: 03.01.2014 20:53:33
zaczytana-pola napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że po ponad rocznej przerwie zakupiłam parówki Berlinki, choć obiecałam sobie, że już nigdy emotka no ale cóż... mania konkursowania zwyciężyła. Choć mają datę ważności do 21 stycznia, są kwaśne, śmierdzące i niezjadliwe emotka

Berlinki to jedne z najgorszych parówek jakie znam. Najlepsze są Łukowskie nieodtłuszczone emotka ale niekonkursowe emotka

a ten konk jeszcze trwa emotka
0 0

Gość: bruce

#5800695 Napisano: 03.01.2014 20:56:25
staszek napisał(a):

No ja się zastanawiam kto w wieku 17 lat siedział w sylwestra w domu z rodzicami przed telewizorem. Ja takich 17-latków nie znam.

Ja emotka I bardzo sobie chwaliłam takie siedzenie. emotka I wiele bym dała, aby trwało jak najdłużej, ale takie chwile docenia się dopiero po latach. emotka
Oczywiście nie pochwalam tych komentarzy i tak surowych oskarżeń pod adresem jej rodziców, bo nie tak dawno pamiętam o aferze z ucieczką za granicę ... 13-latki! emotka
0 0

benasia

#5800697 Napisano: 03.01.2014 20:59:26
cudaczek121 napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

a ten konk jeszcze trwa emotka

no własnie o jakim konkursie mowa?
0 0

privatedo

#5800714 Napisano: 03.01.2014 21:15:05
calliope napisał(a):

bylam dzis rano na jej blogu... jak sie w niego wczyta to mozna wyczuc, ze dziewczyna miala problemy ze soba i z otoczeniem.
Mimo, ze usmiechnieta i radosna na zdjeciach, we wnetrzu chowala inne oblicze.
0 0

Gość: bruce

#5800734 Napisano: 03.01.2014 21:35:44
privatedo napisał(a):

bylam dzis rano na jej blogu... jak sie w niego wczyta to mozna wyczuc, ze dziewczyna miala problemy ze soba i z otoczeniem.

Ja tak też od razu sobie pomyślałam. Im więcej ma się do czynienia z młodzieżą, tym częściej dostrzega się jej OGROMNE problemy. Czasami one po prostu przerastają tych młodych ludzi. emotka
0 0

Gość: size

#5800739 Napisano: 03.01.2014 21:45:30
privatedo napisał(a):

Jak to nie jest grzechem na naszym forum możesz dać namiary na jej blog?
0 0

iszhara

#5800746 Napisano: 03.01.2014 22:01:41
size napisał(a):

privatedo napisał(a):

Jak to nie jest grzechem na naszym forum możesz dać namiary na jej blog?

http://one-little...3_05_01_archive.html
0 0

Gość: size

#5800764 Napisano: 03.01.2014 22:21:07
iszhara napisał(a):

http://one-little...3_05_01_archive.html

Dziękuję.
0 0

calliope

#5800917 Napisano: 04.01.2014 10:43:18
Niektóre komentarze w sieci o Paulinie to już swoją drogą są okropne, a jej bloga też przejrzałam i mam mieszane uczucia.
Ta dziewczyna mieszka niedaleko mnie, z tego co wiem to "urzędowała" w miejscu ok 10 minut piechotą od swojego mieszkania, nie wzięła ze sobą pieniędzy, wiec większych planów raczej nie miała. Szkoda mi ludzi, mieszkańców i mundurowych z psami tropiącymi, którzy jej szukali, ściągniętego helikoptera, który wczoraj przez pół dnia latał po okolicy. Dobrze tylko, że pan Rutkowski company nie zdążył się wykazać.
Nie zazdroszczę jej teraz, pewnie szybko z domu nie wyjdzie bo ludzie w mieście i w jej szkole nie będą mili raczej.
0 0

malenka89

#5800922 Napisano: 04.01.2014 10:47:32
Wkurza mnie, że każdego dnia zanim zasnę mijają długie godziny emotka
0 0

isiulka

#5800928 Napisano: 04.01.2014 11:05:58
malenka89 napisał(a):

Połóż się spać jak będziesz już totalnie spiąca, na rano nakręć budzik na 7-8. Jak pośpisz 3-4 godziny to następnej nocy padniesz o 22, a w dzien jak poczujesz sie zmeczona to 15 minutek drzemki max. I jakos sie naprostuje, ważne by nie spać za długo i wstawać o w miare normalnej porze.
0 0

Gość: koza.k90

#5800929 Napisano: 04.01.2014 11:08:18
calliope napisał(a):

Niektóre komentarze w sieci o Paulinie to już swoją drogą są okropne, a jej bloga też przejrzałam i mam mieszane uczucia.
Ta dziewczyna mieszka niedaleko mnie, z tego co wiem to "urzędowała" w miejscu ok 10 minut piechotą od swojego mieszkania, nie wzięła ze sobą pieniędzy, wiec większych planów raczej nie miała. Szkoda mi ludzi, mieszkańców i mundurowych z psami tropiącymi, którzy jej szukali, ściągniętego helikoptera, który wczoraj przez pół dnia latał po okolicy. Dobrze tylko, że pan Rutkowski company nie zdążył się wykazać.
Nie zazdroszczę jej teraz, pewnie szybko z domu nie wyjdzie bo ludzie w mieście i w jej szkole nie będą mili raczej.

ludzie teraz żyją Kamieniem Pomorskim i szybko o Paulinie zapomną

najważniejsze, że nic jej się nie stało

za to wątpię, aby o sprawie zapomniały organy ścigania, które mogą obciążyć rodzinę kolosalnymi kosztami akcji
0 0

zaczytana-pola

#5800931 Napisano: 04.01.2014 11:14:56
Zastanawiam się, czy nasza zima pojechała na saksy do Stanów emotka Styczeń, a śniegu nie ma. Ileż można? emotka
0 0

antylopia

#5800932 Napisano: 04.01.2014 11:16:03
isiulka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Połóż się spać jak będziesz już totalnie spiąca, na rano nakręć budzik na 7-8. Jak pośpisz 3-4 godziny to następnej nocy padniesz o 22, a w dzien jak poczujesz sie zmeczona to 15 minutek drzemki max. I jakos sie naprostuje, ważne by nie spać za długo i wstawać o w miare normalnej porze.

Isiulko to nie jest takie proste, pare lat temu cierpiałam na bezsenność przez długie tygodnie spałam po góra 3 godziny bo właśnie musiałam wstawać do pracy i następnego dnia mimo zmęczenia znów potrafiłam zasnąć.
Przyczyn bezsenności jest wiele od stresu, złego odżywiania po po żyły wodne.
Teraz dla odmiany zasypiam jak dziecko jak przyjdzie moja pora i to jest wkurzające.
0 0

kalka

#5801287 Napisano: 05.01.2014 00:18:11
dochaaa napisał(a):

eciepecie napisał(a):

emotka emotka
http://www.sfora....li-go-gwalcic-a62562
emotka emotka
Para gejów zgotowała piekło adoptowanemu chłopcu. Przez cztery lata wykorzystywali seksualnie swojego synka. Nie koniec na tym: za pieniądze pozwalali go gwałcić także innym mężczyznom.

I niech mnie ktoś przekona, że trzeba dać związkom homoseksualnym prawo do adopcji. Never! emotka

po przeczytaniu artykulu poplakalam sie, oni adoptowali tego malca kiedy mial 2 latka? Boooze ja takiego malucha mam obok siebie radosnie sie bawiacego nie wyobrazam sobie jak mozna takiemu dziecku zrobic takie okropienstwo emotka

Jak się takie rzeczy czyta, to się "nóż w kieszeni otwiera" emotka Przynajmniej w Australii, czy USA, to są odpowiednio wysokie kary jak tu 40 lat więzienia!!! A w Polsce? 2,może 3 max 5 i to często w zawieszeniu. Dotyczy to nie tylko pedofili, przecież to farsa, że za zabicie 6 osób pod wpływem narkotyków i alkoholu sprawcy grozi max 15 lat, co w praktyce oznacza 7, rzadziej 12, a 15 to teoria, przy czym często w zawieszeniu, a jeśli już siedzi, to za dobre sprawowanie wypuszczają po 4, 5 latach. emotka Trudno się z tym pogodzić emotka
0 0

staszek

#5801290 Napisano: 05.01.2014 00:35:24

Zastanawiam się, czy nasza zima pojechała na saksy do Stanów emotka Styczeń, a śniegu nie ma. Ileż można? emotka

ciiicho, niech sobie odpoczywa. W zeszłym roku się napracowała u nas, szczególnie wiosną, więc odpoczynek zasłużony. A tak serio, to każdy taki dzień przybliża nas do wiosny! emotka
0 0

zaczytana-pola

#5801292 Napisano: 05.01.2014 00:37:12
staszek napisał(a):

ciiicho, niech sobie odpoczywa. W zeszłym roku się napracowała u nas, szczególnie wiosną, więc odpoczynek zasłużony. A tak serio, to każdy taki dzień przybliża nas do wiosny! emotka

Żeby się później nie okazało, że jak przyjdzie, to posiedzi do połowy czerwca emotka
0 0