Wkurza mnie...

androm

#5801758 Napisano: 06.01.2014 16:14:21
myślę, że kobieta w banku zapomniała, że dziś ustawowe święto i tyle
0 0

Gość: koza.k90

#5802784 Napisano: 07.01.2014 20:53:54
http://www.telepo...rania,2,3,29707.html

najpierw Tchibo, teraz T-Mobile emotka emotka
0 0

Gość: brightwitch

#5802849 Napisano: 07.01.2014 21:48:37
koza.k90 napisał(a):

http://www.telepo...rania,2,3,29707.html

najpierw Tchibo, teraz T-Mobile emotka emotka

Współczuję ludziom w cc, jeśli każą im to sprzedawać...
0 0

zaczytana-pola

#5803272 Napisano: 08.01.2014 14:15:26
Wkurzają mnie organizatorzy, którzy terminy mają za nic...
Wkurza mnie pogoda. Taka nie wiadomo jaka... Szaro, buro i ponuro.
0 0

xooxoo

#5803293 Napisano: 08.01.2014 14:31:09
zaczytana-pola napisał(a):

Dokładnie. Czekam na rozwiązanie konkursów z małymi nagrodami ale do cholery konkurs do 5tego wyników nie ma.. konkurs do 7mego a tam dalej można się zgłaszać.. emotka
0 0

mia

#5803299 Napisano: 08.01.2014 14:35:06
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie pogoda. Taka nie wiadomo jaka... Szaro, buro i ponuro.

Tak samo - i jedno, i drugie.
Jak chodzi o pierwsze, to przede wszystkim Sezon na Orange, który rekordowo daje po garach. W dodatku jak na coś tak czekam, to wiadomo, że nic z tego. emotka
Co do drugiego - u mnie leje i wieje, jakby się kto obwiesił , rewelacja. emotka
0 0

madzia34

#5803301 Napisano: 08.01.2014 14:37:05
brak wypłaty
brak bonów z woseby
padajacy deszcz
przemoczona kurtka (a impregnat kosztował niemało)
emotka emotka emotka
0 0

Gość: aha1111

#5804123 Napisano: 09.01.2014 16:28:16
wkurza albo gorzej mnie dzis bezradnosc polskiej wladzy i opieki nad zwierzetami od godziny dzwonie to do jednego to drugiego zeby ratowaly mloda sarne ktora lezy u mnie za siatka i nie moze chodzic a zyje! nie ma weterynarza no ludzie!
0 0

notta

#5804125 Napisano: 09.01.2014 16:33:27
wkurza mnie moja przeciążona łąkotka- boli to dziadostwo.. emotka
0 0

bloomcia

#5804267 Napisano: 09.01.2014 20:07:31
Wkurza mnie brak rzetelności Nivea... emotka

Oto moja historia dla tych którzy chcą się ze mną zjednoczyć w cierpieniu:

Wygrałam w świątecznym konkursie, miałam wybrać produkty za 2 tys. na prezenty dla siebie i bliskich z określonych sklepów i wysłać im listę (ok. 15 pozycji, wśród nich prezent dla taty, który miał 22 grudnia urodziny). Zrobiłam to jeszcze przed świętami (bo pisali, że może uda się zamówić przed świętami, żeby na święta doszło). Mieli zamówić, nie zamówili. W międzyczasie do końca roku zmieniałam listę kilka razy z tego względu, że ludzie bardzo szybko wykupywali produkty z mojej listy. 6 stycznia dostałam dopiero informacje, żebym zaktualizowała listę, bo wyślą po 6 grudnia. Wysłałam więc 6 grudnia wieczorem listę zaktualizowaną po raz setny (a dodam że ułożenie takiej listy trwa godzinę - dwie). Poprosiłam ich w meilu, żeby zamówili produkty następnego dnia, bo tracę duo czasu na to, a studiuję dwa kierunki plus sesja się zbliża i naprawdę nie mam na to czasu. Nic. Cisza przed dobę. W końcu wczoraj piszę smsa do tej osoby, która się zajmuje moim zamówieniem i dziś dostają info, że zamówią w tym tygodniu - z tym że już na mojej liście nie ma kilku rzeczy, bo z dnia na dzień wszystko bardzo się zmienia. Nawet nie pytajcie jak mnie to wkurza emotka Nic nie mogę zrobić, zero radości! Odpisują jak na lekarstwo i ciągle przeciągają to.

emotka emotka emotka

Dobrze że chociaż voucher na wycieczkę dostałam (z tego samego konkursu) bez problemów...

PS: Wiem wiem, nadużywam słowa "lista", to ze zdenerwowania i pisania "na gorąco"
0 0

zezowaty_kot

#5804284 Napisano: 09.01.2014 20:21:42
aha1111 napisał(a):

wkurza albo gorzej mnie dzis bezradnosc polskiej wladzy i opieki nad zwierzetami od godziny dzwonie to do jednego to drugiego zeby ratowaly mloda sarne ktora lezy u mnie za siatka i nie moze chodzic a zyje! nie ma weterynarza no ludzie!

A jeśli się nie mylę, to sama pomóc nie możesz bo Cię mogą ukarać. Pamiętam taką historię, poruszali ją w Radiu Zet - facet wziął do domu ranną sarnę i mu przypierdzielili wyrok i karę finansową.
0 0

zezowaty_kot

#5804291 Napisano: 09.01.2014 20:28:41
bloomcia napisał(a):

Wkurza mnie brak rzetelności Nivea... emotka

Oto moja historia dla tych którzy chcą się ze mną zjednoczyć w cierpieniu:

Wygrałam w świątecznym konkursie, miałam wybrać produkty za 2 tys. na prezenty dla siebie i bliskich z określonych sklepów i wysłać im listę (ok. 15 pozycji, wśród nich prezent dla taty, który miał 22 grudnia urodziny). Zrobiłam to jeszcze przed świętami (bo pisali, że może uda się zamówić przed świętami, żeby na święta doszło). Mieli zamówić, nie zamówili. W międzyczasie do końca roku zmieniałam listę kilka razy z tego względu, że ludzie bardzo szybko wykupywali produkty z mojej listy. 6 stycznia dostałam dopiero informacje, żebym zaktualizowała listę, bo wyślą po 6 grudnia. Wysłałam więc 6 grudnia wieczorem listę zaktualizowaną po raz setny (a dodam że ułożenie takiej listy trwa godzinę - dwie). Poprosiłam ich w meilu, żeby zamówili produkty następnego dnia, bo tracę duo czasu na to, a studiuję dwa kierunki plus sesja się zbliża i naprawdę nie mam na to czasu. Nic. Cisza przed dobę. W końcu wczoraj piszę smsa do tej osoby, która się zajmuje moim zamówieniem i dziś dostają info, że zamówią w tym tygodniu - z tym że już na mojej liście nie ma kilku rzeczy, bo z dnia na dzień wszystko bardzo się zmienia. Nawet nie pytajcie jak mnie to wkurza emotka Nic nie mogę zrobić, zero radości! Odpisują jak na lekarstwo i ciągle przeciągają to.

emotka emotka emotka

Dobrze że chociaż voucher na wycieczkę dostałam (z tego samego konkursu) bez problemów...

PS: Wiem wiem, nadużywam słowa "lista", to ze zdenerwowania i pisania "na gorąco"

Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki. Duży niesmak został mi po loterii, jeszcze większy po konkursie "Twoje 4 minuty" - gdzie nagrodzone komentarze do filmów były naszprycowane błędami ortograficznymi, brakiem logiki, niektóre ograniczały się do jakże wzniosłego: "ten filmik jest super". I do tej pory nie mogę przeboleć, że wysłałam wtedy tak wiele komentarzy, że wkładałam w nie serce, duszę, humor a przegrałam z takim chłamem... NIVEA doprowadza mnie do szału od dłuższego czasu.
0 0

Gość: aha1111

#5804293 Napisano: 09.01.2014 20:31:09
zezowaty_kot napisał(a):

aha1111 napisał(a):

A jeśli się nie mylę, to sama pomóc nie możesz bo Cię mogą ukarać. Pamiętam taką historię, poruszali ją w Radiu Zet - facet wziął do domu ranną sarnę i mu przypierdzielili wyrok i karę finansową.

Wkurzona bylam na maksa 3 h sarna lezala bo nie mieli kogo po nia wyslac, straz miejska byla popatrzyla i dzwonila po interwencje w koncu ktos chyba przyjechal i ja wzial widzialam samochod osobowy jak odjezdza nie dali mi znac ze ja biora tylko cichaczem, a nie zdazylam juz isc zobaczyc bo odjechali, pani z osrodka pomocy stwierdzila , zeby jej tylko nie Przerobili, bo nie zostawil mi nikt danych zeby dalej to kontrolowac, ale ma jutro dzwonic tam do strazy miejskiej i pytac co z nia to moze jej nie Przerobia tylko uratuja ;/ wkurza mnie jednym slowem Polska
0 0

slonecznik1309

#5804319 Napisano: 09.01.2014 21:00:28
aha1111 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

aha1111 napisał(a):

Wkurzona bylam na maksa 3 h sarna lezala bo nie mieli kogo po nia wyslac, straz miejska byla popatrzyla i dzwonila po interwencje w koncu ktos chyba przyjechal i ja wzial widzialam samochod osobowy jak odjezdza nie dali mi znac ze ja biora tylko cichaczem, a nie zdazylam juz isc zobaczyc bo odjechali, pani z osrodka pomocy stwierdzila , zeby jej tylko nie Przerobili, bo nie zostawil mi nikt danych zeby dalej to kontrolowac, ale ma jutro dzwonic tam do strazy miejskiej i pytac co z nia to moze jej nie Przerobia tylko uratuja ;/ wkurza mnie jednym slowem Polska

mojemu męzowi kiedys sarna wskoczyła zimą pod samochód, miała złamaną nogę, dzwonił na policję, oni do lesniczego.... mąż siedział chyba 3 godziny na mrozie z sarną, przyjechał leśniczy i ją niestety zastrzelił emotka mąż był w szoku i ciężko to wspomina emotka
0 0

Monika11

#5804379 Napisano: 09.01.2014 22:17:42
aha1111 napisał(a):

miałam taką samą sytuację -sarnę mieliśmy u siebie -jakoś przeskoczyła przez ogrodzenie parę miesięcy temu-dzwoniłam do wszystkich instytucji -policja, straż, pobiegłam do leśniczego -który parę domów dalej ma dom, weterynarz -nic zero odzewu-wkurzyłam się zadzwoniłam do gazety - i w końcu się udało ,jednak mają przebicie-nie taki szary Kowalski za parę minut miałam weterynarza -niestety sarenki nie udało się uratować(była bardzo odwodniona:()
0 0

bloomcia

#5804441 Napisano: 10.01.2014 00:20:24
zezowaty_kot napisał(a):

Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki.

No ja miałam tam samo po loterii Nivea. Ale dużo się zmieniło, jak dali mi nagrodę główną w świątecznym konkursie, a zaraz potem dwie nagrody pocieszenia w drugim. Denerwuje mnie tylko to, że są mili jak do mnie piszą, ale mają tak jakby wylane, że tracę swój czas przez ich postawę, zamiast czerpać radość z układania wspomnianej listy (już chyba dziesiąty raz).

PS: zezowaty_kot - Twój komentarz sugeruje, że być może i ja wygrałam chłamem, skoro przyznali mi tyle nagród emotka
0 0

Agnes

#5804500 Napisano: 10.01.2014 09:40:58
wkurzyła mnie dziś poczta na o2
ładuje mi się i ładuje i nie otwiera
widzę tylko że mam 51 wiadomości co mnie wkurza jeszcze bardziej emotka
0 0

zezowaty_kot

#5804543 Napisano: 10.01.2014 10:49:24
bloomcia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki.

No ja miałam tam samo po loterii Nivea. Ale dużo się zmieniło, jak dali mi nagrodę główną w świątecznym konkursie, a zaraz potem dwie nagrody pocieszenia w drugim. Denerwuje mnie tylko to, że są mili jak do mnie piszą, ale mają tak jakby wylane, że tracę swój czas przez ich postawę, zamiast czerpać radość z układania wspomnianej listy (już chyba dziesiąty raz).

PS: zezowaty_kot - Twój komentarz sugeruje, że być może i ja wygrałam chłamem, skoro przyznali mi tyle nagród emotka

Ty wygrałaś główną a oni główne zawsze wybierają "z najwyższej półki" - pierwsze miejsca nigdy mnie nie zawiodły. Chłamem określam zgłoszenia z błędami, bądź ograniczone do "to jest super/bardzo mi się podoba". W mojej ocenie, jeśli zgłoszenia sypią się setkami/tysiącami to te napisane niechlujnie powinny być z miejsca odrzucane. Mocno zapadło mi w pamięci, że przegrałam z hasłami, które miały w sobie słowa "kłucić, wogule i wziąść"...
0 0

Gość: magdaa

#5804551 Napisano: 10.01.2014 11:00:21
zezowaty_kot weźść się i wogule się nie kłuć! emotka
0 0

ilonaxx5

#5804576 Napisano: 10.01.2014 11:20:41
jak mnie wkurza że nic ugrać nie mogę emotka
0 0