Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
androm
Postów 2339
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koza.k90
najpierw Tchibo, teraz T-Mobile
Gość: brightwitch
Współczuję ludziom w cc, jeśli każą im to sprzedawać...
zaczytana-pola
Postów 11516
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie pogoda. Taka nie wiadomo jaka... Szaro, buro i ponuro.
xooxoo
Postów 969
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dokładnie. Czekam na rozwiązanie konkursów z małymi nagrodami ale do cholery konkurs do 5tego wyników nie ma.. konkurs do 7mego a tam dalej można się zgłaszać..
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tak samo - i jedno, i drugie.
Jak chodzi o pierwsze, to przede wszystkim Sezon na Orange, który rekordowo daje po garach. W dodatku jak na coś tak czekam, to wiadomo, że nic z tego.
Co do drugiego - u mnie leje i wieje, jakby się kto obwiesił , rewelacja.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
brak bonów z woseby
padajacy deszcz
przemoczona kurtka (a impregnat kosztował niemało)
Gość: aha1111
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
notta
Postów 8821
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 |
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oto moja historia dla tych którzy chcą się ze mną zjednoczyć w cierpieniu:
Wygrałam w świątecznym konkursie, miałam wybrać produkty za 2 tys. na prezenty dla siebie i bliskich z określonych sklepów i wysłać im listę (ok. 15 pozycji, wśród nich prezent dla taty, który miał 22 grudnia urodziny). Zrobiłam to jeszcze przed świętami (bo pisali, że może uda się zamówić przed świętami, żeby na święta doszło). Mieli zamówić, nie zamówili. W międzyczasie do końca roku zmieniałam listę kilka razy z tego względu, że ludzie bardzo szybko wykupywali produkty z mojej listy. 6 stycznia dostałam dopiero informacje, żebym zaktualizowała listę, bo wyślą po 6 grudnia. Wysłałam więc 6 grudnia wieczorem listę zaktualizowaną po raz setny (a dodam że ułożenie takiej listy trwa godzinę - dwie). Poprosiłam ich w meilu, żeby zamówili produkty następnego dnia, bo tracę duo czasu na to, a studiuję dwa kierunki plus sesja się zbliża i naprawdę nie mam na to czasu. Nic. Cisza przed dobę. W końcu wczoraj piszę smsa do tej osoby, która się zajmuje moim zamówieniem i dziś dostają info, że zamówią w tym tygodniu - z tym że już na mojej liście nie ma kilku rzeczy, bo z dnia na dzień wszystko bardzo się zmienia. Nawet nie pytajcie jak mnie to wkurza
Dobrze że chociaż voucher na wycieczkę dostałam (z tego samego konkursu) bez problemów...
PS: Wiem wiem, nadużywam słowa "lista", to ze zdenerwowania i pisania "na gorąco"
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2790
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli się nie mylę, to sama pomóc nie możesz bo Cię mogą ukarać. Pamiętam taką historię, poruszali ją w Radiu Zet - facet wziął do domu ranną sarnę i mu przypierdzielili wyrok i karę finansową.
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
zezowaty_kot
Postów 2790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki. Duży niesmak został mi po loterii, jeszcze większy po konkursie "Twoje 4 minuty" - gdzie nagrodzone komentarze do filmów były naszprycowane błędami ortograficznymi, brakiem logiki, niektóre ograniczały się do jakże wzniosłego: "ten filmik jest super". I do tej pory nie mogę przeboleć, że wysłałam wtedy tak wiele komentarzy, że wkładałam w nie serce, duszę, humor a przegrałam z takim chłamem... NIVEA doprowadza mnie do szału od dłuższego czasu.
Gość: aha1111
Wkurzona bylam na maksa 3 h sarna lezala bo nie mieli kogo po nia wyslac, straz miejska byla popatrzyla i dzwonila po interwencje w koncu ktos chyba przyjechal i ja wzial widzialam samochod osobowy jak odjezdza nie dali mi znac ze ja biora tylko cichaczem, a nie zdazylam juz isc zobaczyc bo odjechali, pani z osrodka pomocy stwierdzila , zeby jej tylko nie Przerobili, bo nie zostawil mi nikt danych zeby dalej to kontrolowac, ale ma jutro dzwonic tam do strazy miejskiej i pytac co z nia to moze jej nie Przerobia tylko uratuja ;/ wkurza mnie jednym slowem Polska
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
slonecznik1309
Postów 3963
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mojemu męzowi kiedys sarna wskoczyła zimą pod samochód, miała złamaną nogę, dzwonił na policję, oni do lesniczego.... mąż siedział chyba 3 godziny na mrozie z sarną, przyjechał leśniczy i ją niestety zastrzelił
Monika11
Postów 7690
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja miałam tam samo po loterii Nivea. Ale dużo się zmieniło, jak dali mi nagrodę główną w świątecznym konkursie, a zaraz potem dwie nagrody pocieszenia w drugim. Denerwuje mnie tylko to, że są mili jak do mnie piszą, ale mają tak jakby wylane, że tracę swój czas przez ich postawę, zamiast czerpać radość z układania wspomnianej listy (już chyba dziesiąty raz).
PS: zezowaty_kot - Twój komentarz sugeruje, że być może i ja wygrałam chłamem, skoro przyznali mi tyle nagród
Agnes
Postów 3034
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ładuje mi się i ładuje i nie otwiera
widzę tylko że mam 51 wiadomości co mnie wkurza jeszcze bardziej
zezowaty_kot
Postów 2790
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty wygrałaś główną a oni główne zawsze wybierają "z najwyższej półki" - pierwsze miejsca nigdy mnie nie zawiodły. Chłamem określam zgłoszenia z błędami, bądź ograniczone do "to jest super/bardzo mi się podoba". W mojej ocenie, jeśli zgłoszenia sypią się setkami/tysiącami to te napisane niechlujnie powinny być z miejsca odrzucane. Mocno zapadło mi w pamięci, że przegrałam z hasłami, które miały w sobie słowa "kłucić, wogule i wziąść"...
Gość: magdaa
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane