Wkurza mnie...

ziolko

#5805734 Napisano: 12.01.2014 23:23:08
zabajka napisał(a):

Wkurza mnie, że do prawie wszystkich konków na FB trzeba udostępniać zdjęcie konkursowe.
Nosz kurde emotka .
Nie będę codziennie znajomym tablicy zaśmiecać, bo pomyślą, że jakaś psychiczna jestem emotka .

a wiesz, co jest najlepsze?? emotka

to http://blog.fanpo...ebooku-wazne-zmiany/

http://organizuje...kursow-na-facebooku/

http://ifoxo.pl/f...ganizacji-konkursow/

emotka emotka emotka
0 0

maria1980

#5805742 Napisano: 13.01.2014 00:39:08
ziolko napisał(a):

zabajka napisał(a):

Wkurza mnie, że do prawie wszystkich konków na FB trzeba udostępniać zdjęcie konkursowe.
Nosz kurde emotka .
Nie będę codziennie znajomym tablicy zaśmiecać, bo pomyślą, że jakaś psychiczna jestem emotka .

a wiesz, co jest najlepsze?? emotka

to http://blog.fanpo...ebooku-wazne-zmiany/

http://organizuje...kursow-na-facebooku/

http://ifoxo.pl/f...ganizacji-konkursow/

emotka emotka emotka

Czyli tak naprawdę to udostępnianie i bycie fanem to nie powinny byc kryteria potrzebne do wzięcia udziału ,a sam taki konkurs nielegalny -ładnie . Tylko nikt tego nie przestrzega emotka
0 0

aerdna

#5805773 Napisano: 13.01.2014 09:20:11
zabajka napisał(a):

Nosz kurde emotka .

Czuję to samo. Tym bardziej, że wygrania są przeróżne rzeczy. A ja czuję się jak żebrak emotka dlatego większość odpuszczam emotka
0 0

Gość: BeMyPenguin

#5805799 Napisano: 13.01.2014 10:20:34
aerdna napisał(a):

zabajka napisał(a):

Nosz kurde emotka .

Czuję to samo. Tym bardziej, że wygrania są przeróżne rzeczy. A ja czuję się jak żebrak emotka dlatego większość odpuszczam emotka

A ja czuję się dyskryminowana, bo w ogóle nie mam konta na FB emotka
0 0

antylopia

#5805804 Napisano: 13.01.2014 10:30:28
aerdna napisał(a):

zabajka napisał(a):

Nosz kurde emotka .

tez odpuszczam takie konkursy. Z tego co mi wiadomo takie konkursy łamią regulamin facebooka - nie można prosić użytkownika o udostępnianie postów, zdjęć konkursowych
0 0

joan

#5805824 Napisano: 13.01.2014 11:04:35
Dziś wkurza mnie zakładanie, że konkursowicze to rentierzy z agorafobią, czego efektem jest wysyłanie nagród kurierami, z którymi muszę potem toczyć denne rozmowy. Oczywiście kurier nie rozumie, że ktoś może być w pracy, bo przecież kurier cały boży dzień w domu siedzi, nieprawdaż?! Już nie wiem, na kogo grać, żeby mieć święty spokój, a niewielu znam ludzi bez nóg emotka
0 0

dochaaa

#5805876 Napisano: 13.01.2014 11:46:15
aerdna napisał(a):

zabajka napisał(a):

Nosz kurde emotka .

a ja w takich sytuacjach gdy biore udzial w konkursie na FB i np po udzieleniu odpowiedzi w aplikacji wyskakuje okienko to udostepnienia (np link do konkursu na swojej tablicy) zmieniam ustawienia widoczności na "Tylko ja" i nikt ze znajomych nie widzi jaka mam zasmiecona tablice emotka
0 0

ciasssteczko

#5805880 Napisano: 13.01.2014 11:49:45
antylopia napisał(a):

tez odpuszczam takie konkursy. Z tego co mi wiadomo takie konkursy łamią regulamin facebooka - nie można prosić użytkownika o udostępnianie postów, zdjęć konkursowych

oczywiście, że łamią regulamin facebooka, dlatego ja też w ogóle nie biorę w takich udziału - nie wspieram ignorantów emotka
0 0

arabela79

#5805888 Napisano: 13.01.2014 11:59:30
dochaaa napisał(a):

aerdna napisał(a):

zabajka napisał(a):

Nosz kurde emotka .

a ja w takich sytuacjach gdy biore udzial w konkursie na FB i np po udzieleniu odpowiedzi w aplikacji wyskakuje okienko to udostepnienia (np link do konkursu na swojej tablicy) zmieniam ustawienia widoczności na "Tylko ja" i nikt ze znajomych nie widzi jaka mam zasmiecona tablice emotka

Ale w wiekszosci tego typu konkursach wlasnie prosza o udostepnieniu tego zdjecia wlasnie w opcji Publiczne...
Tez mnie to wkurza i odpuszczam.
0 0

aerdna

#5805893 Napisano: 13.01.2014 12:06:24
arabela79 napisał(a):

dochaaa napisał(a):

aerdna napisał(a):

zabajka napisał(a):

Nosz kurde emotka .

Ale w wiekszosci tego typu konkursach wlasnie prosza o udostepnieniu tego zdjecia wlasnie w opcji Publiczne...

Dokładnie i jeszcze piszą, że będą dokładnie sprawdzać, czy się spełniło te wymogi.
0 0

antylopia

#5805923 Napisano: 13.01.2014 12:30:23
aerdna napisał(a):

arabela79 napisał(a):

dochaaa napisał(a):

aerdna napisał(a):

zabajka napisał(a):

Nosz kurde emotka .

Dokładnie i jeszcze piszą, że będą dokładnie sprawdzać, czy się spełniło te wymogi.

szkoda że facebooktak rzetelnie nie sprawdza czy oni spełniają regulamin. Kiedyś próbowałam zgłosić taki fanpage ale skończyło się tylko na próbowaniu emotka

Można założyć lipne konto ale to nie o to chodzi.
0 0

izak1000

#5806010 Napisano: 13.01.2014 14:37:16
znów ta Kropka ze swoimi "nagrodami" (sms z nr 72012..)
0 0

doris1

#5806025 Napisano: 13.01.2014 15:01:42
Przeklinam dzień w którym wypełniłam ankietę, że oto po urodzeniu dziecka odebrałam super, wielkie (o ironio!) niebieskie pudełko ze szpitala!
Nie ma dnia żeby do mnie ktoś nie dzwonił z jakąś ofertą: w piątek chciała mi sprzedać książeczki za 99 zł, w sobotę podobnie, a dzisiaj dzwoni babka, że chce się umówić na spotkanie w sprawie ubezpieczenia emotka emotka emotka
0 0

Ronja

#5806035 Napisano: 13.01.2014 15:15:40
doris1 napisał(a):

Przeklinam dzień w którym wypełniłam ankietę, że oto po urodzeniu dziecka odebrałam super, wielkie (o ironio!) niebieskie pudełko ze szpitala!
Nie ma dnia żeby do mnie ktoś nie dzwonił z jakąś ofertą: w piątek chciała mi sprzedać książeczki za 99 zł, w sobotę podobnie, a dzisiaj dzwoni babka, że chce się umówić na spotkanie w sprawie ubezpieczenia emotka emotka emotka

To powinno być zakazane bo kobiety po porodzie w szpitalu nie są w formie na tyle, żeby im nie wcisnąć czegoś za cenę, na którą w normalnych warunkach by sie nie skusiły. Polecam nastepnym razem poinformować : taka Pani już tu nie mieszka.
0 0

spursman

#5806045 Napisano: 13.01.2014 15:28:46
Wkurza mnie coś VISA! w styczniu juz nie chce do mnie dzwonic emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5806051 Napisano: 13.01.2014 15:37:59
joan napisał(a):

Dziś wkurza mnie zakładanie, że konkursowicze to rentierzy z agorafobią, czego efektem jest wysyłanie nagród kurierami, z którymi muszę potem toczyć denne rozmowy. Oczywiście kurier nie rozumie, że ktoś może być w pracy, bo przecież kurier cały boży dzień w domu siedzi, nieprawdaż?! Już nie wiem, na kogo grać, żeby mieć święty spokój, a niewielu znam ludzi bez nóg emotka

więc musisz adres do pracy podawać
0 0

monikar

#5806054 Napisano: 13.01.2014 15:41:12
ciasssteczko napisał(a):

antylopia napisał(a):

oczywiście, że łamią regulamin facebooka, dlatego ja też w ogóle nie biorę w takich udziału - nie wspieram ignorantów emotka

szczególnie, że w takich pseudo konkursach często wygrywają osoby podstawione a całe zajście ma za zadanie tylko i wyłącznie zebranie dodatkowych polubień danego fanpejdżu
0 0

joan

#5806057 Napisano: 13.01.2014 15:43:47
koza.k90 napisał(a):

joan napisał(a):

Nie mam takiej opcji, poza tym w przypadku np. konków 4Frame nawet adresu do wysyłki nie można zdublować. Ostatnio bardzo pod górkę mam z wysyłkami nagród emotka
0 0

Gość: gosia16

#5806071 Napisano: 13.01.2014 15:56:17
koniczynka123 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

......
Wkurza mnie ,ze jestem na l4 i nie mogę wyjść z domu bo kontrola z ZUS czai sie pewnie za rogiem... emotka emotka

Mój mąż po operacji dostał L4, cały miesiąc siedział w domu. Wreszcie gdy poczuł się lepiej pojechał do miasta. 15 minut po jego wyjeździe wpadła kontrola z ZUS. W pełni się z Tobą zgadzam, że ZUS czai sie pewnie za rogiem... emotka

Efelinkaaapowinnaś docenić, że oto masz właśnie czas dla siebie, rozkoszna kąpiel w wannie, nadbijanie zaległości w niezrealizowanych planach, w spokojnej atmosferze, itd

ale czy mąz po operacji miał zalecenie ma leżeć?ja byłam na l4 i normalnie wychodziłam do sklepu ,lekarza czy apteki.No przeciez będąc pół roku na l4,chodząc na rehabilitację nie zamknę się w domu.Tym batdziej ze miałam zalecone wizyty na basenie,ćwiczenia na rowerkach lub stepperach na siłowni,ogólne poprawienie kondycji czego raczej nie uzyskam leżąc emotka
0 0

Ronja

#5806072 Napisano: 13.01.2014 15:59:11
koza.k90 napisał(a):

joan napisał(a):

Istnieje duże ryzyko, że szef nagrodę przejmie (rzeczywistość), nawet jeśli to konkurs branżowy i pracowniczy.
0 0