Wkurza mnie...

madzia34

#5807233 Napisano: 15.01.2014 16:34:23
patijm napisał(a):

A mnie wkurza ,że niemal o połowę nagród muszę się domagać!Dość już mam pisania ciągłych reklamacji,zapytań co z wysyłką nagród! emotka

ja własnie nie moge doprosic sie mojej nagrody od smolara emotka
0 0

ziolko

#5807357 Napisano: 15.01.2014 20:51:49
efelinkaaa napisał(a):

wkurzam się sama na siebie, bo bardzo, ale to bardzo boję się iść wyrwać zęba. Twarz mi spuchła i nawet to nie mobilizuje mnie do zapisania się na wizytę ;( boję się okropnie emotka

musisz iść, bo inaczej może być poważniej! może dojść do zakażenia
0 0

malenka89

#5807364 Napisano: 15.01.2014 21:01:37
efelinkaaa napisał(a):

wkurzam się sama na siebie, bo bardzo, ale to bardzo boję się iść wyrwać zęba. Twarz mi spuchła i nawet to nie mobilizuje mnie do zapisania się na wizytę ;( boję się okropnie emotka

miesiąc temu przeżywałam to samo i szczerze Ci powiem, że wyrwanie to pikuś w porównaniu do bólu zęba. Ja nawet nie wiedziałam, kiedy dentysta mi wyrwał zęba, a miałam go już w bardzo złym stanie.

ja miałam bardzo poważny stan zapalny, z ropą, dostałam 2 dawki antybiotyku zanim dentysta zdecydował się na wyrwanie.

strach ma wielkie oczy, uwierz mi emotka
0 0

efelinkaaa

#5807384 Napisano: 15.01.2014 21:40:00
Dzięki, zapiszę się jutro... chyba.. na razie robię okłady z dentoseptu i jest trochę lepiej, ale opuchlizna z policzka i dziąsła nie schodzi.

Miałam tego zęba wyrwać już daaaaawno temu, zwlekałam i teraz mam za swoje.

Wybaczcie za moją panikę, ja w życiu nie miałam wyrywanego zęba i w sumie nigdy nie podchodziłam do tego tak panicznie, ale dentysta powiedział, że będzie rozcinane dziąsło i dłubanie.. i to mnie przeraziło. Brrr.
0 0

malenka89

#5807387 Napisano: 15.01.2014 21:45:11
efelinkaaa ja dokładnie miałam tak samo jak Ty, najpierw zwlekałam bardzooo długo, bo też nigdy nie miałam zęba wyrywanego, potem dziąsło mi tak napuchło, że sam dentysta za głowę się łapał.... jedna dawka antybiotyku sobie z nim nie poradziła, dopiero drugie opakowanie i otwarcie zęba pomogło.

Tobie pewnie też dentysta odrazu nie wyrwie tylko da antybiotyk, więc śmiało idź, ból i opuchlizna zniknie, a wyrwanie to naprawdę nic strasznego. Mój dentysta też chwilę w tym zębie grzebał, u mnie nawet nie było za co chwycić.

głowa do góry, będzie dobrze emotka
0 0

79magda

#5807389 Napisano: 15.01.2014 21:47:25

ziolko

#5807406 Napisano: 15.01.2014 22:27:12
Efelinka... to, czy dziąsło będzie cięte, czy nie okaże się na miejscu emotka więc nie martw się na zapas.

Poza tym ja miałam wyrywanego zęba (nawet 2, jeden z mojej winy, inny z winy pseudodentystki) i powiem Ci, że więcej strachu było przed, niż faktycznie to wszystko warte.
Za pierwszym razem oczekiwanie na zadziałanie znieczulenia trwało dłużej, niż samo rwanie emotka
A za drugim to tak mnie bolało, że już nie mogłam doczekać się rwania (poszłam do tego samego chirurga, co wcześniej)
0 0

monikar

#5807448 Napisano: 15.01.2014 23:58:12
madzia34 napisał(a):

patijm napisał(a):

A mnie wkurza ,że niemal o połowę nagród muszę się domagać!Dość już mam pisania ciągłych reklamacji,zapytań co z wysyłką nagród! emotka

ja własnie nie moge doprosic sie mojej nagrody od smolara emotka

ja mam to samo, wygrałam nagrodę w jednym z konkursów na FB jeszcze w listopadzie, pytałam-powiedzieli, że wysłali, myślę ok poczekam w końcu święta...po Nowym Roku nadal nic nie przyszło wiec pytam ponownie, mówią że sprawdzą ale jutro bo dziś nie mają dostępu do katalogu z wysyłkami i na pewno dadzą znać...mija dzień, dwa , trzy cisza... więc piszę ja ale niestety bez odpowiedzi...wkurzyłam się strasznie, napisałam co o nich myślę na FB i "odlubiłam" profil, nie będę prosić się jak żebraczka o koszulkę czy bluzę...wściekła jestem strasznie emotka
0 0

zaczytana-pola

#5807451 Napisano: 16.01.2014 00:03:08
Wkurzają mnie kierowcy dostawczaków, którzy nie usuwają lodu z plandek emotka Prawie zeszłam na zawał, gdy kierowca dostawczaka chciał wymusić pierwszeństwo na autobusie, ale opanował się w ostatniej chwili, ostro hamując. Cały lód spadł na jezdnię dosłownie przed autobusem z takim hukiem, jakby coś się waliło... Nie wyobrażam sobie co byłoby, gdyby ten lód uderzył w szyby autobusu pełnego pasażerów emotka Czasami strach wyjść z domu, bo człowiek nie wie, co go spotka emotka
0 0

Gość: jkkp

#5807665 Napisano: 16.01.2014 13:24:22
siedzę sobie przy kompie i widzę jak mi coś lezie po panelach, czarne, włochate i duże, nie wiedziałam czy uciekać czy to gonić, tak bardzo się boję pająków, że cały czas mam gęsią skórkę na samą myśl, że to wlazło do domu emotka
0 0

maribog

#5807675 Napisano: 16.01.2014 13:34:06
jkkp napisał(a):

siedzę sobie przy kompie i widzę jak mi coś lezie po panelach, czarne, włochate i duże, nie wiedziałam czy uciekać czy to gonić, tak bardzo się boję pająków, że cały czas mam gęsią skórkę na samą myśl, że to wlazło do domu emotka

Jak tego czegoś nie goniłaś to uwierz, że zobaczysz to jeszcze raz emotka
0 0

maria1980

#5807676 Napisano: 16.01.2014 13:34:32
Miałam kontrolę z Zus emotka Tzn. w skrzynce pocztowej mój tato znalazł zawiadomienie ,że wczoraj była kontrola ,ale mnie nie było w domu i mam się wytłumaczyć gdzie się podziewałam. emotka Byłam w domu cały dzień emotka I patrzę na adres...mój stary zamiast 9-14.No tak kontrola była pod 14,a tam nigdy nikogo nie ma.Dzwonię więc do Zusu ...i tak muszę się wytłumaczyć ,czyli napisać ,że byłam wtedy pod nr.9,na l4 mam 9.Ale jaki stres ...masakra!
0 0

79magda

#5807678 Napisano: 16.01.2014 13:39:18
maribog napisał(a):

jkkp napisał(a):

Może z rodziną emotka emotka
0 0

melissa

#5807680 Napisano: 16.01.2014 13:41:19
maribog napisał(a):

jkkp napisał(a):

Chyba nie pocieszyłeś emotka
0 0

zezowaty_kot

#5807686 Napisano: 16.01.2014 13:49:01
melissa napisał(a):

maribog napisał(a):

jkkp napisał(a):

Chyba nie pocieszyłeś emotka

Prawdziwy strach jest nie wtedy kiedy pająka się zobaczy a wtedy kiedy on zniknie. A w nocy wyjdzie i swobodnie porusza się po domu... emotka

Ostatnio na fb widziałam post i zdjęcie - pająka, jakiś egzotyczny okaz. Ktoś znalazł w łazience. Ludzie kupują, pajączek się znudzi i wypad z domu. I co ten biedny pająk ma począć? Chodzi od domu do domu i szuka pana, na pewno tęskni emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5807690 Napisano: 16.01.2014 13:57:02
masssakra emotka
0 0

zdolnabestia

#5807692 Napisano: 16.01.2014 14:01:20
79magda napisał(a):

maribog napisał(a):

jkkp napisał(a):

Może z rodziną emotka emotka

Wróci z rodziną emotka
http://i1.kwejk.p...ginal.jpg?1351611534
0 0

Gość: jkkp

#5807693 Napisano: 16.01.2014 14:01:24
ale Wy jesteście, ja tu koszmar przeżyłam, przez miesiąc będę go miała przed oczyma a Wy tu se jaja ze mnie robicie emotka
Ale przyznam się zakatrupiłam stwora emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5807696 Napisano: 16.01.2014 14:02:55
jkkp napisał(a):

ale Wy jesteście, ja tu koszmar przeżyłam, przez miesiąc będę go miała przed oczyma a Wy tu se jaja ze mnie robicie emotka

do spowiedzi biegiem marsz emotka
0 0

izak1000

#5807698 Napisano: 16.01.2014 14:03:36
jkkp napisał(a):

to przynosi pecha...pajączka należało "wystawić" za okno emotka
0 0