Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#5804597 Napisano: 10.01.2014 11:35:19
magdaa napisał(a):

zezowaty_kot weźść się i wogule się nie kłuć! emotka

Kłuciłam się! emotka Zapytałam Organizatora wtedy, jak to możliwe, że takie hasła wygrały? Palcem pokazałam im te błędy, bo zirytowało mnie to strasznie. To mi odpisali: "W naszej ocenie te hasła były najbardziej kreatywne". Hm, w sumie może to jest sposób? Pisać jak analfabeta - w końcu to takie KREATYWNE! emotka
0 0

radosna

#5804873 Napisano: 10.01.2014 17:39:37
Darmowe rzeczy tylko za opłatę przesyłki:
http://warszawa.g...ic.html#TRLokWarsTxt
0 0

Gość: haz0r

#5804878 Napisano: 10.01.2014 17:44:20
Wkurza mnie loteria shell, już nie będę u nich tankować! emotka razem ze znajomymi wklepaliśmy ponad 400 kodów w jedną godzinę i co? 3, 2, 1, 0, gów... emotka
0 0

bloomcia

#5805083 Napisano: 11.01.2014 02:08:56
zezowaty_kot napisał(a):

magdaa napisał(a):

Kłuciłam się! emotka Zapytałam Organizatora wtedy, jak to możliwe, że takie hasła wygrały? Palcem pokazałam im te błędy, bo zirytowało mnie to strasznie. To mi odpisali: "W naszej ocenie te hasła były najbardziej kreatywne". Hm, w sumie może to jest sposób? Pisać jak analfabeta - w końcu to takie KREATYWNE! emotka

To już wiesz jak trafić do ich serc następnym razem emotka

A tak z ciekawostek językowych... Ostatnio grając w scrabble odkryłam, że w słowniku są słowa "ech", "ach", "eh" i "oh" natomiast słowa "ah" już nie ma. Gdzie logika...
0 0

petunija1

#5805101 Napisano: 11.01.2014 09:44:53
bloomcia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki.

No ja miałam tam samo po loterii Nivea. Ale dużo się zmieniło, jak dali mi nagrodę główną w świątecznym konkursie, a zaraz potem dwie nagrody pocieszenia w drugim. Denerwuje mnie tylko to, że są mili jak do mnie piszą, ale mają tak jakby wylane, że tracę swój czas przez ich postawę, zamiast czerpać radość z układania wspomnianej listy (już chyba dziesiąty raz).

PS: zezowaty_kot - Twój komentarz sugeruje, że być może i ja wygrałam chłamem, skoro przyznali mi tyle nagród emotka

bloomcia,ale Ty przecież pięknie śpiewałaś- a nawet jak śpiewałaś z błędami to i tak nikt nie wie. emotka

emotka
0 0

isiulka

#5805123 Napisano: 11.01.2014 11:01:28
petunija1 napisał(a):

bloomcia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki.

No ja miałam tam samo po loterii Nivea. Ale dużo się zmieniło, jak dali mi nagrodę główną w świątecznym konkursie, a zaraz potem dwie nagrody pocieszenia w drugim. Denerwuje mnie tylko to, że są mili jak do mnie piszą, ale mają tak jakby wylane, że tracę swój czas przez ich postawę, zamiast czerpać radość z układania wspomnianej listy (już chyba dziesiąty raz).

PS: zezowaty_kot - Twój komentarz sugeruje, że być może i ja wygrałam chłamem, skoro przyznali mi tyle nagród emotka

bloomcia,ale Ty przecież pięknie śpiewałaś- a nawet jak śpiewałaś z błędami to i tak nikt nie wie. emotka

emotka

Mi też się podobało, nawet zdarzyło mi się zanucić podczas gotowania emotka
0 0

bloomcia

#5805125 Napisano: 11.01.2014 11:08:35
haha dzięki emotka To była moja słodka tajemnica, bo śpiewałam "dziź rzyczę wam świont wesoły" - czyli jednak opłaciło się z błędami (jak widać po raz kolejny) i bez szacunku do bliskich, bo "wam" z małej litery emotka

Szkoda tylko, że teraz z tą nagrodą takie przeboje emotka Oczywiście pisali że do końca tygodnia zamówią, a w weekendy przecież nie pracują, to już kolejne presunięcie z ich strony! emotka
0 0

zezowaty_kot

#5805126 Napisano: 11.01.2014 11:16:33
bloomcia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

magdaa napisał(a):

To już wiesz jak trafić do ich serc następnym razem emotka

A tak z ciekawostek językowych... Ostatnio grając w scrabble odkryłam, że w słowniku są słowa "ech", "ach", "eh" i "oh" natomiast słowa "ah" już nie ma. Gdzie logika...

ah nie ma, ale jest już "aha" - wiele dziwnych rzeczy odkryłam grając w literaki na kurniku emotka jest nawet słowo "ęsi" - jako dźwięk wydawany przez niemowlaki emotka ale już "gu" nie było, teraz chyba uwzględniają. Mało dziecko przecież robi ęsi ęsi ęsi a nie gu gu gu emotka
0 0

zezowaty_kot

#5805127 Napisano: 11.01.2014 11:18:14
bloomcia napisał(a):

haha dzięki emotka To była moja słodka tajemnica, bo śpiewałam "dziź rzyczę wam świont wesoły" - czyli jednak opłaciło się z błędami (jak widać po raz kolejny) i bez szacunku do bliskich, bo "wam" z małej litery emotka

emotka emotka emotka
0 0

79magda

#5805128 Napisano: 11.01.2014 11:21:47
zezowaty_kot napisał(a):

ah nie ma, ale jest już "aha" - wiele dziwnych rzeczy odkryłam grając w literaki na kurniku emotka jest nawet słowo "ęsi" - jako dźwięk wydawany przez niemowlaki emotka ale już "gu" nie było, teraz chyba uwzględniają. Mało dziecko przecież robi ęsi ęsi ęsi a nie gu gu gu emotka

Może to zależy od płci dziecka emotka głośno o tym ostatnio emotka
0 0

zezowaty_kot

#5805129 Napisano: 11.01.2014 11:27:57
79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Może to zależy od płci dziecka emotka głośno o tym ostatnio emotka

Ja mam syna i on mi nie "ęsił" emotka
0 0

notta

#5805167 Napisano: 11.01.2014 12:44:16
wkurza mnie że przy każdym wejściu na ekonki pobiera mi się od razu installer_utorrent_English.. czy ktoś ma podobny problem, da się to jakoś zrobić by to nie wskakiwało mi zaraz na kompa- mam chroma emotka
0 0

Gość: eveliina

#5805171 Napisano: 11.01.2014 12:57:23
wkurza mnie, że na alejakobiet nie wyświetla mi się captcha na żadnej przeglądarce, też tak macie? wcześniej nie miałam z tym problemu... emotka
0 0

ziolko

#5805173 Napisano: 11.01.2014 12:57:47
ivanotta napisał(a):

wkurza mnie że przy każdym wejściu na ekonki pobiera mi się od razu installer_utorrent_English.. czy ktoś ma podobny problem, da się to jakoś zrobić by to nie wskakiwało mi zaraz na kompa- mam chroma emotka

ja mam to samo.. jak jestem na innym kompie..
jak zacznie Ci się tak robić to zrób screena i do pionasa podeślij (u mnie na razie nie pobiera, więc przy najbliższej okazji też robię screena)

Iva jakiego masz dostawcę internetu?
0 0

antylopia

#5805175 Napisano: 11.01.2014 13:07:15
eveliina napisał(a):

wkurza mnie, że na alejakobiet nie wyświetla mi się captcha na żadnej przeglądarce, też tak macie? wcześniej nie miałam z tym problemu... emotka

u mnie ok
0 0

ankasss

#5805179 Napisano: 11.01.2014 13:33:24
wkurza mnie praca i to, że nic nie mogę wygrać. Akurat teraz gdy potrzebuje kasy.
0 0

sanitas

#5805185 Napisano: 11.01.2014 13:56:32
antylopia napisał(a):

eveliina napisał(a):

u mnie ok

Wyłącz AdBlock i odśwież stronę.
0 0

blanca

#5805238 Napisano: 11.01.2014 16:15:37
ivanotta napisał(a):

U mnie to samo od paru dni
http://zapodaj.ne...8d3adaf30d8.jpg.html
0 0

Gość: gosia16

#5805239 Napisano: 11.01.2014 16:17:51
blanca napisał(a):

ivanotta napisał(a):

o własnie ,od paru dni też wyzywam że cos mi sie instaluje bez mojej wiedzy- jakieś utorrenty angielskie. emotka
0 0

notta

#5805241 Napisano: 11.01.2014 16:30:06
gosia16 napisał(a):

blanca napisał(a):

ivanotta napisał(a):

o własnie ,od paru dni też wyzywam że cos mi sie instaluje bez mojej wiedzy- jakieś utorrenty angielskie. emotka

i jeszcze jest taka wyskakująca reklama której zamknąć nie mogę- teraz póki co jej nie ma, ale kilka razy dziennie wyskakuje.
0 0