Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: iskierka
Podejrzewam że to na coś alergia ale dzisiaj mi ktoś podpowiedział że może być to przez Helicobacter Pylori
Gość: polarniczka
jogobella jest niezdrowa...
Gość: dotti25
Namiętności warto w życiu doświadczyć. Być może są pary, które trwają w tym stanie umysłu całe życie, a jednoczesnie są w związkach szczęśliwych . Ja wokół widzę związki albo szczęśliwe i spokojne, albo pełne namiętności i różnic charakterów, które często doprowadzają te związki do krawędzi (wytrzymałości, rozpaczy itd.). Życiowe decyzje moim zdaniem lepiej podejmować w oparciu o wartości jakie się wyznaje, kręgosłup moralny, cele życiowe, stosunek do pieniędzy, plus odpowiednia dawka pociągu fizycznego. Nie warto wiązać się z kimś, z kim nie moglibyśmy się zaprzyjaźnić
bezaczek7
Postów 3583
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
na HP idź lepiej zrobić test z krwi... normalnie do laboratorium, jak przy innych wynikach.
Gość: goralecka
Oj znam ten bol...nie wiem czemu leczenie stomatologiczne nie jest refundowane..bo to co jest to wlasciwie nic. Ja mam zeby zdrowe i w komplecie ale ich uratowanie to koszt kilkudziesięciu tys zl. Pierwsza wizyta 5 tys ;( i wszedzie slysze ze nie ma gwarancji ze sie uda bo "wie Pani jak to jest w medycynie"
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://gifowisko.pl/5801/Relax
Jestem radosna jak wiosna!
ankasss
Postów 1231
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może warto poszukać jakiegoś innego dentysty. Koleżanka robiła koronę w klinice dentystycznej w centrum Krakowa i płaciła około 2000 zł ja zrobiłam u babki, która miała prywatny gabinet w domu w małej miejscowości i zapłaciłam 400 zł za koronę, a póki co jestem bardzo zadowolona
Gość: swibek
A i w Krakowie w okolicach centrum można za 400- 600 zł zrobić. Za 2 tys to jakaś złota chyba!
Ja ostatnio robiłam 2 kanałowe, usuwałam 2 korzenie, 1 koronka, do tego kosmetyka czyszcząca i dałam ok 1,5 tys.
Gość: Fresz1234
Gość: koza.k90
możesz podać inny adres korespondencyjny
Gość: Fresz1234
To nawet nie wiedziałam, że tak można... Z protokołem wygraną miałam jedną, ale akurat w wakacje, to mnie zastał w domu. Skoro tak, to spróbuję tak napisać, dziękuję
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam pewna do tej pory ze 30 wystarczy - za 50 kodów nie opłaca sie,lepiej kupić nowy w sklepie...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety... jeśli ktoś tak czy siak kupuje kubusia, to jeszcze ujdzie.. ale specjalnie? nie opłaca się
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pod starym nazwiskiem panieńskim też widzę co jakiś czas na listach laureatów dwie osoby.
A potem się dziwić, że firmy chcą skan dowodu
Czekając na...
zaczytana-pola
Postów 11518
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak poważnie- jeśli uważasz, że jedna osoba jest na liście dwa razy, chociaż może być raz, to zawsze możesz napisać reklamację.
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Amen. Powinnam już kłaść się spać, kurza.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: koza.k90
ani jednego świeżego wpisu
anialistopad
Postów 14158
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl