Wkurza mnie...

Gość: iskierka

#5842984 Napisano: 28.03.2014 20:11:18
Wkurza mnie, że znowu na twarz mi coś wylazło wrrr..Co mi się się cera poprawi to po kilku dniach znowu emotka .
Podejrzewam że to na coś alergia ale dzisiaj mi ktoś podpowiedział że może być to przez Helicobacter Pylori emotka sprawdziłam na necie faktycznie może i objawy podobne .Może mi ktoś podpowiedzieć który test na tą bakterię jest dobry bo znalazłam chyba 3 i o różnej cenie emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5843016 Napisano: 28.03.2014 21:14:50
Anonima napisał(a):

to ja zmienie temat, bo wkurza mnie jogobella, pierwszy raz wzielam udzial, ale sie zrazilam...zeby wygrac z tego co widze trzeba nakupic stos jogurtow jak dla calego przedszkola i jeszcze wcisnac na zdjeciu swoje dziecko (najlepiej w jakims zalosnym przebraniu)...juz sam pomysl sie nie liczy. Zaraz wszyscy zaczna sie pewnie bulwersowac, ale zdania nie zmienie.

jogobella jest niezdrowa... emotka nawet psu bym nie dała tego...
0 0

Gość: dotti25

#5843021 Napisano: 28.03.2014 21:28:10
dolly napisał(a):

dotti25 napisał(a):

Zacytuję Sapkowskiego "król bez­gra­nicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym ser­cem kochała je­go. Coś ta­kiego mu­siało skończyć się nieszczęściem" emotka

może niektóre decyzje lepiej podejmować "na zimno"?

a gdzie wtedy miejsce na namietnosc? emotka

Namiętności warto w życiu doświadczyć. Być może są pary, które trwają w tym stanie umysłu całe życie, a jednoczesnie są w związkach szczęśliwych . Ja wokół widzę związki albo szczęśliwe i spokojne, albo pełne namiętności i różnic charakterów, które często doprowadzają te związki do krawędzi (wytrzymałości, rozpaczy itd.). Życiowe decyzje moim zdaniem lepiej podejmować w oparciu o wartości jakie się wyznaje, kręgosłup moralny, cele życiowe, stosunek do pieniędzy, plus odpowiednia dawka pociągu fizycznego. Nie warto wiązać się z kimś, z kim nie moglibyśmy się zaprzyjaźnić
0 0

bezaczek7

#5843030 Napisano: 28.03.2014 22:00:03
moje zęby mnie wkurzają. miałam kanałowe, ze trzy wymiany pożółkłych plomb, nadbudowany, po czym dziś się dowiaduję, że jest nieszczelność, ubytek, czy coś i teraz tylko koronka go może uratować-2 tysi emotka a najgorsze że nie wiem ile czasu mam na uzbieranie, bo może w ciągu roku się rozlecieć, a może w ciągu dziesięciu. uch emotka
0 0

ziolko

#5843042 Napisano: 28.03.2014 22:21:41
iskierka napisał(a):

Wkurza mnie, że znowu na twarz mi coś wylazło wrrr..Co mi się się cera poprawi to po kilku dniach znowu emotka .
Podejrzewam że to na coś alergia ale dzisiaj mi ktoś podpowiedział że może być to przez Helicobacter Pylori emotka sprawdziłam na necie faktycznie może i objawy podobne .Może mi ktoś podpowiedzieć który test na tą bakterię jest dobry bo znalazłam chyba 3 i o różnej cenie emotka

na HP idź lepiej zrobić test z krwi... normalnie do laboratorium, jak przy innych wynikach.
0 0

Gość: goralecka

#5843045 Napisano: 28.03.2014 22:29:16
Dzieki za wszystkie wypowiedzi odnosniemilosci, namiętności, przyjaźni itp. Szkoda ze nie ma na to wszystko jednej dobrej recepty..postanowiłam pojsc za sercem..choc pójście za rozumem ozaiazaloby wiekszosc moich problemow...

bezaczek7 napisał(a):

moje zęby mnie wkurzają. miałam kanałowe, ze trzy wymiany pożółkłych plomb, nadbudowany, po czym dziś się dowiaduję, że jest nieszczelność, ubytek, czy coś i teraz tylko koronka go może uratować-2 tysi emotka a najgorsze że nie wiem ile czasu mam na uzbieranie, bo może w ciągu roku się rozlecieć, a może w ciągu dziesięciu. uch emotka

Oj znam ten bol...nie wiem czemu leczenie stomatologiczne nie jest refundowane..bo to co jest to wlasciwie nic. Ja mam zeby zdrowe i w komplecie ale ich uratowanie to koszt kilkudziesięciu tys zl. Pierwsza wizyta 5 tys ;( i wszedzie slysze ze nie ma gwarancji ze sie uda bo "wie Pani jak to jest w medycynie" emotka a co sie czlowiek nacierpi do tego...
0 0

radosna

#5843091 Napisano: 29.03.2014 06:04:38
Najlepsza metoda na "odwkurzanie":
http://gifowisko.pl/5801/Relax
0 0

ankasss

#5843095 Napisano: 29.03.2014 08:33:36
bezaczek7 napisał(a):

może warto poszukać jakiegoś innego dentysty. Koleżanka robiła koronę w klinice dentystycznej w centrum Krakowa i płaciła około 2000 zł ja zrobiłam u babki, która miała prywatny gabinet w domu w małej miejscowości i zapłaciłam 400 zł za koronę, a póki co jestem bardzo zadowolona
0 0

Gość: swibek

#5843097 Napisano: 29.03.2014 09:22:30
ankasss napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

może warto poszukać jakiegoś innego dentysty. Koleżanka robiła koronę w klinice dentystycznej w centrum Krakowa i płaciła około 2000 zł ja zrobiłam u babki, która miała prywatny gabinet w domu w małej miejscowości i zapłaciłam 400 zł za koronę, a póki co jestem bardzo zadowolona

A i w Krakowie w okolicach centrum można za 400- 600 zł zrobić. Za 2 tys to jakaś złota chyba! emotka

Ja ostatnio robiłam 2 kanałowe, usuwałam 2 korzenie, 1 koronka, do tego kosmetyka czyszcząca i dałam ok 1,5 tys. emotka
0 0

Gość: Fresz1234

#5843109 Napisano: 29.03.2014 10:34:21
Wkurza mnie, że zmieniam dowód osobisty, a w konku biedronkowym E muszę dać skan dowodu. Do tego to, że zapewne będzie protokół odbioru nagrody, a uczę się poza miejscem stałego zamieszkania i praktycznie mnie w domu nie ma, więc jak przyjedzie kurier z protokołem, to kiszka... emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5843111 Napisano: 29.03.2014 10:41:30
Fresz1234 napisał(a):

Wkurza mnie, że zmieniam dowód osobisty, a w konku biedronkowym E muszę dać skan dowodu. Do tego to, że zapewne będzie protokół odbioru nagrody, a uczę się poza miejscem stałego zamieszkania i praktycznie mnie w domu nie ma, więc jak przyjedzie kurier z protokołem, to kiszka... emotka

możesz podać inny adres korespondencyjny
0 0

Gość: Fresz1234

#5843112 Napisano: 29.03.2014 10:53:56
koza.k90 napisał(a):

Fresz1234 napisał(a):

możesz podać inny adres korespondencyjny

To nawet nie wiedziałam, że tak można... Z protokołem wygraną miałam jedną, ale akurat w wakacje, to mnie zastał w domu. Skoro tak, to spróbuję tak napisać, dziękuję emotka
0 0

benasia

#5843120 Napisano: 29.03.2014 12:08:49
Wkurza mnie że dopiero zauważyłam że na głupi parasol z Kubusia potrzeba aż 50 kodów emotka
Byłam pewna do tej pory ze 30 wystarczy - za 50 kodów nie opłaca sie,lepiej kupić nowy w sklepie... emotka
0 0

ziolko

#5843155 Napisano: 29.03.2014 15:18:02
benasia napisał(a):

Wkurza mnie że dopiero zauważyłam że na głupi parasol z Kubusia potrzeba aż 50 kodów emotka
Byłam pewna do tej pory ze 30 wystarczy - za 50 kodów nie opłaca sie,lepiej kupić nowy w sklepie... emotka

niestety... jeśli ktoś tak czy siak kupuje kubusia, to jeszcze ujdzie.. ale specjalnie? nie opłaca się
0 0

assal

#5843271 Napisano: 29.03.2014 23:44:52
Wkurza mnie, że niektórzy, co mają nazwiska dwuczłonowe, kombinują jak się da i wygrywają sobie w jednym konkursie, gdzie limit nagród na osobę, dwa razy - raz pod takim, drugi raz pod innym nazwiskiem.
Pod starym nazwiskiem panieńskim też widzę co jakiś czas na listach laureatów dwie osoby.
A potem się dziwić, że firmy chcą skan dowodu emotka
0 0

zaczytana-pola

#5843275 Napisano: 29.03.2014 23:47:29
assal napisał(a):

Wkurza mnie, że niektórzy, co mają nazwiska dwuczłonowe, kombinują jak się da i wygrywają sobie w jednym konkursie, gdzie limit nagród na osobę, dwa razy - raz pod takim, drugi raz pod innym nazwiskiem.
Pod starym nazwiskiem panieńskim też widzę co jakiś czas na listach laureatów dwie osoby.
A potem się dziwić, że firmy chcą skan dowodu emotka

emotka trzeba było sobie dwa nazwiska mieć emotka
A tak poważnie- jeśli uważasz, że jedna osoba jest na liście dwa razy, chociaż może być raz, to zawsze możesz napisać reklamację. emotka
0 0

edzia21

#5843487 Napisano: 30.03.2014 23:37:02
Wkurza mnie zmiana czasu emotka przez nią jestem dzisiaj godzinę w plecy i się nie wyrabiam emotka emotka
0 0

mia

#5843493 Napisano: 31.03.2014 00:48:01
edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie zmiana czasu emotka przez nią jestem dzisiaj godzinę w plecy i się nie wyrabiam emotka emotka

Amen. Powinnam już kłaść się spać, kurza. emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5843500 Napisano: 31.03.2014 08:39:43
czy ja mam takie wrażenie, czy forum "stoi" od północy ???

ani jednego świeżego wpisu emotka
0 0

anialistopad

#5843501 Napisano: 31.03.2014 08:44:13
nie mam sily wstac emotka lataja mi plamki przed oczami i katar nie daje zyc
0 0