Wkurza mnie...

Gość: gocha28

#5844020 Napisano: 01.04.2014 12:53:15
Nienawidzę 1 kwietnia na ekonkursach emotka emotka nie cierpię tego dnia - wszyscy sobie jaja robią a to wcale nie jest śmieszne a wręcz wkur.... emotka
0 0

joan

#5844021 Napisano: 01.04.2014 12:54:45
ziolko napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

wkurza mnie że całą noc walczyłem z bólem zęba... rano leczenie kanałowe i do zapłaty 600 zł:(( masakra

600 zł? emotka emotka to ja za kanałowe płaciłam ostatnio (kilka miesięcy temu) łącznie 230 zł

Sześć stów to i tak mało, a wszystko zależy od tego, ile będzie do zrobienia, bo na jednej wizycie się nie kończy. Współczuję, mnie zęba szlag trafił, bo mi się pestka z pomidora zaklinowała i też chodziłam na leczenie kanałowe emotka
0 0

kalisto1986

#5844022 Napisano: 01.04.2014 12:55:47
gocha28 napisał(a):

Nienawidzę 1 kwietnia na ekonkursach emotka emotka nie cierpię tego dnia - wszyscy sobie jaja robią a to wcale nie jest śmieszne a wręcz wkur.... emotka

o tak, tak emotka ciekawe ile jeszcze dzisiaj padnie na forum aut, wycieczek i z ilu konkursów będą słać smsy widmo emotka To może i było śmieszne, ale tak z 5 lat temu, gdy ktoś raz zażartował - a nie co 5 minut to samo emotka
0 0

ziolko

#5844025 Napisano: 01.04.2014 12:57:05
a mnie wkurza, że jak jest otwarcie galerii, to większość sklepów wstawia jakieś resztki sprzed kilku lat, bo przecież ludzie i tak wszystko kupią emotka emotka emotka
0 0

koper

#5844028 Napisano: 01.04.2014 13:00:37
ziolko napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

wkurza mnie że całą noc walczyłem z bólem zęba... rano leczenie kanałowe i do zapłaty 600 zł:(( masakra

600 zł? emotka emotka to ja za kanałowe płaciłam ostatnio (kilka miesięcy temu) łącznie 230 zł

Cena zależy też od ilości kanałów, wiadomo, że ząb z 1 kanałem będzie tańszy niż ten z 3 kanałami.
Ja wczoraj skończyłam u dentysty z mikroskopem naprawiać ząb spartaczony przez innego dentystę 10 lat temu (jeden kanał nie został wypełniony do końca i zrobił mi się tam stan zapalany).
Ząb miał dwa kanały i teraz całe leczenie łącznie kosztowało mnie 650zł (razem ze zdjęciami i odbudową)
0 0

serene

#5844029 Napisano: 01.04.2014 13:03:20
ziolko napisał(a):

a mnie wkurza, że jak jest otwarcie galerii, to większość sklepów wstawia jakieś resztki sprzed kilku lat, bo przecież ludzie i tak wszystko kupią emotka emotka emotka

Tak bylo w sobote w Siedlcach na otwarciu emotka
0 0

koper

#5844031 Napisano: 01.04.2014 13:05:12
A podsumowując te super śmieszne żarty, to kaufland, główne z Grześków, zmywarki z C4 to była ściema, a Garnier puścił rezerwę czy nie?
0 0

staszek

#5844032 Napisano: 01.04.2014 13:06:51
koper napisał(a):

A podsumowując te super śmieszne żarty, to kaufland, główne z Grześków, zmywarki z C4 to była ściema, a Garnier puścił rezerwę czy nie?

jeszcze milka i eden się pojawiła. Eden to raczej żart, a Milka? domyślam się, że tak, ale pewności nie mam...
0 0

ziolko

#5844037 Napisano: 01.04.2014 13:18:15
ja miałam robionego zęba z 3 lub kanałami - ósemkę emotka

wkurza mnie, że organizator woli nagrodzić plagiatorkę na fb, niż ruszyć tyłek i wybrać kogoś innego.. "bo nasi pracownicy musieliby każdą wypowiedź sprawdzać, czy nie jest plagiatem" - noszzzz kurnaaaa emotka emotka

zaś osoby, które mają więcej, niż KILKA konkursów na tablicy są dyskwalifikowane od razu, bo im na takich osobach nie zależy emotka

no i wszystkie komentarze osób piszących, że to plagiat (w tym mój) i komentarz na zakończenie zostały usunięte, a ja - zablokowana
Nie ma to jak kilka słów prawdy napisać i dostać bana emotka
0 0

Gość: loara

#5844041 Napisano: 01.04.2014 13:23:09
staszek napisał(a):

koper napisał(a):

jeszcze milka i eden się pojawiła. Eden to raczej żart, a Milka? domyślam się, że tak, ale pewności nie mam...

Mila też na Prima Aprilis

nie denerwujcie się
0 0

aerdna

#5844044 Napisano: 01.04.2014 13:28:07
loara napisał(a):

staszek napisał(a):

koper napisał(a):

nie denerwujcie się

To po co ludzie wypisują takie głupoty ? Może jestem inna, ale mnie to naprawdę nie bawi...

Posiedzisz kilka lat w konkursach to zobaczysz jak to jest siedzieć na szpilkach i czekać z nadzieją na wyniki.
0 0

kurlandzki

#5844054 Napisano: 01.04.2014 13:49:22
koper napisał(a):

ziolko napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

Cena zależy też od ilości kanałów, wiadomo, że ząb z 1 kanałem będzie tańszy niż ten z 3 kanałami.
Ja wczoraj skończyłam u dentysty z mikroskopem naprawiać ząb spartaczony przez innego dentystę 10 lat temu (jeden kanał nie został wypełniony do końca i zrobił mi się tam stan zapalany).
Ząb miał dwa kanały i teraz całe leczenie łącznie kosztowało mnie 650zł (razem ze zdjęciami i odbudową)

mój miał dwa kanały (także z mikroskopem czy kamerą) plus wypełnienie... i 600 zł - myślałem że z krzesła spadnę:(
0 0

Gość: loara

#5844059 Napisano: 01.04.2014 13:58:16
aerdna napisał(a):

loara napisał(a):

staszek napisał(a):

koper napisał(a):

nie denerwujcie się

To po co ludzie wypisują takie głupoty ? Może jestem inna, ale mnie to naprawdę nie bawi...

Posiedzisz kilka lat w konkursach to zobaczysz jak to jest siedzieć na szpilkach i czekać z nadzieją na wyniki.

skąd wiesz, że nie siedzę dłużej od Ciebie emotka
0 0

maria1980

#5844064 Napisano: 01.04.2014 14:07:23
aerdna napisał(a):

loara napisał(a):

staszek napisał(a):

koper napisał(a):

nie denerwujcie się

Zgadzam sie emotka
0 0

Gość: boom30

#5844077 Napisano: 01.04.2014 14:39:08
No właśnie wlazłem w pracy szybko zobaczyć czy sa jakieś wyniki, a tutaj ludki sobie jaja robią. Jak mnie to wkurza... teraz przedzieraj się przes stosy stron by wychwycić co jest żartem a co nie... emotka emotka
0 0

Gość: goralecka

#5844082 Napisano: 01.04.2014 14:53:56
kurlandzki napisał(a):

mój miał dwa kanały (także z mikroskopem czy kamerą) plus wypełnienie... i 600 zł - myślałem że z krzesła spadnę:(

Ehh jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzenia emotka chciałabym żeby moje leczenie tak mało kosztowało emotka
Ja mam wszystkie zęby bez dziur, generalnie zdrowe jeśli chodzi o kanały itp a ich leczenie to koszt jakiś 30-40 tys zł emotka

Wiadomo , że takie jednorazowe 600 zł za jednego zęba to jest ogromny wydatek ale pomyślcie sobie w takim momencie, że dobrze, że macie tylko taki powszechny problem z zębem bo zawsze może być gorzej.
0 0

Gość: gosia16

#5844100 Napisano: 01.04.2014 15:31:52
kurlandzki napisał(a):

koper napisał(a):

ziolko napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

ja jestem w trakcie leczenia kanałowego,z tego co widze to mam 3 kanały,leczę zęba już od stycznia i zakończyć nie moge (,pierwszy rtg był w robiony w stanie zapalnym,ostatnie zdjęcie nie wyszło,bedzie poprawka za miesiac,początkowo nie można było dostać sie do kanałów,ciągle mam wkładane nowe lekarstwa do kanałów,leczenie w znieczuleniu,w miedzyczasie antybiotyk po raz drugi)i koszt ostateczny wyliczony na 320 zł
0 0

jola_asia

#5844134 Napisano: 01.04.2014 16:28:35
nie ten dzień się skończy emotka
0 0

slonecznik1309

#5844210 Napisano: 01.04.2014 19:47:39
wkurzyłam się, bo mam duże zaległości w sprawdzaniu klasówek uczniów, ale jak zaczęłam sprawdzać to roześmiałam się do łez emotka uczeń klasy VI napisał: car to "król" Rosji, a jego żona to.... c..... cerata emotka
0 0

xooxoo

#5844579 Napisano: 02.04.2014 11:23:04
Rozumiem, że chce się coś wygrać, że chce się zarobić kilka groszy ale po co spamować linkami wszystkie możliwe profile na fejsie?! emotka emotka
0 0