Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gocha28
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sześć stów to i tak mało, a wszystko zależy od tego, ile będzie do zrobienia, bo na jednej wizycie się nie kończy. Współczuję, mnie zęba szlag trafił, bo mi się pestka z pomidora zaklinowała i też chodziłam na leczenie kanałowe
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cena zależy też od ilości kanałów, wiadomo, że ząb z 1 kanałem będzie tańszy niż ten z 3 kanałami.
Ja wczoraj skończyłam u dentysty z mikroskopem naprawiać ząb spartaczony przez innego dentystę 10 lat temu (jeden kanał nie został wypełniony do końca i zrobił mi się tam stan zapalany).
Ząb miał dwa kanały i teraz całe leczenie łącznie kosztowało mnie 650zł (razem ze zdjęciami i odbudową)
serene
Postów 751
Data rejestracji 25.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak bylo w sobote w Siedlcach na otwarciu
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze milka i eden się pojawiła. Eden to raczej żart, a Milka? domyślam się, że tak, ale pewności nie mam...
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wkurza mnie, że organizator woli nagrodzić plagiatorkę na fb, niż ruszyć tyłek i wybrać kogoś innego.. "bo nasi pracownicy musieliby każdą wypowiedź sprawdzać, czy nie jest plagiatem" - noszzzz kurnaaaa
zaś osoby, które mają więcej, niż KILKA konkursów na tablicy są dyskwalifikowane od razu, bo im na takich osobach nie zależy
no i wszystkie komentarze osób piszących, że to plagiat (w tym mój) i komentarz na zakończenie zostały usunięte, a ja - zablokowana
Nie ma to jak kilka słów prawdy napisać i dostać bana
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: loara
Mila też na Prima Aprilis
nie denerwujcie się
aerdna
Postów 5247
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To po co ludzie wypisują takie głupoty ? Może jestem inna, ale mnie to naprawdę nie bawi...
Posiedzisz kilka lat w konkursach to zobaczysz jak to jest siedzieć na szpilkach i czekać z nadzieją na wyniki.
kurlandzki
Postów 925
Data rejestracji 01.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój miał dwa kanały (także z mikroskopem czy kamerą) plus wypełnienie... i 600 zł - myślałem że z krzesła spadnę:(
Gość: loara
skąd wiesz, że nie siedzę dłużej od Ciebie
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam sie
Gość: boom30
Gość: goralecka
Ehh jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Ja mam wszystkie zęby bez dziur, generalnie zdrowe jeśli chodzi o kanały itp a ich leczenie to koszt jakiś 30-40 tys zł
Wiadomo , że takie jednorazowe 600 zł za jednego zęba to jest ogromny wydatek ale pomyślcie sobie w takim momencie, że dobrze, że macie tylko taki powszechny problem z zębem bo zawsze może być gorzej.
Gość: gosia16
ja jestem w trakcie leczenia kanałowego,z tego co widze to mam 3 kanały,leczę zęba już od stycznia i zakończyć nie moge (,pierwszy rtg był w robiony w stanie zapalnym,ostatnie zdjęcie nie wyszło,bedzie poprawka za miesiac,początkowo nie można było dostać sie do kanałów,ciągle mam wkładane nowe lekarstwa do kanałów,leczenie w znieczuleniu,w miedzyczasie antybiotyk po raz drugi)i koszt ostateczny wyliczony na 320 zł
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
jola_asia
Postów 296
Data rejestracji 19.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonecznik1309
Postów 3963
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xooxoo