Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: Anonima
dla mnie to zwykli konkursowicze, bo te twarze widze czesto w roznych konkursach badz laureatach
wanderlust
Postów 842
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że nie moge znaleść chętniej izdecydowanej osoby na wakacje na Sardynii w lipcu. Chcę wybrać się na własną rękę, a bilety są dziś w okazyjnej cenie..I d**a
Gość: kelo77
Ale dziś przeszła sama siebie, przyszła do nas , że widziała konkurs w "groszku", na co żona odparła, że wie bo właśnie się szykuje aby zagrać. A w odpowiedzi usłyszała " Wy to jesteście pazerni, Twój mąż pracuje, Ty pracujesz, byście zostawili biedniejszym, a nie wszystko wygrywacie".
Po prostu tracę wiarę w pomaganie ludziom. Nigdy nikomu niczego nie żałowałem, nie zawiściłem, jak mogłem to pomogłem, ale chyba jednak nie warto.
przepraszam, ale dla mnie to troche smieszne, jak mozna dorobic na konkursach? szczegolnie jak ktos nie ma pracy i slaba kondycje finansowa, wiadomo czasem sie poszczesci, czasem nawet kilka razy mozna wygrac cos fajnego, ale na tym nie da sie dorobic, a juz tym bardziej na konkursach w groszku
wybaczcie za moje wywody, po rachunkowosci, zostaje jakies zboczenie
Gość: katrin22
Mam to samo!!! i podejrzewam, że to może "dzięki" cudownemu Roko, które udostępniło 500 maili
Mam przez to masę SPAMU. Z jednego się wypiszę, a zaraz cała masa innych....
Gość: kelo77
No dla nas konkursy to zabawa, sprzęty które nam się udało wygrać zostają w domu lub jako prezenty do rodziny. Gdy kupujemy produkt i jest akurat to konkurs to gramy, po prostu na chłodno podchodzimy do tematu. Czy da się na tym dorobić? Uważam że tak. W końcu jest mnóstwo konkursów gdzie wystarczy dostęp do internetu i odrobina chęci aby coś wygrać.
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dorobić sobie do budżetu na konkursach to nie to samo co utrzymywać się wyłącznie z konkursów, choć niektórzy podobno z tego żyją. I wierz mi, Anonima, że bilans wcale nie musi wyjść ujemny ani nawet bliski zeru.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dla mnie to zwykla zabawa, a wygrywanie sprawia przyjemnosc, wiadomo ze czasem taki rachunek moze wyjsc dodatni, jak sie komus poszczesci i ma kreatywne pomysly, badz radzi sobie w tych grach konkursowych, gdzie niestety niekiedy weryfikacja slabo dziala. Ciekawa jestem jak to wyglada u takich wieloletnich graczy, heh ja sobie jeszcze nie liczylam zyskow i strat, moze kiedys zaczne, choc boje sie wyliczac zeby sie nie zalamac
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ty tak poważnie? A czym jest konkursowanie jak nie dorobieniem sobie lub zarobieniem - zwłaszcza przy słabej kondycji finansowej. I wcale nie mówię tu o wielkich nagrodach, które można sprzedać i z jedenj wygranej mieć normalną miesięczną pensję, ale też o drobiazgach jak wygranie zestawu past do zebów, szamponow czy płynow do podłogi. Przecież środki czystości, kosmetyki codziennego użytku kosztują bardzo dużo, a można je wygrać np. w konkursie na fb nie ponosząc kosztów. Czyli nie musisz wyciągnąć tych pieniędzy z portfela, zatem sobie w ten sposób dorabiasz.
A tak, zapomniałam, konkursy dla wszystkich są tylko i wyłącznie świetną zabawą, nikomu by nie przyszło do głowy, że to jest praca lub dodatek do pracy
Gość: kluseczka
z tym sie jak najbardziej zgadzam, wiadomo, ze kupuje sie glownie te produkty ktore sie w jakis sposob zuzyje
choc przyznaje ze czasem bez niektorych produktow zwyczajnie bym sie obyla, ale jednak kupuje i pozniej zuzywam, jak chocby capuccino mokate
bardziej zastanawialam sie nad tymi smsami, nigdy nie policzylam ile na nie wydalam przez ostatni okres kiedy gralam w konkursy.
Natomiast co do wypowiedzi Asante sana, to szczerze mowiac, wydaje mi sie ze czasem ten czas ktory nalezy poswiecic by wygrac jakies pasty czy krem do twarzy nie jest wspolmierny do wygranej.
Rowniez ciesze sie z drobiazgow, wiadomo ze kazdy gra by wygrywac, nie tylko dla samej zabawy, czasem wysle jakiegos smsa zeby wygrac jakis zestaw kosmetykow, ale bardzo rzadko, bo troszke szkoda mi pieniedzy. Natomiast na fb raczej nie grywam, bo jest bardzo duża konkurencja i szkoda mi czasu, aby wymyślać kreatywne odpowiedzi, a potrzebuje jednak troche czasu, aby cos ciekawego stworzyc
cudaczek121
Postów 6776
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Wkurzyła mnie dziś moja mama.Przytachałam do domu torbę z nagrodami z dlalejdis,dostała ode mnie z tej paki kosmetyki Lirene-3 sztuki,szminkę i tusz do rzęs Avon, bo tak sobie wybrała.Po czym pyta, co w tym konkursie jeszcze mogłam sobie wybrać spośród produktów.No to jej mówię,że jakieś farby do włosów,inne kosmetyki typu utrwalacz do makijażu i krem na cellulit.Na to ona się pyta,czemu nie wybrałam kremu na cellulit, bo przecież ona z moją siostrą potrzebują
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
hehe akurat ten konkurs cappucino, to wiem ze szkoda czasu i szansa marna, ale czasem rodzina ma ochote sie napic, wiec kupuje co jakis czas jedno opakowanie, ale bez szalenstw
a w temacie, faktycznie wkurza mnie to cappucino, gdyby nie to ze rodzina czasem sie napije, to nigdy bym tego nie kupila, chyba jeszcze nikt sie nie pochwalil wygrana i watpie ze taka osoba sie znajdzie
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
niestety u mnie job odzywał się łącznie kilkanaście razy dziś na różnych adresach
ps. co do zakupów konkursowych to robię tak samo - kupuję to, co mi potrzebne, kawę daję teściowi
zezowaty_kot
Postów 2793
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie np wkurza znajoma, którą trochę wkręciłam w konkursy, podsyłam jej linki, podpowiadam. A jak ona znajdzie jakiś konkurs to powie mi o nim dopiero jak nie ma pomysłu na zgłoszenie i liczy na mój móżdżek. Tak np było z obecnym deichmannem, za nic nie chciała wysłać linku, pisała wymijająco, aż jej w końcu zapytałam czy może dać namiary zamiast bawić się w kotka i myszkę. Konkurencja? Ok, ale jeśli ode mnie ktoś wymaga pomocy, to sam mógłby też dać coś od siebie. Ja korzystam z konkursów, które inni wrzucają to i dla innych wrzucam to co ja znajdę.
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio większość wygranych mam z Facebooka, ale jak widzę stale plagiaty to mnie już odrzuca. Zrobiłam sobie folderek na boku i wywalam te strony, których organizatorzy nie reagują na zżynanie, żeby ich przypadkiem znowu nie polubić.
Od donoszenia też mnie odrzuca
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
cudaczek121
Postów 6776
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
właśnie też się nad tym zastanawiam.Szczerość w rodzinie nie zawsze popłaca
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
o to właśnie chodzi!! ale niektórzy tak nie uważają...
no cóż.. mnie ostatnio zbanowano za to, że domagałam się ponownego wyboru laureata, bo nagrodzili plagiatorkę...
zresztą większośc konkursów wygrywają te same osoby, więc zaczyna mi się odechciewać brać udział w nich.
I też nie znoszę brania na litość.
Czasami na czymś mi zależy, ale wolę nie wygrać, niż brać kogoś na litość
darog
Postów 2949
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
zezowaty_kot
Postów 2793
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie teraz zaproponowałam koleżance współudział w konkursie, miała mi dostarczyć produkty, ja miałam pisać. Oczywiście "nigdzie nie mogła znaleźć" A jej nigdzie to aż cały jeden sklep