Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14161
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
moskala22
Postów 3518
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
popieram
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: boom30
No to prawda, kiedyś było innaczej - a teraz tylko pozostaje zmiana nicku na forum. Tu się krytykuje i atakuje wszystkich i za wszystko. Kiedyś się miało konkursowych przyjaciół teraz się ma tylko konkurencje ... szkoda - wkurza mnie to
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko rozumiem, ale co wnosi informacja "często odwiedza psychologa. " Jak się ma psycholog do tej całej sytuacji?
W temacie
Wkurza mnie właśnie stereotyp, że jak dziecko chodzi do psychologa, to jest gorsze...
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mamusia sobie z nią nie daje rady dlatego młoda odwiedza psychologa . Ja kiedyś też zapisałam swojego syna do psychologa bo sie boi zwierząt ale pan mi powiedział że to nie problem i on dla takiego dziecka nie ma czasu bo on na
prawdę ma dzieci z problemami
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak raz nie pojechałam na wezwanie to później fochy, że szok.
Też mi koleżeństwo
I te teksty... "przecież wiesz, jak to jest mieć dziecko. A sorry - TY nie masz dzieci!"
I co z tego, że nie mam?? to znaczy, że jestem gorsza?
Wszystko gotuje się we mnie na te teksty.
Rozumiem, że jak ma się dzieci to jest masa obowiązków i mało wolnego czasu.
Ale dlaczego to ja mam zawsze wszystkich rozumieć, a ktoś nie może zrozumieć mnie choć raz??
I jeszcze wkurza mnie, że niektóre kobiety tak się zmieniają po urodzeniu dzieci.
Wcześniej zakamieniała przeciwniczka dzieci.. do czasu zaliczenia wpadki, a później wielka matka-Polka
tak tak.. wredna jestem. Ale w końcu kielich goryczy wypełnił się po brzegi i musiało się wylać
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Cześć stary jestem w więzieniu w Meksyku
-Nic się nie martw,niedługo tam będę
Kurcze..jak ja bym chciał mieć takiego przyjaciela
Rozumiem Cię w tym temacie
Mimo że mam dziecko
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale z drugiej strony, jak ma czas, aby jechać w góry czy nad morze, a nie ma godziny, żeby wpaść do mnie, bo akurat ja potrzebuję? bo akurat ta godzina jest dla mnie ważna??
Nie cierrrpię imienin i urodzin.. wtedy można przekonać się, ile są warci tzw. "przyjaciele"
Mój mąż zrobił eksperyment na święta... normalnie pierwszy wysyłał życzenia do wielu osób - rodziny i znajomych.
Na te święta postanowił nie wysyłać do nikogo jako pierwszy, bo był ciekaw, ile ludzi będzie o nim pamiętało.
Wynik eksperymentu - JEDNA osoba!!! i to jeszcze taka, po której nie spodziewał się życzeń.
Ale jak ktoś coś potrzebuje od niego, czy ode mnie, to znajdzie drogę. Bezinteresownie nie.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witam w klubie - 2 min przed północą
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie dziwne że tak długo zwrotki nie dochodziły i zaliczyło ze poza ramy czasowe
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taa
urodziny..
odkąd usunęłam datę urodzin na fc,a tym samym moim znajomym się nie wyświetla to dostaję zdecydowanie mniej życzeń
a bezinteresowność to cecha na wymarciu niestety
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrrr. Mam raport 23.59 (nie ma sekund na tym tel)i zwrotka, że konkurs zakończony
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
az spojrzalam u siebie- 23:58:52--- nie sa to jednak 2 minuty, ale przed połnocą jest
Ola1201
Postów 43
Data rejestracji 21.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem o kim mówisz, żałosna osóbka, kiedyś wygrywała nagminnie plagiatami
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też coś koło 59 minuty
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja od dawna życzeń nie wysyłam, sama też nie dostaje. Nie chce mi się bawić w taka sztuczną życzliwość. Tzn mam bliskich, którzy zasługują na życzenia ale z nimi widzę się osobiście, bo staramy się spotkać. Jak się nie uda to dzwonię/dzwonią. Ostatnio również przechodzę ekscesy z koleżanką. Ciągle coś. Kilka dni temu wprosiła się razem z drugą koleżanką i wpychała mi w syna słodycze. Choć prosiłam, zakazałam to ona uparcie swoje, że co to za dzieciństwo bez słodyczy. No kurde, mój syn dostaje słodycze ale na deser i nie w takich ilościach. Jej syn jest grubaskiem i połowę zębów ma popsute. Ale co się dziwić, jak oni jedzą tylko słodycze, ewentualnie płatki z mlekiem, kakao, naleśniki... wszystko na słodko. I hektolitry coli. Mój jest przyzwyczajony do jakiegoś lizaka, kilku ciastek czy jednego batonika na dzień. Jak się opcha słodyczy to później pół nocy wymiotuje
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Aganaluzie
Postów 513
Data rejestracji 27.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też miałam Urodziny i Imieniny w Kwietniu i tylko rodzina mi złożyła życzenia.A tak mi fajnie wypadały w Wielkanoc.
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane