Wkurza mnie...

Gość: Anonima

#5857638 Napisano: 03.05.2014 20:25:15
wkurza mnie szafa gra w heyah, bez mojej zgody wysylaja mi jakies smsy z aktywowaniem uslugi, teraz musze szukac jak to dziadostwo wylaczyc, nie wiem czy juz mi nie pobrali kasy od razu po tym jak wyslali smsa, czy dopiero beda pobierac za miesiac, jak czlowiek zapomni i nie dezaktywuje, zwykli zlodzieje emotka
0 0

bridget

#5857648 Napisano: 03.05.2014 21:10:53
teodozja napisał(a):

Wkurza mnie mama emotka Mieszkam z mamą w tym samym domu. Ja zajmuje mieszkania u góry, mama na dole. Brat, który mieszka w sąsiednim mieście jest według mamy "synusiem idealnym" ja jestem "ta zła"Chociaz to ja się nia opiekuję na codzień,wszystkiego doglądam, troszcze sie. Brat(10 lat starszy odemnie)wpada tylko w odwiedziny.Może to chodzi o to że on jest chłopakiem?Ja mogę mówić i mówić , a jak on coś powie( na ogól bez sensu emotka )to jest przyjmowane jako słowa prorocze.Dobra wygadałam się i juz mi lepiej emotka

znam to z autopsji, brat mieszka w Niemczech, przez całe życie problematyczny, żadnej szkoły średniej nie skończył wciąż wpada w tarapaty mimo ze ma już 44 lata, nie zadzwoni na urodziny czy święta, pojawi się jak coś chce:) ja na miejscu, pomocna, na każdym kroku,czy w zdrowiu - czy chorobie, po studiach radze sobie i nie oczekuje pomocy wciąż jak on, a mimo wszystko jak się pojawi mama mu nadskakuje, wybawia z opresji, nadal pomaga finansowo, ... w końcu to pierworodny "syneczek" mamusi i wciąż wiedzie prym...czasem się zastanawiam jak to możliwe?
0 0

Gość: koza.k90

#5857651 Napisano: 03.05.2014 21:19:19
Anonima napisał(a):

wkurza mnie szafa gra w heyah, bez mojej zgody wysylaja mi jakies smsy z aktywowaniem uslugi, teraz musze szukac jak to dziadostwo wylaczyc, nie wiem czy juz mi nie pobrali kasy od razu po tym jak wyslali smsa, czy dopiero beda pobierac za miesiac, jak czlowiek zapomni i nie dezaktywuje, zwykli zlodzieje emotka

wyślij SMS o treści NIE (obowiązkowo duże litery!) na nr 333

jeśli usługa jest włączona, przyjdzie info o dezaktywacji
jeśli nie napiszą "Upss... cos tu nie gra..."
0 0

slonecznik1309

#5857652 Napisano: 03.05.2014 21:33:03
wkurza mnie, że moje dziecko znów chore... emotka
0 0

zaczytana-pola

#5857654 Napisano: 03.05.2014 21:35:52
Anonima napisał(a):

Zastanawiam się, czy te wszystkie szafy i flirty są legalne emotka Nie zamawiam usługi, a oni ją uruchamiają najpierw za darmo, a później pobierają opłaty.
Skończyła mi się ważność konta, ale jeszcze nie uzupełniam, dostałam sms, że teraz będą mi pobierać za flirt kasę. I co? Muszę uzupełnić, żeby to dezaktywować. Żarty sobie robią. emotka
0 0

Gość: Anonima

#5857655 Napisano: 03.05.2014 21:38:06
koza.k90 napisał(a):

Anonima napisał(a):

wyślij SMS o treści NIE (obowiązkowo duże litery!) na nr 333

jeśli usługa jest włączona, przyjdzie info o dezaktywacji
jeśli nie napiszą "Upss... cos tu nie gra..."

dzieki, wlasnie taka informacje znalazlam w internecie i tak zrobilam emotka ale to chamstwo, bez wiedzy chca aktywowac jakies platne uslugi, wiele starszych osob nie ma o tym pojecia i pewnie na nich zarabiaja...
0 0

Gość: koza.k90

#5857657 Napisano: 03.05.2014 21:51:11
zaczytana-pola napisał(a):

Anonima napisał(a):

Zastanawiam się, czy te wszystkie szafy i flirty są legalne emotka Nie zamawiam usługi, a oni ją uruchamiają najpierw za darmo, a później pobierają opłaty.
Skończyła mi się ważność konta, ale jeszcze nie uzupełniam, dostałam sms, że teraz będą mi pobierać za flirt kasę. I co? Muszę uzupełnić, żeby to dezaktywować. Żarty sobie robią. emotka

to ja miałam lepiej - nagle okazało się, że mam telefony w... Mixie, chociaż nie popisywałam żadnej umowy
0 0

dolly

#5857682 Napisano: 03.05.2014 23:11:35
asante napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie pogoda zimno,pada i pada
Super majówka emotka

Mnie też, zamiast w górach to jestem w Łóżkowicach pod kocem emotka

witam w klubie, zamiast rozwiewac mi wlosy na plazy i czuc morska bryze na twarzy, to ....w kapturze na glowie nie wychodz
0 0

zaczytana-pola

#5857687 Napisano: 03.05.2014 23:36:31
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Super majówka emotka

witam w klubie, zamiast rozwiewac mi wlosy na plazy i czuc morska bryze na twarzy, to ....w kapturze na glowie nie wychodz

Ciesz się, że z nosa Ci nie kapie emotka emotka
0 0

ilonaxx5

#5857694 Napisano: 04.05.2014 00:09:22
wszystko mnie wkurza emotka
0 0

isiulka

#5857757 Napisano: 04.05.2014 14:18:28
Wkurza mnie Alior Sync, po prostu odradzam, nigdy więcej banków internetowych.
Ide do bankomatu daje "wypłać 1500 zł", wyskakuje komunikat " nie można wypłaqcić żądanej kwoty- wybierz inną, więc daje wypłać 1000 zł bo sobie myślę, że może mam jakiś limit dzienny , wyskakuje "żądana operacja nie może być zrealizowana". Sobie myśle "bankomat pewnie spierniczony". Ide do drugiego banku daje "wypłać 1500 zł" i wyskakuje "Brak środków na koncie". sprawdzam stan śorków i się okazuje że kasę wcieło. Nie ma na koncie. No to dzwonie do banku, a koleś mi mkówi że wypłaciłam poprawnie pieniądze z bankomatu, ale jeśli NIBY zapomniałam ich zabrać to może mi wrócą na konto jak bankomat przeliczy że ma nadwyżkę. Weryfikacja ogólnie trwa jakieś 20 minut i podaje się wszystkie możliwe dane, aby się dowiedzieć że masz problem.

Więc z niecierpliwością sprawdzam stan konta czy pieniądze wróciły, 1 dzien nie ma, 2 dzien nie ma, 4 dzien nie ma, 4 dzień " Twój bank zmjienił nazwę na T-mobile usługi bankowe". I cudownym sposobem okazuje się ze mam konto w banku w najbardziej znienawidzonej przeze mnie sieci komórkowej. A pieniędzy oczywiście na koncie nadal nie ma no bo święto, no bo weekend...no bo mają cię gdzieś. Co kogoś obchodzi, że nie masz pieniędzy bo utkwiły one w czarnej dziurze zwanej potocznie D*pą. emotka emotka
0 0

dolly

#5857829 Napisano: 04.05.2014 19:59:47
zaczytana-pola napisał(a):

dolly napisał(a):

asante napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Super majówka emotka

Ciesz się, że z nosa Ci nie kapie emotka emotka

emotka
0 0

zezowaty_kot

#5857836 Napisano: 04.05.2014 20:20:44
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie Alior Sync, po prostu odradzam, nigdy więcej banków internetowych.
Ide do bankomatu daje "wypłać 1500 zł", wyskakuje komunikat " nie można wypłaqcić żądanej kwoty- wybierz inną, więc daje wypłać 1000 zł bo sobie myślę, że może mam jakiś limit dzienny , wyskakuje "żądana operacja nie może być zrealizowana". Sobie myśle "bankomat pewnie spierniczony". Ide do drugiego banku daje "wypłać 1500 zł" i wyskakuje "Brak środków na koncie". sprawdzam stan śorków i się okazuje że kasę wcieło. Nie ma na koncie. No to dzwonie do banku, a koleś mi mkówi że wypłaciłam poprawnie pieniądze z bankomatu, ale jeśli NIBY zapomniałam ich zabrać to może mi wrócą na konto jak bankomat przeliczy że ma nadwyżkę. Weryfikacja ogólnie trwa jakieś 20 minut i podaje się wszystkie możliwe dane, aby się dowiedzieć że masz problem.

Więc z niecierpliwością sprawdzam stan konta czy pieniądze wróciły, 1 dzien nie ma, 2 dzien nie ma, 4 dzien nie ma, 4 dzień " Twój bank zmjienił nazwę na T-mobile usługi bankowe". I cudownym sposobem okazuje się ze mam konto w banku w najbardziej znienawidzonej przeze mnie sieci komórkowej. A pieniędzy oczywiście na koncie nadal nie ma no bo święto, no bo weekend...no bo mają cię gdzieś. Co kogoś obchodzi, że nie masz pieniędzy bo utkwiły one w czarnej dziurze zwanej potocznie D*pą. emotka emotka

emotka emotka emotka
0 0

selenes

#5858061 Napisano: 05.05.2014 13:59:39
Magnus, prawdopodobnie inny kurier przywiózłby Ci opiekacz wymienny. Nieraz tak miałam, jeżeli chodzi o konkursy, a poza tym pracowałam w DPD jakiś czas i również często wysyłający nie miał wpływu na to jaki kurier odbierze przesyłkę, a jaki kurier zawiezie nową.
0 0

joan

#5858063 Napisano: 05.05.2014 14:05:47
magnus napisał(a):

(...) Pytam dalej czy pokwituje ode mnie odbiór- kurier- NIE, bo to ja nadaję do firmy i żadnego pokwitowania nie da emotka (...)

To DPD nie działa na podstawie papierowych listów przewozowych? Jeden egz. dla nadawcy, jeden dla odbiorcy, jeden dla DPD?
0 0

joan

#5858071 Napisano: 05.05.2014 14:13:00
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

(...) Pytam dalej czy pokwituje ode mnie odbiór- kurier- NIE, bo to ja nadaję do firmy i żadnego pokwitowania nie da emotka (...)

To DPD nie działa na podstawie papierowych listów przewozowych? Jeden egz. dla nadawcy, jeden dla odbiorcy, jeden dla DPD?

Niestety nie, chciał po prostu wziąć moją przesyłkę emotka

Dziwne, spróbuj to wyjaśnić z Graspem. Na logikę: jako nadawca przesyłki, masz prawo znać min. numer przewozowy tej przesyłki, żeby móc ją śledzić w necie.
0 0

Gość: polarniczka

#5858080 Napisano: 05.05.2014 14:28:49
gdzie mam napisać wniosek do e-konkursy o karanie osób za brak info w MDW skąd mają nagrodę (link do konkursu?) kolejny wpis kolejnej osoby i znów ani be ani me o tym skąd nagroda...
0 0

joan

#5858081 Napisano: 05.05.2014 14:29:53
polarniczka napisał(a):

gdzie mam napisać wniosek do e-konkursy o karanie osób za brak info w MDW skąd mają nagrodę (link do konkursu?) kolejny wpis kolejnej osoby i znów ani be ani me o tym skąd nagroda...

Przy każdym wpisie po prawej stronie, u góry, jest przycisk "Zgłoś".
Zawsze działa i jest reakcja emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5858083 Napisano: 05.05.2014 14:30:57
joan napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Przy każdym wpisie po prawej stronie, u góry, jest przycisk "Zgłoś".
Zawsze działa i jest reakcja emotka

dziękuje emotka
0 0

ziolko

#5858156 Napisano: 05.05.2014 17:11:46
polarniczka napisał(a):

kto tym razem?
0 0