Wkurza mnie...

ziolko

#5856732 Napisano: 30.04.2014 13:27:42
hmmm... właściwie to jakiś czas temu powinnaś mieć już bana, bo miałaś 5 punktów emotka i po dodaniu konkursów powinny być 3, a masz 2... ktoś chyba nie dodał tyle punktów, ile powinnaś mieć emotka
0 0

ziolko

#5856747 Napisano: 30.04.2014 13:43:08
no tak.. konkurs rozwiązany i zaraz szukanie paragonów się zaczyna emotka emotka

dlaczego wygrywają osoby, które nie mają tych paragonów?????
i dlaczego nie wygrywają osoby, które te paragony mają????
0 0

Gość: polarniczka

#5856749 Napisano: 30.04.2014 13:45:06
ziolko napisał(a):

no tak.. konkurs rozwiązany i zaraz szukanie paragonów się zaczyna emotka emotka

dlaczego wygrywają osoby, które nie mają tych paragonów?????
i dlaczego nie wygrywają osoby, które te paragony mają????

to się nazywa życie...dlatego na paragony gram raz na ruski rok
0 0

ziolko

#5856752 Napisano: 30.04.2014 13:48:52
to się nazywa CWANIACTWO I OSZUSTWO

ale zawsze znajdzie się ktoś, kto te paragony sprzeda...

i w ten sposób pozbawia szansy osoby z rezerwy emotka emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5856762 Napisano: 30.04.2014 13:59:18
ziolko napisał(a):

świata nie zbawisz niestety, niektórzy tak się właśnie dorabiają nagród w nieuczciwy sposób...a medal ma zawsze dwie strony (ten co sprzedaje i ten co kupuje)
0 0

ziolko

#5856763 Napisano: 30.04.2014 14:01:11
ja pierdziu... gdybym to ja grała bez pewności, że zdobędę paragon to chyba bym się skichała, że nagroda w razie czego przepadnie.
A tak? kupuję produkty i g... z tego mam. Jedynie makulaturę.

Może pora zastosować zasadę, że gram bez paragonu a później szukam???
emotka emotka
0 0

marzenier

#5856767 Napisano: 30.04.2014 14:05:10
polarniczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

świata nie zbawisz niestety, niektórzy tak się właśnie dorabiają nagród w nieuczciwy sposób...a medal ma zawsze dwie strony (ten co sprzedaje i ten co kupuje)

To po co te topy powstały ??
Same sie przecież nie wymyśliły ?
Ktoś je stworzył i ktoś zaakceptował
Ja nawet bym na cos takiego nie wpadła zeby zagrać bez paragonu póki nie zobaczyłam tego czarnego rynku tutaj emotka

Ale mimo to regularnie wtapiam kasę na zakupy konkursowe bo a nóż samochód wygram a paragonu nikt mi nie odsprzeda emotka emotka
0 0

Gość: Anonima

#5856775 Napisano: 30.04.2014 14:15:11
wkurza mnie wyludzanie danych za glupi bilet na mecz, teraz Smolar sie zaczal w to bawic...chyba sobie zarty robia.
0 0

zezowaty_kot

#5856778 Napisano: 30.04.2014 14:33:29
Ja bym nie wytrzymała tego stresu, w razie wygranej bez paragonu. Przy zmywarce z C4 nie mogłam znaleźć 3 paragonów i już zdążyłam się popłakać emotka przetrzepałam pół domu i znalazłam je w książce syna. Nie mam pojęcia jak się tam znalazły emotka
0 0

assal

#5856796 Napisano: 30.04.2014 15:39:03
Kiedyś paragony były tutaj w cenie. Najczęściej ludzie sprzedawali je za 50% wartości wygranej.
Teraz tzw. konkurencja jest.
Koleżanka jakiś czas temu kupiła tu paragon za 30 zł. Co wygrała? Voucher na 3 tysiące emotka
Osoba sprzedająca wiedziała, jaka nagroda emotka
0 0

radosna

#5857296 Napisano: 02.05.2014 11:38:49
Wkurzają mnie takie mejle! I nie dotyczą one tylko Rossmanna, ale wielu znanych sklepów:
http://finanse.wp...c.html?ticaid=112a73
0 0

mia

#5857339 Napisano: 02.05.2014 13:01:45
Poczta na Onecie.
Inne konta mi działają, a na najważniejszym "hasło nieprawidłowe". emotka
Oczywiście jest prawidłowe, średnio raz na pół roku coś im się rąbie. emotka
0 0

mkrzysiek

#5857537 Napisano: 03.05.2014 12:15:46
Wkurza mnie pogoda zimno,pada i pada
Super majówka emotka
0 0

asantesana

#5857554 Napisano: 03.05.2014 13:38:52
mkrzysiek napisał(a):

Super majówka emotka

Mnie też, zamiast w górach to jestem w Łóżkowicach pod kocem emotka
0 0

monikar

#5857575 Napisano: 03.05.2014 15:54:20
asante napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Super majówka emotka

Mnie też, zamiast w górach to jestem w Łóżkowicach pod kocem emotka

mnie nawet w domu pod kocem jest zimno...a miałam takie piękne grillowe plany...ale spokojnie pewnie od poniedziałku przyjdzie ocieplenie... emotka
0 0

ankasss

#5857581 Napisano: 03.05.2014 16:00:20
wkurza mnie, że przeszła mi koło nosa fajna praca. Po 3 rozmowach zostałam tylko ja i jedna dziewczyna. I niestety nie udało się....a było tak blisko:(
0 0

teodozja

#5857607 Napisano: 03.05.2014 18:04:19
Wkurza mnie mama emotka Mieszkam z mamą w tym samym domu. Ja zajmuje mieszkania u góry, mama na dole. Brat, który mieszka w sąsiednim mieście jest według mamy "synusiem idealnym" ja jestem "ta zła"Chociaz to ja się nia opiekuję na codzień,wszystkiego doglądam, troszcze sie. Brat(10 lat starszy odemnie)wpada tylko w odwiedziny.Może to chodzi o to że on jest chłopakiem?Ja mogę mówić i mówić , a jak on coś powie( na ogól bez sensu emotka )to jest przyjmowane jako słowa prorocze.Dobra wygadałam się i juz mi lepiej emotka
0 0

zezowaty_kot

#5857609 Napisano: 03.05.2014 18:16:55
teodozja napisał(a):

Wkurza mnie mama emotka Mieszkam z mamą w tym samym domu. Ja zajmuje mieszkania u góry, mama na dole. Brat, który mieszka w sąsiednim mieście jest według mamy "synusiem idealnym" ja jestem "ta zła"Chociaz to ja się nia opiekuję na codzień,wszystkiego doglądam, troszcze sie. Brat(10 lat starszy odemnie)wpada tylko w odwiedziny.Może to chodzi o to że on jest chłopakiem?Ja mogę mówić i mówić , a jak on coś powie( na ogól bez sensu emotka )to jest przyjmowane jako słowa prorocze.Dobra wygadałam się i juz mi lepiej emotka

To chodzi o to, że Ciebie Mama ma każdego dnia, więc widzi wszystkie Twoje cechy, czasem ją denerwujesz/ona Ciebie. A syna widzi raz na jakiś czas, przyjedzie uśmiechnięty, wypiękniony, da Mamie kwiaty, spędzi z nią dzień na miłej rozmowie. I Mama ma taki jego obraz - perfekcyjny chłopak, bez wad, nigdy nie narzekający, uśmiechnięty. To tak działa w każdej rodzinie z takim podziałem ról, ale wcale nie oznacza, że Mama mniej Cię kocha. Nie bierz tego tak do siebie, nie porównuj się z bratem, bo nie warto. Mama na pewno też nie ma nic złego na myśli. Nie wiem w jakim jest wieku, ale podejrzewam, że teraz Ty dzierżysz w dłoni obowiązki "Pani Domu". Z tym też ciężko jej się pewnie pogodzić, przestawić, oddać koronę. Rany, przechodzimy u nas to samo, tylko pokolenie wyżej (babcia kontra moja teściowa, która się nią opiekuje i dostaje za to tylko zniewagi. I ukochany babci syn, pojawiający się raz na kilka tygodni, bez wad, taki cudowny i och i ach.) emotka
0 0

teodozja

#5857610 Napisano: 03.05.2014 18:20:30
zezowaty_kot napisał(a):

teodozja napisał(a):

To chodzi o to, że Ciebie Mama ma każdego dnia, więc widzi wszystkie Twoje cechy, czasem ją denerwujesz/ona Ciebie. A syna widzi raz na jakiś czas, przyjedzie uśmiechnięty, wypiękniony, da Mamie kwiaty, spędzi z nią dzień na miłej rozmowie. I Mama ma taki jego obraz - perfekcyjny chłopak, bez wad, nigdy nie narzekający, uśmiechnięty. To tak działa w każdej rodzinie z takim podziałem ról, ale wcale nie oznacza, że Mama mniej Cię kocha. Nie bierz tego tak do siebie, nie porównuj się z bratem, bo nie warto. Mama na pewno też nie ma nic złego na myśli. Nie wiem w jakim jest wieku, ale podejrzewam, że teraz Ty dzierżysz w dłoni obowiązki "Pani Domu". Z tym też ciężko jej się pewnie pogodzić, przestawić, oddać koronę. Rany, przechodzimy u nas to samo, tylko pokolenie wyżej (babcia kontra moja teściowa, która się nią opiekuje i dostaje za to tylko zniewagi. I ukochany babci syn, pojawiający się raz na kilka tygodni, bez wad, taki cudowny i och i ach.) emotka

Dziękuję emotka
0 0

madzia34

#5857631 Napisano: 03.05.2014 20:01:31
teodozja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

teodozja napisał(a):

Dziękuję emotka

o kochana skad ja to znam:)tez mieszkam z mama a brat w innym mieście
0 0