Wkurza mnie...

joan

#5856515 Napisano: 30.04.2014 08:49:23
zezowaty_kot napisał(a):

mereszka, ale to nie jest powód do smutku - bo otrzymałaś ciepłe słowa od osób, które FAKTYCZNIE życzą Ci wszystkiego co najlepsze. Ci, którzy nie napisali/zadzwonili prawdopodobnie wcześniej robili to z grzeczności. A jednak milej jest dostać tych życzeń mniej, ale ze świadomością, że płyną z serca a nie z konieczności emotka

Całkowicie zgadzam się z powyższym emotka
0 0

ziolko

#5856516 Napisano: 30.04.2014 08:54:43
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mereszka, ale to nie jest powód do smutku - bo otrzymałaś ciepłe słowa od osób, które FAKTYCZNIE życzą Ci wszystkiego co najlepsze. Ci, którzy nie napisali/zadzwonili prawdopodobnie wcześniej robili to z grzeczności. A jednak milej jest dostać tych życzeń mniej, ale ze świadomością, że płyną z serca a nie z konieczności emotka

Całkowicie zgadzam się z powyższym emotka

no to jestem ciekawa, kto będzie pamiętał o mnie, jak będzie czas emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5856543 Napisano: 30.04.2014 09:23:53
Ja bym pewnie policzyła na palcach osoby, które pamiętają o moich urodzinach/imieninach. emotka
Tyle, że wszystko działa w dwie strony, jaki kto dla mnie, taka jak dla niego emotka
0 0

Aganaluzie

#5856556 Napisano: 30.04.2014 09:33:07
zezowaty_kot napisał(a):

dobrze powiedziane emotka
0 0

Gość: marielu

#5856557 Napisano: 30.04.2014 09:36:30
79magda napisał(a):

Kiedyś nie było w ogóle wątków paragonowych, ponieważ nikomu nie przyszłoby do głowy sprzedawać paragonu emotka albo stwarzać listy zakupów i ogłaszać się, niby obwoźny handlarz emotka

Tak, forum jest dla wszystkich. Również dla wiecznych malkontentów, wiecznych "nicniewygrywamjakwytorobicie", wiecznie oszukanych przez wszystkich - od kasjerki w kasie począwszy (bo specjalnie źle wydrukowała paragon), na sekretarzu dżuri konkursowego skończywszy, że nie wspomnę o pani sprzątającej, która sprytnie podmienia protokoły dotyczące rozwiązań konkursów, gdy tylko za szanowną komisją zamkną się drzwi, za którymi obradowali w pocie i znoju, starając się wyeliminować najlepsze zgłoszenia, zjeść włożone do urn muffinki z jagodowym kremem, czy też spalić na stosie zawodowych wyjadaczy emotka Forum jest zdecydowanie dla wszystkich emotka

weś kurza tfarz Madzia nie pis tak, ONI tera bedoł smutni ! Bedoł musieli tworzyć nowe teorje spiskowe i powoływać kolejne komisje śledcze !

A jak zamilknom? forum umarnie !
0 0

radosna

#5856582 Napisano: 30.04.2014 10:11:45
marielu napisał(a):

79magda napisał(a):

Kiedyś nie było w ogóle wątków paragonowych, ponieważ nikomu nie przyszłoby do głowy sprzedawać paragonu emotka albo stwarzać listy zakupów i ogłaszać się, niby obwoźny handlarz emotka

Tak, forum jest dla wszystkich. Również dla wiecznych malkontentów, wiecznych "nicniewygrywamjakwytorobicie", wiecznie oszukanych przez wszystkich - od kasjerki w kasie począwszy (bo specjalnie źle wydrukowała paragon), na sekretarzu dżuri konkursowego skończywszy, że nie wspomnę o pani sprzątającej, która sprytnie podmienia protokoły dotyczące rozwiązań konkursów, gdy tylko za szanowną komisją zamkną się drzwi, za którymi obradowali w pocie i znoju, starając się wyeliminować najlepsze zgłoszenia, zjeść włożone do urn muffinki z jagodowym kremem, czy też spalić na stosie zawodowych wyjadaczy emotka Forum jest zdecydowanie dla wszystkich emotka

weś kurza tfarz Madzia nie pis tak, ONI tera bedoł smutni ! Bedoł musieli tworzyć nowe teorje spiskowe i powoływać kolejne komisje śledcze !

A jak zamilknom? forum umarnie !

Marielu! Słonko Ty Nasze! Ale nawet jak my wszyscy będziemy strasznie smutni, to dzięki Tobie zaszczerzymy japy! Odwiedzaj nas częściej ... choć żal, że Pionas pozbawił Cię kłapania szczęką!
0 0

ziolko

#5856638 Napisano: 30.04.2014 11:40:09
marielu weź sobie wstaw w stopkę swoją mordę emotka z odpowiednim komentarzem emotka i ludzie będą zadowoleni, że morda się rusza emotka

http://tiny.pl/qkvwp
0 0

#5856646 Napisano: 30.04.2014 11:53:43
hehe e tam , ale dla odmiany wstawię aktualnom focie z ronsi emotka
0 0

avatea

#5856663 Napisano: 30.04.2014 12:08:46
marielu napisał(a):

słitfocia emotka a czemuś tak zdziwiona?
0 0

#5856667 Napisano: 30.04.2014 12:11:20
avatea napisał(a):

marielu napisał(a):

Bo magnus się dziwi emotka
0 0

avatea

#5856677 Napisano: 30.04.2014 12:22:32
magnus napisał(a):

marielu napisał(a):

avatea napisał(a):

marielu napisał(a):

Bo magnus się dziwi emotka

hihi ja się dziwię ???
emotka emotka

W sumie twój awatar przypomina kogoś drapiącego się w głowę ze zdziwienia... emotka
0 0

#5856679 Napisano: 30.04.2014 12:26:58
M jak Mary :F choc złapiemy sie za rence i pobiegajmy po trafje !
0 0

avatea

#5856687 Napisano: 30.04.2014 12:39:00
magnus napisał(a):

marielu napisał(a):

M jak Mary :F choc złapiemy sie za rence i pobiegajmy po trafje !

emotka emotka emotka emotka

Fajny masz teraz ogonek emotka

Lepiej teraz ???

0 0

ziolko

#5856703 Napisano: 30.04.2014 13:05:47
chcę iść na noc muzeów.. i weszłam na stronę muzeum, którym jestem zainteresowana - i tam zonk emotka

opłata za możliwość robienia zdjęć w pałacu - 150 zł emotka emotka emotka emotka emotka
dotychczasowa największa opłata, z jaką się spotkałam to było 15 zł, najczęściej jest to 5 zł lub bez opłat.

Zwariowali???

nawet bez tej nocy opłata za zdjęcia jest stała.. a szkoda.. bo robię zdjęcia na pamiątkę, a nie do wykorzystania
0 0

Gość: polarniczka

#5856707 Napisano: 30.04.2014 13:07:55
ziolko napisał(a):

chcę iść na noc muzeów.. i weszłam na stronę muzeum, którym jestem zainteresowana - i tam zonk emotka

opłata za możliwość robienia zdjęć w pałacu - 150 zł emotka emotka emotka emotka emotka
dotychczasowa największa opłata, z jaką się spotkałam to było 15 zł, najczęściej jest to 5 zł lub bez opłat.

Zwariowali???

kochane ziolko czy zaczniecie wreszcie dawac karniaki za wpisy w MDW bez podawania z którego konka jest nagroda?
0 0

anialistopad

#5856712 Napisano: 30.04.2014 13:10:30
o tez mnie wkurza takie cos ,np. ksiazka i domysl sie skad emotka
0 0

ziolko

#5856713 Napisano: 30.04.2014 13:11:17
polarniczka, nie wiem jak inni, ale ja nie jestem w stanie zweryfikować, z którego konkursu jest dana nagroda. Wiele razy pisałam do ludzi pw, żeby podali szczegóły, z jakiego konkursu ta nagroda. To myślisz, że co? wiele osób nie odpisało, bo po co? może jeszcze im coś zabiorę, albo co emotka emotka

Tak samo jak w temacie "informują" - piszę, żeby ludzie podawali konkrety, typu kto dzwoni, z jakiego nr, z jakiego konkursu itp.
A ludzie nadal swoje, jak błędne owce zachowują się i poźniej wiele pytań i cytowań emotka emotka emotka

Też mnie to wkurza, staram się jakoś działać, ale jak ktoś nie chce pisać to nie napisze. I co mu zrobię? emotka groźba karniaka? "no to mi daj" albo "i co mi zrobisz?"
0 0

#5856714 Napisano: 30.04.2014 13:13:15
ziolko napisał(a):

polarniczka, nie wiem jak inni, ale ja nie jestem w stanie zweryfikować, z którego konkursu jest dana nagroda. Wiele razy pisałam do ludzi pw, żeby podali szczegóły, z jakiego konkursu ta nagroda. To myślisz, że co? wiele osób nie odpisało, bo po co? może jeszcze im coś zabiorę, albo co emotka emotka

Tak samo jak w temacie "informują" - piszę, żeby ludzie podawali konkrety, typu kto dzwoni, z jakiego nr, z jakiego konkursu itp.
A ludzie nadal swoje, jak błędne owce zachowują się i poźniej wiele pytań i cytowań emotka emotka emotka

Też mnie to wkurza, staram się jakoś działać, ale jak ktoś nie chce pisać to nie napisze. I co mu zrobię? emotka groźba karniaka? "no to mi daj" albo "i co mi zrobisz?"

daj mi możliwość dawania karniaków za takie wpisy to wykoszę połowę osób z tego forum...zostaną tylko Ci którzy wiedzą po co to forum powstało emotka
0 0

ziolko

#5856717 Napisano: 30.04.2014 13:17:03
zgłoś się do pionasa po uprawnienia emotka emotka

hehe... a pamiętasz, jakie były płacze, lamenty i groźby, jak zdolna i ja zaczęłyśmy porządki na forum?
0 0

#5856720 Napisano: 30.04.2014 13:20:29
ziolko napisał(a):

zgłoś się do pionasa po uprawnienia emotka emotka

hehe... a pamiętasz, jakie były płacze, lamenty i groźby, jak zdolna i ja zaczęłyśmy porządki na forum?

pamiętam, sama chyba zarobiłam karniaka, ale słusznie a raz na jakiś czas porządki muszą być (takie świąteczne sprzątanie)
0 0