Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Całkowicie zgadzam się z powyższym
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no to jestem ciekawa, kto będzie pamiętał o mnie, jak będzie czas
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle, że wszystko działa w dwie strony, jaki kto dla mnie, taka jak dla niego
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Aganaluzie
Postów 513
Data rejestracji 27.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze powiedziane
Gość: marielu
weś kurza tfarz Madzia nie pis tak, ONI tera bedoł smutni ! Bedoł musieli tworzyć nowe teorje spiskowe i powoływać kolejne komisje śledcze !
A jak zamilknom? forum umarnie !
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Marielu! Słonko Ty Nasze! Ale nawet jak my wszyscy będziemy strasznie smutni, to dzięki Tobie zaszczerzymy japy! Odwiedzaj nas częściej ... choć żal, że Pionas pozbawił Cię kłapania szczęką!
Jestem radosna jak wiosna!
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://tiny.pl/qkvwp
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
avatea
Postów 1346
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
słitfocia
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Bo magnus się dziwi
avatea
Postów 1346
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W sumie twój awatar przypomina kogoś drapiącego się w głowę ze zdziwienia...
avatea
Postów 1346
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
opłata za możliwość robienia zdjęć w pałacu - 150 zł
dotychczasowa największa opłata, z jaką się spotkałam to było 15 zł, najczęściej jest to 5 zł lub bez opłat.
Zwariowali???
nawet bez tej nocy opłata za zdjęcia jest stała.. a szkoda.. bo robię zdjęcia na pamiątkę, a nie do wykorzystania
Gość: polarniczka
kochane ziolko czy zaczniecie wreszcie dawac karniaki za wpisy w MDW bez podawania z którego konka jest nagroda?
anialistopad
Postów 14161
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak samo jak w temacie "informują" - piszę, żeby ludzie podawali konkrety, typu kto dzwoni, z jakiego nr, z jakiego konkursu itp.
A ludzie nadal swoje, jak błędne owce zachowują się i poźniej wiele pytań i cytowań
Też mnie to wkurza, staram się jakoś działać, ale jak ktoś nie chce pisać to nie napisze. I co mu zrobię?
daj mi możliwość dawania karniaków za takie wpisy to wykoszę połowę osób z tego forum...zostaną tylko Ci którzy wiedzą po co to forum powstało
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hehe... a pamiętasz, jakie były płacze, lamenty i groźby, jak zdolna i ja zaczęłyśmy porządki na forum?
pamiętam, sama chyba zarobiłam karniaka, ale słusznie a raz na jakiś czas porządki muszą być (takie świąteczne sprzątanie)