Wkurza mnie...

vickichelm

#5915631 Napisano: 11.09.2014 10:16:12
ziolko napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

A mnie dzisiaj wkurza, że w szkole mojego syna od początku września... malowanie emotka Jakby nie można było tego zrobić latem, w czasie wakacji. Wszędzie brud, smród farb! Wczoraj pokusili się nawet o malowanie szafek. Dobrze, że sama poszłam po ubrania młodego, bo znając życie byłby cały niebieski. Gdzie mózg? emotka emotka

heh.. znam z widzenia jedną dyrektorkę, która wyleciała ze stanowiska dlatego, że było malowanie podłogi w sali gimnastycznej kilka dni przed końcem sierpnia i do początku roku szkolnego nie wywietrzyło się, rodzice złożyli skargę, że śmierdzi, ktoś przyjechał i okazało się, że smród lakieru jest nie do wytrzymania.

A jak malowali szafki to też pewno farbą olejną, więc zapach farby będzie długo wisiał w powietrzu.

Gdzie sens, gdzie logika??

A może to nie wina dyrektorki ? Może dopiero we wrześniu szkoła otrzymała środki finansowe na zrealizowanie remontu.
0 0

is77

#5915751 Napisano: 11.09.2014 12:25:21
Wkurza mnie KRUPNIK!!!
Niech spadają, nie będę już zaglądać do nich po wyniki!!!!
Niech sobie w ..... wsadzą Ibizę! Uciułam z wypłaty i pojadę na swój koszt!
0 0

Gość: zwierzyniec

#5915794 Napisano: 11.09.2014 12:59:25
Wkurza mnie to, że mój Real od dziś jest już Auchan i gdzie ja będę szukała punktomatu np. do loterii Payback?
A po co mi 2 Auchany w odległości kilku kilometrów od siebie emotka nie zarobią na mnie pajace!
0 0

jorunn2010

#5915797 Napisano: 11.09.2014 13:01:49
zwierzyniec napisał(a):

Wkurza mnie to, że mój Real od dziś jest już Auchan i gdzie ja będę szukała punktomatu np. do loterii Payback?
A po co mi 2 Auchany w odległości kilku kilometrów od siebie emotka nie zarobią na mnie pajace!

w Wałbrzychu to samo
0 0

katrin1

#5915801 Napisano: 11.09.2014 13:03:31
Oj, jak mnie ten Krupnik wkurza, znów wielkie NIC emotka
0 0

delvitto

#5915803 Napisano: 11.09.2014 13:05:14
już macie Auchan???
a u mnie mieli zrobić, i nic nie widać, nie słychać, a byłby to trzeci Auchan, wolałabym Kauflanda zamiast.
0 0

Gość: katrin22

#5915804 Napisano: 11.09.2014 13:05:34
..choróbsko, dziecko jeszcze nie zdążyło pójść do przedszkola a już choruje emotka
0 0

delvitto

#5915807 Napisano: 11.09.2014 13:06:58
katrin1 napisał(a):

też nic, najwidoczniej trzeba więcej pić emotka
0 0

is77

#5915809 Napisano: 11.09.2014 13:07:36
delvitto napisał(a):

katrin1 napisał(a):

też nic, najwidoczniej trzeba więcej pić emotka

po pijaku słać zgłoszenia,a nie tak na trzeźwo emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5915812 Napisano: 11.09.2014 13:08:00
vickichelm napisał(a):

ziolko napisał(a):

A mnie dzisiaj wkurza, że w szkole mojego syna od początku września... malowanie emotka Jakby nie można było tego zrobić latem, w czasie wakacji. Wszędzie brud, smród farb! Wczoraj pokusili się nawet o malowanie szafek. Dobrze, że sama poszłam po ubrania młodego, bo znając życie byłby cały niebieski. Gdzie mózg? emotka emotka

heh.. znam z widzenia jedną dyrektorkę, która wyleciała ze stanowiska dlatego, że było malowanie podłogi w sali gimnastycznej kilka dni przed końcem sierpnia i do początku roku szkolnego nie wywietrzyło się, rodzice złożyli skargę, że śmierdzi, ktoś przyjechał i okazało się, że smród lakieru jest nie do wytrzymania.

A jak malowali szafki to też pewno farbą olejną, więc zapach farby będzie długo wisiał w powietrzu.

A może to nie wina dyrektorki ? Może dopiero we wrześniu szkoła otrzymała środki finansowe na zrealizowanie remontu.

Nie wiem, dzisiaj jeden tata narzekał. Poszedł do dyrektora i skrócili dzieciakom jutro lekcje o godzinę emotka Ale smród jest okropny. Byłam teraz 10 minut i w głowie mi się zaczęło kręcić emotka
0 0

Gość: kicia667

#5915821 Napisano: 11.09.2014 13:18:34
ale jestem wściekła... paragon z freshmoment mi się zamoczył ... cenzura ! emotka emotka emotka może ktoś poratuje skanem ?
0 0

Gość: boom30

#5915828 Napisano: 11.09.2014 13:23:48
frodo napisał(a):

Wkurzają mnie loterie, wszędzie tylko loterie i loterie, aż falki mi się od tego przewracają emotka

\

A gdzie te loterie? Bo chętnie pogram a żadnych nie widzę poza smolarem. 1 loteria na 50 hasłowych konkursów i też źle ...
0 0

is77

#5915838 Napisano: 11.09.2014 13:31:54
boom30 napisał(a):

frodo napisał(a):

Wkurzają mnie loterie, wszędzie tylko loterie i loterie, aż falki mi się od tego przewracają emotka

\

A gdzie te loterie? Bo chętnie pogram a żadnych nie widzę poza smolarem. 1 loteria na 50 hasłowych konkursów i też źle ...

Smolar jest monopolistą w temacie loterii emotka
0 0

ludzka_istota

#5916029 Napisano: 11.09.2014 16:23:15
Niech mnie ktoś zastrzeli za łudzenie się nadzieją, że mogę coś gdzies wygrać emotka
0 0

ludzka_istota

#5916037 Napisano: 11.09.2014 16:26:25

vickichelm napisał(a):

ziolko napisał(a):

Nie wiem, dzisiaj jeden tata narzekał. Poszedł do dyrektora i skrócili dzieciakom jutro lekcje o godzinę emotka Ale smród jest okropny. Byłam teraz 10 minut i w głowie mi się zaczęło kręcić emotka

Z pozycji nauczyciela też mnie wkurza takie zarządzanie. Ale często winy nie ponosi dyrektor, tylko organ prowadzący, który łaskawie pod koniec wakacji sypnie groszem na remonty (których wymaga SANEPID, ustawodawca i wszyscy święci, a na które były dwa miesiące). massakra.
0 0

martunik3

#5916358 Napisano: 12.09.2014 11:25:31
wkurza mnie konkurs, a raczej wysyłka moich niedoczekanych głodków i głodów z danio Biedronka i zaczyna mnie wkurzać Devaldano, wkurza mnie czekanie na nagrody, te wieczne opóźnienia z wysyłką i nietrzymaniem się regulaminów przez organizatorów emotka
0 0

maria1980

#5916374 Napisano: 12.09.2014 11:45:00
Wkurza mnie
1.ból nogi,
2.moja głupota,
3.lekarska wróżba,która okazała się prawdą,
4.starość

Strasznie boli mnie noga (leje od kilku dni to pewnie przez pogodę)... emotka
No i wkurza mnie,że sama sobie z tym jestem winna .Jak miałam 20 lat miałam otwarte złamanie dość poważne,bo operowano mi wówczas również łękotkę.Potem bardzo długo chodziłam w gipsie,kolejnym etapem miały być kule na co najmniej pół roku,co oczywiście z racji młodego durnego wieku olałam!
Lekarz mi mówił "Na starość będziesz żałować ,będzie Cię tak bolało,że nie wstaniesz z łóżka",ale olałam te jego dyrdymały.I boli jak cholera!
A skoro boli ,a miało bolec na starość leżę i już wiem
STAROŚĆ NADESZŁA! emotka
0 0

koper

#5916957 Napisano: 13.09.2014 18:10:11
Wkurzają mnie mole spożywcze emotka

Normalnie ryczeć mi się chce. Przez te obrzydlistwa wychrzaniłam dzisiaj masę "dobrego" jedzenia. Szafki wymyte i przetarte octem, porozkładane listki laurowe. Normalnie pół dnia dzisiaj z mężem czyściliśmy kuchnię.
Łącznie było tylko 6 latających moli (te ich pajęczynki były w mąkach, kisielu, orzechach). I łudzę się, że może dopiero niedawno dostały się do nas i udało się wszystkie wytłuc i pozbyć wszystkich jajeczek i larw...

A jeszcze bardziej wkurza mnie to, że moja córeczka po 5 dniach w przedszkolu wstała dziś z katarem i gorączką... Przecież te choroby przedszkolne nie biorą się z kosmosu, ktoś musiał przyprowadzić podchorowanego brzdąca, który pozarażał innych, jak tak można emotka
0 0

wanderlust

#5916959 Napisano: 13.09.2014 18:21:31
Wkurza mnie, że jest masa lewych ogłoszeń o pracę emotka
A to to już przegięcie (dodatkowo szukają tylko mężczyzn w wieku 19-23-chyba naiwnych) Niepotrzebnie komuś podsyłam swój życiorys i dane osobowe emotka

Dziękuję opisze mniej więcej na czym praca polega i czy będzie pan zainteresowany a mianowicie .
Praca polega na monitorowaniu w biurze terminów spłat pożyczek zaciągniętych przez naszych klientów , również do pana obowiązków należało by udzielania takich pożyczek chwilówek oddział zostanie otwarty w poznaniu z dniem 25.09.2014 r. , godziny pracy to od 8.00-do 16.00 płatność z naszej strony wygląda następująco 9.00 PLN netto na godzinę + 9,83 Zł od terminowej spłaty pożyczki przez klienta . Jeśli jest pan zainteresowany dalszymi informacjami dot. działalności prosimy o przesłanie skanu Dowodu osobistego (dwie strony) + prawo jazdy(dwie strony)
wyżej wymienione dokumenty są potrzebne do przesłania panu umowy o zachowaniu poufności, następnie wyślemy panu resztę informacji , jeśli praca by panu odpowiadała umówimy się na spotkanie . proszę również podać nr tel oraz e mail , dokumenty skan należy wysłać na adres bok@effpoland.pl
0 0

aerdna

#5916961 Napisano: 13.09.2014 18:28:41
koper napisał(a):

Wkurzają mnie mole spożywcze emotka

Normalnie ryczeć mi się chce. Przez te obrzydlistwa wychrzaniłam dzisiaj masę "dobrego" jedzenia. Szafki wymyte i przetarte octem, porozkładane listki laurowe. Normalnie pół dnia dzisiaj z mężem czyściliśmy kuchnię.
Łącznie było tylko 6 latających moli (te ich pajęczynki były w mąkach, kisielu, orzechach). I łudzę się, że może dopiero niedawno dostały się do nas i udało się wszystkie wytłuc i pozbyć wszystkich jajeczek i larw...

Zobacz na suficie - u mnie tam kopulowały, a potem chodziły małe obrzydliwe larwy. Miałam je przez 2 lata z rzędu. W tym roku (odpukać) widziałam tylko jednego i na tym się skończyło.

Podobnie jak u Ciebie, pajęczynki były w ryżu i kaszy. Potrafiły przegryź paczki z makaronem i w środku sobie mieszkać. Najbardziej uwielbiają migdały. Tam miałam ich całe stado.

Stosowałam te plastry na szafkach od wewnątrz + dodatkowo porozklejałam je w kuchni (z boku lodówki itp). Ja byłam z nich zadowolona, ale czytałam, że nie są dobre - ponieważ potrafią przyciągnąć mole nawet od sąsiadów. W tym roku z nich zrezygnowałam, nie przyklejałam "zapobiegawczo" żadnego. I na całe szczęście nie mam kłopotu.

Wiem, co czujesz emotka Też musiałam wyrzucić sporo jedzenia emotka
0 0