Wkurza mnie...

madzia34

#5918739 Napisano: 17.09.2014 12:47:49
ze nie moge sie zalogowac przez fb na rmf maxx-chciałam wygrac bilety do kina a zalogowac sie nie moge:( emotka
0 0

Gość: mikki85

#5918758 Napisano: 17.09.2014 13:08:44
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,to,że mój ojciec jest tak roztargniony i nie panuje nad rachunkami emotka Ostatnio do naszego biura przyszli dwaj panowie z poleceniem natychmiastowego wyłączenia prądu, bo szef-tatuś nie zapłacił rachunku emotka Kilka dni temu odłączyli nam telefon stacjonarny w domu i tym samym telefon,bo tato nie zapłacił za maj i czerwiec emotka Już dawno mu z mamą mówimy,żeby załatwił przez bank stałe zlecenia na opłaty,to nie i koniec,bo on nie wie jak emotka Ze stacjonarnego fonu nie korzystam,ale wspólnie z całą rodziną korzystamy w domu z netu i mówię ojcu,że mogę osobiście opłacać telefon internet,żeby mieć pewność,że po powrocie do domu nie będę musiała się denerwować z powodu braku dostępu do sieci emotka Ponadto jakieś e-faktury zamówił sobie tylko na swojego prywatnego maila i nikt nie ma do tego dostępu, bo to on chce płacić,ech.

wyobrażam sobie minę konkurencji emotka

załatw sobie własny internet z modemem mobilnym i po kłopocie
0 0

ikropka

#5918762 Napisano: 17.09.2014 13:15:34
madzia34 napisał(a):

ze nie moge sie zalogowac przez fb na rmf maxx-chciałam wygrac bilety do kina a zalogowac sie nie moge:( emotka

Czy teraz logowanie będzie już tylko przez FB?
0 0

madzia34

#5918768 Napisano: 17.09.2014 13:28:29
ikropka napisał(a):

madzia34 napisał(a):

no niestety chyba tak:(
0 0

mysia

#5918972 Napisano: 17.09.2014 21:20:36
wkurza mnie, że tydzień temu dzwonili do mnie z Albedo, ale nie mogłam odebrać i mnie olali emotka czekałam na bonik, już się ucieszyłam a tu ciiiiisza raz zadzwonili i sobie dali spokój emotka
0 0

edzia21

#5918973 Napisano: 17.09.2014 21:22:36
Mysia napisał(a):

wkurza mnie, że tydzień temu dzwonili do mnie z Albedo, ale nie mogłam odebrać i mnie olali emotka czekałam na bonik, już się ucieszyłam a tu ciiiiisza raz zadzwonili i sobie dali spokój emotka

a w czym problem, żeby do nich oddzwonić, skoro dzwonili? Pani z Albedo jest bardzo miła i na pewno nie gryzie emotka Trzeba dbać o swoje interesy emotka
0 0

mysia

#5918984 Napisano: 17.09.2014 21:35:09
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

a w czym problem, żeby do nich oddzwonić, skoro dzwonili? Pani z Albedo jest bardzo miła i na pewno nie gryzie emotka Trzeba dbać o swoje interesy emotka

dzwoniłam, nie odbierali emotka
0 0

androm

#5918988 Napisano: 17.09.2014 21:51:58
madzia34 napisał(a):

ikropka napisał(a):

madzia34 napisał(a):

no niestety chyba tak:(

u mnie to samo,czekalam 1,5 h i po prostu sie nie da, adblock wylaczony,blokowanie tez, okienko pojawia sie i znika i d..a
0 0

edzia21

#5918997 Napisano: 17.09.2014 22:05:59
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

to trzeba do skutku emotka
0 0

mysia

#5919071 Napisano: 18.09.2014 08:32:22
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

hehe może tak, ale w sumie co im powiem "Ej wy, wiem że to wasz numer, bo ktoś podał go na forum! Wiem w jakiej sprawie dzwoniliście, dawajcie mój bon!"? emotka

beznadziejna sytuacja, ale to 50zł więc poziom wkurzenia szybko opadnie emotka
0 0

aerdna

#5919092 Napisano: 18.09.2014 09:27:20
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

hehe może tak, ale w sumie co im powiem "Ej wy, wiem że to wasz numer, bo ktoś podał go na forum! Wiem w jakiej sprawie dzwoniliście, dawajcie mój bon!"? emotka

Dlatego trzeba pilnować z czego dzwonią w danym dniu i paragony odsyłać w "ciemno". Do mnie też nie oddzwonili, a list już dawno wysłany.
0 0

mysia

#5919127 Napisano: 18.09.2014 10:27:56
aerdna napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Dlatego trzeba pilnować z czego dzwonią w danym dniu i paragony odsyłać w "ciemno". Do mnie też nie oddzwonili, a list już dawno wysłany.

Dziękuję za radę emotka może jeszcze odeślę paragon, bo regulaminowo niby jest na to 14 dni
0 0

cc_investigator

#5919156 Napisano: 18.09.2014 11:04:29
Mysia - z tego co pamiętam to do Ciebie dzwonili z 601.... i na ten nr oddzwaniałas pewnie. A do nich najlepiej dzwonić na 618... emotka Jeśli się mylę to mnie popraw emotka
0 0

mysia

#5919191 Napisano: 18.09.2014 12:06:25
cc_investigator napisał(a):

Mysia - z tego co pamiętam to do Ciebie dzwonili z 601.... i na ten nr oddzwaniałas pewnie. A do nich najlepiej dzwonić na 618... emotka Jeśli się mylę to mnie popraw emotka

dokładnie z 601 emotka dziękuję za info emotka ale podobna sytuacja, bo co im powiem? emotka przecież nie wiem, że to oni, a już na pewno nie znam innego numeru z którego dzwonią emotka
trochę czasu już minęło, może zrobię tak jak aerdna dzięki wszystkim za pomoc emotka
0 0

aerdna

#5919192 Napisano: 18.09.2014 12:10:21
Mysia napisał(a):

dokładnie z 601 emotka dziękuję za info emotka ale podobna sytuacja, bo co im powiem? emotka przecież nie wiem, że to oni, a już na pewno nie znam innego numeru z którego dzwonią emotka
trochę czasu już minęło, może zrobię tak jak aerdna dzięki wszystkim za pomoc emotka

Odsyłałam tak w ciemno w Dayli, nie wiedząc czy mam kosmetyki czy bransoletki i nagrody podcierały - a w tym konkursie zbierali jeszcze dokładne dane z datą urodzenia i adresem. Więc w SPH tym bardziej można słać w ciemno, tam tylko pytali się, czy mamy regulamin.
emotka
0 0

cc_investigator

#5919200 Napisano: 18.09.2014 12:27:11
Mysia napisał(a):

eee tam dzwonisz, mowisz, ze mialas od nich telefon i nie wnikasz z z jakiego numeru emotka

Z Albedo mam wyłącznie miłe doświadczenia w rozmowach telefonicznych emotka Myślę, że pomogą jak wyłuszczysz swoją konkursową naturę emotka
0 0

Gość: bc14

#5919225 Napisano: 18.09.2014 13:34:16
Powiedziałam dobry znajomym o konkursie z paszportem korzysci. Gdzie można było wygrać bilety na obecne mistrzostwa. Z uwagi, ze mieli więcej paszportów dyskretnie nadmienialam ze chciałbym iść na mecz. Zdjęcia były robione u mnie z moją rodzina, kolega przyjechał sam bo reszta była zajęta.wygrali bilety(3szt) Teraz oczywiście nie reagują na moją sugestię tylko przeliczaja kasę ile na tym zarobią i na finał się nie wybierają. I W sumie jest mi mega przykro. Ich sytuacja materialna jest bardzo dobra i mogli by obdarzyć mnie aktem laski
0 0

joan

#5919239 Napisano: 18.09.2014 13:45:54
bc14 - powiem szczerze, że najgorzej robić jakiekolwiek "biznesy" ze znajomymi emotka Na kciukach rąk mogę policzyć, ilu mam - w tym kontekście - normalnych znajomych.

Mnie np. wkurza fakt, że gdy znajomy się dowiaduje, że mam coś na sprzedaż, od razu wali tekstem, ile za to? Daję cenę, jaka jest moim zdaniem atrakcyjna i fair dla wszystkich. I co słyszę? To daj mi jeszcze znać, ile ODE MNIE za to chcesz, daj jakiś rabat, co? Pstro!
Widać sam fakt bycia czyimś znajomym powinien automatycznie pociągać za sobą zysk finansowy. Może więc warto, żeby znajomi płacili +15% wymyślonej przeze mnie stawki? Bo ja również chcę, żeby mi ktoś "zrobił laskę", jak to mawiają posłowie emotka
0 0

cudaczek121

#5919241 Napisano: 18.09.2014 13:49:22
bc14 napisał(a):

Powiedziałam dobry znajomym o konkursie z paszportem korzysci. Gdzie można było wygrać bilety na obecne mistrzostwa. Z uwagi, ze mieli więcej paszportów dyskretnie nadmienialam ze chciałbym iść na mecz. Zdjęcia były robione u mnie z moją rodzina, kolega przyjechał sam bo reszta była zajęta.wygrali bilet Teraz oczywiście nie reagują na moją sugestię tylko przeliczaja kasę ile na tym zarobią i na finał się nie wybierają. I W sumie jest mi mega przykro. Ich sytuacja materialna jest bardzo dobra i mogli by obdarzyć mnie aktem laski

To już naprawdę chamstwo emotka Powinni się z Tobą podzielić emotka Z kolei kilka dni temu mama powiedziała mojej średniej siostrze(która ma osobne gospodarstwo domowe),że jest konkurs Royal Canin z karmą dla psów mieszkających w mieście,to może by ona kupiła dla swojego psiaka i dała mi kod,to ja już sobie wyślę.A ona na to mojej Mamie odparowała,że jak Kaśka chce sobie wygrać rower,to niech sobie sama karmę kupuje emotka Jesteśmy z Mamą rozczarowane, bo jak wygrałam rower w innym konkursie,to jej go oddałam za darmo emotka
0 0

marzenier

#5919244 Napisano: 18.09.2014 13:50:30
bc14 napisał(a):

Powiedziałam dobry znajomym o konkursie z paszportem korzysci. Gdzie można było wygrać bilety na obecne mistrzostwa. Z uwagi, ze mieli więcej paszportów dyskretnie nadmienialam ze chciałbym iść na mecz. Zdjęcia były robione u mnie z moją rodzina, kolega przyjechał sam bo reszta była zajęta.wygrali bilet Teraz oczywiście nie reagują na moją sugestię tylko przeliczaja kasę ile na tym zarobią i na finał się nie wybierają. I W sumie jest mi mega przykro. Ich sytuacja materialna jest bardzo dobra i mogli by obdarzyć mnie aktem laski

.

A te bilety przypadkiem nie są imienne ?
0 0