Wkurza mnie...

Gość: mikki85

#5918171 Napisano: 16.09.2014 13:43:49
amif napisał(a):

wkurza mnie Graf obsługujący promocje Coca Coli w Lukoilu, twierdzą, że numeru na który dostałam info o wygranej nie ma na liście wygranych...

a nie masz przypadkiem dualsima lub numeru premium z orange ?

ja tak się nie raz mylę
0 0

Gość: amif

#5918173 Napisano: 16.09.2014 13:44:53
mikki85 napisał(a):

amif napisał(a):

wkurza mnie Graf obsługujący promocje Coca Coli w Lukoilu, twierdzą, że numeru na który dostałam info o wygranej nie ma na liście wygranych...

a nie masz przypadkiem dualsima lub numeru premium z orange ?

ja tak się nie raz mylę

miałam 2 rózne smsy o wygranej, odebrane na 2 róznych telefonach
0 0

Gość: dolmik

#5918178 Napisano: 16.09.2014 14:03:58
mnie wkurza jak się kobieta bez powodu wkurza emotka
0 0

dolly

#5918183 Napisano: 16.09.2014 14:10:58
dolmik napisał(a):

musiała Cię mocno wkurzyć, że aż konto założyłeś, by to napisać emotka
0 0

teodozja

#5918255 Napisano: 16.09.2014 15:45:33
Ale się znów wkurzyłam. Przestrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie Artseries.pl. Dostałam dziś zamówiony stół bez śrub.Kupa nerwów mnie kosztowała reklamacja, jutro mam dostać śruby kurierem. Zobaczymy czy będą pasowały chociaż, skoro inteligenty inaczej pracownik sklepu nie potrafi nawet spakować blatu, 4 nóg i kilku śrubek.Żeby chociaż przeprosili bo każdy może się pomylić ale nie.Młot zapierał sie że przykleił śruby do jednej z nóg, no chyba swojej emotka emotka
0 0

Gość: aneti

#5918258 Napisano: 16.09.2014 15:51:29
dolly napisał(a):

dolmik napisał(a):

musiała Cię mocno wkurzyć, że aż konto założyłeś, by to napisać emotka

emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5918314 Napisano: 16.09.2014 17:22:15
Ponarzekałam tutaj wczoraj i dzisiaj zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną emotka

Jednak teraz wkurza mnie fakt, że....... mam takiego stresa.. aaaaa...

ps. mogę na rozmowę założyć balerinki? nie chodzę w szpilkach i czułabym się niekomfortowo.. I czy powinnam zakładać rajstopy? emotka help, nawet na pw emotka
0 0

toka

#5918321 Napisano: 16.09.2014 17:41:57
efelinkaaa napisał(a):

Ponarzekałam tutaj wczoraj i dzisiaj zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną emotka

Jednak teraz wkurza mnie fakt, że....... mam takiego stresa.. aaaaa...

ps. mogę na rozmowę założyć balerinki? nie chodzę w szpilkach i czułabym się niekomfortowo.. I czy powinnam zakładać rajstopy? emotka help, nawet na pw emotka

nie piszesz jakie to stanowisko a to ważne ale tak ogólnie to ja bym poszła w rajstopach i balerinkach.Powodzenia-możemy Cie wirtualnie skopać na szczęście emotka
0 0

alamak

#5918325 Napisano: 16.09.2014 17:55:09
Milka emotka Dzwoni Pani, że wygrałam ferie, super, już się cieszę i pytam jaki nr par. wylosowali, bo wysłałam kilka. Miła Pani dyktuje mi nr którego na 100% nie wpisywałam (wiem, bo sobie zapisywałam)!!! I co ja teraz mam zrobić? emotka
0 0

zaczytana-pola

#5918327 Napisano: 16.09.2014 17:56:33
alamak napisał(a):

Milka emotka Dzwoni Pani, że wygrałam ferie, super, już się cieszę i pytam jaki nr par. wylosowali, bo wysłałam kilka. Miła Pani dyktuje mi nr którego na 100% nie wpisywałam (wiem, bo sobie zapisywałam)!!! I co ja teraz mam zrobić? emotka

Odesłać wszystkie, które wysyłałaś.
0 0

alamak

#5918329 Napisano: 16.09.2014 17:58:50
zaczytana-pola napisał(a):

alamak napisał(a):

No tak, ale w nich na pewno nie ma tego numeru, który Pani mi podała...
0 0

dolly

#5918450 Napisano: 16.09.2014 22:24:44
teodozja napisał(a):

Ale się znów wkurzyłam. Przestrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie Artseries.pl. Dostałam dziś zamówiony stół bez śrub.Kupa nerwów mnie kosztowała reklamacja, jutro mam dostać śruby kurierem. Zobaczymy czy będą pasowały chociaż, skoro inteligenty inaczej pracownik sklepu nie potrafi nawet spakować blatu, 4 nóg i kilku śrubek.Żeby chociaż przeprosili bo każdy może się pomylić ale nie.Młot zapierał sie że przykleił śruby do jednej z nóg, no chyba swojej emotka emotka

przepraszam CIe, bo sie wkurzasz, ale emotka

toka napisał(a):

nie piszesz jakie to stanowisko a to ważne ale tak ogólnie to ja bym poszła w rajstopach i balerinkach.Powodzenia-możemy Cie wirtualnie skopać na szczęście emotka

ja też emotka

alamak napisał(a):

ja bym sie probowala z nimi skontaktowac i wyjasniac sytuacje
0 0

edzia21

#5918462 Napisano: 16.09.2014 22:38:57
Wkurza mnie Samsung i ich "konkursidła" przy zakupach pralek i lodówek z wyższej półki emotka jak rok temu wywalałam grube tysiące na ich sprzęty do domu, to nic nie było emotka emotka
0 0

alamak

#5918476 Napisano: 16.09.2014 22:49:45
magnus napisał(a):

alamak napisał(a):

alamak napisał(a):

IQ tak p...szy emotka
W Boschu tak było, wysłąne ponads 20 paragonów i przepadło wszystko co wygrane- mikser , blender, rozdrabniacz emotka
Nie przypisali żadnego bo to nie te emotka

Reklamacja nie pomogla emotka
a na widok mleczek, które jeszcze ciagle zalegaja w domu telepie mnie emotka

Nie, no świetnie po prostu emotka To mogę się pożegnać z feriami...a tak mi zależało... emotka
0 0

alamak

#5918482 Napisano: 16.09.2014 22:58:19

Tylko jakich argumentów użyć? Przecież nie mam żadnego dowodu, że nie wysyłałam takiego nr par który oni "wylosowali", tylko moje słowo.
0 0

bridget

#5918506 Napisano: 16.09.2014 23:27:48
magnus napisał(a):

alamak napisał(a):

magnus napisał(a):

alamak napisał(a):

alamak napisał(a):

IQ tak p...szy emotka
W Boschu tak było, wysłąne ponads 20 paragonów i przepadło wszystko co wygrane- mikser , blender, rozdrabniacz emotka

Nie, no świetnie po prostu emotka To mogę się pożegnać z feriami...a tak mi zależało... emotka

Próbuj, zawsze warto. emotka
Mnie poszło tylko zdrowie, omijam ich szerokim łukiem ..
W smsie zwrotnym nie było nr paragonów, mimo, że Regulamin tak przewidywał. Paragonów dostali więcej niż smsów, ale żaden argument do nich nie trafiał. Sporo osób wtedy wyrolowali emotka

doskonale pamietam, mi najpierw zabrali 3 nagrody , pozniej 2 przywrocili - ale mikser przeszedł mi koło nosa. Naszczescie mleczka rozdałam, nie musze na nie patrzec
0 0

benasia

#5918516 Napisano: 17.09.2014 00:07:01
wkurza mnie InPost - cały dzień czekam na paczkę bo przecież powinni wysłać smsa kiedy paczka dotrze do paczkomatu, a paczka od soboty w trasie, smsa brak, spoglądam co chwila nawet po godz 20 na tel ale nic nie ma - no ale z ciekawości zerkam przez internet i co się okazuje moja paczka jest już do odbioru ale smsa nie dostałam a tak bym ja dziś odebrała zwłaszcza,że zależało mi na czasie emotka

A i wkurzył mnie Vibovit z rossnetu ale to już osobna historia emotka
0 0

teodozja

#5918707 Napisano: 17.09.2014 12:08:42
Ciąg dalszy mojej historii.Śruby brakujące do stołu oczywiście nie zostały nadane.Przestrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie artseries.pl. Stół złoże bratem we własnym zakresie emotka Natomiast spotkałam się z bardzo niemiłą i nieprofesjonalną obsługą, w tle rozmowy słyszałam przekleństwa pod moim adresem.Towaru nie odeślę bo chyba bym już nie zobaczyła swoich pieniędzy.Przykro jednak bo strona wyglądała profesjonalnie i miała pozytywne wpisy internautów, chyba że internautami byli pracownicy sklepu.Zrobię jeszcze protokół szkody i zgłoszę sprawę Rzecznikowi Praw Konsumenta.
0 0

cudaczek121

#5918717 Napisano: 17.09.2014 12:25:38
Wkurza mnie,to,że mój ojciec jest tak roztargniony i nie panuje nad rachunkami emotka Ostatnio do naszego biura przyszli dwaj panowie z poleceniem natychmiastowego wyłączenia prądu, bo szef-tatuś nie zapłacił rachunku emotka Kilka dni temu odłączyli nam telefon stacjonarny w domu i tym samym telefon,bo tato nie zapłacił za maj i czerwiec emotka Już dawno mu z mamą mówimy,żeby załatwił przez bank stałe zlecenia na opłaty,to nie i koniec,bo on nie wie jak emotka Ze stacjonarnego fonu nie korzystam,ale wspólnie z całą rodziną korzystamy w domu z netu i mówię ojcu,że mogę osobiście opłacać telefon internet,żeby mieć pewność,że po powrocie do domu nie będę musiała się denerwować z powodu braku dostępu do sieci emotka Ponadto jakieś e-faktury zamówił sobie tylko na swojego prywatnego maila i nikt nie ma do tego dostępu, bo to on chce płacić,ech.
0 0

Gość: Kate78

#5918732 Napisano: 17.09.2014 12:41:02
bridget napisał(a):

magnus napisał(a):

alamak napisał(a):

magnus napisał(a):

alamak napisał(a):

alamak napisał(a):

IQ tak p...szy emotka

Próbuj, zawsze warto. emotka
Mnie poszło tylko zdrowie, omijam ich szerokim łukiem ..
W smsie zwrotnym nie było nr paragonów, mimo, że Regulamin tak przewidywał. Paragonów dostali więcej niż smsów, ale żaden argument do nich nie trafiał. Sporo osób wtedy wyrolowali emotka

doskonale pamietam, mi najpierw zabrali 3 nagrody , pozniej 2 przywrocili - ale mikser przeszedł mi koło nosa. Naszczescie mleczka rozdałam, nie musze na nie patrzec

Coś takiego! Aż się w głowie nie mieści, no ale konkurs mają "odhaczony"! emotka emotka
0 0