Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tam oj tam, u nas kiedyś do czerwca była, wprawdzie nie duża i przywieszona do sufitu ale jednak była
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: emka86
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
slonecznik1309
Postów 3964
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie za tydzień też będzie, aby zdązyć na Mikołaja
w temacie: wkurza mnie, że w tym miesiącu na wizyty u lekarza i leki wydalam ponad 900 zł
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skąd to negatywne nastawienie?
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Doskonale Cię rozumiem. Ja w sobotę zabieram kotkę do sterylizacji i czuję się jak barbarzyńca.
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, ze tak z czlowiekiem nie jest.
Wytrzyma z glodu
U nas zadnego sikania dziwnego nie bylo, poki narkoza, potem juz spoko.
Bedzie dobrze, a jaki potem spokoj w domu.
Wkurzaja mnie jesienno-przedszkolne choroby.
aerdna
Postów 5249
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jak jest z kocurami, ale u mnie z kotkami wcale nie było tak strasznie (a zabieg jest bardziej skomplikowany od kocurków). Żadna pod siebie nie sikała, żadna nie cierpiała jakoś strasznie. Jedynie co, to zwrócić trzeba uwagę na pobudkę po narkozie, jak kicia idzie i się przewraca. Ja moje do wanny wkładałam z kocykiem i poduszką, bo z łóżka mi się turlały. Tam dochodziły do siebie.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moją tez to czeka ale za kilka miesięcy - planowane na luty/marzec - ale co zrobić jak się nie chce mieć potem małych kociaków
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, skąd ta panika. W schroniskach koty są kastrowane codziennie i nic im nie ma, a kto był w schronisku i wie, jak tam wygląda... cóż, sanatorium to nie jest, a kotów kastrują setki rocznie.
Po kastracji kot może się zsikać bezwiednie, bo po to jest znieczulenie, żeby nic nie czuć, więc i potrzeby wysikania się może nie dostrzec. Z tym "niechodzeniem" to chyba jakaś miejska legenda. A "biedne" to są kocięta, umierające tylko dlatego, że komuś nie chciało się wykonać kastracji.
Akurat dla mnie barbarzyństwem jest niekastrowanie
Dziewczyny, Wy nie czytajcie bzdur z Wizażu, tylko wejdźcie na strony różnych fundacji, to się dowiecie co i jak.
Warto zapytać weta, na co koniecznie trzeba zwracać uwagę po zabiegu, czyli co jest objawem normalnym, a co - niepokojącym.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pewno będzie dobrze, statystyki mówią swoje
zezowaty_kot
Postów 2797
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie będzie Cię już wkurzać:
1. Znakowanie terenu, zasikane dywany, fotele i ubrania
2. kocie rozdrażnienie
3. Chęć ucieczki z domu
4. Nie zakocha się, nie znajdzie dziewczyny i nie odejdzie
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
asiunia260
Postów 581
Data rejestracji 05.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5. nie będzie przylatywał do domu poharatany przez inne kocury z okolicy
kadett33
Postów 1892
Data rejestracji 15.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie wiem, znam dwa koty wykastrowane co dalej robią:
1 kot:
2,3,4,5
a drugi kot:
1,2,5
Gość: marielu
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: hittmanka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Problem u tych konkretnych kotów leży w psychice albo zdrowiu. Trzeba znaleźć źródło problemu i wyeliminować je.
Jest rzeczą logiczną, że jeśli kot przychodzi poharatany, to znaczy, że wychodzi z domu. A skoro wychodzi, to jest to właśnie przyczyna "3".
Co do kociego rozdrażnienia "2", to nie mam pojęcia, o co biega
Gość: marielu
tylko w przypadku gdy zaczniesz robić zakupy w moich konkursowych sklepach