Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6780
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
zaczytana-pola
Postów 11523
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: stamp
snowflake
Postów 1342
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Pokażcie mi matkę, która myje podłogi 5 razy dziennie domestosem, żeby jej dziecko przypadkiem nie natknęło się na jakiegoś zarazka - też mogę sobie z niej pożartować. Koleżanka ( żeby nie było - inteligentna) z czasów szkoły średniej - żyjąca fit - w szkole jadła zawsze tylko ciemny chlebek, kiełki, sałata, jogurt naturalny, marchewki do chrupania itp.. Oprócz tego paliła papierosy - taka sama reakcja z mojej strony
Idąc tropem, że żartowanie o kimś jest przejawem niedojrzałości i braku szacunku do innych..to co z dowcipami? Przecież blondynki też czują się urażone
Trochę to trąci podwójna moralnością.
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
zaczytana-pola
Postów 11523
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
frodo
Postów 3319
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 1342
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
anialistopad
Postów 14169
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
frodo
Postów 3319
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: stenka
zezowaty_kot
Postów 2798
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy rozum śpi, budzą się demony, Kiedy rozum śpi, budzą się upiory...
Dużo mnie wkurzyło przez ostatnie 3 dni. najbardziej moje rozkojarzenie, które zaowocowało lawiną nieporozumień.
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: rubik
.
frodo
Postów 3319
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kubatbg
Ale ludzie maja tzn. "ból dup." po tych wyborach widze.... pożyjemy zobaczymy co z swoich obietnic spełni... ciekawe czego nie rozliczacie Szoguna ze swoich obietnic (bo z tego co ja pamiętam z przed 5 lat to tez była mowa o obniżeniu podatków i innych obiecankach) których ani 1 nie spełnił wiec jak duda chociaz 2 spełni to juz jest lepszy.... bronek obudził sie w ostani tydzien po programie wojewódzkiego chyba sie ocknął ze przydało by sie cos zrobić ...<moim zdaniem żenada> .. ale mniejsza z tym najważniejsze ze te żale, dzień dwa po wyborach ... ludzie demokracja wygrał nie "wasz" to teraz czas do narzekania i oceniania go bedzie za 5 lat i koniec... po co obrazać kogos kto go wybrał...
a druga osobną sprawa jest obrażanie katolików.... to juz poziom -5, każdy nowoczesny zwolennik P.O, uwaza sie za tolerancyjnego na maxa i wogole...ale wyszydzaja kogoś kto ma krzyż w domu i chodzi do kościoła ... A CO WAS TO OBCHODZI ! niech sobie nawet i 20 razy tam zasóa jak czuje taka potrzeba .... widocznie tolerancja nie jest w równowadze do wszystkich... bo jakby ktoś tak jechał po żydach to juz byłby skonczonym antysetminą i debilem...
Trzecią sprawa jest to ze nagle podczas wyborów prezydenckich nawaliło sie tyle znawców polityki (nawet chyba wiecej niz znawców piłki noznej podczas euro..) a prawie nikt nie dostrzega jakie realne władze ustawowe ma Prezydent ... szczerze powiedzmy malusie bardzo, więc najważniejszymi dla Polski wyborami bedą te jesienne !
Gość: poprostuanette
Gość: rafi323raf
I ja się tylko z takiego czegoś śmieje. Akurat zachorowałem i całą noc nie mogłem spać. Więc gdzie tu ta tolerancja? Choć nie chcę to muszę słuchać jeszcze tego przez kilka godzin.
milax88
Postów 176
Data rejestracji 14.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzają mnie i wkurzać mnie będą tacy ludzie, bo mi byłoby wstyd iść do kościoła, usiąść w pierwszej ławce, a wyjść i pluć jadem na prawo i lewo.
Gość: kubatbg
a kto dał ci prawo do oceniania innych z ich wiary ... ? w Biblii oprócz żalu za grzechy i postanowieniu poprawy jest tez napisane że jestesmy tylko ludzmi i grzeszymy a rozliczeni będziemy wszyscy na sądzie ostatecznym ale przez Boga...
lepiej niech kazdy zajmie się swoi i tyle
Wypowiedź była edytowana 1 raz.