Wkurza mnie...

Gość: iskierka

#6044775 Napisano: 15.07.2015 13:48:46
kurcze ja od niedawna na OLX i sobie chyba wymyśliłam że tam trzeba nr tel podać ( już go usunełam ) .Myślałam że to tylko do mnie tacy "fajni " ludzie dzwonią emotka . Zazwyczaj zaniżam cenę i zaznaczam bez negocjacji bo nie lubię sie targować .To i tak się targują bo cena ich szokuje np..nieużywany brodzik za 50 zł a pan się pyta czy w tej cenie to już przesyłka jest.

Mój profil zaczął w moim imieniu udostępniać jakieś filmy z kosmosu wzięte chyba właśnie po udostępnieniu danych tej firmie z testowania...tak mi się wydaje ... bo wcześniej nie było takich cudów emotka
Te oferty bankowe  to faktycznie może być też zbieg okoliczności..zobaczymy co dalej
0 0

fiona123

#6044790 Napisano: 15.07.2015 14:24:22
Mąż ma komis samochodowy i wkurza mnie ze już 3 osoba wstawiła nowiutkie autko wygrane w konkursie w ciągu 2 miesięcy:)
Jedna Pani wysłała sms gdzieś do gazety i wygrała,a biedaczka nie ma prawo jazdy i  nie potrzebuje...,
drugi Pan zamiast Fiata 500 woli duże auto 4x4..a 3 osoby historii nie znam:)
i wkurza mnie to że mąż sie nabija z moich leżaczków ŁOMŻA:)))
0 0

joan

#6044809 Napisano: 15.07.2015 14:55:41
fiona123 napisał(a):

Mąż ma komis samochodowy i wkurza mnie ze już 3 osoba wstawiła nowiutkie autko wygrane w konkursie w ciągu 2 miesięcy:)
Jedna Pani wysłała sms gdzieś do gazety i wygrała,a biedaczka nie ma prawo jazdy i  nie potrzebuje...,

Widocznie za bardzo interesujesz się cudzymi historiami; polecam poczytać tzw. babskie gazety - zaspokoją Twoją ciekawość i będziesz mogła się powkurzać na całkiem obce osoby, zamiast na konkursowiczów.

PS: Pozdrawiam nieznajomego pana od Fiata 500. Widziałam to auto na żywo w kilku wersjach i nie przypadło mi do gustu. W pełni rozumiem preferowanie pojazdów 4x4 emotka

ultrixx napisał(a):

To prawda...Do tego jeszcze obrotne mamusie, którym zrób paczuszkę z nowych rzeczy dla dziecka, bo jest potrzebująca...
Dlatego ja daję tylko maila, a facetów z małymi kiełbaskami do skutku blokuję emotka

Hehe, tako i ja czynię emotka
0 0

Gość: barcza

#6044815 Napisano: 15.07.2015 15:06:10
joan napisał(a):

iskierka - usuń nr telefonu z Olx, będą Ci ludzie dzwonić i do słuchawki stękać, że koniecznie chcą coś kupić za pół ceny z ogłoszenia. Będą dzwonili faceci z małymi kiełbaskami, którzy w życiu żadnego sukcesu nie osiągnęli i zbicie ceny wystawionego przez Ciebie przedmiotu to dla nich sprawa honoru. Będą babony dzwonić i tyłek Ci zawracać, a wszystko po to, żeby Cię psychicznie wykończyć. I to jest nawet gorsze od spamu emotka

przez ciebie wylalam kawe jak ty przez telefon poznajesz ze ma male kielbaski ja tego nie potrafie hi,hi
0 0

fiona123

#6044827 Napisano: 15.07.2015 15:16:48
barcza napisał(a):

joan napisał(a):

iskierka - usuń nr telefonu z Olx, będą Ci ludzie dzwonić i do słuchawki stękać, że koniecznie chcą coś kupić za pół ceny z ogłoszenia. Będą dzwonili faceci z małymi kiełbaskami, którzy w życiu żadnego sukcesu nie osiągnęli i zbicie ceny wystawionego przez Ciebie przedmiotu to dla nich sprawa honoru. Będą babony dzwonić i tyłek Ci zawracać, a wszystko po to, żeby Cię psychicznie wykończyć. I to jest nawet gorsze od spamu emotka

przez ciebie wylalam kawe jak ty przez telefon poznajesz ze ma male kielbaski ja tego nie potrafie hi,hi

joan napisał(a):

fiona123 napisał(a):

Widocznie za bardzo interesujesz się cudzymi historiami; polecam poczytać tzw. babskie gazety - zaspokoją Twoją ciekawość i będziesz mogła się powkurzać na całkiem obce osoby, zamiast na konkursowiczów.

PS: Pozdrawiam nieznajomego pana od Fiata 500. Widziałam to auto na żywo w kilku wersjach i nie przypadło mi do gustu. W pełni rozumiem preferowanie pojazdów 4x4 emotka

ko i ja czynię emotka

joan ,akurat w Twoje poczucie humoru nie powątpiewałam,aczkolwiek myliłam się...
Babskich gazet nie czytam,nie mam czasu za konkursami:))))
Sama sporo wygrywam równie ciekawych nagród.
Nie wkurzam się na konkursowiczów ,wręcz przeciwnie,każdemu z osobna dobrze życzę.Interesują mnie duże i ciekawe wygrane,a ludzie sami
informują męża skąd i dlaczego nowe auto ot i tyle..
 chciałam zagaic temat w wolnej chwili.Jednak nie warto i nigdy więcej.
Przepraszam.
barcza napisał(a):

joan napisał(a):

0 0

Gość: kubatbg

#6044828 Napisano: 15.07.2015 15:17:15
barcza

joan - to mistrzyni w namierzaniu i określaniu długości kujbasek na węch i słuch emotka emotka

w ogóle jak facet moze mieć małe kieł-baski ?!  co za świat  ludzie maja juz po dwie ? !
0 0

koper

#6044830 Napisano: 15.07.2015 15:20:11
taaaaaa     emotka
Skąd ja to znam...
"Dzień Dobry, ja w sprawie ogłoszenia o sprzedaży XXX, Wiem, że najtańsza oferta na ceneo to 1200, a Pani wystawia za 1000 zł, ja jestem skłonny zapłacić 200zł, przesyłka oczywiście gratis. Dogadamy się?" emotka

Albo wystawiony zestaw kosmetyków- szampony, żele pod prysznic, balsamy + płyn do kąpieli i super oferta, bo gość chce kupić wszystko, ale bez płynu do kąpieli (najtańszego z całego zestawu), bo on nie ma wanny, więc chce, żeby cenę obniżyć o 70% emotka

0 0

joan

#6044835 Napisano: 15.07.2015 15:25:33
barcza napisał(a):

Bo normalny na umyśle i ciele mężczyzna się nie targuje emotka
Bo normalny na umyśle i ciele mężczyzna dzwoni i mówi "Szanowna Pani, proszę wybaczyć moją bezpośredniość, ale nie będę ukrywał: chcę t-e-g-o. Kiedy? Gdzie? Jak?"

Tylko internetowy kozak z małą parówą rzuca hasłem "Wezmę za połowę ceny."
I proszę mi nie wmawiać, że każdy tak robi i taki ultramęski zwyczaj przywieźliśmy z podróży last minute. Ja się pytam; czy Pan Mała Parówa negocjuje cenę chleba w piekarni? Czy próbuje przez kwadrans zbić cenę jajek na targu? Czy narzuca kasjerce Carrefoura cenę konserwy turystycznej? No raczej nie. Zatem nie mamy do czynienia z żadnym zwyczajem praktykowanym przez Polaków, albowiem ów zwyczaj w dalekich krajach nakazuje targować się ciągle / zawsze/ wszędzie / o wszystko. A kto w internecie kozaczy, ten ma małą kiełbaskę i tyle.

fiona123 - nie przepraszaj, nie wkurzaj się. Dobrze myślisz, tylko się nie zrozumiałyśmy (znaczy się: ja Ciebie).
0 0

Gość: kubatbg

#6044839 Napisano: 15.07.2015 15:26:44
swoja drogą to działa także w druga stronę ....

krewka mnie zalewa jak ktos u nas sprzedaje bon np do kaufa warty 100zł za 95 + wysyłka ewentualnie jak zagadasz to zejdzie max na 90zł + wysyłka...

motać się tyle, płacić bonem zęby zaoszczędzić 2zł ?!!?
0 0

joan

#6044843 Napisano: 15.07.2015 15:33:42
kubatbg - a po co w ogóle sprzedawać bony z Kaufa, skoro można kupić reklamówkę za 8 groszy i babka wyda 99,92 zł? emotka

Jak mnie oferta nie interesuje, to nie zawracam sprzedającemu d* i tyle. Każdemu potencjalnemu nabywcy się wydaje, że jest jedyny na świecie, co w praktyce oznacza, że sprzedający użera się jednocześnie z 15 potencjalnymi kupującymi, z których każdy koniecznie musi zbić cenę o choćby o 1 zł (od tego jednak kiełbaska nie urośnie!), co przekłada się na 5 wiadomości jego i 5 odpowiedzi moich i daje rwa mać:
15 x (5 + 5) = 150 zbytecznych wiadomości. Na samą myśl zaczyna mi drżeć kącik ust emotka
0 0

anialistopad

#6044930 Napisano: 15.07.2015 17:52:38
Wkur...,mnie ludzie śmierdziele emotka  czy to ciężko się wykąpać  i użyć jakiejś perfumy? emotka
0 0

dolly

#6044988 Napisano: 15.07.2015 19:56:37
anialistopad napisał(a):

Wkur...,mnie ludzie śmierdziele emotka  czy to ciężko się wykąpać  i użyć jakiejś perfumy? emotka

Eeeee no co Ty. Toc to tylko polowa sukcesu, co z tego ze sie umyje i wyperfumuje, jak przepocone ubranie zalozy emotka
0 0

asiam

#6045018 Napisano: 15.07.2015 21:17:15
dolly napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Eeeee no co Ty. Toc to tylko polowa sukcesu, co z tego ze sie umyje i wyperfumuje, jak przepocone ubranie zalozy emotka

Ale po co się myć skoro są dezodoranty.Wystarczy psik psik na ubranko, ciałko i będzie git.
0 0

dolly

#6045040 Napisano: 15.07.2015 21:56:25
asiam napisał(a):

dolly napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ale po co się myć skoro są dezodoranty.Wystarczy psik psik na ubranko, ciałko i będzie git.

A jak jeszcze do tego dołożyć 'wielcy ludzie zyja w brudzie' to już high life emotka
0 0

jagatu

#6045045 Napisano: 15.07.2015 22:06:00
0 leżaków z Łomży  emotka
0 0

staszek

#6045064 Napisano: 15.07.2015 22:48:29
ultrixx napisał(a):

joan napisał(a):

To prawda...Do tego jeszcze obrotne mamusie, którym zrób paczuszkę z nowych rzeczy dla dziecka, bo jest potrzebująca...
Dlatego ja daję tylko maila, a facetów z małymi kiełbaskami do skutku blokujęemotka

To moje ogłoszenia chyba są mega słabe, bo nie mam takich telefonów. Za to wiadomości przez olx a i owszem. Coś wystawiłam np. za 200 zł i odpowiedź, biorę za 50, nawet dzisiaj. Aż się cisną na klawiaturę różne odpowiedzi emotka
0 0

anialistopad

#6045066 Napisano: 15.07.2015 22:54:09
dolly napisał(a):

asiam napisał(a):

dolly napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A jak jeszcze do tego dołożyć 'wielcy ludzie zyja w brudzie' to już high life emotka j

Ją tego nie pojmuje jak tak można? Kurde no smierdziele i brudasy. Ją nie wiem na wodzie oszczędzają i proszku do prania? 
0 0

zezowaty_kot

#6045085 Napisano: 15.07.2015 23:47:36
anialistopad napisał(a):

dolly napisał(a):

asiam napisał(a):

dolly napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A jak jeszcze do tego dołożyć 'wielcy ludzie zyja w brudzie' to już high life emotka j

Ją tego nie pojmuje jak tak można? Kurde no smierdziele i brudasy. Ją nie wiem na wodzie oszczędzają i proszku do prania? 

Taaaa teraz to się ludziom w głowach poprzewracało, co tydzień by się myli... emotka
0 0

79magda

#6045088 Napisano: 16.07.2015 00:03:15
zezowaty_kot napisał(a):

anialistopad napisał(a):

dolly napisał(a):

asiam napisał(a):

dolly napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Taaaa teraz to się ludziom w głowach poprzewracało, co tydzień by się myli... emotka

I jeszcze skrapiali ciała swe perfumą... emotka
0 0

evita

#6045094 Napisano: 16.07.2015 01:19:42
Zamiast ironizować z odmiany  wyrazu, może warto dla odmiany ucieszyć kogoś wiedzą:

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK  PERFUMA

Są wody toaletowe, wody perfumowane, są i perfumy.

Perfumy występują w liczbie mnogiej.

http://sjp.pwn.pl/slowniki/perfumy.html

Wybaczcie, ale śmiech dla śmiania jest tak samo ... hmmm... niepoprawny?

0 0