Wkurza mnie...

Gość: alusia29

#6097433 Napisano: 20.10.2015 19:09:26
Biedronka emotka jak ja jej nienawidzę emotka
0 0

cherry_coke

#6097475 Napisano: 20.10.2015 19:41:43
Że każdy z osobna musi pisać, że wygrał w Luksusie w MDW ...
0 0

defed

#6097504 Napisano: 20.10.2015 20:00:26
to mnie wkurza, co chwilę wyskakuje na fb, WTF???
0 0

joan

#6097506 Napisano: 20.10.2015 20:01:11
cherry_coke napisał(a):

To jeszcze nic, przynajmniej na temat.

Mnie wkurza luksusowy spam paragonowy poza wątkiem "Paragony", bo czuję się w obowiązku każdy taki wpis zgłaszać adminom, a mogłabym dyskutować z bąbelkami w 7up-ie emotka
0 0

kajus18

#6097513 Napisano: 20.10.2015 20:07:48
cherry_coke napisał(a):

Racja, najlepiej, żeby w ogóle nie było konkursów, wtedy nie będzie o czym pisać...emotka
0 0

Monika11

#6097517 Napisano: 20.10.2015 20:13:21
Łaciate-przegapiłam 2 etap emotka
0 0

mellowfruit

#6097524 Napisano: 20.10.2015 20:22:20
cherry_coke napisał(a):

mnie to wkurza z mocą, codziennie to samo...
0 0

dolly

#6097637 Napisano: 20.10.2015 22:30:46
mellowfruit napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

mnie to w ogole wkurza, po co sie wpisuja chwalipięty!  emotka

A tak serio, to irytuje mnie, takie wpisywanie 5,10, 15 osoby w "informują" i"dziś dotarła nagroda". Jezeli organizator dzwoni, to rozumiem wpis za godzine "nadal dzwonia" ale nie jedno za drugimemotka
0 0

cherry_coke

#6097643 Napisano: 20.10.2015 22:35:31
dolly napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

A tak serio, to irytuje mnie, takie wpisywanie 5,10, 15 osoby w "informują" i"dziś dotarła nagroda". Jezeli organizator dzwoni, to rozumiem wpis za godzine "nadal dzwonia" ale nie jedno za drugimemotka

Naprawdę cieszę się z wygranych nas wszystkich, ale wydaje mi się, że idea MDW jest inna, a w tym momencie trzeba się przebijać przez 10 stron "u mnie też luksus" żeby znaleźć coś poza luksusem... To samo dotyczy pisania, że dziś dotarła jakaś nagroda, ale już ciężko jest napisać kto wozi. Oczywiście nie zawsze każdy wie, ale... 
0 0

zaczytana-pola

#6097648 Napisano: 20.10.2015 22:39:04
cherry_coke, a jaka jest idea MDW( moje dzisiejsze wygrane)? emotka

Wkurza mnie pogoda. emotka
0 0

dolly

#6097652 Napisano: 20.10.2015 22:41:06
cherry_coke napisał(a):

dolly napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Naprawdę cieszę się z wygranych nas wszystkich, ale wydaje mi się, że idea MDW jest inna, a w tym momencie trzeba się przebijać przez 10 stron "u mnie też luksus" żeby znaleźć coś poza luksusem... To samo dotyczy pisania, że dziś dotarła jakaś nagroda, ale już ciężko jest napisać kto wozi. Oczywiście nie zawsze każdy wie, ale... 

ja dzisiaj weszlam w informuja, aby dostac sie do wynikow z luksusu a tam info--- cos w stylu-" luksus wyniki- na stronie akon" - jezeli komus taka informacje sie przydala, to super, mnie nie dala nic, bo komus bylo ciezko wkleic link do strony z wynikami.
0 0

ondine

#6097673 Napisano: 20.10.2015 22:58:56
Wkurzają mnie już te spoty wyborcze emotka
0 0

agachrab

#6097742 Napisano: 21.10.2015 01:26:37
Moja głupota i bezmyślność. Zrobiłam 2x zakupy na konkurs "Luksus.." i "Moc nagród" na jednym paragonie (bo mi było wstyd dzielić moje zakupy, żeby nie patrzyli krzywo). Okazało się,że na te paragony wygrałam w obu konkursach. Problem w tym, że już wysłałam je na biedronkową moc a nawet nie zrobiłam zdjęć. Całkowicie zapomniałam o konkursie Schwarzkopf i Henkelemotka . 2 wygrane są a paragonów niet i to, co najgorsze, 1 wygrana jest z pierwszego dnia konkursu. Coś ostatnio ze mną źle-Na biedronkowy konkurs Wedla wpisałam na zgłoszeniach zły numer-nagród 0, straciłam prawo do nagrody z Belvity a teraz to-wygrana bez paragonówemotka Trzeba chyba trochę odpocząć...
0 0

malmoki

#6097743 Napisano: 21.10.2015 01:55:49
agachrab napisał(a):

Moja głupota i bezmyślność. Zrobiłam 2x zakupy na konkurs "Luksus.." i "Moc nagród" na jednym paragonie (bo mi było wstyd dzielić moje zakupy, żeby nie patrzyli krzywo). Okazało się,że na te paragony wygrałam w obu konkursach. Problem w tym, że już wysłałam je na biedronkową moc a nawet nie zrobiłam zdjęć. Całkowicie zapomniałam o konkursie Schwarzkopf i Henkelemotka . 2 wygrane są a paragonów niet i to, co najgorsze, 1 wygrana jest z pierwszego dnia konkursu. Coś ostatnio ze mną źle-Na biedronkowy konkurs Wedla wpisałam na zgłoszeniach zły numer-nagród 0, straciłam prawo do nagrody z Belvity a teraz to-wygrana bez paragonówemotka Trzeba chyba trochę odpocząć...

Poczytaj regulamin - pisze coś o duplikacie paragonu !
0 0

taalvikki

#6097744 Napisano: 21.10.2015 02:31:34
dolly napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

dolly napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

ja dzisiaj weszlam w informuja, aby dostac sie do wynikow z luksusu a tam info--- cos w stylu-" luksus wyniki- na stronie akon" - jezeli komus taka informacje sie przydala, to super, mnie nie dala nic, bo komus bylo ciezko wkleic link do strony z wynikami.

ja też weszłam na "informują" i gdy zobaczyłam wpis o luksusie i o tym, że informacja na stornie akon, to sobie weszłam w "wyniki konkursów" i raz dwa miałam link. już nie przesadzajmy, od linków są wyniki, a nie informacje o tym, że wyniki się pojawiają. 

a odnoście MDW to od dawna irytuje mnie zapełnianie kilkunastu stron wpisami typu "ja też", "i u mnie", "i na ciotkę też parę wpadło". nie taka jest bowiem idea tego tematu, przynajmniej według mnie.. 

jeżeli chodzi o to, kto wozi, to nie każdy zawsze wie, kto wozi, a niektórzy najzwyczajniej nie zwracają na to uwagi. mnie i tak - gdy zaglądam w ten temat - najczęściej interesuje to, co może dziś, czy niedługo przybyć, a nie to, kto mi to przywiezie. aczkolwiek, gdy ktoś wie, to może pisać, nie zaszkodzi.
0 0

Gość: polarniczka

#6097770 Napisano: 21.10.2015 08:17:56
taalvikki napisał(a):

dolly napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

dolly napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

ja też weszłam na "informują" i gdy zobaczyłam wpis o luksusie i o tym, że informacja na stornie akon, to sobie weszłam w "wyniki konkursów" i raz dwa miałam link. już nie przesadzajmy, od linków są wyniki, a nie informacje o tym, że wyniki się pojawiają. 

a odnoście MDW to od dawna irytuje mnie zapełnianie kilkunastu stron wpisami typu "ja też", "i u mnie", "i na ciotkę też parę wpadło". nie taka jest bowiem idea tego tematu, przynajmniej według mnie.. 

jeżeli chodzi o to, kto wozi, to nie każdy zawsze wie, kto wozi, a niektórzy najzwyczajniej nie zwracają na to uwagi. mnie i tak - gdy zaglądam w ten temat - najczęściej interesuje to, co może dziś, czy niedługo przybyć, a nie to, kto mi to przywiezie. aczkolwiek, gdy ktoś wie, to może pisać, nie zaszkodzi.

a mnie wkurza pisanie: czapeczka z lokalnego....halllo czy konkurs był w bazie? powinno być tak, że przy informacji że coś się wygrało powinno się umieszczać link do tego konka w bazie....już kiedyś o tym pisałam a nie chce mi się zgłaszać za każdym razem jak widzę taki wpis....niech admini też wezmą się wreszcie za to i zrobią porządek....zamknąć ten wątek MDW i otworzyć na nowych zasadach a jak ktoś się nie będzie stosował to karniak....life is brutal
0 0

misiamisiam

#6097780 Napisano: 21.10.2015 08:40:54
Tylko czasem mimo szczerych chęci tego lokalnego konka nie można dodać, bo jest w osiedlowym sklepiku i nie ma nawet regulaminu bo zasady ustala sobie sam właściciel. Jak się wygra to dzwoni i to wszystko. A wątek MDW to według mnie w zasadzie informacja dla innych z czego danego dnia się wygrało ale z drugiej strony to chyba też miejsce gdzie swoją wygraną można się pochwalić. Oczywiście jeżeli jest to konkurs na szerszą skalę i go nie ma w bazie to wtedy emotka
0 0

magalan83

#6097891 Napisano: 21.10.2015 10:55:54
A mnie wkurza mój mąż,
powiedziałam głośno i wyraźnie kup 3 nałęczowianki na jednym paragonie...
nałęczowianki przyniósł a paragonu oczywiście zapomniał wziąć emotka emotka
gdzie głowa? emotka
0 0

cherry_coke

#6097902 Napisano: 21.10.2015 11:06:31
magalan83 napisał(a):

A mnie wkurza mój mąż,
powiedziałam głośno i wyraźnie kup 3 nałęczowianki na jednym paragonie...
nałęczowianki przyniósł a paragonu oczywiście zapomniał wziąć emotka emotka
gdzie głowa? emotka

mój ostatnio kupując łaciate, kupił 5 kartonów każdy na osobny paragon. Tak na wszelki wypadek emotka
Każdego da się wychować. Potrzeba tylko czasu i cierpliwości emotka
0 0

koper

#6097923 Napisano: 21.10.2015 11:20:26
misiamisiam napisał(a):

Tylko czasem mimo szczerych chęci tego lokalnego konka nie można dodać, bo jest w osiedlowym sklepiku i nie ma nawet regulaminu bo zasady ustala sobie sam właściciel. Jak się wygra to dzwoni i to wszystko. A wątek MDW to według mnie w zasadzie informacja dla innych z czego danego dnia się wygrało ale z drugiej strony to chyba też miejsce gdzie swoją wygraną można się pochwalić. Oczywiście jeżeli jest to konkurs na szerszą skalę i go nie ma w bazie to wtedy emotka

No dobra, tylko po co chwalić się wygraną z takiego konkursu?  emotka
Jak mi Pan z mojego ulubionego warzywniaka da gratis pęczek koperku, to zachowuję tę informację dla siebie  emotka  
0 0