Wkurza mnie...

ziolko

#6116993 Napisano: 21.11.2015 12:07:40
asante... pozwolisz, ze przywłaszczę to co napisałaś? emotka
0 0

asantesana

#6116999 Napisano: 21.11.2015 12:20:07
ziolko napisał(a):

asante... pozwolisz, ze przywłaszczę to co napisałaś? emotka

Pożyczam emotka
0 0

anika1989

#6117001 Napisano: 21.11.2015 12:29:40
ilonaaa93 napisał(a):

joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Serio mnie dziś wkurza, że wygrywają analfabeci. To tak jakby w maratonie wygrał ten co nie związał sznurówek i wy... Koleił się zaraz na starcie. Bo przecież szkoda biedaka.... Co z tego, że inni trenowali, trzymali dietę, inwestowali? Nagrodzimy kalekę, bo to poprawne politycznie! 

Super porównanie, przemawia do mnie emotka

I pójdę dalej: co by było, gdyby na olimpiadzie nie wygrywał najlepszy zawodnik, tylko sędziowie z lenistwa LOSOWALIBY zwycięzcę? Czy to by było ołkej, czy może raczej dziwne? Bo mam wrażenie, że coraz więcej organizatorów uważa, że przecież "wszystko w porządku, laureat jest, się nie czepiajcie" emotka

Tak mi się skojarzyło

Filmik - rewelacja!
0 0

cudaczek121

#6117005 Napisano: 21.11.2015 12:34:52
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnio nic mi nie wychodzi w konkursach...gdzie nie zagram, tam porażka emotka   do tego dziś kończę 30 lat i się zastanawiam, kiedy to minęło? Przecież wczoraj miałam dopiero 18-stkę emotka emotka

Spóźnione,ale zawsze szczere wszystkiego najlepszego dla Ciebie:)
0 0

malgosia74

#6117007 Napisano: 21.11.2015 12:37:51
dzisiaj bez wyjątku... wszystko mnie wkurza ... wrrr...
0 0

warcik

#6117011 Napisano: 21.11.2015 12:49:49
ziolko napisał(a):

niektóre agencje nie widzą różnicy pomiędzy wybraniem najlepszej pracy czy zgłoszenia a losowaniem. No co to za różnica? emotka

Dla mnie jest to, delikatnie mówiąc, omijanie prawa. Loteria wiążę się z kosztami dla organizatora i trzeba zgałszać ją do Izby Celnej. Po co ponosić koszty i trud, lepiej nazwać to konkursem, a potraktować jak loterię...
0 0

lola.lola

#6117012 Napisano: 21.11.2015 12:50:11
A mnie wkurza, że Jacobs nie działa emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6117013 Napisano: 21.11.2015 12:54:30
asante napisał(a):

joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Serio mnie dziś wkurza, że wygrywają analfabeci. To tak jakby w maratonie wygrał ten co nie związał sznurówek i wy... Koleił się zaraz na starcie. Bo przecież szkoda biedaka.... Co z tego, że inni trenowali, trzymali dietę, inwestowali? Nagrodzimy kalekę, bo to poprawne politycznie! 

Super porównanie, przemawia do mnie emotka

I pójdę dalej: co by było, gdyby na olimpiadzie nie wygrywał najlepszy zawodnik, tylko sędziowie z lenistwa LOSOWALIBY zwycięzcę? Czy to by było ołkej, czy może raczej dziwne? Bo mam wrażenie, że coraz więcej organizatorów uważa, że przecież "wszystko w porządku, laureat jest, się nie czepiajcie" emotka

Ja bym poszła jeszcze dalej - co by było, gdyby maraton wygrał ktoś, kto innym związał sznurówki - prawego buta z lewym? i inni wy...koleiliby się na starcie, a on truchcikiem dobiegł do mety? Bo czymże innym jest wysyłanie filmików i prac plastycznych na konkurs hasłowy jak nie związanie innym sznurówek? A sędziowie jeszcze klaskaliby na mecie, bo on taki kreatywny emotka  

Ilonaaa - filmik rewelacja.

dodam, że nie dotyczy to tylko 'konkursowiczów" ale i życia. napiszę na swoim przykładzie, na swej drodze spotkałam wiele takiej patologii pękającej z zazdrości, która mając do wyboru bycie człowiekiem wybrała bycie śmieciem  (tu naprawdę delikatne określenie), patologii, która nie przedstawiając sobą nikogo, otwiera oczy tylko po to, by niszczyć życie innym kłamstwami, oszustwami, oszczerstwami... dziś zajmuje się nią prokuratura chociaż ufałam i wierzyłam do końca, że nie możliwe... niedługo napiszę jaka jest wysokość kary za kradzież z netu zdjęcia przykładowo znanej osoby z disco polo i użycia go do założenia fałszywego konta w celu stalkingu. dziś cieszę się, że patologia poniesie odpowiedzialność za swoje fałszywe słowa i czyny emotka   
0 0

Gość: giuliettaX

#6117018 Napisano: 21.11.2015 13:18:52
ogólnie przeraża mnie jakieś uwstecznienie umysłowe u niektórych, skąd to się bierze przy dzisiejszym praktycznie nieograniczonym dostępie do wiedzy? lenistwo? złe wzorce? pomijam oczywiście osoby chore. szukałam tego konkursu z pralkami i trafiłam na kilka na fb i poczytałam odpowiedzi.... niektóre poniżej czegokolwiek... i nie chodzi tu o błędy, ale zwyczajne minimum kultury, taktu, etyki...  pisane po profilu przez dorosłe osoby. albo konkurs na hasło, oki kilka osób wpisuje hasła, po czym jedna dodaje hasło i 'obrazek", a potem kolejne już osoby też obrazki nawet bez hasła... nawet gdy się już konkurs skończył  emotka  ktoś pisze, ze konkurs się skończył, a one dalej dodają.... 
0 0

zabcia0410

#6117223 Napisano: 21.11.2015 23:03:33
oj jak się teraz wkurzyłamemotka wysłałam przez stronę3 kody z mąki szymanowskiej i 3 wykorzystane!!!!!!!!!!! normalnie skandal
0 0

joan

#6117225 Napisano: 21.11.2015 23:06:54
zabcia0410 napisał(a):

oj jak się teraz wkurzyłamemotka wysłałam przez stronę3 kody z mąki szymanowskiej i 3 wykorzystane!!!!!!!!!!! normalnie skandal

Kilka osób pisało o tym na forum - to chyba jakiś ich błąd systemu. Niestety nie wiem, co i czy w ogóle odpisano innym uczestnikom, może się tutaj wypowiedzą.
0 0

zabcia0410

#6117226 Napisano: 21.11.2015 23:08:25
joan napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

Kilka osób pisało o tym na forum - to chyba jakiś ich błąd systemu. Niestety nie wiem, co i czy w ogóle odpisano innym uczestnikom, może się tutaj wypowiedzą.

dzięki,też już napisałam do agencji
0 0

Halszka

#6117323 Napisano: 22.11.2015 11:40:25
Jestem przerażona tym co czytam na forum. Znalazłam tę stronę przez przypadek, poczytałam.. zapaliła się lampka że może być fajnie bo ludzie tyle rzeczy wygrywają!
W bardzo krótkim czasie wydałam kupę kasy na proszki, płyny do zmywania,śmierdzące kostki Duck i wielka lipa (delikatnie mówiąc). Myślę sobie, że jak szybko zaczęłam brać udział w konkursach tak szybko z tym skończę bo nie stać mnie na to a widzę że przysłowiowy Kowalski nie ma szans (no może! Szczęście, czasem coś może się trafić bo przecież żeby wygrać trzeba grać, ale trzeba mieć to szczęście).
A wyniki konkursów i wnioski z nich wyciągane na forum  zakrawają na jakieś mafijne zagrywki..

Z pełnym podziwem i szczerymi gratulacjami dla uczciwych konkursowiczów, jednak ogarnia mnie wewnętrzna złość (na siebie? Chyba na własna
naiwność Bo jak zawsze mówi mój tata "Ktoś musi się złożyć na te nagrody".
0 0

zarania

#6117327 Napisano: 22.11.2015 11:57:29
Halszka napisał(a):

Jestem przerażona tym co czytam na forum. Znalazłam tę stronę przez przypadek, poczytałam.. zapaliła się lampka że może być fajnie bo ludzie tyle rzeczy wygrywają!
W bardzo krótkim czasie wydałam kupę kasy na proszki, płyny do zmywania,śmierdzące kostki Duck i wielka lipa (delikatnie mówiąc). Myślę sobie, że jak szybko zaczęłam brać udział w konkursach tak szybko z tym skończę bo nie stać mnie na to a widzę że przysłowiowy Kowalski nie ma szans (no może! Szczęście, czasem coś może się trafić bo przecież żeby wygrać trzeba grać, ale trzeba mieć to szczęście).
A wyniki konkursów i wnioski z nich wyciągane na forum  zakrawają na jakieś mafijne zagrywki..

Z pełnym podziwem i szczerymi gratulacjami dla uczciwych konkursowiczów, jednak ogarnia mnie wewnętrzna złość (na siebie? Chyba na własna
naiwność Bo jak zawsze mówi mój tata "Ktoś musi się złożyć na te nagrody".

W konkursy trzeba się wciągnąć powoli i z umiarkowaniem; takie jest moje zdanie.
Początkowo kupowałam jedynie takie produkty, które zwykle używam/zużywam. Co Cię podkusiło, aby kupować śmierdzącego Duck'a, skoro Ci nie odpowiada? Irobot jest przecież tylko 1 dziennie. Za mało masz środków czystości?
Z konkursami nie kończ, lepiej przerzuć się na niepromocyjne. Nie zniechęcaj się. emotka
0 0

mczarna

#6117330 Napisano: 22.11.2015 12:00:57
zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

Czy na pewno dobre te kody?Ja tak miałam i okazało się, że  nie zauważyłam 1 literki i kod po prostu był za krótki. ..
0 0

Halszka

#6117348 Napisano: 22.11.2015 12:54:17
zarania i tomniewkurza, bardzo dziękuję za wsparcie emotka
Z pewnością skorzystam z Waszych rad.
Pozdrawiam serdecznie!
0 0

zabcia0410

#6117353 Napisano: 22.11.2015 13:06:17
mczarna napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

Czy na pewno dobre te kody?Ja tak miałam i okazało się, że  nie zauważyłam 1 literki i kod po prostu był za krótki. ..

a ile znaków mają te kody?Ja wysyłałam 7 znakowe
0 0

elotta

#6117354 Napisano: 22.11.2015 13:08:12
Halszka napisał(a):

zarania i tomniewkurza, bardzo dziękuję za wsparcie emotka
Z pewnością skorzystam z Waszych rad.
Pozdrawiam serdecznie!

Gram dopiero od kwietnia i sama jeszcze nie rzucam się aż tak na konkursy promocyjne, chyba że szanse na wygrane są duże (tak jak było z Wawelem, konkursem L'oreal poczuj się jak gwiazda, Łaciatym itd - choć to nie są nagrody typu pralka, fakt) lub dany produkt/ podobny produkt i tak jest mi potrzebny albo po prostu mocno wierzę w swoje możliwości emotka  Ale robienie zakupów za 25 zł, które obejmują kompletnie zbędne mi produkty, a szanse na wygrane są znikome/ jest to loteria? W to się nie bawię, nie chcę też tracić pieniędzy na darmo. Gram głównie w konkursach niepromocojnych i na tym też można dobrze wyjść emotka  I oczywiście, tak jak wspomniał tomniewkurza - jeśli zgłosisz się do wielu konkursów, a nie do kilku tygodniowo, twoje szanse na wygrane są spore emotka  O ile cieszą Cię też mniejsze nagrody - kosmetyki, książki, gadżety itp emotka  Mnie cieszą bardzo, każda drobnostka mnie cieszy, konkursy nie są moja metodą na opłacanie czynszu tylko czystą przyjemnością emotka
0 0

mczarna

#6117368 Napisano: 22.11.2015 13:33:40
zabcia0410 napisał(a):

mczarna napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

7 znaków, więc dziwne,że odrzuca, a próbowałaś wysłać smsem?
0 0

magalan83

#6117373 Napisano: 22.11.2015 13:42:01
mczarna napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

mczarna napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

7 znaków, więc dziwne,że odrzuca, a próbowałaś wysłać smsem?

To teraz ja się wkurzyłam !!!!! W zeszłej edycji nie udało mi się nigdzie zakupić mąki no taki urok mojej małej miejscowości; / wszystko dostarczają po faktach. Ale kilka dni temu udało mi się kupić iii pomyślałam sobie że z kodu nie skorzystam bo jest po konkursie emotka  nie spodziewałam się ze jest konkurs... 
0 0