Wkurza mnie...

stellasz

#6116027 Napisano: 20.11.2015 11:21:39
sanitas napisał(a):

Wkurzam się na siebie, bo chcę rzucić palenie, ale nie wiem, czym zastąpić tę trującą formę uspokajania się, kiedy mam stany lękowe:/ 

polecam codzienne bieganie, pomaga poukładać w głowie. dobre na stres. Serio
0 0

kalka

#6116044 Napisano: 20.11.2015 11:37:59
ziolko napisał(a):

achaa... i wkurza mnie, że byłam w euroagd i patrzyłam na elektryczne szczoteczki do zębów i przy okazji na ceny. Cena 189,99. Wcześniejsza, widoczna spod spodu... 139,99 - 50 zł przebitki emotka  albo wzięli stare zapasy z magazynu i próbują wypchnąć w ramach prezentów choinkowych, albo z tej samej przyczyny podnieśli ceny. Złodzieje emotka

I właśnie dlatego nie lubię gorączki niby przedświątecznych  zakupów(a ta gorączka co roku zaczyna się coraz wcześniej, niedługo w październiku  postawią choinki z mikołajami po pretekstem pseudo-promocji emotka )
A poza tym wkurza mnie tupet kuriera, który nie dosyć, że zobaczywszy mnie w szlafroku proponuje "mycie plecków" , to jeszcze czyta protokół przekazania nagrody i obwieszcza całej okolicy  "znowu nagrodę pani przywiozłem, samochodzik porche, co mało pali"  tylko, że to akurat nie samochód, a okulary, a poza tym  "gucio" go obchodzi co jest w paczce i z jakiej okazji ją dostarcza emotka      
0 0

Czterdziecha

#6116045 Napisano: 20.11.2015 11:40:09
stellasz napisał(a):

sanitas napisał(a):

Wkurzam się na siebie, bo chcę rzucić palenie, ale nie wiem, czym zastąpić tę trującą formę uspokajania się, kiedy mam stany lękowe:/ 

polecam codzienne bieganie, pomaga poukładać w głowie. dobre na stres. Serio

Mam 36 lat ,paliłam 16 lat,od 3 stycznia 2014 nie pale.Było bardzo trudno,ale jak sobie obliczyłam,ze miesiecznie 500zł wydawałąm na papierochy.....to mnie zatkało......Po smierci taty dostałąm 10tys z ubezpieczalni i to mozna powiedziec przepaliłam!!!!!!!! Zrozumialam ze cos jest nie tak,,,,,rzuciłam palenie,i od lutego zaczełam grac w konkursach......Wieczorami siadałąm na forum i zapominalam o paleniu,pomogło!!!
Kup skarbonke,włoż pieniadze jakie przez tydzien wydajesz na fajki,zbij po 2 tygodniach i potem kup sobie za to cenzura buty..... emotka Pomaga emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#6116046 Napisano: 20.11.2015 11:40:50
sanitas napisał(a):

Sanitas - żeby rzucić palenie to trzeba tego chcieć, ja nie paliłam wielokrotnie po parę dni i w tym czasie gardło mi się zaciskało, łzy ciekły mi same z oczu - taką "krzywdę" sama sobie wyrządzałam emotka . Mój tata rzucił z dnia na dzień, "przyszywana" babcia przestała palić po 60 latach /zaczęła w wieku 12 lat, dożyła dziewięćdziesiątki/. A ja zrozumiałam, że w głębi duszy nie chcę zerwać z nałogiem i wszelkie próby to tylko pozorowanie "walki", bo bez względu na wszystko - lubię palić. 
0 0

maria1980

#6116061 Napisano: 20.11.2015 11:57:49
zwierzyniec napisał(a):

sanitas napisał(a):

Sanitas - żeby rzucić palenie to trzeba tego chcieć, ja nie paliłam wielokrotnie po parę dni i w tym czasie gardło mi się zaciskało, łzy ciekły mi same z oczu - taką "krzywdę" sama sobie wyrządzałam emotka . Mój tata rzucił z dnia na dzień, "przyszywana" babcia przestała palić po 60 latach /zaczęła w wieku 12 lat, dożyła dziewięćdziesiątki/. A ja zrozumiałam, że w głębi duszy nie chcę zerwać z nałogiem i wszelkie próby to tylko pozorowanie "walki", bo bez względu na wszystko - lubię palić. 

ja nie palę już 5 lat ,nie chciałam rzucać ,ale po namowach niepalącego męża zaczęłam brać Tabex i po dwóch dniach juz nie myslałam nawet o papierosach .Jestem nerwusem i palenie sprawiało mi frajdę -paliłam jak byłam zła i szczęsliwa ...paliłam dużo i z przyjemnością do tej pory przez 5 lat nie miałam nigdy mysli o tym by zapalić -zatem polecam Ci te tabletki.Po za tym zawsze wkurzało mnie jak słyszałam śmierdzisz papierosami ,dopiero nie palac uswiadomilam sobie jak smierdzi papieros i palacz.... szok!
0 0

freyja88

#6116066 Napisano: 20.11.2015 12:01:15
potwierdzam: Tabex wyciągnął mnie z nałogu i Mojego męża po nastu latach palenia. Ten lek to nie placebo. Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś był na receptę.
Z rzucenia mam same plusy: Cera o wiele lepsza, włosy. Gdy uzyjesz perfum czuć zapach tylko perfum a nie przytłumiony zapach papierochow, wpadlo co nie co grosza do portfela.
No i...nie budzisz się z kaszlem. Teraz jak patrze na tych wszystkich palaczy i czuję ten smrod (wybacz) im towarzyszący zastanawiam się dlaczego byłam tak głupia żeby zacząć
0 0

mn112

#6116068 Napisano: 20.11.2015 12:03:17
Mysle, ze jezeli w regulaminie ewidentnie organizator podkresla, ze chca tekstu i tylko tekstu, to tylko takie odpowiedzi powinni brac pod uwage przy rozstrzyganiu. Natomiast jesli nie ma w ogole mowy na ten temat to raczej mozna umieszczac filmy itp.
Czy musza stosowac sie do swoich regulaminow - powinni. Ale czesto w regulaminach jest punkt ze np. Organizator zastrzega sobie mozliwosc zmiany regulaminu w jakichstam przypadkach...
0 0

malutka456

#6116082 Napisano: 20.11.2015 12:12:45
wkurza mnie, że ostatnio nic mi nie wychodzi w konkursach...gdzie nie zagram, tam porażka emotka   do tego dziś kończę 30 lat i się zastanawiam, kiedy to minęło? Przecież wczoraj miałam dopiero 18-stkę emotka emotka
0 0

goralmac

#6116086 Napisano: 20.11.2015 12:14:53
O
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnio nic mi nie wychodzi w konkursach...gdzie nie zagram, tam porażka emotka   do tego dziś kończę 30 lat i się zastanawiam, kiedy to minęło? Przecież wczoraj miałam dopiero 18-stkę emotka emotka

to i tak dobrze. Ja za niecaly miesiąc kończę 32 a wczoraj mialem 15
0 0

olunka

#6116088 Napisano: 20.11.2015 12:17:13
malutka456 napisał(a):

Wszystkiego najlepszego!!!
0 0

sanitas

#6116094 Napisano: 20.11.2015 12:22:37
Dziękuję za rady! Kupię ten Tabex, bo ja już normalnie nie mogę patrzeć na papierosy... ale jak się zestresuję, to zawsze jest "biegiem do kiosku, bo papieros uratuje" emotka  Porażkaemotka  I też często myślę, że za te pieniądze, które wydałam na "paczki ratunkowe" emotka , mogłabym kupić coś pożytecznegoemotka
0 0

brylka

#6116098 Napisano: 20.11.2015 12:28:05
malutka456 napisał(a):

Wszystkiego Najlepszego emotka
Nie martw się u mnie też kiepsko . Wczoraj skończyłam 32 i dziś dzień jak co emotka dzień
0 0

mn112

#6116102 Napisano: 20.11.2015 12:31:28
Malutka456 wszystkiego najlepszego! Wspaniale byc trzydziestka! To powod do radosci, nie wkurzania:)) A z okazji urodzin zycze samych wygranych: wycieczek, aut, kasy i czego tam sobie zamarzysz! 100 lat!!!
0 0

kalka

#6116103 Napisano: 20.11.2015 12:32:35
malutka456 napisał(a):

Kochana, a ja cały czas mam 18 emotka    Spełnienia marzeń i wielu wygranych!  Całe życie przed Tobą emotka  
0 0

defed

#6116106 Napisano: 20.11.2015 12:35:22
buncia88 napisał(a):

potwierdzam: Tabex wyciągnął mnie z nałogu i Mojego męża po nastu latach palenia. Ten lek to nie placebo. Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś był na receptę.
Z rzucenia mam same plusy: Cera o wiele lepsza, włosy. Gdy uzyjesz perfum czuć zapach tylko perfum a nie przytłumiony zapach papierochow, wpadlo co nie co grosza do portfela.
No i...nie budzisz się z kaszlem. Teraz jak patrze na tych wszystkich palaczy i czuję ten smrod (wybacz) im towarzyszący zastanawiam się dlaczego byłam tak głupia żeby zacząć

Mnie z nałogu wyciągnął test ciążowy, kiedy niemal 4lata temu zobaczyłam pozytywny wynik emotka
Rzuciłam z automatu, bez wspomagaczy, ale przyznam, że gdyby mąż nie rzucił razem ze mną, po porodzie i karmieniu pewnie bym wróciła do fajek... więc bardzo potrzebne jest też wsparcie bliskich emotka
0 0

freyja88

#6116126 Napisano: 20.11.2015 13:08:32
Ja postanowiłam rzucić, bo chciałam zajść w ciążę emotka tak, żeby organizm był już częściowo oczyszczony i dziecko moglo rozwijać sie bez moich nerwów związanych z rzuceniem palenia.
Ale do dnia dzisiejszego nic mnie tak nie razi jak...kobieta w ciąży ktora idzie sobie spracerkiem i kopci papierocha emotka
0 0

zaczytana-pola

#6116131 Napisano: 20.11.2015 13:11:30
Co do Tabexu potwierdzam. Mój mąż rzucił po 10 latach palenia. I nie pali już 6.

Wkurza mnie pogoda emotka
0 0

alaalicja

#6116134 Napisano: 20.11.2015 13:14:09
defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Mnie z nałogu wyciągnął test ciążowy, kiedy niemal 4lata temu zobaczyłam pozytywny wynik emotka
Rzuciłam z automatu, bez wspomagaczy, ale przyznam, że gdyby mąż nie rzucił razem ze mną, po porodzie i karmieniu pewnie bym wróciła do fajek... więc bardzo potrzebne jest też wsparcie bliskich emotka

Mojego tatę zawał. Próbował chyba wszystkiego i chyba przez ok 40 lat. W tamtym roku serducho zastrajkowało i z dnia na dzień odstawił..
0 0

snowflake

#6116238 Napisano: 20.11.2015 14:15:53
ziolko napisał(a):

mnie wkurza to, że zgłaszałam na fb profil o kiełbasie z psów i co?? nic!!!! emotka  bo oni nie widzą w tym nic niewłaściwego emotka

Też mnie wkurza, że nie widzą w tym profilu nic złego emotka

I jeszcze mnie wkurzają ostatnio coraz częstsze tąpnięcia w kopalniach emotka
0 0

mellowfruit

#6116286 Napisano: 20.11.2015 14:50:22
Szwagier mnie wkurza. Siedzi w domu, nic nie robi, więc został już dawno temu poinformowany, że jak kurier dzwoni do drzwi, to ma odbierać i nie pytać. I oczywiście  za każdym razem jak kurier przyjeżdża, to on ma cholerne słuchawki na uszach i nic, nic nie słyszy. I mówi się mu i powtarza że jak jest sam w domu to niech puści muzykę normalnie - ale nie dociera. A kurier biedny stoi i dzwoni do drzwi, a później do mnie a ja się denerwuję. No szlag człowieka może trafić. Do niektórych ludzi chyba nic nie przemawia.

A jeszcze dziś przez to wszystko muszę lecieć po paczkę na drugi koniec cholernej Warszawy, bo szanowny szwagier znów miał słuchawki na uszach i kurier zostawił awizo. Grrrrr!
0 0