Wkurza mnie...

dolly

#6136185 Napisano: 22.12.2015 20:13:46
barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

Cudaczku - a ja miałam Ciebie za taka grzeczną a tutaj proszę z żonatymi umawiasz się i romansujesz wstyd hi,hi

Haha, Cudaczku, napisz, ze to o mnie chodzi. Uwielbiam takie akcje emotka
Ciekawe co to za 'cudo', ze Pani, poczula sie zmuszona do interwencjiemotka

chyba jakieś straszne ciacho jak tak się boi emotka

Straszna historia emotka
0 0

cudaczek121

#6136187 Napisano: 22.12.2015 20:16:45
Na szczęście afera ze mną w roli głównej się wyjaśniła i zostałam przeproszona na pw z prośbą o usunięcie wpisu z treścią pw, co też uczyniłam.Chodziło o tego cudaczka,ale bez żadnych cyferek w nicku emotka Swoją drogą wkurza mnie,a może raczej bawi,że niektórzy na tym forum pisząc do mnie na pw wciąż używają zwrotu grzecznościowego Pani.Ja tam uważam,że forum konkursowe jest przestrzenią publiczną i naprawdę nie widzę potrzeby,aby tu sobie "paniować" tudzież "panować". Dla mnie wystarczy jeśli ktoś się na pw pisząc grzecznie przywita/pożegna i mnie nie wyzywa ani nie oczernia bezpodstawnie,to już jest oznaka szacunku względem drugiego człowieka.Na tym forum funkcjonuję już prawie 10 lat,więc proszę mi "tykać". Do bycia "panią", to trzeba mieć  wygląd i pieniądze,a ja ani tego ani tego nie mam emotka Wesołych Świąt Wam życzę,Kochani!
0 0

nanajka81

#6136199 Napisano: 22.12.2015 20:40:25
a mnie wkurzaja te cale przygotowania do swiat emotka stosy zarcia, stosy drogich prezentow dla wymagajacych dzieci, sprzatanie cale boze dnie, i po co to wszystko??
0 0

frodo

#6136218 Napisano: 22.12.2015 21:15:32
Moja własna rwa kulszowaemotka emotka emotka
0 0

mczarna

#6136227 Napisano: 22.12.2015 21:37:49
tomniewkurza napisał(a):

mdepfs napisał(a):

monia676 napisał(a):

wkurzają mnie konkursy : dlaczego Ty powinieneś wygrać tą nagrodę  emotka

moje "ulubione" pytanie emotka  :P 

Na ulubione pytanie, odpowiedź nasuwa się sama:

"Powinnam wygrać tę nagrodę, by ją DODAĆ DO ULUBIONYCH!"

emotka

Już wcześniej o tym pisałam,..Dlaczego Ty, Dlaczego akurat ten kosmetyk i takie tam....
0 0

kalka

#6136235 Napisano: 22.12.2015 21:51:25
barszcz napisał(a):

Kurde Cudaczku,tez byłam w Poznaniu i Ty trzymałas razem z Mariolą,a Ona mam męża,nie żonęemotka chyba kobicie się ulało,tylko adresata pomyliła emotka

Ha, ha,ha, jak przeczytałam,to też od razu mi się Poznań z Lecha przypomniał , łoj działo się, działoemotka  Wprawdzie zaraz po koncercie przykładnie poszłam spać emotka , ale gdy przeczytałam posta cudaczka121, to poranne sprawozdanie kolegów z imprezy mi się przypomniałoemotka emotka emotka  emotka
0 0

gosposia07

#6136241 Napisano: 22.12.2015 22:04:14
nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurzaja te cale przygotowania do swiat emotka stosy zarcia, stosy drogich prezentow dla wymagajacych dzieci, sprzatanie cale boze dnie, i po co to wszystko??

Bo to taka Polska tradycja emotka
0 0

cudaczek121

#6136248 Napisano: 22.12.2015 22:16:21
kalka napisał(a):

barszcz napisał(a):

Kurde Cudaczku,tez byłam w Poznaniu i Ty trzymałas razem z Mariolą,a Ona mam męża,nie żonęemotka chyba kobicie się ulało,tylko adresata pomyliła emotka

Ha, ha,ha, jak przeczytałam,to też od razu mi się Poznań z Lecha przypomniał , łoj działo się, działoemotka  Wprawdzie zaraz po koncercie przykładnie poszłam spać emotka , ale gdy przeczytałam posta cudaczka121, to poranne sprawozdanie kolegów z imprezy mi się przypomniałoemotka emotka emotka  emotka

No to szkoda,że tak szybko poszłaś spać, bo nie miałyśmy okazji się poznać,ale może kiedyś jeszcze będzie okazja emotka Wkurza mnie,że idą święta, a mnie chwyta potworne przeziębienieemotka Jutro mamy wigilię kancelaryjną, a ja będę jak ta zakatarzona Katarzynaemotka Zakicham się na śmierć,ech.
0 0

kalka

#6136257 Napisano: 22.12.2015 22:44:12
To życzę Ci dużo zdrowia Kasiu! I jak najmniej pomyłek w nadchodzącym roku, ale za to wiele wspólnych imprez konkursowych (co najmniej takich jak ta poznańska od Lecha, czy ta od Schwarzkopfa w hotelu Polonia w Warszawie), byśmy miały okazję się poznać w  miłych, zabawowych okolicznościachemotka emotka emotka
0 0

asiatko

#6136264 Napisano: 22.12.2015 23:02:03
wkurza mnie to że dopiero co posprzątałam przed Świętami a jak wchodzę do chałupy to ręce opadają, i znów ściera, mop, ściera, mop, a kurz to się chyba na mnie uwziął
0 0

Gość: giuliettaX

#6136267 Napisano: 22.12.2015 23:10:25
asiatko napisał(a):

wkurza mnie to że dopiero co posprzątałam przed Świętami a jak wchodzę do chałupy to ręce opadają, i znów ściera, mop, ściera, mop, a kurz to się chyba na mnie uwziął

a nie masz tego zestawu z paczki sprzątaczki? on działa emotka  emotka   
0 0

taalvikki

#6136276 Napisano: 22.12.2015 23:47:41
gosposia07 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

tak, tradycyjnie ludzie się zapożyczają, tradycyjnie sprzątają (bo cały rok oczywiście siedzą w brudzie, jak rozumiem) i tradycyjnie po świętach wyrzucają tony niedojedzonych ciast i pierogów na śmietnik. w imię miłości bliźniego oczywiście.. o losie. ja rozumiem, że święta i święta, ale też wkurza mnie, że ludzie przesadzają i wychodzi to wszystko wcale nie świątecznie tylko szopkowato. nomen omen.
0 0

ziolko

#6136295 Napisano: 23.12.2015 00:50:26
taalvikki napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

tak, tradycyjnie ludzie się zapożyczają, tradycyjnie sprzątają (bo cały rok oczywiście siedzą w brudzie, jak rozumiem) i tradycyjnie po świętach wyrzucają tony niedojedzonych ciast i pierogów na śmietnik. w imię miłości bliźniego oczywiście.. o losie. ja rozumiem, że święta i święta, ale też wkurza mnie, że ludzie przesadzają i wychodzi to wszystko wcale nie świątecznie tylko szopkowato. nomen omen.

też mnie to wkurza... ludzie latają z pełnymi wózkami i obłędem w oczach, a później faktycznie śmietnik aż pęka w szwach. A przecież wystarczy ciasta zamrozić, pierogi również, nawet bigos można mrozić. Ale po co?? przecież niektórzy takiego "nieświeżego" żarcia do gęby nie wezmą. Niektórzy to będą mieli przekichane w święta, bo przecież gdzie oni kupią świeże bułeczki??? emotka
0 0

asper01

#6136312 Napisano: 23.12.2015 07:42:12
Wkurza mnie traktowanie normalnych, aktywnych, wieloletnich użytkowników na równi ze spamerami, którzy zakładają codziennie konta i śmiecą. Owszem, napisałem coś nie w tym temacie co trzeba, ale tylko dlatego, że pisałem z telefonu i nie zwróciłem uwagi jaki to temat (nie miałem złych intencji, nie było to celowe działanie). No ale ok, ja zasłużyłem, lecz w związku z lawiną spamu ostatnio czuję się, jakbym był "gorszego sortu";)
0 0

ankasss

#6136317 Napisano: 23.12.2015 08:34:42
Sama na siebie się wkurzam. Miałam wczoraj wysłać zgłoszenie na rossmana. Położyłam się na chwilę i obudziłam za późno. 
0 0

isiulka

#6136325 Napisano: 23.12.2015 09:03:09
ziolko napisał(a):

taalvikki napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

też mnie to wkurza... ludzie latają z pełnymi wózkami i obłędem w oczach, a później faktycznie śmietnik aż pęka w szwach. A przecież wystarczy ciasta zamrozić, pierogi również, nawet bigos można mrozić. Ale po co?? przecież niektórzy takiego "nieświeżego" żarcia do gęby nie wezmą. Niektórzy to będą mieli przekichane w święta, bo przecież gdzie oni kupią świeże bułeczki??? emotka

Jestem sama zła na siebie, że praktycznie nic jeszcze nie kupiłam, żadnych prezentów, jedzenia, nawet choinki nie mamemotka  mam nadzieję, że coś jeszcze dla mnie zostało w tych sklepach. emotka
0 0

vingag

#6136347 Napisano: 23.12.2015 09:59:02
isiulka napisał(a):

ziolko napisał(a):

taalvikki napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jestem sama zła na siebie, że praktycznie nic jeszcze nie kupiłam, żadnych prezentów, jedzenia, nawet choinki nie mamemotka  mam nadzieję, że coś jeszcze dla mnie zostało w tych sklepach. emotka

A wiecie, co ja o tym wszystkim sądzę? Że ta cała nasza frustracja świąteczna to tylko nasza wina. W tym roku zbiesiłam się i robię jedzenia tylko tyle, ile zjemy, jedna sałatka, jakieś wędliny, pieczeń i niewiele więcej, bo ostatecznie - po co to wszystko - żeby spędzić w kuchni trzy przedświąteczne dni? Sprzątanie sprzątaniem, ale przecież sprzątam co tydzień, więc przed świętami zwyczajnie zrobię to samo, bez polerowania podłóg i pucowania klamek.
Pamiętajmy, że święta mają być dla nas, a nie odwrotnie!
0 0

zdolnabestia

#6136350 Napisano: 23.12.2015 10:03:13
asper01 napisał(a):

Wkurza mnie traktowanie normalnych, aktywnych, wieloletnich użytkowników na równi ze spamerami, którzy zakładają codziennie konta i śmiecą. Owszem, napisałem coś nie w tym temacie co trzeba, ale tylko dlatego, że pisałem z telefonu i nie zwróciłem uwagi jaki to temat (nie miałem złych intencji, nie było to celowe działanie). No ale ok, ja zasłużyłem, lecz w związku z lawiną spamu ostatnio czuję się, jakbym był "gorszego sortu";)

Dodasz 10 konkursów do bazy i karniak zniknie emotka
Spamerzy dostają od razu 5 karniaków, a Ty tylko jeden malutki.
0 0

zdolnabestia

#6136352 Napisano: 23.12.2015 10:06:53
Ja w święta też nie zamierzam szaleć ze sprzątaniem, ani z ilością jedzenia. 
Dzisiaj sprzątanie to nic, a pamiętacie czasy dzieciństwa, kiedy trzeba było myć kryształy? Albo te wszystkie ozdobne zastawy stołowe zza szklanych meblościanek? To dopiero było wkurzające!
0 0

olunka

#6136354 Napisano: 23.12.2015 10:10:49
zdolnabestia napisał(a):

Ja w święta też nie zamierzam szaleć ze sprzątaniem, ani z ilością jedzenia. 
Dzisiaj sprzątanie to nic, a pamiętacie czasy dzieciństwa, kiedy trzeba było myć kryształy? Albo te wszystkie ozdobne zastawy stołowe zza szklanych meblościanek? To dopiero było wkurzające!

A ja to z sentymentem wspominam,bo zawsze je myłam z mamą, a już jej ze mną nie ma emotka
0 0