Wkurza mnie...

joan

#6135106 Napisano: 21.12.2015 11:28:31
"Moc prezentów NESCAFÉ" -> kolejny konkurs na Facebooku z uczestnikami, którzy w ogóle nie powinni mieć możliwości wzięcia w nim udziału, bo ich konta nie spełniają regulaminu Facebooka; kiedy to się wreszcie skończy? emotka

Laureaci - jak to w przypadku kawy - noż sama śmietanka: Ada Wu, Kon Rad, Paulina Gie, Mariusz St, Dagmara WR i inni.
0 0

asiam

#6135107 Napisano: 21.12.2015 11:30:19
Mnie to intryguje tomniewkurza jakie ty masz hobby w życiu, inne od tego ,które już częściowo poznałam  ? emotka
0 0

szczupak

#6135118 Napisano: 21.12.2015 11:47:35
wkurzyłam się na samą siebie, że przegapiłam konkurs carte dor z biedryemotka
w tym całym przedświątecznym zamęcie, ale jestem beznadzieja, paragon przepadłemotka
0 0

kalka

#6135121 Napisano: 21.12.2015 11:50:42
asiam napisał(a):

Mnie to intryguje tomniewkurza jakie ty masz hobby w życiu, inne od tego ,które już częściowo poznałam  ? emotka

Myślisz Asiu, że ma czas na inne ??? emotka  
0 0

asiam

#6135125 Napisano: 21.12.2015 11:59:22
tomniewkurza napisał(a):

asiam napisał(a):

Mnie to intryguje tomniewkurza jakie ty masz hobby w życiu, inne od tego, które już częściowo poznałam? emotka

Och, "poznałaś" serio, serio? emotka Jestem przekonany, że umrzesz w nieświadomości pod tym względem. emotka

Czy ktoś na tym forum wytykał pionasowi  ,że nie odpowiada  lub odpowiada ogólnie na pytania?
Pisząc to zdanie mam na myśli brak odpowiedzi na moje pytanie.Cytat poniżej jest wyrwany z kontekstu i nie dotyczy tematu powyżej.
0 0

Gość: tomniewkurza

#6135138 Napisano: 21.12.2015 12:16:48
pionas napisał(a):

Mój brak wchodzenia w dyskusję to nie jest lekceważenie Ciebie, tylko po prostu jak mam coś napisać, by potem dostać kolejny wywód to wolę nie odpisywać a popracować...

asiam napisał(a):

Czy ktoś na tym forum wytykał pionasowi  ,że nie odpowiada  lub odpowiada ogólnie na pytania?

emotka Jak to? Ja wytykałem, a Pionas potwierdził, wyjasnił swoje powody i temat wyczerpaliśmy. Tak uważam. To wszystko jest wyżej na forum.
0 0

jokan

#6135267 Napisano: 21.12.2015 14:16:11
wkurza mnie ból pleców emotka
0 0

Gość: alusia29

#6135299 Napisano: 21.12.2015 14:55:04
Szlag mnie trafi z tymi ankietami! emotka Miało być, że jak się weźmie udział to znikną z głównej. Mnie się pokazują za każdym razem jak wchodzę na stronę i nie ma znaczenia, że każdą jedną odhaczyłam po kilkanaście razy emotka Czemu to ma służyć? Normalnie wszędzie w ankiecie jeden użytkownik może wziąć udział RAZ. Tutaj można w nieskończoność ... Z reguły wynik ankiet ma coś wnosić, czemuś służyć, pokazać pewne dane. A tutaj? 
0 0

freyja88

#6135312 Napisano: 21.12.2015 15:22:10
Zeżarł....normalnie ZEŻARŁ Mój paragon!!!! emotka Na chwilke tylko zostawiłam...poszłam do kuchni zamieszać w garze...
Wracam a Stanisław na biurku juz tylko resztki żuje...
Ma ktoś przepis na Pasztet z Królika? emotka
0 0

dolly

#6135322 Napisano: 21.12.2015 15:34:30

Zeżarł....normalnie ZEŻARŁ Mój paragon!!!! emotka Na chwilke tylko zostawiłam...poszłam do kuchni zamieszać w garze...
Wracam a Stanisław na biurku juz tylko resztki żuje...
Ma ktoś przepis na Pasztet z Królika? emotka

Biedny króliczek, tyle parabenow zezarl, a fuj.
Ocal mu życie i sobie przy okazji emotka
0 0

freyja88

#6135334 Napisano: 21.12.2015 15:51:05
Tzn.,że co? na przeczyszczenie mu coś dać? emotka Nie no...Stacha kocham najbardziej na świecie... kto mi będzie na pieszczochanie rano do łóżka wskakiwał? emotka Czlowiek przy dzieciach nie nauczył się takiego opanowania i cierpliwości co przy Staśku.. Tyle ladowarek, sluchawe, kabli już poszlo, że ho ho! A tu choinkę trzeba stroić...już widzę jak mu się oczy zaświecą na widok tylu kabli z lampkami emotka emotka
0 0

79magda

#6135335 Napisano: 21.12.2015 15:51:06
Miałam napisać, że wkurza mnie ciągle siąpiący deszcz, a marzą mi się białe Święta...

Ale mój Tata Miszcz tak mnie rozbawił, że już nic mnie nie wkurza. Prosiłam, żeby odebrał mi zdjęcia RTG, które robiłam w piątek. Dzwoni z przychodni: "Na jakie to nazwisko, bo wiesz przez te twoje konkursy człowiek rachubę traci i już nie wie, jak się kto nazywa..." emotka
0 0

dolly

#6135342 Napisano: 21.12.2015 16:03:23
79magda napisał(a):

Miałam napisać, że wkurza mnie ciągle siąpiący deszcz, a marzą mi się białe Święta...

Ale mój Tata Miszcz tak mnie rozbawił, że już nic mnie nie wkurza. Prosiłam, żeby odebrał mi zdjęcia RTG, które robiłam w piątek. Dzwoni z przychodni: "Na jakie to nazwisko, bo wiesz przez te twoje konkursy człowiek rachubę traci i już nie wie, jak się kto nazywa..." emotka

O rany emotka  Miszcz!!!
Biedny, chvial dobrze, a corka sobie teraz polewke z ojca robi, oj nieładnie, nieladnie
0 0

79magda

#6135353 Napisano: 21.12.2015 16:14:30
dolly napisał(a):

79magda napisał(a):

O rany emotka  Miszcz!!!
Biedny, chvial dobrze, a corka sobie teraz polewke z ojca robi, oj nieładnie, nieladnie

Dobrze, że to nie RTG chomika emotka
0 0

cudaczek121

#6135362 Napisano: 21.12.2015 16:28:49
79magda napisał(a):

Nie no, normalnie padłam emotka Nawet taki cudaczek jak ja wie, jak masz na nazwisko, chyba że w międzyczasie zdążyłaś zmienić stan cywilny emotka Może  powinnaś napisać pracę magisterską pt: Wpływ  hobby dorosłego członka rodziny na otoczenie.Współuzależnieni.
0 0

zaczytana-pola

#6135364 Napisano: 21.12.2015 16:29:28
Plus i brak zasięgu akurat, kiedy potrzebny emotka
0 0

joan

#6135365 Napisano: 21.12.2015 16:31:51
79magda napisał(a):

Brzęczyszczykiewicz emotka

BTW: zawsze z siostrą sądziłyśmy, że nasze nazwisko należy to tych "raczej trudnych" i zdecydowanie niesprzyjających konkursowaniu. Ale podczas ostatniego KNO wyczytywano osoby o takich nazwiskach, że nasze nagle wydało nam się przyjemne dla ucha i wielce banalne emotka
0 0

Gość: katrin22

#6135390 Napisano: 21.12.2015 17:10:02
1. Wkurzają mnie kierowcy. Jeden pukał  się w głowę i machał rękoma, na dodatek coś mamrotał chociaż jechałam przepisowo, drugi zaś trąbił. Co z tymi ludźmi się dzieje, czemu tacy nerwowi?! Ja rozumiem gorączka świąteczna, ale bez przesady.

2. Wkurzają mnie te przedświąteczne zakupy, kasy ubywa, a w towarze szaleństwa nie ma.

3. Teściowie...Historia długa, ale kończy się tym, że mi przywieźli sosnę (mimo, że prosiłam o świerk), a sami sobie "skitrali mojego ZAMÓWIONEGO świerka". Przełknęłam, bo sosna piękna, a teraz nagle Oni chcą się wymienić! noż &*%*%&%&##### i jak tu się nie &^&**##. Sami nie wiedzą czego chcą! Powiedziałam NIE! 
0 0

isiulka

#6135447 Napisano: 21.12.2015 18:26:14
katrin22 napisał(a):

1. Wkurzają mnie kierowcy. Jeden pukał  się w głowę i machał rękoma, na dodatek coś mamrotał chociaż jechałam przepisowo, drugi zaś trąbił. Co z tymi ludźmi się dzieje, czemu tacy nerwowi?! Ja rozumiem gorączka świąteczna, ale bez przesady.

2. Wkurzają mnie te przedświąteczne zakupy, kasy ubywa, a w towarze szaleństwa nie ma.

3. Teściowie...Historia długa, ale kończy się tym, że mi przywieźli sosnę (mimo, że prosiłam o świerk), a sami sobie "skitrali mojego ZAMÓWIONEGO świerka". Przełknęłam, bo sosna piękna, a teraz nagle Oni chcą się wymienić! noż &*%*%&%&##### i jak tu się nie &^&**##. Sami nie wiedzą czego chcą! Powiedziałam NIE! 

Odnośnie pieniaczy za kierownicą. Codziennie jeżdżę do pracy z koleżanką i wiecznie mamy do czynienia z takimi kierowcami, co machają łapami, trąbią, świecą długimi... bo jak będzie musiał zwolnić albo poczekać 15 sekund to go szlag trafi  emotka
0 0

dolly

#6135464 Napisano: 21.12.2015 18:56:38
isiulka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Odnośnie pieniaczy za kierownicą. Codziennie jeżdżę do pracy z koleżanką i wiecznie mamy do czynienia z takimi kierowcami, co machają łapami, trąbią, świecą długimi... bo jak będzie musiał zwolnić albo poczekać 15 sekund to go szlag trafi  emotka

Nooooo to moze troche przyspieszcie emotka  za zbyt wolna jazde tez mozna dostac mandat emotka
0 0