Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#6138301 Napisano: 29.12.2015 14:33:36
Owszem, to są fakty, które akceptujesz. Ale czymś zupełnie innym jest wybieranie haseł z błędami, bez żadnego ładu i składu tylko po to, żeby nagrodzić mugola.
0 0

defed

#6138302 Napisano: 29.12.2015 14:34:30
Wkurzają mnie wpisy w topie MDW lub dziś dotarła nagroda z... typu: książka. I kropka, kurde, zero dodatkowej informacji, nie wiadomo z jakiego konkursu i czy w ogóle był w bazie, gdyby chociaż tytuł był podany, można by sobie przeszukać e-konki... ech... emotka
0 0

ziolko

#6138325 Napisano: 29.12.2015 15:00:12
defed napisał(a):

Wkurzają mnie wpisy w topie MDW lub dziś dotarła nagroda z... typu: książka. I kropka, kurde, zero dodatkowej informacji, nie wiadomo z jakiego konkursu i czy w ogóle był w bazie, gdyby chociaż tytuł był podany, można by sobie przeszukać e-konki... ech... emotka

no cóż.. były wielokrotne apele, żeby ludzie pisali co, skąd.
Albo w "informują" tak samo,
Jedni piszą porządnie, a inni... emotka
0 0

Gość: Dragomira30

#6138329 Napisano: 29.12.2015 15:01:33
mnie dziś wkurza, że się wkurzam. Po roku leczenia depresji dotarłam do stanu, w którym już nie płaczę, gdy mnie coś zdenerwuje, tylko wk...am się jak dawniej, no i dostało się dziś staruszce, która próbowała wepchnąć się przede mną do lekarza rodzinnego. Teraz siedzę i zastanawiam się czy z dwojga złego nie lepiej być smętną, ale bez wyrzutów sumienia
0 0

asantesana

#6138356 Napisano: 29.12.2015 15:35:27
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Tu nawet nie o "bardziej ambitne teksty" chodzi, ale odnoszę wrażenie, że coraz więcej analfabetów pojawia się na listach laureatów, co widać po wpisach na forum emotka Jeszcze chwila i nie będzie komu gratulować czegokolwiek emotka

emotka emotka

Joan, dzięki Twojemu wpisowi chwilowo wszystko przestało mnie wkurzać, nawet problemy zdrowotne! emotka

To co piszecie to miód na moje obolałe serce. Ostatnio coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że niewygrywanie to nobilitacja dla konkursowicza (również na podstawie wpisów na forum).  
0 0

malutka456

#6138362 Napisano: 29.12.2015 15:41:55
wkurzają mnie wszystkie konkursy z nagrodami dla dzieci, jak na złość nic w nich nie wygrywam...a chciałabym jakieś zabawki wygrać dla moich urwisów emotka  emotka
0 0

loteryjny

#6138367 Napisano: 29.12.2015 15:46:42
Wlasnie sie dowiedzialem od smolara ze stracilem glowna z prymata bo o 2 dni za pozno wyslalem paragon zenada jakaś emotka
0 0

asantesana

#6138372 Napisano: 29.12.2015 15:49:22
loteryjny napisał(a):

Wlasnie sie dowiedzialem od smolara ze stracilem glowna z prymata bo o 2 dni za pozno wyslalem paragon zenada jakaś emotka

Ale że kto jest żenujący w tym przypadku, niby Smolar? emotka
0 0

dolly

#6138378 Napisano: 29.12.2015 15:55:34
@asante napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Tu nawet nie o "bardziej ambitne teksty" chodzi, ale odnoszę wrażenie, że coraz więcej analfabetów pojawia się na listach laureatów, co widać po wpisach na forum emotka Jeszcze chwila i nie będzie komu gratulować czegokolwiek emotka

emotka emotka

Joan, dzięki Twojemu wpisowi chwilowo wszystko przestało mnie wkurzać, nawet problemy zdrowotne! emotka

To co piszecie to miód na moje obolałe serce. Ostatnio coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że niewygrywanie to nobilitacja dla konkursowicza (również na podstawie wpisów na forum).  

Eee tam, przesadzacie. Jasne, ze hasla z bledami, nie powinny wygrywac, ale moze to dziecko pisało
A tak serio, to dobre czy złe ( według nas) hasło, może sie komus w komisji spodobac i dlatego wygrywa. Kazdy z nas wie, ze jedna osoba moze napisac dwa różne hasla i jedno będzie super, a drugie kiepske i co wiecej obydwa wygraja nagrodę glowna i tak juz jest.
Ja sie ciesze jak na forum wpadają główne nagrody i mimo , ze czasami ktoś 'walnie' z błędem,  to wole pogratulowac takiej osobie, niz takiej ktora, uwaza sie za "ą" i "ę" emotka
0 0

wiesia30

#6138422 Napisano: 29.12.2015 16:57:35
wkurza mnie kurier z GLS,który od czwartku wiezie mi bony z Kauflandu i do tej pory go nie ma!Teraz twierdzi,że przesyłkę zdał i nie wiem co się z nia dalej dzieje emotka
0 0

lager

#6138517 Napisano: 29.12.2015 20:17:48
Wkurza mnie, że co niektórym nie chce się sprawdzić choć 1 strony wstecz w "Wynikach konkursów" czy już ktoś nie wkleił linku tylko po kilka razy jedno i to samo...
0 0

zdolnabestia

#6138524 Napisano: 29.12.2015 20:29:56
lager napisał(a):

Wkurza mnie, że co niektórym nie chce się sprawdzić choć 1 strony wstecz w "Wynikach konkursów" czy już ktoś nie wkleił linku tylko po kilka razy jedno i to samo...

A które wyniki się powtarzają? Jak takie widzisz, to zgłoś proszę przez przycisk "ZGŁOŚ" przy poście.
0 0

maria1980

#6138534 Napisano: 29.12.2015 20:54:57
isiulka napisał(a):

Wkurzył mnie YES... dostałam na święta prezent...nietrafiony. Pani w sklepie podobno zapewniała, że w wymianą nie ma jakby co problemu, więc idę wymienić bo bransoletka okazała się dużo za duża i dodatkowo konstrukcyjnie źle zrobiona. Wymienić nie ma problemu, wystarczy wybrać zamiennik. Natomiast problem polega na tym, że Pani z uśmieszkiem mówi, że wszystko wysprzedane i mniejszych nie ma ani z tego modelu ani z innych. To samo dotyczy pierścionków, zostały same duże. Mówię kobiecie, żeby mi dała cokolwiek w moim rozmiarze więc daje mi łańcuszek za 409 zł i srebrne kolczyki za 49 ( brakuje mi 5 zł do równowartości więc dorzuca nic niewarte chusteczki za 7 zł). Z duma oznajmia , że mam dopłacić 2 zł.
I mam zestaw, który zupełnie mi się nie podoba ale innego wyjścia nie ma, więc chce dopłacić 2 zł i wychodzić. I tu kolejny problem. Płatność za bransoletkę była kartą, więc muszę zapłacić całość jeszcze raz a oni w przeciągu kilku dni zwrócą mi na konto pieniądze za wcześniejszą transakcję.
Problem w tym, że nie miałam przy sobie kolejnych 450 zł, więc nie mogłam wymienić. emotka  
2 godziny stania w kolejce, wybierania  i jeszcze taka akcja. 
Wróciłam się do domu po pieniądze, ale jestem tak wściekła, że nie mam ochoty już tam wracać. 
Nigdy więcej salonów YES!

Miałaś prawo zarządzać zwrotu gotówka , przecież karty mogłaś juz nie miec - straciła ważność ,zgubiłaś ...
0 0

gosposia07

#6138546 Napisano: 29.12.2015 21:28:41
@asante napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

emotka emotka

asante Lubię to emotka
0 0

gosposia07

#6138549 Napisano: 29.12.2015 21:34:56
tomniewkurza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Faktycznie, żenujący jesteś.

tomniewkurza nie kop leżącego- facet zdołowany, a ty go jeszcze dobijasz. Ja rozumiem tego typu sytuacje, różnie w życiu bywa, czasami po prostu coś nam wypadnie, albo mamy w życiu taki młyn, że terminy wysyłania potwierdzeń nie są na pierwszym planie.
0 0

staszek

#6138552 Napisano: 29.12.2015 21:37:08
gosposia07 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Faktycznie, żenujący jesteś.

tomniewkurza nie kop leżącego- facet zdołowany, a ty go jeszcze dobijasz. Ja rozumiem tego typu sytuacje, różnie w życiu bywa, czasami po prostu coś nam wypadnie, albo mamy w życiu taki młyn, że terminy wysyłania potwierdzeń nie są na pierwszym planie.

A będzie rezerwa? emotka
0 0

lager

#6138560 Napisano: 29.12.2015 21:45:47
zdolnabestia napisał(a):

lager napisał(a):

A które wyniki się powtarzają? Jak takie widzisz, to zgłoś proszę przez przycisk "ZGŁOŚ" przy poście.

O widzisz nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy też mogę zgłosić emotka
0 0

isiulka

#6138571 Napisano: 29.12.2015 21:59:21
tomniewkurza napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

tomniewkurza nie kop leżącego- facet zdołowany, a ty go jeszcze dobijasz.

Hm... Sam się podkłada. Jakoś mi nie żal. Sam sobie "winien", a winę usiłuje przerzucić na innych. Niezasłużenie. Nie lubię czegoś takiego. To nie tylko żałosne, to ośmieszające samego żalącego się.

Tomniewkurza ale on nie zwala winy na nikogo, po prostu się żali. Fakt faktem gdybym ja wygrała nagrodę za 15 tys. to raczej nie czekałabym zbyt długo z wysyłką. Ale różne są sytuacje, zwłaszcza w okresie świątecznym nie wszyscy muszą czuwać nad paragonami.
Ostatnio odnoszę wrażenie, że ten top służy głównie do atakowania "wkurzonych".
0 0

Vi.

#6138574 Napisano: 29.12.2015 22:05:43
Wkurza mnie organizowanie konkursów, w których ci co wygrają na końcu nie mogą zrealizować nagrody, bo 'limit się wyczerpał'. wygrałam dziś główną (zabiegi) z probello  i został aż 1 zabieg w moim mieście do wyboru, w dodatku ten, który mnie w ogóle nie interesuje emotka żenada...
0 0

zdolnabestia

#6138575 Napisano: 29.12.2015 22:06:29
lager napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

lager napisał(a):

O widzisz nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy też mogę zgłosić emotka

Duble usunięte emotka
0 0