Wkurza mnie...

Monika11

#6148892 Napisano: 22.01.2016 11:19:13
Nie dość że mało gram ostatnio w konki, to jeszcze się mylę emotka
Kupiłam wczoraj na Statoil Monstera( za 5,99 ) i w Biedronce Blacka -ta sama cena i oczywiście wysłałam paragon z Blacka na konkurs  Statoil )mam nadzieję że nie wygram emotka )
0 0

dolly

#6148930 Napisano: 22.01.2016 12:12:07
@asante napisał(a):

mczarna napisał(a):

@asante napisał(a):

ewikewik napisał(a):

@asante napisał(a):

Do szału doprowadzają mnie papierosy! Sąsiedzi zrobili sobie palarnię w mieszkaniu, bo na zewnątrz zimno, to kto by chodził palić na balkon. Efekt - w mieszkaniu mam smród z papierochów, którego nienawidzę i na który jestem uczulona, włazi wszelkimi możliwymi dziurkami, glównei otworami wentylacyjnymi, chodzę spać ze smrodem, budzę się ze smrodem, śluzówki w nosie opuchnięte, nic nie daje palenie świeczek, kadzidełek, a wietrzenie tylko wyciąga większy smród z wentylacji. Mam ochotę tym ludziom wsadzić rozżarzonego papierocha w d...ę!

Zapomniałaś dodać, że latem otwierasz okna z nadzieją na odrobinę ŚWIEŻEGO POWIETRZA ale palacze wiszą w oknie z fajką w zębach, na zmianę, więc smród leci oknem. W chacie też palą więc zamykanie okien robi z mieszkania komorę gazową... Wkurza mnie? Nie, mam ochotę zabić.

Nie zapomniałam, na to się będę wkurzać latem  emotka
Marzę, by paczka papierosów kosztowała 100 zł, może niektórym by się odechciało kopcenia pieniędzy emotka

No przesadziłaś z tym marzeniem...Może i wódka niech kosztuje stówkę za ćwiartkę- jestem zdecydowanie ZA! Przepraszam ale ja akurat palę... 

No pierwszy raz w życiu ktoś mi powiedział, ze przesadziłam z marzeniami i w ogóle mi narzucał o czym mi wolno marzyć emotka  To moje marzenia, a Ty sobie miej swoje, np. żeby paczka papierosów kosztowała 5 zł, pozwalam Ci  emotka

Haha, ja czekam na calkowity ZAKAZ PALENIA w kraju  emotka  i mam nadzieje, ze niedlugo tak sie stanie emotka  
0 0

erychta00

#6148936 Napisano: 22.01.2016 12:20:28
dolly napisał(a):

@asante napisał(a):

mczarna napisał(a):

@asante napisał(a):

ewikewik napisał(a):

@asante napisał(a):

Do szału doprowadzają mnie papierosy! Sąsiedzi zrobili sobie palarnię w mieszkaniu, bo na zewnątrz zimno, to kto by chodził palić na balkon. Efekt - w mieszkaniu mam smród z papierochów, którego nienawidzę i na który jestem uczulona, włazi wszelkimi możliwymi dziurkami, glównei otworami wentylacyjnymi, chodzę spać ze smrodem, budzę się ze smrodem, śluzówki w nosie opuchnięte, nic nie daje palenie świeczek, kadzidełek, a wietrzenie tylko wyciąga większy smród z wentylacji. Mam ochotę tym ludziom wsadzić rozżarzonego papierocha w d...ę!

Zapomniałaś dodać, że latem otwierasz okna z nadzieją na odrobinę ŚWIEŻEGO POWIETRZA ale palacze wiszą w oknie z fajką w zębach, na zmianę, więc smród leci oknem. W chacie też palą więc zamykanie okien robi z mieszkania komorę gazową... Wkurza mnie? Nie, mam ochotę zabić.

Nie zapomniałam, na to się będę wkurzać latem  emotka
Marzę, by paczka papierosów kosztowała 100 zł, może niektórym by się odechciało kopcenia pieniędzy emotka

No przesadziłaś z tym marzeniem...Może i wódka niech kosztuje stówkę za ćwiartkę- jestem zdecydowanie ZA! Przepraszam ale ja akurat palę... 

No pierwszy raz w życiu ktoś mi powiedział, ze przesadziłam z marzeniami i w ogóle mi narzucał o czym mi wolno marzyć emotka  To moje marzenia, a Ty sobie miej swoje, np. żeby paczka papierosów kosztowała 5 zł, pozwalam Ci  emotka

Haha, ja czekam na calkowity ZAKAZ PALENIA w kraju i mam nadzieje, ze niedlugo tak sie stanie emotka  

a ja czekam na całkowity zakaz poruszania się aut w centrum miasta emotka  
0 0

cherry_coke

#6148940 Napisano: 22.01.2016 12:26:50
erychta00 napisał(a):

dolly napisał(a):

@asante napisał(a):

....

Haha, ja czekam na calkowity ZAKAZ PALENIA w kraju i mam nadzieje, ze niedlugo tak sie stanie emotka  

Przy okazji poproszę o zakaz dodawania trującego syfu do jedzenia. 
0 0

lola.lola

#6149007 Napisano: 22.01.2016 14:19:23
WKURZA MNIE KONKURS JOGOBELLA emotka

Już drugi raz mam sytuację, że przez godzinę dziubię przy projekcie podkładki a nagle strona się odświeża i wszystko znika!!!
Pomijam już kwestię, że moje prace nie pojawiają się w galerii a PODOBNO zostały zaakceptowane i dodane...
emotka
0 0

mia

#6149008 Napisano: 22.01.2016 14:30:26
cherry_coke napisał(a):

erychta00 napisał(a):

dolly napisał(a):

A ja na całkowity zakaz wyprowadzania psów na terenie miasta, bo to chyba jedyny sposób, żeby wszystkie chodniki nie były obsrane...emotka
0 0

stefania7

#6149010 Napisano: 22.01.2016 14:32:58
lola.lola napisał(a):

WKURZA MNIE KONKURS JOGOBELLA emotka

Już drugi raz mam sytuację, że przez godzinę dziubię przy projekcie podkładki a nagle strona się odświeża i wszystko znika!!!
Pomijam już kwestię, że moje prace nie pojawiają się w galerii a PODOBNO zostały zaakceptowane i dodane...
emotka

faktycznie, coś jest nie tak z tym konkursem
moja praca dodana 11.01., czyli pierwszego dnia konkursu, jest w galerii 2 tygodnia 
0 0

erychta00

#6149029 Napisano: 22.01.2016 15:03:24
mia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

erychta00 napisał(a):

dolly napisał(a):

A ja na całkowity zakaz wyprowadzania psów na terenie miasta, bo to chyba jedyny sposób, żeby wszystkie chodniki nie były obsrane...emotka

Oraz uznania małych szczekających potworów za rodzaj PSA! Bo jak jest zakaz wprowadzania PSÓW do sklepu, albo nakaz prowadzenia PSA na smyczy, to właściciele tych mniejszych w ogóle tego nie zauważają. Ja jak wyprowadzam swoje 50-kg sierści na dwór to ludzie panikują, że ich zje! A jak mały szczur skacze na moje dziecko to nie ma problemu.... OH! wylałam żale emotka  
0 0

teodozja

#6149065 Napisano: 22.01.2016 15:55:44
erychta00 napisał(a):

mia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

erychta00 napisał(a):

dolly napisał(a):

Oraz uznania małych szczekających potworów za rodzaj PSA! Bo jak jest zakaz wprowadzania PSÓW do sklepu, albo nakaz prowadzenia PSA na smyczy, to właściciele tych mniejszych w ogóle tego nie zauważają. Ja jak wyprowadzam swoje 50-kg sierści na dwór to ludzie panikują, że ich zje! A jak mały szczur skacze na moje dziecko to nie ma problemu.... OH! wylałam żale emotka  

Ja to chciałbym żeby niektóre osobniki  homosapiens miały zakaz wychodzenia na podwórko! Wszędzie naplute,pełno petów,śmieci,prezerwatyw,opakowań po chipsach,batonikach. Ciekawe czy w domu też tak śmiecą?
0 0

freyja88

#6149075 Napisano: 22.01.2016 16:26:05
Wkurza mnie GRAF! Zawsze mają jakiś problem i nie trzymają się dat w regulaminie. Opóźnienia z rozwiązaniem konkursu, opóźnienia w wysyłce... No przecie mi samolot do NY ucieknie jak tak dalej pojdzie emotka
0 0

bethan

#6149088 Napisano: 22.01.2016 16:40:35
buncia88 napisał(a):

Wkurza mnie GRAF! Zawsze mają jakiś problem i nie trzymają się dat w regulaminie.

A kiedyś byli tacy porządni. Phi, z 5 dni zrobiło się 10 i dalej cisza jak w przestrzeni kosmicznej.
0 0

bethan

#6149090 Napisano: 22.01.2016 16:42:48
teodozja napisał(a):

Ja to chciałbym żeby niektóre osobniki  homosapiens miały zakaz wychodzenia na podwórko! Wszędzie naplute,pełno petów,śmieci,prezerwatyw,opakowań po chipsach,batonikach. Ciekawe czy w domu też tak śmiecą?

I jeszcze wyrzucanie sprzętów wszelakich w lesie! Stare monitory, rozebrane na części auta (szok normalnie), butelek pet, puszek i innego syfu. 
0 0

Gość: awi

#6149134 Napisano: 22.01.2016 18:34:55
teodozja napisał(a):

erychta00 napisał(a):

mia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

erychta00 napisał(a):

dolly napisał(a):

a ja bym chciała, żeby ludziska uśmiechali się do siebie jak się mijają na małej przestrzeni
0 0

constanza

#6149240 Napisano: 22.01.2016 23:57:37
Wkurza mnie sluzba zdrowia wlasciwie codziennie ale dzis wyjatkowo.
bylam dzis na SOR-ze i czlowiek czekający na pomoc zostal posadzony na krzesełku na sali obserwacyjnej, stracił przytomność, spadł na betonowa posadzke i roztrzaskał sobie glowe. Do tego stopnia, ze mu szyli te rany z pol godziny. Na tej sali leżeli tez ludzie z wypadkow i nie bylo tam ani lekarza ani pielegniarki nikogo przez 6 godzin kiedy tam bylam. Masakra jakas emotka  
I wkurza mnie, ze moja mama z potwornym bolem glowy nadal nie zdiagnozowana emotka  dostała receptę na lek na chorobę wrzodowa żołądka i aspirynę. Tylko jedno slowo sie na usta ciśnie...
0 0

fryteczka

#6149298 Napisano: 23.01.2016 11:29:39
Wkurza mnie,ze dodalam juz kilka konkursow do bazy a dalej liczba dodanych stoi w miejscu. Po 10 latach aktywnosci taka kicha..
0 0

nkba

#6149302 Napisano: 23.01.2016 11:43:41
constanza napisał(a):

bylam dzis na SOR-ze i czlowiek czekający na pomoc zostal posadzony na krzesełku na sali obserwacyjnej, stracił przytomność, spadł na betonowa posadzke i roztrzaskał sobie glowe. Do tego stopnia, ze mu szyli te rany z pol godziny. Na tej sali leżeli tez ludzie z wypadkow i nie bylo tam ani lekarza ani pielegniarki nikogo przez 6 godzin kiedy tam bylam. Masakra jakas emotka  
I wkurza mnie, ze moja mama z potwornym bolem glowy nadal nie zdiagnozowana emotka  dostała receptę na lek na chorobę wrzodowa żołądka i aspirynę. Tylko jedno slowo sie na usta ciśnie...

Ja w ubiegłym roku miałam ze służbą zdrowia do czynienia więcej niż przez całe życie emotka słów mi brakuje, żeby opisać jakie to dno emotka Nawet wrogowi nie życzę się leczyć w naszym kraju. Życzę wszystkim zdrowia aby nie musieli z ich "pomocy" korzystać. Wiem, są też ludzie z powołania... ja jednak na takich nie trafiłam emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#6149306 Napisano: 23.01.2016 12:01:14
tomniewkurza napisał(a):

Ponieważ NIE JEST TO PIERWSZY RAZ, postanowiłem wylać wreszcie swoje żale emotka
Wkurza mnie niemiłosiernie publikowanie w bazie konkursów PO ICH ZAKOŃCZENIU!
Niby czemu ma to służyć? Poprawom statystyk, by rzucić dumnie: "Wow! Mamy w bazie pierdyliard konkursów!"?

Konkurs "Alvin i Wiewiórki: Wielka wyprawa" Białystok, do godz. 22:00

• Konkurs trwa do: 22.01.2016
  • Opublikowano: 23.01.2016 06:27

Sprawdzeniu, czy przycisk "Zgłoś błąd" działa emotka

Oj czepiasz się emotka heheh

Czy służy to podniesieniu statystyk ... możliwe ... ale chyba USERÓW ... ludzie wysyłają nawet konkursy zeszłoroczne ... a bo przecież trzeba mieć stan na liczniku na plus ... aby dostęp do wątku sobie odblokować emotka
Większość jest wyłapanych ... i odrzuconych ... wtedy pretensje, że "dlaczego licznik nie drgnął, a tyle konkursów dodałem"
Ale czasami ...nieuwaga i Adminów ... ale jesteśmy tylko ludźmi emotka
0 0

freyja88

#6149384 Napisano: 23.01.2016 18:34:37

constanza napisał(a):

constanza napisał(a):

Kolega Mojego męża z pracy (facet 50lat) ma problemy z sercem. Źle się czuł, zaczynało go kłuć w klatce piersiowej, więc poszedł do przychodni. Lekarz zmierzył mu ciśnienie (190/100), "zbadał" i rzekł: Pan kupi sobie te tabletki i będzie zażywał a takie ciśnienie to...mam podobne jak wejdę na 3pietro po schodach. Kolega tabletki kupil, zażył, ale zaczęło go jeszcze mocniej kłuć, więc pojechal na opiekę nocną, gdzie lekarka zrobila mu EKG, zmierzyła ciśneinei i stwierdziła, ze wyniki bardzo Jej się nie podobają i kieruje go na oddział Kardiologii. Wziąl skierowanie, otworzyly się drzwi oddzialu a tam....Lekarz z Przychodni. Zalożyl ręce, szyderczo się uśmiechnął i zapytał: Co Pan tu robi? Tu się przyjmuje ludzi na prawdę chorych emotka
Kolega tlumaczy całą sprawę (podobno tylko gałami przewracał), wydrukował coś na kompie i daje mu do podpisania. Myśląc, że to jakis dokument dot.badań (nie wziął okularów) podpisal a Pan Dr.kazał mu iść do domu. Żona ktora z nim była czyta a tam: pacjent odmawia leczenia i przyjęcia na oddział.
W domu dostal zawalu serca-leży na tej Kardiologii od wczoraj.
Nawet nie ma się komu poskarżyć w tej sprawie, bo w Naszym Szpitalu (sprywatyzowanym) nikt za te psie pieniądze nie chce pracować, więc Pani Prezes lekarzowi co najwyżej paluszkiem może pogrozić, bo nie daj Boże doktorek się obrazi i pojdzie w ..".pi*dziec"...
Przykladem Moja mama, ktora ma staż pracy jako pielęgniarka 37lat. Zarabia 1550zł. Śmiech na sali... i to mnie chyba wkurza najbardziej...
0 0

ziolko

#6149437 Napisano: 23.01.2016 23:58:52
buncia88 - jest osoba, której można się poskarżyć - jest nią rzecznik praw pacjenta, albo oddział NFZ

Jak poszłam do kardiologa prywatnie, bo myślałam, że serce mi nawala (prywatnie, bo na fundusz pewno bym nie doczekała), to mnie obadał dokładnie, wypytał o wiele rzeczy, zrobił EKG, jeszcze coś tam, po czym mówi, że kieruje mnie w trybie pilnym do szpitala.
Poszłam... dzięki temu jestem jeszcze na tym świecie emotka  bo to nie serce mi nawalało, tylko miałam tak silną anemię, że miałam tętno spoczynkowe ok 120-140, jak szłam to po kilku krokach osuwałam się po ścianie, albo musiałam odpoczywać.
Stąd podejrzenie problemów z sercem.
0 0

asiek07095

#6149581 Napisano: 24.01.2016 21:06:44
że niedziela to NAJNUDNIEJSZY dzień EVER ;!!
0 0