Wkurza mnie...

asiam

#6166855 Napisano: 01.03.2016 08:12:44
jola29k napisał(a):

asiam napisał(a):

jola29k napisał(a):

Ja  się dziś nie wkurzyłam ale wkur..... i to na maxa  mam córkę nastolatkę która choruje na AZS . Chodzi do 1 gimnazjum . Młoda chciała się zapisać na obóz sportowy  na wakacje  .  A nauczyciel  który jest sobą wykształconą  podobno  powiedział mojej córce  że to jest obóz nie dla niej  bo jest za chuda i wygląda jakby miała zaraz  zdechnąć  , jak tak można  chciałam  z nim sobie porozmawiać  , ale córka płacze żebym nie szła bo będzie się mścił palant jeden . Córka jeździła  już na obozy sportowe  bo trenowała taekwondo . Nie rozumiem nauczyciele się skarżą że młodzież jest nie wychowana  a oni co ? Córka jest bardzo nieśmiała i delikatna , a  tu taki ..... Najchętniej powiedziałabym co o nim myśle

A ja bym koniecznie porozmawiała z nauczycielem. Ale nie atakować tylko zapytać dlaczego jej nie chce zabrać. Trzeba nabrać lekkiego dystansu do relacji córki, Jest w wieku naprawdę wrażliwym i czasem nastolatki trochę koloryzują takie sprawy.Możesz też porozmawiać z innymi rodzicami.Jeżeli potwierdzą podobne teksty w stosunki do ich dzieci to wtedy możesz przy rozmowie powiedzieć,że nie życzysz sobie i jeżeli się powtórzy podobna sytuacja to poinformujesz wyższe organy o zachowaniu nauczyciela

Masz racje ale jak ktoś '' atakuje '' moje dziecko mam ochotę  ..... 

Wiem, znam to uczucie ale trzeba takie sprawy załatwiać na spokojnie.
0 0

pioge7

#6166866 Napisano: 01.03.2016 08:50:52
ktoś się włamał mi chyba jakoś na kompa i wysyła emaile z poczty i uznali to za spam i zablokowali skrzynkę... teraz patrzę na koncie na ipli mam zmienione logion, email i hasło i nie mogę wejść w niego żeby zmienić emotka emotka emotka emotka co za dzień emotka skanowanie komputera nic nie wykazuje, żadnych wirusów emotka
0 0

jomajd86

#6166867 Napisano: 01.03.2016 08:54:58
pioge7 napisał(a):

ktoś się włamał mi chyba jakoś na kompa i wysyła emaile z poczty i uznali to za spam i zablokowali skrzynkę... teraz patrzę na koncie na ipli mam zmienione logion, email i hasło i nie mogę wejść w niego żeby zmienić emotka emotka emotka emotka co za dzień emotka skanowanie komputera nic nie wykazuje, żadnych wirusów emotka

też tak miałam - z pocztą ;/ wysłałam do nich maila z drugiej i po wyjaśnieniu sprawy odblokowali mi ją.
Radzę zmienić wszędzie hasła - na ważniejszych stronkach
0 0

pioge7

#6166869 Napisano: 01.03.2016 08:58:43
jomajd86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

też tak miałam - z pocztą ;/ wysłałam do nich maila z drugiej i po wyjaśnieniu sprawy odblokowali mi ją.

no mi zablokowali w piątek. napsiałem, odblokowali kazali zeskanować kompa i zmienić hasła, teraż tak zrobiłem w piątek. wczoraj znó zablokowali mimi i ż hasło zmienione a wirusów BRAK emotka pisałem znów wczoraj i nic na razie kontaktu emotka
0 0

jomajd86

#6166871 Napisano: 01.03.2016 09:02:52
pioge7 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no mi zablokowali w piątek. napsiałem, odblokowali kazali zeskanować kompa i zmienić hasła, teraż tak zrobiłem w piątek. wczoraj znó zablokowali mimi i ż hasło zmienione a wirusów BRAK emotka pisałem znów wczoraj i nic na razie kontaktu emotka

uuu a może spróbować skanowania przy rozruchu? mi normalnie nic nie znajdowało a tym sposobem sypało coś co chwilę
0 0

Gość: polarniczka

#6166872 Napisano: 01.03.2016 09:17:55
przemoczone buty....emotka
0 0

klaudaa

#6166887 Napisano: 01.03.2016 09:54:25
loteria dzieckuodmowisz GRZESKI pierwszy kod wpisalam nie mozna wyslac z Google chrome czy Firefox a wpisalam na IE i kod wczesniej wykorzystany macie problem???
0 0

mkrzysiek

#6166891 Napisano: 01.03.2016 10:06:16
Wkurza mnie znów inpost , dzisiaj mam wolne jestem w domu , Dzwoni doręczyciel otwieram i czekam....  schodzę do skrzynki iii zostawił awizo emotka
0 0

dolly

#6166892 Napisano: 01.03.2016 10:07:09
klaudaa napisał(a):

loteria dzieckuodmowisz GRZESKI pierwszy kod wpisalam nie mozna wyslac z Google chrome czy Firefox a wpisalam na IE i kod wczesniej wykorzystany macie problem???

https://www.e-kon...z-klikow/strona/2987
0 0

jomajd86

#6166893 Napisano: 01.03.2016 10:07:10
klaudaa napisał(a):

nie wpisywałam jeszcze nic, ale muli okropnie i nie wczytuje się do końca
0 0

parole21

#6167189 Napisano: 01.03.2016 16:32:36
Wkurza mnie, że od 1 marca Ministerstwo Zdrowia nie refunduje preparatu mlekozastępczego "Nutramigen 1 i 2" Jakby ktoś z Was chciał je kupić to może to zrobić już bez recepty za około 40 zł, zamiast 14... Maskara... Refundowane zostają jedynie preparaty z LGG, ale też tylko do 1 lipca 2016...
0 0

anialistopad

#6167219 Napisano: 01.03.2016 17:13:08
Poszlam do Almy na zakupy i oczywiście kupilam sobie nie te produkty co chciałam. Zamiast makreli ją wzięłam Szprota w pomidorach no kurde osleplam tam czy co
0 0

Gość: iskierka

#6167281 Napisano: 01.03.2016 19:15:36
Zachwyciły mnie wyniki biedronkowe z konkursem Magnetic gdzie były do wygrania pobyty w hotelu ....Podali Imie i pierwsza literę nazwiska (bez miejscowośći ,bez zwycięzkiego wpisu i tp ) aż chce się ich spytać czy działają na takich samych zasadach jak loteria paragonowa, że wygrywaja znajomi organizatowów.
Gdybym sie wpasowała imieniem w zwycięzców to bym specialanie z siebie idiotę robiła i domagała sie nagrody skoro moje imie tam widnieje emotka  ale dzisiaj już wejśc w te wynniki nie mogę bo bład wyskakuje
0 0

karolinamat

#6167412 Napisano: 01.03.2016 22:06:45
wkurza mnie że dodałam 5 konkursów a nadal żaden nie dodany i nadał 0 na koncie;/
0 0

zaczytana-pola

#6167413 Napisano: 01.03.2016 22:08:25
iskierka napisał(a):

Zachwyciły mnie wyniki biedronkowe z konkursem Magnetic gdzie były do wygrania pobyty w hotelu ....Podali Imie i pierwsza literę nazwiska (bez miejscowośći ,bez zwycięzkiego wpisu i tp ) aż chce się ich spytać czy działają na takich samych zasadach jak loteria paragonowa, że wygrywaja znajomi organizatowów.
Gdybym sie wpasowała imieniem w zwycięzców to bym specialanie z siebie idiotę robiła i domagała sie nagrody skoro moje imie tam widnieje emotka  ale dzisiaj już wejśc w te wynniki nie mogę bo bład wyskakuje

Nowy konkurs teraz wrzucili na stronkę. Ktoś informował na e-k, że tego samego dnia słali dodatkowo e-maile.
0 0

justekch

#6167422 Napisano: 01.03.2016 22:23:36
Wkurza mnie opinia o Wejherowie tutaj na forum. Nie wiedziałam, że moje miasto jest tu sławne;) Zainteresowałam się komentarzem jednej z forumowiczek do mojego pierwszego posta i wpisałam "Wejherowo" w forumową wyszukiwarkę- 7 stron! Nieźle:D Krążą pogłoski, że istnieje u nas mafia konkursowa. To prawda. Włamują się nocami do domów i kradną paragony, a całe miasto drży ze strachu emotka
Chciałam tylko nadmienić, że to nie o mnie chodzi bo ja w loteriach raczej nie biorę udziału oraz przestrzegam 5 przykazań prawdziwego konkursowicza:
1. Jest jeden regulamin
2. Jury za przestrzeganie regulaminu nagradza a za nieprzestrzeganie karze (chociaż bywa na odwrót ale wtedy karzą inni konkursowicze;)
3. Nie wysyłaj świecących laurek i linków z filmami na daremno
4. Nie wykorzystuj dzieci do filmów i zdjęć ani żadnej rzeczy, która ich jest
5. Nie kradnij i nie plagiatuj nawet samego siebie
Spoko jak powtarzają się te same miasta na listach zwycięzców, gratulacje dla nich. Trochę przykro, że niektórzy wtedy plują jadem. Oczywiście jeśli przestrzegają zasad. Jeśli nie, to kij im w oko! emotka

Sorry, ale zaczęło mi się tu podobać i chciałam zostać na dłużej ale widzę, że najpierw muszę oczyścić swoje imię;)No!
Dziękuję za uwagę emotka
0 0

dolly

#6167426 Napisano: 01.03.2016 22:41:16
justekch napisał(a):

Wkurza mnie opinia o Wejherowie tutaj na forum. Nie wiedziałam, że moje miasto jest tu sławne;) Zainteresowałam się komentarzem jednej z forumowiczek do mojego pierwszego posta i wpisałam "Wejherowo" w forumową wyszukiwarkę- 7 stron! Nieźle:D Krążą pogłoski, że istnieje u nas mafia konkursowa. To prawda. Włamują się nocami do domów i kradną paragony, a całe miasto drży ze strachu emotka
Chciałam tylko nadmienić, że to nie o mnie chodzi bo ja w loteriach raczej nie biorę udziału oraz przestrzegam 5 przykazań prawdziwego konkursowicza:
1. Jest jeden regulamin
2. Jury za przestrzeganie regulaminu nagradza a za nieprzestrzeganie karze (chociaż bywa na odwrót ale wtedy karzą inni konkursowicze;)
Spoko jak powtarzają się te same miasta na listach zwycięzców, gratulacje dla nich. Trochę przykro, że niektórzy wtedy plują jadem. Oczywiście jeśli przestrzegają zasad. Jeśli nie, to kij im w oko! emotka

Sorry, ale zaczęło mi się tu podobać i chciałam zostać na dłużej ale widzę, że najpierw muszę oczyścić swoje imię;)No!
Dziękuję za uwagę emotka

Haha, dobre emotka
0 0

mczarna

#6167427 Napisano: 01.03.2016 22:41:51
jomajd86 napisał(a):

klaudaa napisał(a):

nie wpisywałam jeszcze nic, ale muli okropnie i nie wczytuje się do końca

mi działało bez problemu na chromie
0 0

bloomcia

#6167456 Napisano: 01.03.2016 23:23:57
justekch napisał(a):

1. Jest jeden regulamin

Dziękuję za uwagę emotka

Ooo nawet nie wiedziałam że chodzą takie ploty o również moim (co prawda rodzinnym, bo po ślubie się przeprowadziłam) mieście! Nasuwa się pytanie - nawet tutaj? No błagam... Dla mnie to dziecinada mówić, że na rejestracjach GWE jeżdżą same buraki i obrażać tylko dlatego że mieszka się przykładowo w Trójmieście i ma się jakieś chore uprzedzenie (nie obrażając normalnych mieszkańców Trójmiasta, którzy mają więcej oleju w głowie). To stereotypy akurat nie z forum, tylko powielające się wielokrotnie na różnych lokalnych stronach. I wchodzę tu przypadkiem widząc taki wpis i zastanawiam się czy ktoś jest już tak przeżarty tą nienawiścią wypisując takie brednie o Wejherowie... Chodzi o forumowiczkę która odpisała justekch. Mafia konkursowa? No chyba coś się komuś pomyliło... przykładowo w cyklicznym konku z Kauflandu biorąc udział można spokojnie ustrzelić bon. A jak widzę Wejherowo na listach nagrodzonych to cieszę się że to ktoś "nasz" (bo rzadko widuję takie osoby). Może w Warszawie też jest mafia, bo co chwilę widzę w różnych wynikach nazwę stolicy, lol ;D 
0 0

bloomcia

#6167462 Napisano: 01.03.2016 23:41:12
magnus napisał(a):

Co do Warszawy to jesteś w olbrzymim błędzie, ludziom stąd jest dużo trudniej wygrać i procentowo jest to najmniejsza liczba wygrywajacych. Czasami niby stąd pojawia się np Skorzonek z Szamotuł albo słupy Organizatora 

To już była z mojej strony taka ironia z bezradności nad tym co wcześniej pisałam. Aż tak wnikliwie nie analizuję, po prostu czasem rzuci mi się w oczy Warszawa, ale zdaję sobie sprawę, że trudno jest wygrać osobom z dużych miast. Na dobrą sprawę "mafii konkursowych" jest na pewno wiele w całej Polsce, czego przykładem są niektóre konkursy, jednak zainteresowała mnie "moja" miejscowość, w której nie raz wygrywałam. Hmmm a może wg tej osoby sama należę do mafii, bo czasem gdzieś się przewinę w wynikach razem z mężem emotka  Pozdrawiam!
0 0