Wkurza mnie...

nanajka81

#6168273 Napisano: 03.03.2016 11:52:37
myszania napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

myszania napisał(a):

Jak to musza...ma obowiazek szkolny w wieku 6 lat jeżeli się zdecydujesz....a zawsze moze ci sie odmienić emotka

obowiazku zerowkowego juz nie ma wiec jak bedzie miala 6 lat to przyjma, a 5latki nie muszą... Od dwoch lat do panstwowego probojemy sie dostac i QPA...

To ja nie rozumiem. Jezeli chcesz poslac dziecko do szkoly w wieku 6 lat to nie musi isc do przedszkola w wieku 5ciu?

ano takiego obowiazku juz nie ma. Bo gdy byl to wszystkie 5latki przyjmowali a teraz sie pozmienialo i corka ma obowiazek isc jako 7latka. Coz, probowac bede ale patrzac wstecz moge sie znowu na panstwowe nie zalapac emotka
0 0

edith

#6168297 Napisano: 03.03.2016 12:38:38
tomniewkurza napisał(a):

edith napisał(a):

Wkurza mnie hejt na fb emotka Czlowiek wygrywa, cieszy się, a jedna panna z drugą mowią, że wygralam skradzionym zdjęciem po czym wklejają link z moim zdjeciem opublikowanym 3 lata temu, podpisanym moimi danymi, to było zdjęcie potrawy, w ferworze walki nie zauwalyly, że ten sam autor, czuję się inwigilowana jak Bolek. Musiałam do organizatora wysłać zdjecie oryginalne a czuję się jakbym miałam założoną jakąś teczkę.. echemotka

emotka
Czujność "współbraci konkursowej" często bywa tu na forum chwalona emotka więc nie powinno to nikogo dziwić.
Jeśli byłaś w stanie udowodnić swoje prawa, to temat zamknięty.
A gdyby to samo (TWOJE przecież) zdjęcie wykorzystał i użył KTOŚ INNY? Czujność dobra rzecz.
emotka
I powinnaś się raczej cieszyć z tego, że ORGANIZATOR ZADZIAŁAŁ ZGODNIE Z OCZEKIWANIAMI, CZYLI UCZCIWIE DĄŻYŁ DO WYJAŚNIENIA, A NIE ZAMIÓTŁ POD DYWAN!!! emotka

Jestem jak najbardziej za tym ,żeby sprawdzac kradzież zdjeć ale chodzi mi o fakt,że sfrustrowana panna wkleiła link ze zdjeciem który był ewidentnie podpisany moimi danymi,a druga sprawa obrazanie na pw przez dziewczynę,wysłala filmik na konkurs gdzie miało być zdjecie i myślała ,że tym komisję zauroczy a tu klops  emotka A sprawa wyjaśniona zdjecia w formacie jpg przesłane jako dowod mojej niewinności emotka
0 0

gosposia07

#6168521 Napisano: 03.03.2016 20:01:16
Loteria  z cocacolą  Smolar
21 paragonów i cisza - masakra, chyba lekko przesadziłam emotka , a staram się nie ulec pokusie, żeby zrobić następne zakupy na tą loterię...(spoliczkujcie!)
0 0

mia

#6168528 Napisano: 03.03.2016 20:09:49
gosposia07 napisał(a):

21 paragonów i cisza - masakra, chyba lekko przesadziłam emotka , a staram się nie ulec pokusie, żeby zrobić następne zakupy na tą loterię...(spoliczkujcie!)

emotka W którym to sklepie tak zaszalałaś?
Ja dziś w C4 kupiłam na 5 (aż!) paragonów i mało mi wąż w kieszeni nie zdechł...emotka
0 0

zezowaty_kot

#6168538 Napisano: 03.03.2016 20:27:13
Kupiłam 2 paczki ciastek na konkurs Milki i mimo, że nienawidzę słodyczy to zeżarłam przed zrobieniem zdjęcia. Baby som gupie.
0 0

cc_investigator

#6168541 Napisano: 03.03.2016 20:37:59
@zezowaty_kot napisał(a):

Kupiłam 2 paczki ciastek na konkurs Milki i mimo, że nienawidzę słodyczy to zeżarłam przed zrobieniem zdjęcia. Baby som gupie.

Zrobiłam dokładnie to samo, tylko z 1 paczką. Ale co ciekawe zostawiłam opakowanie emotka
0 0

joan

#6168544 Napisano: 03.03.2016 20:40:37
Ja sobie zostawiłam po 1 sztuce z każdego ciacha, ale naszła nas ochota i wpierdzieliliśmy wszystko. Więc też jedynie opakowania zostały emotka
0 0

stefania7

#6168553 Napisano: 03.03.2016 20:59:05
Za to teraz możecie pohandlować paragonami emotka
0 0

Paula_Paula

#6168555 Napisano: 03.03.2016 21:02:12
wkurzają mnie te loterie...jeszcze nigdy nic nie wygrałam a i tak bez sensu biorę w nich udział emotka
0 0

asiakali

#6168563 Napisano: 03.03.2016 21:12:56
Wkurza mnie przeziębienie, opryszczka w nosie przez co nos wygląda jak czerwony spuchnięty i bolący balonik....i jeszcze brak wygranych
0 0

gosposia07

#6168571 Napisano: 03.03.2016 21:26:44
mia napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

emotka W którym to sklepie tak zaszalałaś?
Ja dziś w C4 kupiłam na 5 (aż!) paragonów i mało mi wąż w kieszeni nie zdechł...emotka

Mia w Tesco emotka
 tak by mi się przydał ten zestaw, bo jestem przed remontem kuchni, tzn. zestaw zmobillizowałby mnie do remontu  emotka
0 0

gosposia07

#6168577 Napisano: 03.03.2016 21:29:57
Dziś byłam w Rabacie Detal- myślę sobie- a kupię, co tam trzeba ( mimo, że tak na prawdę mi nie trzeba emotka ) i zagram.
Ale w tym sklepie taka bida z nędzą, że nie było ani jednego produktu do tego konka aktualnego i wyszłam z niczym, tzn, z zaoszczędzonymi 2 dychami w kieszeni emotka
0 0

mia

#6168580 Napisano: 03.03.2016 21:38:56
gosposia07 napisał(a):

Dziś byłam w Rabacie Detal- myślę sobie- a kupię, co tam trzeba ( mimo, że tak na prawdę mi nie trzeba emotka ) i zagram.
Ale w tym sklepie taka bida z nędzą, że nie było ani jednego produktu do tego konka aktualnego i wyszłam z niczym, tzn, z zaoszczędzonymi 2 dychami w kieszeni emotka

Ha ha, to tak jak u mnie w ABC. Ten sklep fajkami i piwem stoi; oczywiście w sieci jest tylko na papierze, więc nawet jak się jakiś produkt konkursowy trafi, to cenę ma daleką od promocyjnej... emotka
0 0

cc_investigator

#6168581 Napisano: 03.03.2016 21:39:37
Mam dziecię lat 5, od 3 lat uczęszczające do przedszkola. W listopadzie dostaję list wzywający do kontaktu ze szkoły, czy dziecko realizuje obowiązek szkolny, tzn przedszkolny (bo w obwodzie szkoły jest). Dzwonię, konwersacja przeuprzejma, tak oczywiście uczęszcza, do przedszkola X, jest w takiej grupie i czy muszę coś jeszcze dopełnić. Nie muszę, pan wyszedł, ale koleżanka przekaże. Wszystko w porządku, dziękujemy za kontakt.
Ten tego, mijają 3 miesiące.
A do mych drzwi pukają osoby w cywilu z sympatyczną odznaką, że szkoła wysłała 2 tygodnie temu list, że dziecię obowiązku nie spełnia.
Dziecię lat 5 stoi w drzwiach zachwycone, że o niego pytają...
Ale teoretycznie mogłoby dostać histerii, przerażenia i trwałego uszczerbku na zdrowiu jak jego mamusia, pod którą nogi się lekko ugięły.
Państwo z odznaką lekko zdziwieni, że dziecię nieuczęszczające takie małe, chyba się nastoletniego bandziora spodziewali.
Napomknę, że nauczam w szkole obok, przepisy mi niestraszne, ale niech straszne im będzie jak im jutro z awanturą stanę w drzwiach szkoły.
0 0

slonko365

#6168604 Napisano: 03.03.2016 22:18:16
@cc_investigator napisał(a):

Mam dziecię lat 5, od 3 lat uczęszczające do przedszkola. W listopadzie dostaję list wzywający do kontaktu ze szkoły, czy dziecko realizuje obowiązek szkolny, tzn przedszkolny (bo w obwodzie szkoły jest). Dzwonię, konwersacja przeuprzejma, tak oczywiście uczęszcza, do przedszkola X, jest w takiej grupie i czy muszę coś jeszcze dopełnić. Nie muszę, pan wyszedł, ale koleżanka przekaże. Wszystko w porządku, dziękujemy za kontakt.
Ten tego, mijają 3 miesiące.
A do mych drzwi pukają osoby w cywilu z sympatyczną odznaką, że szkoła wysłała 2 tygodnie temu list, że dziecię obowiązku nie spełnia.
Dziecię lat 5 stoi w drzwiach zachwycone, że o niego pytają...
Ale teoretycznie mogłoby dostać histerii, przerażenia i trwałego uszczerbku na zdrowiu jak jego mamusia, pod którą nogi się lekko ugięły.
Państwo z odznaką lekko zdziwieni, że dziecię nieuczęszczające takie małe, chyba się nastoletniego bandziora spodziewali.
Napomknę, że nauczam w szkole obok, przepisy mi niestraszne, ale niech straszne im będzie jak im jutro z awanturą stanę w drzwiach szkoły.

Państwo z odznaką też pewnie podziękują w szkole za wysłanie ich do Ciebie, bo prawdopodobnie mają też inne rzeczy do roboty niż odwiedzanie przedszkolaków w sytuacjach bez uzasadnienia... emotka
0 0

tereniagno

#6168611 Napisano: 03.03.2016 22:31:34
mia napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Ha ha, to tak jak u mnie w ABC. Ten sklep fajkami i piwem stoi; oczywiście w sieci jest tylko na papierze, więc nawet jak się jakiś produkt konkursowy trafi, to cenę ma daleką od promocyjnej... emotka

Te wszystkie sklepy abc maja ceny dalekie od promocyjnych! Nie wiem po co są te gazetki promocyjne i w jakich sklepach je stosują,bo nawet jak są w sklepie,to ceny i tak są inne emotka
0 0

ultrixx

#6168615 Napisano: 03.03.2016 22:47:35

Zrobiłam dokładnie to samo, tylko z 1 paczką. Ale co ciekawe zostawiłam opakowanie emotka

A ja wpierdzieliłam wszystkie Grześki, nie jadłam wafelków pewnie z 2 lata. A miał być wiosenny detoks emotka
0 0

agusia32

#6168623 Napisano: 03.03.2016 23:34:16
asiakali napisał(a):

Wkurza mnie przeziębienie, opryszczka w nosie przez co nos wygląda jak czerwony spuchnięty i bolący balonik....i jeszcze brak wygranych

Oooo, a myślałam, że tylko mnie opryszczka w nosie się umiejscawia emotka  Łączę się w bólu  emotka
0 0

Gość: katrin22

#6168643 Napisano: 04.03.2016 01:14:58
ultrixx napisał(a):

A ja wpierdzieliłam wszystkie Grześki, nie jadłam wafelków pewnie z 2 lata. A miał być wiosenny detoks emotka

Dlatego nie kupuję słodyczy, bo bym wszelakie zjadła, a jak już mam jakieś np. z konkursu "do testów" to karmię męża emotka  
0 0

Gość: kubutek

#6168644 Napisano: 04.03.2016 01:17:50
katrin22 napisał(a):

ultrixx napisał(a):

Dlatego nie kupuję słodyczy, bo bym wszelakie zjadła, a jak już mam jakieś np. z konkursu "do testów" to karmię męża emotka  

Słodycz naturalna najlepsza emotka
0 0