Wkurza mnie...

olunka

#6180322 Napisano: 05.04.2016 15:34:50
wszystkoemotka
0 0

dorcia

#6180357 Napisano: 05.04.2016 16:21:51
Od rana wszystko mnie wkurza...
i jeszcze baba od prezentacji garów zadzowniła- gdy ja czekałam na jakąś wiadomość o wygranej...wrr
Farbuję włosy i indygo mi cieknie po uszach. Nie mogę nic zrobić w ogrodzie bo nie daję rady,a samo sie nie zrobi....
0 0

ziolko

#6180383 Napisano: 05.04.2016 16:48:59
wkurza mnie ryk motocykli pod oknem emotka   nosz kurna zaczął się sezon na dawców organów, więc musi jeden z drugim przygazować akurat w pobliżu bloku emotka  tylko po to, żeby za 50-100 metrów gwałtownie hamować przed światłami czy innym skrzyżowaniem.

Poza tym drażni mnie, jak jedzie jakiś ciećwierz nieświeży i trąbi na znajomych. Codziennie o podobnej porze. Niech się kurna spotkają i pogadają, a nie trąbią i straszą!
A ja kurna aż podskakujęemotka
0 0

synk

#6180446 Napisano: 05.04.2016 18:21:51
a mnie dziś przestraszył jakiś pacan w puszce (czytaj - w samochodzie), który mnie obtrąbił jak go wyprzedziłem zaraz po wyjściu ze skrzyżowania. Jak mu mało mocy żeby jechać szybciej niż 40 to powinien zainwestować lepszy pojazd (np motocykl) a nie w klakson.
0 0

asiatko

#6180595 Napisano: 05.04.2016 22:59:19
mia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie stos paragonów i zero wygranych emotka  a jak widzę wpisy, że ktoś przygarnie paragon lub wymieni na z dzisiejszą datą (tak, tak - po co kupować, wywalać kasę, może znajdzie się jakiś jeleń...) to mnie ....emotka

Malutka!emotka
Mogę się tylko podpisać.emotka

troche wyrozumiałości dla tych co kupują paragony
jak się mieszka na zadupiu to nie jest sie w stanie po nie co chwila jeżdzić, a szanse na nagrode tez sie chce miec
gdybym miala wiekszosc sklepow w promieniu 10 km to latałabym tam i z powrotem po paragony
w temacie - upragnione slonce przygrzalo, a ja znow z goraca z sił opadłam i dzień zmarnowałam
0 0

malutka456

#6180600 Napisano: 05.04.2016 23:12:17
asiatko napisał(a):

mia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie stos paragonów i zero wygranych emotka  a jak widzę wpisy, że ktoś przygarnie paragon lub wymieni na z dzisiejszą datą (tak, tak - po co kupować, wywalać kasę, może znajdzie się jakiś jeleń...) to mnie ....emotka

Malutka!emotka
Mogę się tylko podpisać.emotka

troche wyrozumiałości dla tych co kupują paragony
jak się mieszka na zadupiu to nie jest sie w stanie po nie co chwila jeżdzić, a szanse na nagrode tez sie chce miec
gdybym miala wiekszosc sklepow w promieniu 10 km to latałabym tam i z powrotem po paragony
w temacie - upragnione slonce przygrzalo, a ja znow z goraca z sił opadłam i dzień zmarnowałam

Ależ mnie nie wkurza kupowanie paragonów - sama kupiłam na konkurs Biedronki i almy, mnie wkurza granie bez żadnego paragonu i jeszcze oferta wymiany paragonu wartego 1200zł (tyle kosztuje wygrana zmywarka) na paragon za 30-50zł (koszt tabletek). Tylko i wyłącznie chodzi o to emotka  ps. mieszkałam w dziurze, w której nawet żabki nie było i jakoś dawałam radę emotka  koniec z marudzeniem, czas pomyśleć nad hasłami emotka
0 0

snowflake

#6180622 Napisano: 06.04.2016 00:12:54
buncia88 napisał(a):

Okropny i nieczytelny! A najgorsze, ze tylko niektórym fundują ten "wspaniały" nowy wygląd w celu testów a jak prosisz, ze chcesz wrócić do poprzedniego to nie można. Nie, bo nie emotka

Nie wiem, jak u Ciebie ale u mnie już jest stara wersja strony emotka
0 0

freyja88

#6180701 Napisano: 06.04.2016 11:06:57
snowflake napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Okropny i nieczytelny! A najgorsze, ze tylko niektórym fundują ten "wspaniały" nowy wygląd w celu testów a jak prosisz, ze chcesz wrócić do poprzedniego to nie można. Nie, bo nie emotka

u mojego męża też. Jest tak dlatego, że wybierają tylko niektóre adresy do testowania i akurat mój sie załapał. nie ma możliwości powrotu.
0 0

defed

#6180708 Napisano: 06.04.2016 11:09:35
buncia88 napisał(a):

snowflake napisał(a):

buncia88 napisał(a):

u mojego męża też. Jest tak dlatego, że wybierają tylko niektóre adresy do testowania i akurat mój sie załapał. nie ma możliwości powrotu.

To tak jakby... wygrałaś?! Ja mam po staremu, nigdy nie miałam szczęścia w losowaniach  emotka  
0 0

Gość: ewikewik

#6180802 Napisano: 06.04.2016 13:26:15
Dostaję szału, jak organizator konka podaje datę podania wyników, po terminie podaje następną datę a po tej dacie następuje wielkie nic. To sprawdzanie w nieskończoność mnie dobija...
0 0

jokan

#6180837 Napisano: 06.04.2016 14:06:57
dzisiejszy dzień emotka
0 0

karolinamat

#6180853 Napisano: 06.04.2016 14:24:14
To już nie wkurzenie.... ręce mi po prostu opadają do ziemi jak czytam wątek paragonowy. Wnerwia mnie cwaniactwo konkursowiczów-granie i potem żebranie paragonów.
Monika11, ewunia po co grałyście jak nagrody i tak nie dostaniecie pewnie? Każdy paragon makro ma nr klienta który można łatwo zweryfikować. Gratuluję satysfakcji wygranej ale po co wam to kombinowanie? Nie masz karty? Nie grasz. Proste.
Gratulacje tym którzy paragon sprzedają.
0 0

snowflake

#6180867 Napisano: 06.04.2016 14:42:37
buncia88 napisał(a):

To dobrze, że już mnie nie chcą emotka

Wkurza mnie dziś pogoda...bo pewnie zacznie padać wtedy, jak będę wracać do domu  emotka
0 0

Frama

#6180868 Napisano: 06.04.2016 14:43:02
karolinamat napisał(a):

To już nie wkurzenie.... ręce mi po prostu opadają do ziemi jak czytam wątek paragonowy. Wnerwia mnie cwaniactwo konkursowiczów-granie i potem żebranie paragonów.
Monika11, ewunia po co grałyście jak nagrody i tak nie dostaniecie pewnie? Każdy paragon makro ma nr klienta który można łatwo zweryfikować. Gratuluję satysfakcji wygranej ale po co wam to kombinowanie? Nie masz karty? Nie grasz. Proste.

Nie zaglądaj, nie czytaj...
Właśnie, żeby się nie denerwować do paragonów nie zaglądam, do BelVity też nie... ale to już z zupełnie innego powodu emotka
0 0

Monika11

#6180870 Napisano: 06.04.2016 14:45:15
karolinamat napisał(a):

Cwaniakiem nie jestem- mam 2 karty makro i 3 wygrane, a że wpadła nadprogramowa wygrana tak bywa .I jeżeli chcesz kogoś oskarżać  publicznie zastanów się .Nie każdy paragon ma numer klienta -tak dla informacji .
0 0

joan

#6180873 Napisano: 06.04.2016 14:48:45
Frama napisał(a):

Nie zaglądaj, nie czytaj...
Właśnie, żeby się nie denerwować do paragonów nie zaglądam (...)

A ja zaglądam. I czytam emotka

Po pierwsze: lubię wiedzieć, co u kogo słychać, jak się kształtuje masa ludzka po obu stronach barykady itepe emotka
Po drugie: wątek paragonowy jest kopalnią diamentów, jeśli chodzi o konkursowe know-how, a mnie czytanie między wierszami zawsze świetnie szło emotka
Po trzecie: kilka razy zdarzyło mi się, że zapomniałam o konkursie, moje paragony gdzieś się w portfelu pałętały, aż tu patrzę - oferta sprzedaży paragonów na ten właśnie konkurs, co kończy się dziś. I dzięki temu zdążyłam zagrać emotka
0 0

mysia

#6180875 Napisano: 06.04.2016 14:55:42
Monika11 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Cwaniakiem nie jestem- mam 2 karty makro i 3 wygrane, a że wpadła nadprogramowa wygrana tak bywa .I jeżeli chcesz kogoś oskarżać  publicznie zastanów się .Nie każdy paragon ma numer klienta -tak dla informacji .

Jeżeli miałaś więcej zgłoszeń niż paragonów to niestety jesteś tym "cwaniakiem". Chyba, że coś źle zrozumiałam, bo skąd się wzięła ta nadprogramowa? Nie brałam udziału, w Makro dawno nie byłam. Jeżeli już masz wygrane na ten paragon/paragony to mogłaś już odpuścić i dać szanse innym emotka bo rzeczywiście szkoda tych osób które uczciwe grały.
0 0

karolinamat

#6180878 Napisano: 06.04.2016 15:02:00
Mysia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Jeżeli miałaś więcej zgłoszeń niż paragonów to niestety jesteś tym "cwaniakiem". Chyba, że coś źle zrozumiałam, bo skąd się wzięła ta nadprogramowa? Nie brałam udziału, w Makro dawno nie byłam. Jeżeli już masz wygrane na ten paragon/paragony to mogłaś już odpuścić i dać szanse innym emotka bo rzeczywiście szkoda tych osób które uczciwe grały.

Podpisuję się pod wpisem Mysi. Mam 2 karty. Kupiłam na 1. Słałam 2 (w razie czego). Wygrałam 2. Odsyłam 1. Nie kombinuję. Tyle.
0 0

Monika11

#6180891 Napisano: 06.04.2016 15:30:55
karolinamat napisał(a):

Mysia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Podpisuję się pod wpisem Mysi. Mam 2 karty. Kupiłam na 1. Słałam 2 (w razie czego). Wygrałam 2. Odsyłam 1. Nie kombinuję. Tyle.

Święta nie jesteś sama szukałaś paragonu po konkursie
Szukam paragonu MaxMaster z Selgrosu. Proponuję 50zł lub inne paragony!!!!
https://www.e-konkursy.info/forum/paragony/strona/2325/#p6121873

Więc zastanów się jak coś napiszesz !!!!!!!!!!!!
0 0

karolinamat

#6180913 Napisano: 06.04.2016 16:40:09
Monika11 napisał(a):

Święta nie jesteś sama szukałaś paragonu po konkursie
Szukam paragonu MaxMaster z Selgrosu. Proponuję 50zł lub inne paragony!!!!
https://www.e-konkursy.info/forum/paragony/strona/2325/#p6121873

Więc zastanów się jak coś napiszesz !!!!!!!!!!!!

Brawo TY!
Nie uważam się za świętą. Kupiłam paragon z Selgrosu bo konkurs był dodany do bazy przed rozpoczęciem i zakupu dokonałam dzień za wcześnie (moja nieuwaga). Poza tym kupiłam nie raz paragon po z różnych przyczyn. Jeśli chodzi o ten temat to wkurzyło mnie to że grają osoby które kart nie mają (nie wspomniałyście że to nadmiarowe zgłoszenie)
Nie zamierzam się kłócić nie o to mi chodzi. Wyraziłam tylko moje niezadowolenie.
0 0