Wkurza mnie...

koper

#6181205 Napisano: 07.04.2016 11:50:19
Dziwię się osobom, które chwalą się na forum "większymi" nagrodami i nie dziwi mnie to, że coraz więcej osób nie chwali się nawet najmniejszymi "pierdołami". 
A wkurza mnie to, że pewnie za jakiś czas, jedynym sposobem żeby dowiedzieć się czy jakiś konkurs został rozwiązany, będzie kontakt z agencją...
0 0

Gość: awi

#6181213 Napisano: 07.04.2016 12:02:16
joan napisał(a):

malenka napisał(a):

(...) Zastanawiam się tylko czy jeśli "karta rowerowa dla dorosłych" wejdzie w życie, to będzie też obowiązywać hulajnogi, deskorolki oraz rolki. A najlepiej również taczki!

Coś w tym jest emotka

Mój facet się cierpko śmiał, jak fanzolili o jakiejś Karcie biegacza - coraz więcej biurokracji, coraz mniej sensu emotka

Są osoby mające pomysł na biznes i znajomości wśród polityków, więc lobbują za wprowadzeniem przepisów, które przyniosą im niezły zysk
0 0

Monika11

#6181216 Napisano: 07.04.2016 12:04:20
  A mnie wkurza to ,że strach gdziekolwiek coś napisać -żeby nie zostać ,,zlinczowanym ''.....
Gdzie to dawne forum ,dawni ludzie , bez zawiści i krytyki....
0 0

nelunia

#6181222 Napisano: 07.04.2016 12:21:18
Monika11 napisał(a):

A mnie wkurza to ,że strach gdziekolwiek coś napisać -żeby nie zostać ,,zlinczowanym ''.....

??? gdzie ten lincz??? w  jednym masz rację... bardzo rzadko biorę udział w dyskusji, bo wyrażenie własnego zdania właśnie kończy się najczęściej  krytyką. Zobaczyłam podjęty wątek we "wkurza mnie" i bez cienia zawiści  dopisałam swoje 3 grosze.
Wygrała i jest fajnie. Nie będę rozwijać tematu, bo za chwilę zacznie się bicie piany.
Xpac super, że masz gdzie zbywać zakupiony towar, ja bym tak  nie potrafiła, ale to moja sprawa. Przepraszać nie będę, bo nie mam za co. Co złego to nie ja. Adieu
0 0

lager

#6181224 Napisano: 07.04.2016 12:27:55
xpac napisał(a):

nelunia napisał(a):

defed napisał(a):

xpac napisał(a):To chyba czas podsumować loterię Coca-Cola 1xRobot Tesco 2x100zł C4 8xToster PiP 3xBlender PiP

xpac - gratuluję szczerze, podziwiam emotka  ... ale też mocno wkurzają mnie Twoje statystyki emotka
(wkurzenie wynika z mojego braku szczęścia do loterii, zwłaszcza smolarowych)

haha  o tym samym sobie pomyślałam, nie wspominając o ilości wypitych płynówemotka  chyba, że xpac ma cholerne szczęście i wygrywa wszystko 1/1emotka

łoo matko jaka dyskusja emotka nie mam aż takiego szczęścia, właśnie oto chodzi że jakoś mało wpadło tych nagród emotka jeśli chodzi o płyny to mam dużo osób w pracy, także jest gdzie odsprzedawać emotka

w MDW pan 'loteryjny' dowalił taki komentarz odnośnie tej wygranej, że nie wiadomo czy śmiać się z niego czy płakać, "d... nie urywa, ja wygrałem więcej a się nie chwalę' emotka ...
0 0

mellowfruit

#6181225 Napisano: 07.04.2016 12:28:00
nelunia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

??? gdzie ten lincz??? w  jednym masz rację... bardzo rzadko biorę udział w dyskusji, bo wyrażenie własnego zdania właśnie kończy się najczęściej  krytyką. Zobaczyłam podjęty wątek we "wkurza mnie" i bez cienia zawiści  dopisałam swoje 3 grosze.
Wygrała i jest fajnie. Nie będę rozwijać tematu, bo za chwilę zacznie się bicie piany.
Xpac super, że masz gdzie zbywać zakupiony towar, ja bym tak  nie potrafiła, ale to moja sprawa. Przepraszać nie będę, bo nie mam za co. Co złego to nie ja. Adieu

a chociażby w temacie MDW - ktoś się chwali, dużo wygrał, a tu od razy hejty... masakra jakaś
0 0

Monika11

#6181227 Napisano: 07.04.2016 12:31:53
mellowfruit napisał(a):

nelunia napisał(a):

Monika11 napisał(a):  A mnie wkurza to ,że strach gdziekolwiek coś napisać -żeby nie zostać ,,zlinczowanym ''.....

a chociażby w temacie MDW - ktoś się chwali, dużo wygrał, a tu od razy hejty... masakra jakaś

I dlatego coraz mniej osób będzie się chwalić wygranymi - przez ,,takie ''osoby.
0 0

lager

#6181231 Napisano: 07.04.2016 12:34:54
mellowfruit napisał(a):

nelunia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A może to są pozakładane konta tylko po to, by hejtować, zniechęcać do grania etc.
0 0

xpac

#6181232 Napisano: 07.04.2016 12:35:44
Monika11 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

nelunia napisał(a):

Monika11 napisał(a):  A mnie wkurza to ,że strach gdziekolwiek coś napisać -żeby nie zostać ,,zlinczowanym ''.....

I dlatego coraz mniej osób będzie się chwalić wygranymi - przez ,,takie ''osoby.

Ja tam się tym nie przejmuje naprawdę emotka zazdrość po prostu emotka
0 0

edith

#6181233 Napisano: 07.04.2016 12:37:25
Monika11 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

nelunia napisał(a):

I dlatego coraz mniej osób będzie się chwalić wygranymi - przez ,,takie ''osoby.  Ja już dawno przestałampisać o wygranych ,chociaż to tez nie metoda,bo znajdą Cię na liście ,na zdjeciu i tak jest hejt emotka Ale to już problem zawistnych ludzi,wygrywam i czasem nawet nie chwalę się znajomym bo tu też czasem czuć zawiść emotka

0 0

nelunia

#6181240 Napisano: 07.04.2016 12:45:52
a nie mówiłam haha. Wytaczacie armaty na muchy, naprawdę nie warto. W mojej pierwotnej wypowiedzi nie było zawiści, tym bardziej zazdrości. Za innych i ich wypowiedzi nie odpowiadam.
0 0

kalka

#6181242 Napisano: 07.04.2016 12:51:19
emotka Co to są w ogóle za teksty w stosunku do osoby (xpac), która w mdw pisze o tym co wygrała!?  emotka

elka 46 napisał(a):
"Ty się żalisz,czy się chwalisz?"

loteryjny napisał(a):
"d.. nie urywa, ja wygralem wiecej i sie nie chwale....."

0 0

xpac

#6181255 Napisano: 07.04.2016 13:05:42
kalka napisał(a):

emotka Co to są w ogóle za teksty w stosunku do osoby (xpac), która w mdw pisze o tym co wygrała!?  emotka

elka 46 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Dla mnie takie teksy sa po prostu śmieszne i żal mi tych ludzi emotka wzbudzają we mnie odwrotny skutek emotka nie ma co się spinać emotka
0 0

kalka

#6181257 Napisano: 07.04.2016 13:08:40
Xpac, ja się kiedyś  "spięłam" i od tej pory już nie chwalę się w mdw  emotka  
0 0

snowflake

#6181275 Napisano: 07.04.2016 13:39:11
xpac napisał(a):

Dla mnie takie teksy sa po prostu śmieszne i żal mi tych ludzi emotka wzbudzają we mnie odwrotny skutek emotka nie ma co się spinać emotka

Aż poszłam do mdw sprawdzić, ile tych samochodów wygrałeś skoro takie komentarze sie pojawiły emotka  Mojego samochodu nie zgarnąłeś, więc mogę Ci spokojnie pogratulować emotka  emotka

koper napisał(a):Dziwię się osobom, które chwalą się na forum "większymi" nagrodami i nie dziwi mnie to, że coraz więcej osób nie chwali się nawet najmniejszymi "pierdołami". 

A ja sie nie dziwię. Serio ktoś normalny by sie przejął takimi tekstami prosto z gimnazjum lub niżej? emotka

Dziś znowu mnie coś wkurza...tym razem przeziebienie emotka
0 0

koper

#6181290 Napisano: 07.04.2016 14:04:35
Nie wiem, w gimnazjum nie byłam, więc na poziomie tekstów nie za bardzo się znam  emotka

Jak ktoś pisze w mdw bo ma potrzebę chwalenia się nagrodami, to pewnie dalej będzie to robił olewając głupie zaczepki na forum i w wiadomościach prywatnych, ale jak ktoś robi to, żeby "pomóc" innych rozeznać się, które konkursy są już rozwiązane, które startery warto sprawdzić i czy wszystkich zwycięzców poinformowali jednocześnie, to raczej przestanie. Ja przestałam. 
0 0

kalka

#6181303 Napisano: 07.04.2016 14:20:52
koper napisał(a):

Nie wiem, w gimnazjum nie byłam, więc na poziomie tekstów nie za bardzo się znam  emotka

Jak ktoś pisze w mdw bo ma potrzebę chwalenia się nagrodami, to pewnie dalej będzie to robił olewając głupie zaczepki na forum i w wiadomościach prywatnych, ale jak ktoś robi to, żeby "pomóc" innych rozeznać się, które konkursy są już rozwiązane, które startery warto sprawdzić i czy wszystkich zwycięzców poinformowali jednocześnie, to raczej przestanie. Ja przestałam. 

Takich "nienormalnych" (jak ujęła to  snowflake) , którzy mają w nosie uszczęśliwianie na siłę innych jest na tym forum więcej emotka  
0 0

edzia21

#6181307 Napisano: 07.04.2016 14:25:04
xpac napisał(a):

kalka napisał(a):

elka 46 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Ubolewam nad faktem, ze to forum zeszlo na psy...zrobil sie nagly wysyp swiezych pseudo-konkursowiczow, ktorzy maja ochote wydrapac oczy za jakas drobnostke...i to tego te denne komentarze. 
0 0

kalka

#6181314 Napisano: 07.04.2016 14:35:46
Mam podobne, smutne odczucia Edzia  emotka
0 0

Gość: barcza

#6181322 Napisano: 07.04.2016 14:51:50
kalka napisał(a):

Mam podobne, smutne odczucia Edzia  emotka

ja też emotka
0 0