Wkurza mnie...

ziolko

#6188196 Napisano: 25.04.2016 12:40:28
wkurzają mnie skutki uboczne po antybiotykoterapii.... emotka emotka

co za "cudo" kartonowe było? bo obecnie strona jest niedostępna
0 0

joan

#6188282 Napisano: 25.04.2016 15:43:29
ziolko napisał(a):

Kartoning na konkurs Gatta/FB (w bazie). Ale autorka na forum siedzi, więc i fotka została usunięta. Ale tekst Adriany Teresy W* na stronie Gatty pozostał, ma szansę na nagrodę emotka

PS: Nie zachęcam do czytania i ostrzegam: 18+. Żeby potem nie było, że po przeczytaniu... komuś mózg zryło.
0 0

mysia

#6188284 Napisano: 25.04.2016 15:47:00
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Kartoning na konkurs Gatta/FB (w bazie). Ale autorka na forum siedzi, więc i fotka została usunięta. Ale tekst Adriany Teresy W* na stronie Gatty pozostał, ma szansę na nagrodę emotka

PS: Nie zachęcam do czytania i ostrzegam: 18+. Żeby potem nie było, że po przeczytaniu... komuś mózg zryło.

No co Ty joan ja się inspiruję, szukam tylko idealnego kartonu, gładkie boki bez taśmy, nadruku.. nie łatwo taki znaleźć!
0 0

banka-manka

#6188286 Napisano: 25.04.2016 15:53:05
joan napisał(a):

Żeby tylko na ten konkurs. Gdzie nie spojrzysz tam karton emotka
Pamiętam jak w jednym konkursie wysyłało się zdjęcia na mejla, Pan organizator był pod wrażeniem, że to specjalnie dla Niego i opublikował na FB zdjęcie kartonu. No i dowiedział się, że nie On taki jedyny, wyjątkowy, szczególny bo inni blogerzy na swe konkursy dostali takie same prace emotka
0 0

isiulka

#6188316 Napisano: 25.04.2016 17:21:59

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój ojciec próbuje kreować moje relacje z innymi ludźmiemotka Ciągle się pyta o jakichś moich kolegów-czemu nie mogłabym z nimi "chodzić" i w końcu mieć dziecko emotka Albo narzuca mi,że skoro ja i jego zastępczyni obie jesteśmy singielkami,to może byśmy razem poleciały na wakacje do Mołdawii.Na dodatek powiedział to w jej obecności, co i mnie i ją postawiło zapewne w kłopotliwej sytuacji.Lubię tą dziewczynę, jest w moim wieku,ale wolę znajomych do wyjazdów szukać jednak poza pracą.Ja już nie wiem jak mam z nim rozmawiaćemotka

Cudaczek ja z Tobą pojadę do Mołdawii jak ojciec stawia emotka   emotka  
0 0

mdepfs

#6188317 Napisano: 25.04.2016 17:24:14
wkurza mnie ból gardła przez który nie mogę mówić (dobrze, że na forum się pisze emotka ) i to choróbstwo, z którym walczę od 2-ch dni i chyba czuję, że przegram.. apsik ! emotka
0 0

mdepfs

#6188323 Napisano: 25.04.2016 17:33:44
bruce napisał(a):

mdepfs napisał(a):

wkurza mnie ból gardła przez który nie mogę mówić (dobrze, że na forum się pisze emotka ) i to choróbstwo, z którym walczę od 2-ch dni i chyba czuję, że przegram.. apsik ! emotka

Jeżeli zdołasz, ssij rozkrojone: czosnek lub cebulę. Jeżeli zdołasz - pij ich roztwór z wodą i miodem. Jeżeli nie (jak ja) - pozostaje apteka i dostępne tam środki. Życzę Ci serdecznie zdrówka, mam tak samo od tygodnia. Gardło to zresztą moja (od)wieczna zmora... emotka

emotka  dziękuję. Moja druga połówka z uporem karmi mnie czosnek+miód. Najgorsze jest to, że zjadłam to z rana naczczo (nieprzytomna) i potem myślałam, że sie skręcę z bólu jak czosnek piekł mnie od środka. Ale fakt, pomaga bardziej niż specyfiki z apteki emotka
0 0

olunka

#6188325 Napisano: 25.04.2016 17:37:39
mdepfs napisał(a):

bardzo skuteczne na ból gardła jest płukanie go roztworem soli kuchennej i wody, letniej przegotowanej, jeśli potrafisz, bo ja mam odruch wymiotny, ale pomaga natychmiast, potwierdzone
0 0

mdepfs

#6188326 Napisano: 25.04.2016 17:39:04
olunka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

bardzo skuteczne na ból gardła jest płukanie go roztworem soli kuchennej i wody, letniej przegotowanej, jeśli potrafisz, bo ja mam odruch wymiotny, ale pomaga natychmiast, potwierdzone

jestem tak zdesperowana, że chyba spróbuję, ale nie brzmi to super emotka  dziękować emotka
0 0

olunka

#6188331 Napisano: 25.04.2016 17:43:14
mdepfs napisał(a):

olunka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

jestem tak zdesperowana, że chyba spróbuję, ale nie brzmi to super emotka  dziękować emotka

na pewno ci nie zaszkodzi, do szklanki wody (ciepłej ale nie gorącej) wsyp 1-1,5 małej łużeczki soli, wymieszaj i już, powodzenia, można też płukać szałwią lub rumiankiem, dla złagodzenia bólu i zmniejsza się stan zapalny
0 0

mdepfs

#6188335 Napisano: 25.04.2016 17:44:42
olunka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

olunka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

na pewno ci nie zaszkodzi, do szklanki wody (ciepłej ale nie gorącej) wsyp 1-1,5 małej łużeczki soli, wymieszaj i już, powodzenia, można też płukać szałwią lub rumiankiem, dla złagodzenia bólu i zmniejsza się stan zapalny

emotka  emotka emotka
0 0

olunka

#6188341 Napisano: 25.04.2016 17:50:43
mdepfs napisał(a):

olunka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

olunka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

emotka  emotka emotka

daj znać czy pomogło:)
0 0

joan

#6188345 Napisano: 25.04.2016 18:03:49
Rossmann emotka

Nie dosyć, że konkursów brak, to jeszcze ciągle znikają z asortymentu moje ulubione produkty EnerBio. A niemiecki Rossmann realizuje zamówienia tylko na terenie Niemiec.

No i do tego w Polsce jest drożyzna, np. kostka rosołowa EnerBio: w PL = 6 zł, w DE = 4,34 zł (0,99 EUR). Jak żyć?
0 0

estrelitta

#6188356 Napisano: 25.04.2016 18:22:58
Wkurzają mnie Lsysy. Kupiłam cztery małe opakowania z info o konkursie a kodów wewnątrz brak 
0 0

stamp2

#6188357 Napisano: 25.04.2016 18:26:42
estrelitta napisał(a):

Wkurzają mnie Lsysy. Kupiłam cztery małe opakowania z info o konkursie a kodów wewnątrz brak 

emotka Sprawdzałaś w miejscu gdzie torebka jest zgrzewana?
0 0

estrelitta

#6188360 Napisano: 25.04.2016 18:34:37
stamp2 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Tak i niestety nie ma. Sprawdzałam ja, córa, mąż i nikt nic nie widzi. No żesz  kurde .... a zgłoszenie wysłałam i mam uzupełnić o kody
0 0

ziolko

#6188373 Napisano: 25.04.2016 18:43:42
mdepfs napisał(a):

witaj w klubie... ja z kaszlem męczę się już 3,5 tygodnia emotka  antybiotyk brałam i nie dość, że nie pomógł, to jeszcze grzyby mi się rozmnożyły emotka  w dodatku na podniebieniu, więc jest "super" emotka emotka
0 0

stamp2

#6188381 Napisano: 25.04.2016 18:47:16
estrelitta napisał(a):

stamp2 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Tak i niestety nie ma. Sprawdzałam ja, córa, mąż i nikt nic nie widzi. No żesz  kurde .... a zgłoszenie wysłałam i mam uzupełnić o kody

sa slabo widoczne 
0 0

cudaczek121

#6188407 Napisano: 25.04.2016 18:58:18
isiulka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój ojciec próbuje kreować moje relacje z innymi ludźmiemotka Ciągle się pyta o jakichś moich kolegów-czemu nie mogłabym z nimi "chodzić" i w końcu mieć dziecko emotka Albo narzuca mi,że skoro ja i jego zastępczyni obie jesteśmy singielkami,to może byśmy razem poleciały na wakacje do Mołdawii.Na dodatek powiedział to w jej obecności, co i mnie i ją postawiło zapewne w kłopotliwej sytuacji.Lubię tą dziewczynę, jest w moim wieku,ale wolę znajomych do wyjazdów szukać jednak poza pracą.Ja już nie wiem jak mam z nim rozmawiaćemotka

Cudaczek ja z Tobą pojadę do Mołdawii jak ojciec stawia emotka   emotka  

Ja wiem,że Ty sobie tak tylko żartujesz,ale czy ja gdzieś napisałam,że ojciec mi chce postawić ten wyjazdemotka  Właśnie,że nie.Odkąd zaczęłam zarabiać za wszystkie swoje zachcianki płacę sama.A z tą zastępczynią ojca, to bardziej się moja siostra kumpluje niż ja.Ale w sumie wszyscy macie rację- muszę chyba zacząć obracać wszystko w żąrt , bo inaczej zwariujęemotka
0 0

cudaczek121

#6188411 Napisano: 25.04.2016 19:00:40
estrelitta napisał(a):

stamp2 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Radzę Ci z dobrego serca- jutro albo za kilka dni sprawdź ponownie, najlepiej użyj lupy.Teraz jesteś zdenerwowana,że nie możecie znaleźć, to i tak nie znajdziesz.
0 0