Wkurza mnie...

bethan

#6209714 Napisano: 07.06.2016 20:03:38
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

"Dorobek" ostatnich dni, w porządku chronologicznym:
d) Smolar znowu dał ciała, tym razem tworząc dwa różne regulaminy do akcji w Hebe, więc wychodzi na to, że straciłam godzinę, aby zrobić zakupy do konkursu, w którym nie wzięłabym udziału wiedząc o smolarowych błędach. Najwidoczniej tam również zatrudnieni są ludzie-delfiny, co czasami wychodzą na gorszym ułomków, niż grupa docelowa ich akcji promo.

Teraz to mnie potelepało, bo ja słałam zgłoszenia z nr paragonu tracąc na podróż do Hebe zdecydowanie więcej niż godzinę. Smolar ostatnio tak daje ciała na prawo i lewo, że niedługo sam szkielet z niego zostanie...  

U mnie dokładnie to samo.
0 0

nelunia

#6209715 Napisano: 07.06.2016 20:03:55
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

d) Smolar znowu dał ciała, tym razem tworząc dwa różne regulaminy do akcji w Hebe, więc wychodzi na to, że straciłam godzinę, aby zrobić zakupy do konkursu, w którym nie wzięłabym udziału wiedząc o smolarowych błędach. Najwidoczniej tam również zatrudnieni są ludzie-delfiny, co czasami wychodzą na gorszym ułomków, niż grupa docelowa ich akcji promo.

Teraz to mnie potelepało, bo ja słałam zgłoszenia z nr paragonu tracąc na podróż do Hebe zdecydowanie więcej niż godzinę. Smolar ostatnio tak daje ciała na prawo i lewo, że niedługo sam szkielet z niego zostanie...  

Czy rozmawiacie o Carefree ?
0 0

joan

#6209718 Napisano: 07.06.2016 20:05:57
nelunia napisał(a):

Tak.

Jeden regulamin mówił, że wymagane jest podanie w treści zgłoszenia numeru paragonu, inny o tym nie wspominał, a to kwestia dosyć istotna emotka
0 0

nelunia

#6209721 Napisano: 07.06.2016 20:18:07
joan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Tak.

Jeden regulamin mówił, że wymagane jest podanie w treści zgłoszenia numeru paragonu, inny o tym nie wspominał, a to kwestia dosyć istotna emotka

A to szuje.Ja mam regulamin z paragonem i taki schemat słałam. Zresztą na 3 nie wygrałam nawet chu***ego zestawu, a byłam nastawiona na torbęemotka
0 0

edzia21

#6209723 Napisano: 07.06.2016 20:24:23
nelunia napisał(a):

joan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Tak.

A to szuje.Ja mam regulamin z paragonem i taki schemat słałam. Zresztą na 3 nie wygrałam nawet chu***ego zestawu, a byłam nastawiona na torbęemotka

Znajoma ma eventim ma eski bez nr par i bez zakupów...a ja mam zestaw produktów (wow) za zgloszenie z numerem par emotka  PS. jakby ktos chcial kupic wygrany zestaw za 5 zł + 4,50 zł za wysylke paragonu do smoalra - zapraszam ;D
0 0

joan

#6209729 Napisano: 07.06.2016 20:35:07
edzia21 napisał(a):

Znajoma ma eventim ma eski bez nr par i bez zakupów... (...)

Brawo Smolar, o to chodzi emotka
0 0

bridget

#6209731 Napisano: 07.06.2016 20:40:13
edzia21 napisał(a):

nelunia napisał(a):

joan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Tak.

Znajoma ma eventim ma eski bez nr par i bez zakupów...a ja mam zestaw produktów (wow) za zgloszenie z numerem par emotka  PS. jakby ktos chcial kupic wygrany zestaw za 5 zł + 4,50 zł za wysylke paragonu do smoalra - zapraszam ;D

u mnie  na 4 zgłoszenia z nr paragonow az 1 zestaw
0 0

nasturcja19

#6209736 Napisano: 07.06.2016 20:48:31
Jak ja nie cierpię  laysów! a pufy jak nie bylo... tak nie ma,,, brrremotka
0 0

monnikk

#6209747 Napisano: 07.06.2016 21:03:26
nelunia napisał(a):

joan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Tak.

Ja wysłałam 4 zgłoszenia z nr paragonu i mam jeden zestaw. 
0 0

bethan

#6209760 Napisano: 07.06.2016 21:31:16
bruce napisał(a):

Ja bym reklamowała te wyniki, skoro regulaminy były dwa i podawały wzajemnie wykluczające się zasady udziału.

Reklamacja konkursu w Smolarze to raczej śmierć konkursowa forever. Nawet na chomiki i rybki emotka
0 0

mia

#6209769 Napisano: 07.06.2016 21:41:56
Szczerze mówiąc, byłam pewna, że zgłoszeń bez numeru paragonu po prostu nie wezmą pod uwagę  emotka - to byłoby najprostsze wyjście. Może chamskie dla mugola, który akurat nadział się na format smsa bez nr paragonu, ale jednak. Zawsze można przecież uzasadnić, że hasło było za słabe. emotka

Edit: Na trzy paragony wylosowali mnie raz (rzecz jasna zestaw).
0 0

1mariusz

#6209807 Napisano: 07.06.2016 22:46:54
donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie  dobry kolega w piątek mieli imprezę na działce dałem mu karton chipsów aby schrupali i oddali mi opakowania.
Dzwonie dzisiaj do niego że przyjdę po opakowania.
Mówi mi że zapomniał że ma zostawić i spalił w ogniskuemotka

a no to już przesada emotka

no to chyba BYŁY dobry kolega...
0 0

sylzab2294

#6209877 Napisano: 08.06.2016 09:23:08
nelunia napisał(a):

asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

w C4 dokładnie taka sama sytuacja.... 
A dopiero się dowiedziałam, jak weszłam sobie poczytać wątek paragonowy, a tam oferty sprzedaży paragonów na chupa chupsy etc... Było to dzień po konkursie... I tak sobie myślę o "co kaman?" skoro się numer podawało i weszłam na stronę smolara w celu szukania informacji i aż mnie zatkało emotka  z nerwów...Blee a ja durna w dzieci ładowałam lizaki  :p
0 0

ace

#6209899 Napisano: 08.06.2016 09:58:07
nelunia napisał(a):

bruce napisał(a):

Rozumiem mistrzostwa i zwariowane akcje konkursowe z tym związane, ale żeby w kółko tylko piwska i chipsy emotka :
agicho napisał(a):Jakby mało komuś było chipsów w Biedronce i Kauflandzie.... od czwartku w ITM je znajdzie emotka

Też już mam alergie i przybyło mi kilka kilosów od tych cholernych chipsów,piwska,coca-coli i pepsiuni.

Z chipsami rzeczywiście nie mam co robić (szczególnie, że w biedrze nie mają Laysów solonych... a tylko te jestem w stanie zjesc) ale coca cola czy pepsi schodzi u mnie całkiem nieźle - odtykam nimi rury, odrdzewiam, czyszczę rapitografy i przypalone garnki.
asantesana napisał(a):

aga17, ostatnio był na ten temat program. Babka (chyba Angielka) zakochała się własnie w jakimś takim żołnierzu na misji - poznali się internetowo po takim mailu. Potem chciał do niej przyjechać, ale żeby mógł, to musiała wpłacić jakąś kasę na ubezpieczenie, potem pisał już do niej jego przełożony, wysyłała coraz więcej kasy. W pewnym momencie chciał telefon, żeby móc do niej zadzwonić i babka na poczcie odmówiła przyjęcia, ponieważ paczka miała iść do Nigerii (tak tak, mimo, że on był w Libii czy Afganistanie). Zakochana i tak znalazła sposób, żeby mu ten telefon posłać. Coś ostatecznie jej się nie spodobało, wynajęła detektywa i szybko okazało się co to... nowy sposób na oszustwo, na zakochanych. 

kurde to jest coś czego nie zrozumiem nigdy, jak można się na to nabrać?
0 0

defed

#6209911 Napisano: 08.06.2016 10:07:47
ace napisał(a):

Zdawałoby się, że człowiek myślący się nie nabierze... To pewnie wina samotności potrzeby kochania i bycia kochanym. A często po prostu Głupota  emotka
___
Znajomy mojego męża pochwalił się kiedyś swoją nową doopeczką, z którą ma romans. Pokazał nam jej odważne zdjęcia przesyłane MMSami. Było duuużo młodsza od niego, coś w okolicach pełnoletności, ale nie wiem w którą stronę. Zapytaliśmy jak się poznali i gdzie się spotykają, skoro żona o niczym nie wie. Jeszcze się nie spotkali. On zalazł jej ogłoszenie w gazecie z programem TV (sic!). Cała jego korespondencja to były SMSy i MMSy premium jak się okazało...
Normalnie padłam emotka Nosz to szok!  emotka emotka emotka  Wujem myślał, a nie szarymi komórkami, czy jak?!?  
0 0

Gość: alusia29

#6209923 Napisano: 08.06.2016 10:20:47
Wkurza mnie LIDL i PLUS emotka Nie wiem którzy bardziej emotka
Wczoraj byłam w Lidlu na zakupach, nie było dużych wózków, więc wzięłam ten czarny mniejszy plastikowy. Napakowałam go na kopiato, jeszcze w ręce coś niosłam, a pani kasjerka mi mówi, żebym go odstawiła przed kasę, bo za kasę z nim wyjechać nie mogę emotka Pytam, jak sobie pani wyobraża moje targanie do auta wód mineralnych, proszków itp w rękach na ile razy? emotka Jej to nie interesuje, bo koszyków plastikowych ze sklepu wynosić nie wolno i koniec. Powiedziałam, żeby mnie cmoknęła, niech wstaje i mi to zanosi w takim razie, albo woła sobie kogo chce, bo ja właśnie tym koszykiem sobie zakupy na parking zawiozę. I zawiozłam, a pan kierownik z dezaprobatą patrzył czy czasem sobie tego koszyka do bagażnika nie załaduję. W życiu już do tego popie***onego sklepu nie pojadę emotka
A Plus mnie wkurzył tym, bo chcąc zadzwonić do znajomej za granicę okazało się że mam ni z gruszki ni z pietruszki zablokowane rozmowy wychodzące międzynarodowe. Weszłam więc na plus online żeby sobie to odblokować - nie da się. Zadzwoniłam na infolinie - nie da się. Wiecie co mi pan konsultant powiedział? Że mam iść do punktu, ZAPŁACIĆ jakąś zaliczkę na poczet przyszłych rozmów, to mi może odblokują emotka
Ja się już zaczęłam zastanawiać czy wczoraj i dziś jest jakiś prima aprilis czy co innego? emotka
0 0

r_olo

#6209924 Napisano: 08.06.2016 10:22:33
Będzie jazda, ale... Wkurzają mnie osoby "chore na konkursy". Nieważne co, nieważne jak. Przyda mi się, czy nie, gram! Chodzi mi o takie sytuacje, teoretycznie, przykładowo: Jest konkurs z fajną nagrodą. Coś idealnie dla mnie, coś co bardzo chciałbym wygrać. Nie wygrywam, zdarza się, normalna rzecz. Ale potem czytam, że wygrał ktoś komu do niczego nagroda się nie przyda i od razu oferuje ją na sprzedaż. Nosz k... Albo jeszcze lepiej ktoś wygrywa po kilka takich samych nagród. Dla mnie to choroba psychiczna i zwykłe świństwo, nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Bo czy normalna jest postawa: cera mi poleciała, ale jem te chipsy na kilogramy (jak nie je i wyrzuca to jeszcze gorzej), bo muszę wygrać? Paranoja! Wiele jest podobnych przykładów, sami dobrze o tym wiecie. na przykład zabieranie biletów na euro komuś kto o nich marzy choć na pewno się nie pojedzie. Ale przecież sprzedam komuś, kasa kasa kasa. Oczywiście święty nie jestem, zdarzyło mi się raz czy dwa zagrać o coś co mi nie było potrzebne, ale od nałogu jestem o lata świetlne. Ile osób może tak z czystym sercem o sobie powiedzieć? Tak, wiem, też mogę tak robić, po prostu zazdroszczę, gdybym być najlepszy (mądrzejszy, sprytniejszy, inteligentniejszy, kreatywniejszy) to bym wygrywał. Jasne emotka
0 0

defed

#6209927 Napisano: 08.06.2016 10:26:35
Wkurzają mnie osoby, które zarabiają pieniądze i je wydają. Skoro zarabiają pieniądze, to powinni je wpłacać na konto i je mieć, a nie wydawać na przedmioty, usługi... emotka
0 0

bethan

#6209928 Napisano: 08.06.2016 10:28:17
defed napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które zarabiają pieniądze i je wydają. Skoro zarabiają pieniądze, to powinni je wpłacać na konto i je mieć, a nie wydawać na przedmioty, usługi... emotka

emotka
0 0

ace

#6209935 Napisano: 08.06.2016 10:33:43
defed napisał(a):

ace napisał(a):

Zdawałoby się, że człowiek myślący się nie nabierze... To pewnie wina samotności potrzeby kochania i bycia kochanym. A często po prostu Głupota  emotka
___
Znajomy mojego męża pochwalił się kiedyś swoją nową doopeczką, z którą ma romans. Pokazał nam jej odważne zdjęcia przesyłane MMSami. Było duuużo młodsza od niego, coś w okolicach pełnoletności, ale nie wiem w którą stronę. Zapytaliśmy jak się poznali i gdzie się spotykają, skoro żona o niczym nie wie. Jeszcze się nie spotkali. On zalazł jej ogłoszenie w gazecie z programem TV (sic!). Cała jego korespondencja to były SMSy i MMSy premium jak się okazało...
Normalnie padłam emotka Nosz to szok!  emotka emotka emotka  Wujem myślał, a nie szarymi komórkami, czy jak?!?  

ale czy samotność czy potrzeba bycia kochanym wyłącza myślenie? Tzn byłabym w stanie  zrozumieć chwilową utratę poczytalności i nie wiem, odpisanie na maila, bo uznało się że ktoś pomylił adresy mailowe i trzeba go o tym poinformować... ale wysyłanie kasy, telefonów itd? Serio? Zastanawia mnie jaka cecha ludzka to powoduje, głupota? Naiwność?
0 0