Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mellowfruit
Postów 1640
Data rejestracji 10.12.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: bc14
nelunia
Postów 1955
Data rejestracji 12.02.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też już mam alergie i przybyło mi kilka kilosów od tych cholernych chipsów,piwska,coca-coli i pepsiuni.
Nie cel jest ważny, ale droga do celu.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
shayehaver Cześć kochanie,
DO YOU SPEAK ENGLUISH?
Dzień dobry, to moja przyjemność poznać. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze z tobą
i korzystających dzień, jestem porucznik Shaye Lynne Haver oficerem
armii United State, teraz jestem w Libii, na misji pokojowych. Będę
chciał wiedzieć, i zapoznania się z ciebie, jeśli nie przeszkadza.
Jestem kochający, rzetelny i opiekuńczego osoba z poczuciem humoru,
uwielbiam poznawać nowych ludzi i ich sposób życia. Wyobrażam sobie
spokój z morza i piękno gór. Oto mój osobisty adres e-mail:
(lt.shayelynehaver@gmail.com)
Pragnę znaczący i długotrwały związek, jak również przyjaźni. Życzę Wam
wszystkiego najlepszego życie ma do zaoferowania, mam nadzieję, że
wrócisz do mnie poprzez mój e-mail (lt.shayelynehaver@gmail.com), tak,
że mogę powiedzieć więcej o sobie i wysłać ci moje zdjęcie. Dziękuję,
tak życzę miłego dnia.
Nadzieję usłyszeć od ciebie szybko,
Pozdrowienia,
Porucznik Shaye Haver
nelunia
Postów 1955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
aga17
Postów 338
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
aga17
Postów 338
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kadett33
Postów 1892
Data rejestracji 15.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barbarellaQQQ
Postów 20
Data rejestracji 17.06.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mczarna
Postów 3024
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie głosuję
joan
Postów 18699
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
a) Zanim zagrałam w konku Cechini, spytałam znajomych mugoli, czy chcieliby wygrać taki wyjazd, wtedy spędzilibyśmy 3 dni w górach z wyżywieniem, a paliwo wyszłoby nas po połowie. Oczywiście powiedziałam o płatnym podatku i git majonez. Się okazało, że wpadły dwa wyjazdy i od zeszłego czwartku cisza. Laureat nie raczył odpowiedzieć na mojego smsa, o jego wygranej dowiedziałam się przypadkowo FB. Ponoć program nie taki i w ogóle płacić trzeba, dostałam rykoszetem cudzego focha. Wygląda na to, że nie dosyć, iż się nagroda zmarnuje, bo nieprzechodnia jest, to jeszcze zapłacę za benzynę 2x pierwotnie zakładanej kwoty (a blisko Żegiestowa nie mieszkam).
b) Googlowski Excell źle przekonwertował zawartość tabelki i na Premię poszedł nieco nieprawidłowy numer paragonu. Na tyle "nieco", że ewentualna wygrana na pewno by przepadła. Czyli pozostaje mi kręcić paciorki różańca i odprawiać obrzędy, żeby akurat to zgłoszenie nie zostało "wybrane". Jak na złość, akurat jest dosyć fajne i jeśli trafi w pulę o czytania, pewnie je wybiorą. Sama nie wiem, co robić w tym kontekście, czy do nich pisać, czy olać sprawę, ale głupio stracić pierwsze w życiu wygrane plejstejszyn.
c) W pewnym konkursie, w którym wzięłam udział, na bank 1/3 nagrodzonych zgłoszeń była niezgodna z regulaminem, a może i więcej - nie mam jak sprawdzić. W związku z tym spędziłam poranek na wyszukiwaniu mejli do zaangażowanych stron i pisaniu reklamacji, bo przecież jego mać w agencjach reklamowych pracują ludzie-delfiny, co zawsze połówkę mózgu mają aktywną, a druga sobie ucina drzemkę. I tylko nie wiem, czy może nie powinnam się zatrudnić, jako jakiś dyrektor w takiej agencji, bo najwyraźniej jakiegokolwiek nadzoru brak i ogarnięcie 5 zasad konkursu przechodzi wszelkie możliwości myślowe pracowników.
d) Smolar znowu dał ciała, tym razem tworząc dwa różne regulaminy do akcji w Hebe, więc wychodzi na to, że straciłam godzinę, aby zrobić zakupy do konkursu, w którym nie wzięłabym udziału wiedząc o smolarowych błędach. Najwidoczniej tam również zatrudnieni są ludzie-delfiny, co czasami wychodzą na gorszym ułomków, niż grupa docelowa ich akcji promo.
A jest dopiero wtorek
tadziuuu
Postów 708
Data rejestracji 19.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje wkurzanie się na szpaki które opieprzyły całe drzewo z czereśni jest przy tym pestką
ps. ostatnio szpaki mają się dobrze na opolszczyźnie jak widać
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najlepsza droga do zdrowia to uśmiech - najlepsza droga do uśmiechu to forumowe trolle
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gość: ewikewik
anialistopad
Postów 14196
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
joan
Postów 18699
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Z taką kumululu powinnam gibko w totku zagrać
PS: No wiadomo, że to pestka, bo tylko tyle z tych czereśni zostaje
nelunia
Postów 1955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale cukierasy chociaż były dobre
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
joan
Postów 18699
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Jedyne, co mnie pociesza: jeśli mnie ktoś nie lubi, może mu poprawią humor moje w/w porażki i na cokolwiek się przydadzą...
PS: Dobrze, że chociaż w Hebe kartą podarunkową płaciłam = nie czuję, że jestem w plecy