Wkurza mnie...

mellowfruit

#6209540 Napisano: 07.06.2016 16:36:10
Wkurza mnie, że agencje nigdy się nie nauczą trzymać się regulaminu... No ile można cały czas na tych samych błędach ciągnąć?!
0 0

Gość: bc14

#6209554 Napisano: 07.06.2016 16:45:40
wkurza mnie listonosz czekam od tygodnia na bardzo ważny list a on mi zostawia AWIZO mimo,ze  siedze w domu i wyglądam za nim ...
0 0

nelunia

#6209555 Napisano: 07.06.2016 16:45:54
bruce napisał(a):

Rozumiem mistrzostwa i zwariowane akcje konkursowe z tym związane, ale żeby w kółko tylko piwska i chipsy emotka :
agicho napisał(a):Jakby mało komuś było chipsów w Biedronce i Kauflandzie.... od czwartku w ITM je znajdzie emotka

Też już mam alergie i przybyło mi kilka kilosów od tych cholernych chipsów,piwska,coca-coli i pepsiuni.
0 0

aga17

#6209563 Napisano: 07.06.2016 16:57:42
łaśnie mi przyszła taka prywatna wiadomość na konto.Co to/////

shayehaver Cześć kochanie,

DO YOU SPEAK ENGLUISH?

Dzień dobry, to moja przyjemność poznać. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze z tobą
i korzystających dzień, jestem porucznik Shaye Lynne Haver oficerem
armii United State, teraz jestem w Libii, na misji pokojowych. Będę
chciał wiedzieć, i zapoznania się z ciebie, jeśli nie przeszkadza.
Jestem kochający, rzetelny i opiekuńczego osoba z poczuciem humoru,
uwielbiam poznawać nowych ludzi i ich sposób życia. Wyobrażam sobie
spokój z morza i piękno gór. Oto mój osobisty adres e-mail:
(lt.shayelynehaver@gmail.com)

Pragnę znaczący i długotrwały związek, jak również przyjaźni. Życzę Wam
wszystkiego najlepszego życie ma do zaoferowania, mam nadzieję, że
wrócisz do mnie poprzez mój e-mail (lt.shayelynehaver@gmail.com), tak,
że mogę powiedzieć więcej o sobie i wysłać ci moje zdjęcie. Dziękuję,
tak życzę miłego dnia.

Nadzieję usłyszeć od ciebie szybko,

Pozdrowienia,

Porucznik Shaye Haver
0 0

nelunia

#6209570 Napisano: 07.06.2016 17:03:33
bruce napisał(a):

nelunia napisał(a):

Też już mam alergie i przybyło mi kilka kilosów od tych cholernych chipsów,piwska,coca-coli i pepsiuni.

Wiesz, z Twego awatarka nie widać... emotka A tak na poważnie, mogliby coś ambitniejszego w końcu włączyć spośród sporej - jakby nie było - gamy innych produktów do tych obecnych konkursów konsumenckich, nawet organizowanych w ramach mistrzostw... emotka

emotka Tak jak na avatarze to wyglądałam przed konkursami z chipsami i piwskiememotka mogliby dać konk z jakimiś środkami na odchudzanie emotka
0 0

asantesana

#6209580 Napisano: 07.06.2016 17:10:20
aga17, ostatnio był na ten temat program. Babka (chyba Angielka) zakochała się własnie w jakimś takim żołnierzu na misji - poznali się internetowo po takim mailu. Potem chciał do niej przyjechać, ale żeby mógł, to musiała wpłacić jakąś kasę na ubezpieczenie, potem pisał już do niej jego przełożony, wysyłała coraz więcej kasy. W pewnym momencie chciał telefon, żeby móc do niej zadzwonić i babka na poczcie odmówiła przyjęcia, ponieważ paczka miała iść do Nigerii (tak tak, mimo, że on był w Libii czy Afganistanie). Zakochana i tak znalazła sposób, żeby mu ten telefon posłać. Coś ostatecznie jej się nie spodobało, wynajęła detektywa i szybko okazało się co to... nowy sposób na oszustwo, na zakochanych. 
0 0

aga17

#6209584 Napisano: 07.06.2016 17:12:55
asantesana napisał(a):

aga17, ostatnio był na ten temat program. Babka (chyba Angielka) zakochała się własnie w jakimś takim żołnierzu na misji - poznali się internetowo po takim mailu. Potem chciał do niej przyjechać, ale żeby mógł, to musiała wpłacić jakąś kasę na ubezpieczenie, potem pisał już do niej jego przełożony, wysyłała coraz więcej kasy. W pewnym momencie chciał telefon, żeby móc do niej zadzwonić i babka na poczcie odmówiła przyjęcia, ponieważ paczka miała iść do Nigerii (tak tak, mimo, że on był w Libii czy Afganistanie). Zakochana i tak znalazła sposób, żeby mu ten telefon posłać. Coś ostatecznie jej się nie spodobało, wynajęła detektywa i szybko okazało się co to... nowy sposób na oszustwo, na zakochanych. 

No to ładnie, bo właśnie zarejestrował się na e-konkach.
0 0

79magda

#6209590 Napisano: 07.06.2016 17:16:03
A wczoraj pisał do mnie... szybko się pocieszył pan porucznik emotka
0 0

aga17

#6209596 Napisano: 07.06.2016 17:20:40
79magda napisał(a):

A wczoraj pisał do mnie... szybko się pocieszył pan porucznik emotka

No to jestem głęboko rozczarowana zachowaniem pana porucznika.emotka
0 0

kadett33

#6209622 Napisano: 07.06.2016 17:49:45
anialistopad napisał(a):

kurde zablokowałam Judytke jak mam ją odblokować?

wejdź na jej profil i kliknij odblokuj
0 0

barbarellaQQQ

#6209647 Napisano: 07.06.2016 18:23:05
...,że juz nie moge patrzeć na Lay'sy a nie mam ani jednej pufy ??? O co chodzi? Może znajdzie sie ktoś życzliwy i podpowie jak do nich udeżyć? pomóżcie !
0 0

mczarna

#6209667 Napisano: 07.06.2016 18:47:57
Wkurza mnie Tortex, wszystkie zgłoszenia negatywne, a wysyłam wszystko ok. Ktoś tak miał? W pierwszym zgłoszeniu niby data zła i napisali by wysłać ponownie, zrobiłam to i znów niby źle.Znów trzeba pytać co im nie pasi.
0 0

joan

#6209700 Napisano: 07.06.2016 19:41:04
"Dorobek" ostatnich dni, w porządku chronologicznym:
a) Zanim zagrałam w konku Cechini, spytałam znajomych mugoli, czy chcieliby wygrać taki wyjazd, wtedy spędzilibyśmy 3 dni w górach z wyżywieniem, a paliwo wyszłoby nas po połowie. Oczywiście powiedziałam o płatnym podatku i git majonez. Się okazało, że wpadły dwa wyjazdy i od zeszłego czwartku cisza. Laureat nie raczył odpowiedzieć na mojego smsa, o jego wygranej dowiedziałam się przypadkowo FB. Ponoć program nie taki i w ogóle płacić trzeba, dostałam rykoszetem cudzego focha. Wygląda na to, że nie dosyć, iż się nagroda zmarnuje, bo nieprzechodnia jest, to jeszcze zapłacę za benzynę 2x pierwotnie zakładanej kwoty (a blisko Żegiestowa nie mieszkam).
b) Googlowski Excell źle przekonwertował zawartość tabelki i na Premię poszedł nieco nieprawidłowy numer paragonu. Na tyle "nieco", że ewentualna wygrana na pewno by przepadła. Czyli pozostaje mi kręcić paciorki różańca i odprawiać obrzędy, żeby akurat to zgłoszenie nie zostało "wybrane". Jak na złość, akurat jest dosyć fajne i jeśli trafi w pulę o czytania, pewnie je wybiorą. Sama nie wiem, co robić w tym kontekście, czy do nich pisać, czy olać sprawę, ale głupio stracić pierwsze w życiu wygrane plejstejszyn.
c) W pewnym konkursie, w którym wzięłam udział, na bank 1/3 nagrodzonych zgłoszeń była niezgodna z regulaminem, a może i więcej - nie mam jak sprawdzić. W związku z tym spędziłam poranek na wyszukiwaniu mejli do zaangażowanych stron i pisaniu reklamacji, bo przecież jego mać w agencjach reklamowych pracują ludzie-delfiny, co zawsze połówkę mózgu mają aktywną, a druga sobie ucina drzemkę. I tylko nie wiem, czy może nie powinnam się zatrudnić, jako jakiś dyrektor w takiej agencji, bo najwyraźniej jakiegokolwiek nadzoru brak i ogarnięcie 5 zasad konkursu przechodzi wszelkie możliwości myślowe pracowników.
d) Smolar znowu dał ciała, tym razem tworząc dwa różne regulaminy do akcji w Hebe, więc wychodzi na to, że straciłam godzinę, aby zrobić zakupy do konkursu, w którym nie wzięłabym udziału wiedząc o smolarowych błędach. Najwidoczniej tam również zatrudnieni są ludzie-delfiny, co czasami wychodzą na gorszym ułomków, niż grupa docelowa ich akcji promo.

A jest dopiero wtorek emotka
0 0

tadziuuu

#6209701 Napisano: 07.06.2016 19:48:16
joan napisał(a):

a) Zanim zagrałam w konku Cechini, spytałam znajomych mugoli, czy chcieliby wygrać taki wyjazd, wtedy spędzilibyśmy 3 dni w górach z wyżywieniem, a paliwo wyszłoby nas po połowie. Oczywiście powiedziałam o płatnym podatku i git majonez. Się okazało, że wpadły dwa wyjazdy i od zeszłego czwartku cisza. Laureat nie raczył odpowiedzieć na mojego smsa, o jego wygranej dowiedziałam się przypadkowo FB. Ponoć program nie taki i w ogóle płacić trzeba, dostałam rykoszetem cudzego focha. Wygląda na to, że nie dosyć, iż się nagroda zmarnuje, bo nieprzechodnia jest, to jeszcze zapłacę za benzynę 2x pierwotnie zakładanej kwoty (a blisko Żegiestowa nie mieszkam).
b) Googlowski Excell źle przekonwertował zawartość tabelki i na Premię poszedł nieco nieprawidłowy numer paragonu. Na tyle "nieco", że ewentualna wygrana na pewno by przepadła. Czyli pozostaje mi kręcić paciorki różańca i odprawiać obrzędy, żeby akurat to zgłoszenie nie zostało "wybrane". Jak na złość, akurat jest dosyć fajne i jeśli trafi w pulę o czytania, pewnie je wybiorą. Sama nie wiem, co robić w tym kontekście, czy do nich pisać, czy olać sprawę, ale głupio stracić pierwsze w życiu wygrane plejstejszyn.
c) W pewnym konkursie, w którym wzięłam udział, na bank 1/3 nagrodzonych zgłoszeń była niezgodna z regulaminem, a może i więcej - nie mam jak sprawdzić. W związku z tym spędziłam poranek na wyszukiwaniu mejli do zaangażowanych stron i pisaniu reklamacji, bo przecież jego mać w agencjach reklamowych pracują ludzie-delfiny, co zawsze połówkę mózgu mają aktywną, a druga sobie ucina drzemkę. I tylko nie wiem, czy może nie powinnam się zatrudnić, jako jakiś dyrektor w takiej agencji, bo najwyraźniej jakiegokolwiek nadzoru brak i ogarnięcie 5 zasad konkursu przechodzi wszelkie możliwości myślowe pracowników.
d) Smolar znowu dał ciała, tym razem tworząc dwa różne regulaminy do akcji w Hebe, więc wychodzi na to, że straciłam godzinę, aby zrobić zakupy do konkursu, w którym nie wzięłabym udziału wiedząc o smolarowych błędach. Najwidoczniej tam również zatrudnieni są ludzie-delfiny, co czasami wychodzą na gorszym ułomków, niż grupa docelowa ich akcji promo.

A jest dopiero wtorek emotka

wow to jest kumulacja.
Moje wkurzanie się na szpaki które opieprzyły całe drzewo z czereśni jest przy tym pestką emotka  
ps. ostatnio szpaki mają się dobrze na opolszczyźnie jak widać
0 0

Gość: ewikewik

#6209702 Napisano: 07.06.2016 19:48:37
nelunia napisał(a):

bruce napisał(a):

Rozumiem mistrzostwa i zwariowane akcje konkursowe z tym związane, ale żeby w kółko tylko piwska i chipsy emotka :
agicho napisał(a):Jakby mało komuś było chipsów w Biedronce i Kauflandzie.... od czwartku w ITM je znajdzie emotka

Mnie tez wkurza asortyment konkursowy, wrrrrr. Nie zapominaj o 5 kg cuksów Wawela na rozpoczęcie letniego tycia emotka
0 0

anialistopad

#6209703 Napisano: 07.06.2016 19:50:08
kadett33 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kurde zablokowałam Judytke jak mam ją odblokować?

wejdź na jej profil i kliknij odblokuj

dziękuję już odblokowałam
0 0

joan

#6209705 Napisano: 07.06.2016 19:51:46
tadziuuu napisał(a):

wow to jest kumulacja.
Moje wkurzanie się na szpaki które opieprzyły całe drzewo z czereśni jest przy tym pestką emotka  
ps. ostatnio szpaki mają się dobrze na opolszczyźnie jak widać

Z taką kumululu powinnam gibko w totku zagrać emotka

PS: No wiadomo, że to pestka, bo tylko tyle z tych czereśni zostaje emotka
0 0

nelunia

#6209710 Napisano: 07.06.2016 19:59:07
ewikewik napisał(a):

nelunia napisał(a):

bruce napisał(a):

Mnie tez wkurza asortyment konkursowy, wrrrrr. Nie zapominaj o 5 kg cuksów Wawela na rozpoczęcie letniego tycia emotka

Ale cukierasy chociaż były dobreemotka I przyznaję to była pierwsza podwalinka do letniego tycia emotka na szczęście urlop będę spędzać aktywnie, może ciutkę zgubię emotka
0 0

asantesana

#6209711 Napisano: 07.06.2016 19:59:12
joan napisał(a):

Teraz to mnie potelepało, bo ja słałam zgłoszenia z nr paragonu tracąc na podróż do Hebe zdecydowanie więcej niż godzinę. Smolar ostatnio tak daje ciała na prawo i lewo, że niedługo sam szkielet z niego zostanie...  
0 0

joan

#6209713 Napisano: 07.06.2016 20:03:30
asantesana napisał(a):

Teraz to mnie potelepało, bo ja słałam zgłoszenia z nr paragonu tracąc na podróż do Hebe zdecydowanie więcej niż godzinę. Smolar ostatnio tak daje ciała na prawo i lewo, że niedługo sam szkielet z niego zostanie...  

Jedyne, co mnie pociesza: jeśli mnie ktoś nie lubi, może mu poprawią humor moje w/w porażki i na cokolwiek się przydadzą...

PS: Dobrze, że chociaż w Hebe kartą podarunkową płaciłam = nie czuję, że jestem w plecy emotka
0 0