Wkurza mnie...

Gość: giuliettaX

#6236654 Napisano: 02.08.2016 22:10:56
renasyrena napisał(a):

joan napisał(a):

renasyrena napisał(a):

Wkurza mnie BARDZO emotka  że bony do Żabki, wygrane w konkursie Colgate, które miały być 2 x 25 zł, okazały się nominałami 20 zł !!! zamiast 25 zł.... Na bonie wyraźnie pisze 25 zł, a po zeskanowaniu odejmuje z paragonu tylko 20 zł...! Czy ktoś już realizował te bony? Czy ktoś ma taki sam problem? 

Właśnie miałam pytać, czy ktoś już realizował bony - żebym potem nie blokowała przez pół godziny kolejki emotka

Byłam w 2 Żabkach.... 4 próby sfinalizowania transakcji i za każdym razem to samo! Bon zdejmuje z paragonu tylko 20 zł! 4 anulacje paragonów. Bezskuteczne telefony do Centrali (pracują tylko do 16:00) a informatycy, z którymi się kontaktowali nic nie są w stanie ustalić... Kierownicy sklepów patrzeli na mnie wilkiem, jakbym coś kombinowała z tymi bonami. Jestem BARDZO niezadowolona, wręcz zniesmaczona całą sytuacjąemotka

nie zdążyłam dziś do Żabki... ale to pewnie pomyłka, tu jest reg. "7. Każdy bon towarowy stanowi uprawnienie do otrzymania i odbioru towarów we wszystkich sklepach Żabka lubFreshmarket na terenie całego kraju o wartości odpowiadającej wartości nominału na jaki opiewa bon towarowy lubmniejszej. W przypadku realizacji zakupu towarów za kwotę niższą niż wartość bonu, różnica nie będzie wydawana
w gotówce lub jakiejkolwiek innej formie. W przypadku realizacji zakupu towarów za kwotę wyższą niż wartość
bonu towarowego, Klient jest zobowiązany do zapłacenia różnicy gotówką lub kartą płatniczą. " na dole wzór bonów, ja się cieszę, że dostaliśmy te za 25, a jutro wszystko się wyjaśni emotka   http://zabka.pl/f...in_bony_towarowe.pdf
0 0

delvitto

#6236682 Napisano: 02.08.2016 23:28:17
niesamowicie mnie wkurzają spamy, w ilości kilkudziesięciu sztuk dziennie, na poczcie u męża, a teraz zaczynają (póki co w mniejszej ilości) trafiać i na moją pocztę ;( wszystkie dotyczą dodatkowego zarobku, opcji binarnych, zarabiania w $, stawiania domu w 2 miesiące, sekretów szybkiego zarobku...itp, itd. 
Szukałam w nich jakiegoś linku by się z tego shitu wypisać, ale nie ma! Nigdy nigdzie nie klikaliśmy w takie strony, a spam się wciąż ma dobrze:( kiedy nie usuwam regularnie, to po kilku dniach mamy tego zatrzęsienie, ostatnio po weekendzie usuwałam u męża ponad 600 spamu emotka  nie chciałabym przez przypadek usunąć jakiejś ważnej zabłąkanej wiadomości, jak się tego pozbyć? 
0 0

fragles

#6236684 Napisano: 02.08.2016 23:35:06
delvitto napisał(a):

niesamowicie mnie wkurzają spamy, w ilości kilkudziesięciu sztuk dziennie, na poczcie u męża, a teraz zaczynają (póki co w mniejszej ilości) trafiać i na moją pocztę ;( wszystkie dotyczą dodatkowego zarobku, opcji binarnych, zarabiania w $, stawiania domu w 2 miesiące, sekretów szybkiego zarobku...itp, itd. 
Szukałam w nich jakiegoś linku by się z tego shitu wypisać, ale nie ma! Nigdy nigdzie nie klikaliśmy w takie strony, a spam się wciąż ma dobrze:( kiedy nie usuwam regularnie, to po kilku dniach mamy tego zatrzęsienie, ostatnio po weekendzie usuwałam u męża ponad 600 spamu emotka  nie chciałabym przez przypadek usunąć jakiejś ważnej zabłąkanej wiadomości, jak się tego pozbyć? 

U mnie samo się powoli wyciszyło, ale po kilku tygodniach. Teraz przychodzi tylko sporadycznie.
0 0

ziolko

#6236690 Napisano: 03.08.2016 00:01:35
fragles napisał(a):

delvitto napisał(a):

U mnie samo się powoli wyciszyło, ale po kilku tygodniach. Teraz przychodzi tylko sporadycznie.

delvitto NIE KLIKAJ w linka na wypisanie się!!!! bo wtedy się zapisujesz!! emotka  też tak robiłam i teraz walczę ze spamem na koncie na o2. Kilkaset tygodniowo...
Jedynie wrzucam do spamu, bo tylko tyle mogę zrobić (oprócz skasowania konta) 
0 0

delvitto

#6236722 Napisano: 03.08.2016 09:27:46
ziolko napisał(a):

fragles napisał(a):

delvitto napisał(a):

delvitto NIE KLIKAJ w linka na wypisanie się!!!! bo wtedy się zapisujesz!! emotka  też tak robiłam i teraz walczę ze spamem na koncie na o2. Kilkaset tygodniowo...
Jedynie wrzucam do spamu, bo tylko tyle mogę zrobić (oprócz skasowania konta) 

no nie klikam, bo tam nie ma takiego linku...;( jest tylko link w tekście, który zapewne na coś przekierowuje, ale nigdy nie klikałam, więc nie wiem, co kryją:( szukałam takiego linku, który się czasem pojawia w jakichś subskrypcjach, no i właśnie nie znalazłam. 
0 0

jasnoniebieska

#6236730 Napisano: 03.08.2016 09:49:28
Wkurza mnie, że u nas w kraju nie można łączyć kuponów, tak jak robią to w USA  emotka Ile można by było zaoszczędzić i porozdawać potrzebującym... Może i narzekam, ale człowiek naogląda się programów, naczyta blogów i trochę smutnawo  emotka

Gość: giuliettaX

#6236749 Napisano: 03.08.2016 10:47:00
giulietta napisał(a):

renasyrena napisał(a):

joan napisał(a):

renasyrena napisał(a):

Wkurza mnie BARDZO emotka  że bony do Żabki, wygrane w konkursie Colgate, które miały być 2 x 25 zł, okazały się nominałami 20 zł !!! zamiast 25 zł.... Na bonie wyraźnie pisze 25 zł, a po zeskanowaniu odejmuje z paragonu tylko 20 zł...! Czy ktoś już realizował te bony? Czy ktoś ma taki sam problem? 

Właśnie miałam pytać, czy ktoś już realizował bony - żebym potem nie blokowała przez pół godziny kolejki emotka

Byłam w 2 Żabkach.... 4 próby sfinalizowania transakcji i za każdym razem to samo! Bon zdejmuje z paragonu tylko 20 zł! 4 anulacje paragonów. Bezskuteczne telefony do Centrali (pracują tylko do 16:00) a informatycy, z którymi się kontaktowali nic nie są w stanie ustalić... Kierownicy sklepów patrzeli na mnie wilkiem, jakbym coś kombinowała z tymi bonami. Jestem BARDZO niezadowolona, wręcz zniesmaczona całą sytuacjąemotka

nie zdążyłam dziś do Żabki... ale to pewnie pomyłka, tu jest reg. "7. Każdy bon towarowy stanowi uprawnienie do otrzymania i odbioru towarów we wszystkich sklepach Żabka lubFreshmarket na terenie całego kraju o wartości odpowiadającej wartości nominału na jaki opiewa bon towarowy lubmniejszej. W przypadku realizacji zakupu towarów za kwotę niższą niż wartość bonu, różnica nie będzie wydawana
w gotówce lub jakiejkolwiek innej formie. W przypadku realizacji zakupu towarów za kwotę wyższą niż wartość
bonu towarowego, Klient jest zobowiązany do zapłacenia różnicy gotówką lub kartą płatniczą. " na dole wzór bonów, ja się cieszę, że dostaliśmy te za 25, a jutro wszystko się wyjaśni emotka   http://zabka.pl/f...in_bony_towarowe.pdf

dzwoniłam do Żabki i już zostało poprawione w systemie z 20 na 25 zł emotka
0 0

renasyrena

#6236750 Napisano: 03.08.2016 10:54:31
giulietta napisał(a):

giulietta napisał(a):

renasyrena napisał(a):

joan napisał(a):

renasyrena napisał(a):

dzwoniłam do Żabki i już zostało poprawione w systemie z 20 na 25 zł emotka

Również dzwoniłam i również potwierdzono, że problem został rozwiązany i ma być jak na nominale 25 zł emotka  
1 joan 0

PatrycjaRT

#6236773 Napisano: 03.08.2016 11:30:17
jokan napisał(a):

mia napisał(a):

Klienci na Allegro i Olx i ich zawracanie d...y godzinami, po to żeby w końcu zamilknąć. emotka

zgadzam sie...i to tez mnie wkurza....

Dokładnie!!!:/ A jeszcze tekstem walną, że za taką cenę to mogą mieć nowe ze sklepu... Pewnie. Ciekawe który sprzedaje 400 zł taniej niż normalnie sprzęt kosztuje emotka
0 0

paula9891

#6236776 Napisano: 03.08.2016 11:37:22
PatrycjaRT napisał(a):

jokan napisał(a):

mia napisał(a):

Klienci na Allegro i Olx i ich zawracanie d...y godzinami, po to żeby w końcu zamilknąć. emotka

Dokładnie!!!:/ A jeszcze tekstem walną, że za taką cenę to mogą mieć nowe ze sklepu... Pewnie. Ciekawe który sprzedaje 400 zł taniej niż normalnie sprzęt kosztuje emotka

Mi raz też ktoś napisał, że jednak nie, bo kupił już "nowy ze sklepu".
A mój to jest jaki, skoro nie jest nowy, ani używany? emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6236777 Napisano: 03.08.2016 11:40:15
paula9891 napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

jokan napisał(a):

mia napisał(a):

wszyscy chcieliby wszystko najlepiej za darmo...nie stać Cię to nie kupuj i tyłka nie zawracaj.... emotka
0 0

banka-manka

#6236779 Napisano: 03.08.2016 11:41:46
PatrycjaRT napisał(a):

Skoro mogą mieć nowe ze sklepu, to po co szukają na OLX? Po co piszą? emotka
Taki tekst to chyba, żeby podkreślić, że stać ich !

@cleopatra napisał(a):wszyscy chcieliby wszystko najlepiej za darmo...nie stać Cię to nie kupuj i tyłka nie zawracaj.... emotka

A tam za darmo! Z dopłatą jeszcze! Najlepiej jeszcze gratisy! Albo przelewik za zainteresowanie  emotka
0 0

malutka456

#6236780 Napisano: 03.08.2016 11:48:49
uwielbiam teksty "Wezmę za 600zł" gdzie wystawiam cos za 1000zł...wtedy piszę "Jak Pan znajdzie za 600zł to i ja wezmę, prosze dać mi znać" emotka  i zawracanie 4 liter się kończy emotka

olus15

#6236785 Napisano: 03.08.2016 12:03:25
U nas to samo z remontem, opóźniony o kolejny tydzień, a to remont całkowity łazienki, gdzie na czas remontu musimy wyprowadzić się z domu z dziećmi.
Fachowcy widocznie tak już mają, a nasz remont musi się skończyć przed rozpoczęciem roku szkolnego.
0 0

zaczytana-pola

#6236792 Napisano: 03.08.2016 12:18:20
malutka456 napisał(a):

uwielbiam teksty "Wezmę za 600zł" gdzie wystawiam cos za 1000zł...wtedy piszę "Jak Pan znajdzie za 600zł to i ja wezmę, prosze dać mi znać" emotka  i zawracanie 4 liter się kończy emotka

Kiedyś tak napisałam. Ale facet nie załapał i odpisał: A po co pani dwa, skoro już pani ma jeden i w dodatku go sprzedaje? emotka

paula9891

#6236793 Napisano: 03.08.2016 12:19:08
zaczytana-pola napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Kiedyś tak napisałam. Ale facet nie załapał i odpisał: A po co pani dwa, skoro już pani ma jeden i w dodatku go sprzedaje? emotka

Bo go kupisz i sprzedasz po tyle, za ile wystawiasz emotka
1 kumulacja 0

PatrycjaRT

#6236971 Napisano: 03.08.2016 18:16:52
zaczytana-pola napisał(a):

malutka456 napisał(a):

emotka  dobre! Też tak raz miałam, sprzedawałam nową konsolę (mieliśmy w domu dwie) z gwarancją, cena rynkowa 1800 zł. Gość do mnie: "700 i jestesmy umuwieni" pisownia oryginalna. emotka
0 0

taalvikki

#6236972 Napisano: 03.08.2016 18:22:07
malutka456 napisał(a):

emotka
teraz już wiem co odpisywać na takie dictum!
1 kumulacja 0

sydariameki

#6236979 Napisano: 03.08.2016 18:43:30
paula9891 napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

jokan napisał(a):

mia napisał(a):

Jak to jaki? Wygrany emotka

bridget

#6236983 Napisano: 03.08.2016 18:55:23
wkurza  mnie Alma  i puste  połki zeby nawet na konkurs Nestle majonezu nie mieli?  sama torebki mam kupic których nieemotka uzywam
0 0