Wkurza mnie...

Gość: giuliettaX

#6236122 Napisano: 01.08.2016 21:05:16
tuturutu napisał(a):

giulietta napisał(a):

edzia21 wcale nie musisz się tłumaczyć, bo ten nowy nick jest przecież tak samo wiarygodny jak ten wpis na wykopie  emotka   

A Twój wpis czemu ma służyć? Wszędzie musisz być najmądrzejsza? To jeszcze dopisz tak jak lubisz jakiś paragraf albo cytat z jakiegoś regulaminu na poparcie swojej wypowiedzi. 

wiesz tu nie chodzi o mądrość, bo każdy może być mądry jeżeli tylko zechce, bo wiedza za free... tylko o to aby opierać się na faktach i nie krzywdzić innych emotka  nie tylko w tej sytuacji, ale w każdej.... 
1 darog 0

Gość: tuturutu

#6236134 Napisano: 01.08.2016 21:21:19
giulietta napisał(a):

tuturutu napisał(a):

giulietta napisał(a):

edzia21 wcale nie musisz się tłumaczyć, bo ten nowy nick jest przecież tak samo wiarygodny jak ten wpis na wykopie  emotka   

A Twój wpis czemu ma służyć? Wszędzie musisz być najmądrzejsza? To jeszcze dopisz tak jak lubisz jakiś paragraf albo cytat z jakiegoś regulaminu na poparcie swojej wypowiedzi. 

wiesz tu nie chodzi o mądrość, bo każdy może być mądry jeżeli tylko zechce, bo wiedza za free... tylko o to aby opierać się na faktach i nie krzywdzić innych emotka  nie tylko w tej sytuacji, ale w każdej.... 

giulietta wyobraź sobie, że nie tylko Ty potrafisz czytać regulaminy i szukać wiedzy, ale to nie znaczy, że od razu z tą wiedzą trzeba się na każdym kroku obnosić i cytować tak jak Ty na każdym kroku jakieś przepisy, nawet jak to nie ma nic wspólnego z tematem. edzia21 jeżeli Cię uraziłam to przepraszam! Mam nadzieję, że wygrasz tą sprawę, rozumiem Twoje oburzenie, ale ostatni raz dodam, że wypowiadanie się w każdym wątku na tym forum niczemu nie służy, tym bardziej, że co jakiś czas obrywa się "niewinnym" osobom.

edzia21

#6236136 Napisano: 01.08.2016 21:25:20
tuturutu napisał(a):

giulietta napisał(a):

tuturutu napisał(a):

giulietta napisał(a):

giulietta wyobraź sobie, że nie tylko Ty potrafisz czytać regulaminy i szukać wiedzy, ale to nie znaczy, że od razu z tą wiedzą trzeba się na każdym kroku obnosić i cytować tak jak Ty na każdym kroku jakieś przepisy, nawet jak to nie ma nic wspólnego z tematem. edzia21 jeżeli Cię uraziłam to przepraszam! Mam nadzieję, że wygrasz tą sprawę, rozumiem Twoje oburzenie, ale ostatni raz dodam, że wypowiadanie się w każdym wątku na tym forum niczemu nie służy, tym bardziej, że co jakiś czas obrywa się "niewinnym" osobom.

Nie, nie uraziłaś...wręcz dziękuję Ci za zwrócenie uwagi - pora z tym skończyć. Przez moje posty przemawia bardziej moja bezradność, bezsilność i potrzeba wsparcia, niż lansowania się, uwierz emotka  To zdarzenie wyprowadziło mnie z równowagi i tak sobie średnio z tym radzę, pomimo że na co dzień jestem silną kobietą z twardym tyłkiem. Wybacz/Wybaczcie emotka  emotka
3 belca, kalka, koper 0

zabcia0410

#6236155 Napisano: 01.08.2016 22:02:41
zaczytana-pola napisał(a):

nkba napisał(a):

Czekałam na konkurs z meblami ogrodowymi, a jak się doczekałam to teraz czytam, ze zakup za min za 20 zeta, a ja uwaliłam sobie 15 emotka Dwa paragony poszły się j...ać emotka

Współczuję emotka .

Wkurza mnie pogoda. Deszczowo, zimno, nieprzyjemnie. Wakacje w tym roku nie rozpieszczają emotka

a co to za konkurs?
0 0

zaczytana-pola

#6236157 Napisano: 01.08.2016 22:05:39
zabcia0410 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

nkba napisał(a):

Czekałam na konkurs z meblami ogrodowymi, a jak się doczekałam to teraz czytam, ze zakup za min za 20 zeta, a ja uwaliłam sobie 15 emotka Dwa paragony poszły się j...ać emotka

Współczuję emotka .

Wkurza mnie pogoda. Deszczowo, zimno, nieprzyjemnie. Wakacje w tym roku nie rozpieszczają emotka

a co to za konkurs?

Otwarte ogrody. Już się zakończył.
0 0

tereniagno

#6236158 Napisano: 01.08.2016 22:08:58
Wkurzam się sama na siebie,bo 2 paragony nie wysłane,a konkurs był do wczorajemotka emotka
0 0

kalka

#6236163 Napisano: 01.08.2016 22:19:30
joan napisał(a):

tuturutu napisał(a):

Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

To załóż. Jak już będzie Ci dane emotka

A napisałeś już w tej sprawie do wszystkich gazet i portali, czy tylko tutaj Cię ta afera razi??? emotka  A może nie przeszkadza Ci szkalowanie w mediach, a tylko tu chcesz wprowadzić jakąś dziwną cenzurę tuturutu ? Pozwól, że to czy wpis w danym wątku jest śmieciem, czy też nim nie jest będą oceniać moderatorzy tego forum emotka    
Osobiście uważam, że czym więcej konkursowiczów zapozna się ze sprawą i konsekwencjami takich zachowań tym lepiej. W tym wypadku akurat lepiej uczyć się na doświadczeniach innych, niż własnych  emotka      
0 0

Gość: tuturutu

#6236183 Napisano: 01.08.2016 23:23:14
kalka napisał(a):

A napisałeś już w tej sprawie do wszystkich gazet i portali, czy tylko tutaj Cię ta afera razi??? emotka  A może nie przeszkadza Ci szkalowanie w mediach, a tylko tu chcesz wprowadzić jakąś dziwną cenzurę tuturutu ? Pozwól, że to czy wpis w danym wątku jest śmieciem, czy też nim nie jest będą oceniać moderatorzy tego forum emotka    
Osobiście uważam, że czym więcej konkursowiczów zapozna się ze sprawą i konsekwencjami takich zachowań tym lepiej. W tym wypadku akurat lepiej uczyć się na doświadczeniach innych, niż własnych  emotka      

kalka to forum chyba pomyliło Ci się z TVN24, relacjonowanie na żywo przebiegu sprawy do niczego nie prowadzi, ten lub ci, którzy są autorami afery z pewnością mają tylko super zabawę z tego, że się wszyscy tak nakręcają. 
edzia21 jeszcze raz Cię przepraszam i trzymam za Ciebie kciuki!
0 1 kalka

Gość: giuliettaX

#6236196 Napisano: 01.08.2016 23:50:28
tuturutu napisał(a):

kalka napisał(a):

kalka to forum chyba pomyliło Ci się z TVN24, relacjonowanie na żywo przebiegu sprawy do niczego nie prowadzi, ten lub ci, którzy są autorami afery z pewnością mają tylko super zabawę z tego, że się wszyscy tak nakręcają. 

właśnie udawanie, że się pewnych rzeczy nie widzi przez klapki na oczach prowadzi do takich patologii, które mogą takimi fałszywymi informacjami zniszczyć komuś życie i zdrowie i nie tylko tej osobie, bo jej rodzinie, bliskim, znajomym (własne kilkuletnie doświadczenia przez takie fałszywe kłamstwa i szastanie prywatnością... sprawa w toku...)  tuturutu masz strasznie proste, oderwane od rzeczywistości wypowiedzi... jesteś dzieckiem? bo niemożliwe żebyś nie umiał/a znaleźć info w necie dostępnego każdemu za free np. http://www.infor....ie-w-Internecie.html
1 kalka 0

kalka

#6236202 Napisano: 02.08.2016 00:32:26
giulietta napisał(a):

tuturutu napisał(a):

kalka napisał(a):

właśnie udawanie, że się pewnych rzeczy nie widzi przez klapki na oczach prowadzi do takich patologii, które mogą takimi fałszywymi informacjami zniszczyć komuś życie i zdrowie i nie tylko tej osobie, bo jej rodzinie, bliskim, znajomym (własne kilkuletnie doświadczenia przez takie fałszywe kłamstwa i szastanie prywatnością... sprawa w toku...)  tuturutu masz strasznie proste, oderwane od rzeczywistości wypowiedzi... jesteś dzieckiem? bo niemożliwe żebyś nie umiał/a znaleźć info w necie dostępnego każdemu za free np. http://www.infor....ie-w-Internecie.html

giulietta emotka
Zapewniam Cię  tuturutu, że przez 8 lat nie pomyliłam naszego forum z niczym innym i tym razem też nie mylę. Tuturutu, pozwól Edzi pisać to, co uważa za stosowne, a jeśli Ci to przeszkadza- nie czytaj.     Po co biedaku masz się potem tak emocjonować   Jesteś wolnym człowiekiem, masz prawo wyboru i nie zmuszaj innych, by robili to co Ty uważasz za stosowne- nie zapominaj, że oni też mogą wybrać to, co im pasujeemotka  Chyba najbardziej nakręconą osobą w tym temacie jesteś Ty, więc wyluzuj i poszukaj sobie tematów, które Cię interesują, a nie męczą. 
0 0

olus15

#6236225 Napisano: 02.08.2016 09:03:33
Zrobilam zakupy w Biedronce i nie wzielam paragonu emotka  Dawno mi sie to nie zdarzylo 
1 magalan83 0

Gość: cleopatra

#6236227 Napisano: 02.08.2016 09:17:31
nie mam na nic siły  emotka  brak energii na wszystko i do wszystkiego....i jeszcze brakuje mi kasy na remont mieszkania...ehhh
0 0

jokan

#6236248 Napisano: 02.08.2016 10:02:59
niech ten dzien sie juz skonczy....masakraemotka emotka
0 0

dang21

#6236262 Napisano: 02.08.2016 10:21:43
cleopatra napisał(a):

nie mam na nic siły  emotka  brak energii na wszystko i do wszystkiego....i jeszcze brakuje mi kasy na remont mieszkania...ehhh

Będzie dobrze,  a i pieniądze się znajdą na wszystko emotka  
0 0

Gość: cleopatra

#6236277 Napisano: 02.08.2016 10:50:28
dang21 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

Będzie dobrze,  a i pieniądze się znajdą na wszystko emotka  

emotka
0 0

barbe_66

#6236289 Napisano: 02.08.2016 11:14:28
kolejne konkursy, gdzie nie trzeba podawać w sms nr paragonu....

zaczytana-pola

#6236293 Napisano: 02.08.2016 11:18:10
Wkurzyła mnie dzisiaj fryzjerka. Jak można umówić się z klientem i wyjechać gdzieś nie odwołując wizyty? emotka
0 0

darog

#6236300 Napisano: 02.08.2016 11:29:00
barbe_66 napisał(a):

kolejne konkursy, gdzie nie trzeba podawać w sms nr paragonu....

Dziwna sprawa jest taka, że w konkursach-gdzie jednak trzeba podać numer paragonu-jest potem wieleee rezerwy..
1 ZetZ 0

darog

#6236302 Napisano: 02.08.2016 11:31:07
Te bony do Intermarche, Carrefour.. czy oni muszą wysyłać 1x 100zł..
Nie można jak np w Kaufland 2x50???
0 0

mimbla

#6236319 Napisano: 02.08.2016 11:54:44
http://www.mojeal...-swojego-mieszkania/

i znów wygrało m.in.  hasło - ".... - dodaj do ulubionych" emotka
0 0