Wkurza mnie...

kalka

#6235535 Napisano: 31.07.2016 19:40:13
Ano tak Joan, masz niestety rację
0 0

malutka456

#6235557 Napisano: 31.07.2016 20:41:34
dla zmiany tematu, wkurzyłam się dziś  niemiłosiernie, gdy zobaczyłam moją córeczkę biegająca po mega kałużach w moich ukochanych balerinkach ....na pytanie "Dlaczego to zrobiłaś?" powiedziała "Moje klapki są be, Twoje nie" czyt. moje klapki sa mokre, Twoje były suche..... Po tym, jak usłyszała, że nie bedzie bajek, pobiegła zmienić buty na NOWE, śliczne sandały, które spotkał ten sam los emotka  w sumie jak to napisałam, to wydaje mi się to teraz śmieszne  emotka  

banka-manka

#6235558 Napisano: 31.07.2016 20:46:30
poprostuanette napisał(a):

Zalalam sibie laptop piwem.. klawiatura do wymiany jest

Dobrze, że tylko klawiatura!!

Na półce nad biurkiem z laptopem miałam kwiatka, mąż zadowolony z siebie przy moim wyjeździe podlał wszystkie rośliny (bez mojej instrukcji i prośby), dumny jak paw, prawdziwy Pan Domu. Noo, gdyby nie fakt, że przelał tego kwiatka nad komputerem, z którego woda kapała na laptop przez cały dzień. Kap, kap, kap... 
Morał z tego taki, że dostałam nowiutki, lśniący laptop z najwyższej półki z zaskórniaków męża (ze starego dało się uratować wszystkie dane)   emotka  I męża, który niczego w domu się nie chwyci bez dokładnej instrukcji emotka
0 0

kalka

#6235559 Napisano: 31.07.2016 20:56:22
malutka456 śmieszne są te maluchyemotka
A mnie wkurza, że cały dzień nie chciało mi się pisać na BRW i że nadal nie chce, a konk dzisiaj się kończy.
0 0

staszek

#6235561 Napisano: 31.07.2016 21:05:58
kalka napisał(a):

malutka456 śmieszne są te maluchyemotka
A mnie wkurza, że cały dzień nie chciało mi się pisać na BRW i że nadal nie chce, a konk dzisiaj się kończy.

A on przypadkiem nie skończył się już?
0 0

notta

#6235562 Napisano: 31.07.2016 21:08:53
joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Dlatego następnym razem spodziewajmy się od Colgate 100 bonów po 50 zł i 500 zestawów: szczotka+ pasta emotka  (taki może być wynik działań psów ogrodnika) ale przynajmniej będzie mniej chorych emocji. emotka  

To i tak nie miałoby sensu - są ludzie, których NIGDY nie zadowolisz.

BTW, nie tak dawno temu czegoś szukałam i trafiłam na forum chyba o dzieciach, gdzie rodzice darli japę, jak to gazeta XXX oszukuje! Bo oni tydzień (tak, tak!) wcześniej wygrali nagrodę w jakimś konkursie i jeszcze nie dotarła! No skandal! I posypały się gromy, jak to redakcja oszukuje, że pracownicy te nagrody ukradli dla siebie, że należałoby to zgłosić na policję, ogólnie: pogróżek moc i organizowanie się głupich i głupszych. Ręce mi opadły dosłownie do samej ziemi.

Z tego co widać to każde kolejne pokolenie jest jeszcze bardziej roszczeniowe niż poprzednie.. nie wiem dokąd to wszystko zmierza. Sama przez chwilę miałam doczynienia z ludźmi którzy może nie wygrali imponujących nagród, a dostawali mandaty za postój na strefie parkowania bez opłaty i co wtedy się działo. W ich odczuciu to ja miałam problem a nie oni, a moim obowiązkiem jest załatwienie sprawy tak by to oni byli zadowoleni.. emotka
0 0

kalka

#6235563 Napisano: 31.07.2016 21:09:51
Nie Staszek, na 100% zgłoszenia można wysyłać do dzisiaj, zakupy  były do 25.07 emotka  Jak by ktoś miał problemy z wysłaniem zgłoszenia, to zapraszam na pw.
0 0

nkba

#6235599 Napisano: 31.07.2016 22:45:57
Czekałam na konkurs z meblami ogrodowymi, a jak się doczekałam to teraz czytam, ze zakup za min za 20 zeta, a ja uwaliłam sobie 15 emotka Dwa paragony poszły się j...ać emotka
0 0

bezaczek7

#6235634 Napisano: 01.08.2016 01:02:13
Tak mnie swedzialo ugryzienie komara na brzuchu ze je rozdrapalam. Uszkodzilam normalnie skore. Mam kupiony fenistil ale oczywiscie nie wpadlam na to by sie posmarowac. Bo po co. Jeszcze upalilam ramiona i plecy "na bokserke". A po poludniu bede nad morzem. Jak tu stroj zalozyc? emotka
0 0

olus15

#6235839 Napisano: 01.08.2016 13:01:38
Nic nie wygrałam ani z Lirene ani z Garnier. 
Co prawda obiecałam już sobie u Mysiorków nie grać, ale zobaczyłam 300 nagród i się skusiłam. Chociaż u nich nawet przy takiej ilości niewielkiej liczbie forumowiczów udaje się wygrać emotka
0 0

Gość: tuturutu

#6236057 Napisano: 01.08.2016 19:06:02
Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

joan

#6236060 Napisano: 01.08.2016 19:17:54
tuturutu napisał(a):

Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

To załóż. Jak już będzie Ci dane emotka

freyja88

#6236086 Napisano: 01.08.2016 20:08:50
Mnie też wkurzają te łapki... Chciałam tylko zerknąć kto za a kto przeciw i mi sie "nacisło" emotka "Odcisnąć" sie juz nie da...wiec postanowiłam dać drugą łapkę dla równowago emotka Też nie mogę...
Jesli ma byc podobnie do FB to niech będzie podobnie-tam LUBIĘ TO można "odcisnąć"

edzia21

#6236088 Napisano: 01.08.2016 20:11:29
tuturutu napisał(a):

Jeśli uważasz ze ta sprawa to powód do "lansowania się" i bycia bohaterem, to z całego serca życzę Ci żeby również i Ciebie KIEDYŚ kopną w pupę zaszczyt "lansowania się" w podobnej kwestii emotka - zobaczysz jaka to zajefajna sprawa... i na tym kończę temat.

#6236099 Napisano: 01.08.2016 20:30:00
edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

Jeśli uważasz ze ta sprawa to powód do "lansowania się" i bycia bohaterem, to z całego serca życzę Ci żeby również i Ciebie KIEDYŚ kopną w pupę zaszczyt "lansowania się" w podobnej kwestii emotka - zobaczysz jaka to zajefajna sprawa... i na tym kończę temat.

Nie uważam, że ta sprawa to powód do lansowania się tylko, że Ty się na niej próbujesz lansować w każdym wątku. Nikomu nie życzę bycia w takiej sytuacji nawet Tobie ale nie ośmieszaj się wypisując co od tej osoby ugrasz jak ją postawisz przed sądem, bo wyrok jeszcze nie zapadł. Wkurza mnie to, że każda osoba, która wrzuci link z wykopu jest zaraz obśmiewana, rozumiem, że to taka obrona przez atak ale nie każdy śledzi to forum od deski do deski i jest w temacie. 
1 r_olo 1 kalka

zaczytana-pola

#6236100 Napisano: 01.08.2016 20:31:17
nkba napisał(a):

Czekałam na konkurs z meblami ogrodowymi, a jak się doczekałam to teraz czytam, ze zakup za min za 20 zeta, a ja uwaliłam sobie 15 emotka Dwa paragony poszły się j...ać emotka

Współczuję emotka .

Wkurza mnie pogoda. Deszczowo, zimno, nieprzyjemnie. Wakacje w tym roku nie rozpieszczają emotka
0 0

edzia21

#6236102 Napisano: 01.08.2016 20:36:24
tuturutu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

Nie uważam, że ta sprawa to powód do lansowania się tylko, że Ty się na niej próbujesz lansować w każdym wątku. Nikomu nie życzę bycia w takiej sytuacji nawet Tobie ale nie ośmieszaj się wypisując co od tej osoby ugrasz jak ją postawisz przed sądem, bo wyrok jeszcze nie zapadł. Wkurza mnie to, że każda osoba, która wrzuci link z wykopu jest zaraz obśmiewana, rozumiem, że to taka obrona przez atak ale nie każdy śledzi to forum od deski do deski i jest w temacie. 

wybacz, przyznaję się do winy, biję się w pierś i obiecuję poprawę emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6236108 Napisano: 01.08.2016 20:45:51
edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

edzia21 wcale nie musisz się tłumaczyć, bo ten nowy nick jest przecież tak samo wiarygodny jak ten wpis na wykopie  emotka   

#6236112 Napisano: 01.08.2016 20:51:06
giulietta napisał(a):

edzia21 wcale nie musisz się tłumaczyć, bo ten nowy nick jest przecież tak samo wiarygodny jak ten wpis na wykopie  emotka   

A Twój wpis czemu ma służyć? Wszędzie musisz być najmądrzejsza? To jeszcze dopisz tak jak lubisz jakiś paragraf albo cytat z jakiegoś regulaminu na poparcie swojej wypowiedzi. 
0 1 kalka

edzia21

#6236115 Napisano: 01.08.2016 20:52:55
giulietta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

doobra giulietta skonczmy juz na serio ten temat - zajmijmy się czymś pozytywnym emotka  Szkoda tylko, że przez takie coś WSZYSCY na tym stracimy, bo być może Colgate zmieni swoją "taktykę" promocyjną i rzeczywiście będzie wolało rozdać np. 5 tys zestawów: szczoteczka + pasta (wszyscy będą zachwyceni). Gorzej, jak na podstawie niniejszej sytuacji inne agencje/marki wezmą sobie to do serca i będą chuchać na zimne. Dla mnie owy temat na forum - zamknięty emotka
1 kemli 0