Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 3060
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ja nigdy nie kupiłam paragonu bo nigdy bez niego zagrałam
nigdy nie sprzedałam bo wolałam poczekać na rezerwową ( i dzięki temu kilka razy wygrałam mimo że powinnam dawno je wyrzucić)
jeszcze parę lat temu strasznie bluzgałam w tym wątku próbowałam uświadamiać ale się poddałam dlatego zamknięcie tego wątku bardzo mnie cieszy
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Samo zamknięcie tematu, poza chwilową dezorientacją - podejrzewam, że mało zmieni. Po rozpoznaniu terenu, wymianą komunikacji i zdobyciu podstawowego choćby zaufania, zawiąże się więcej "grup wsparcia". Tyle, że teraz może być to już wstydem jawnym przed znanymi sobie nickami, a dla tych, co zarejestrują się w tym dniu (albo profilaktycznie już teraz) - wstydem żadnym. Czyli powrót starego.
Obym się myliła.
PS. Może jednak niegłupi byłby czas karencji po zarejestrowaniu, jakieś dwa tygodnie np.? Albo tydzień? Do tego czasu nikt nie przeobrazi się z "muchy z 1922 komentarzami" w "larwę z jednym"? A i czas jest dobry jeśli chodzi o odsyłanie danych. To też by mogło pomóc w walce z nieuczciwymi graczami.
Co myślicie?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...00.html#.V8nkBilX-Uk
Dodany przez formularz przez organizatora.
1mariusz
Postów 719
Data rejestracji 15.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czterdziecha
Postów 1016
Data rejestracji 02.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paragon nie mniejszy niż 15zł-super zakupie ze trzy paragony i z głowy.Wpadam do Tesco w Grójcu-do znajomej dzwonię w sprawie sprawdzania tych symboli z pudełka-a tam,ten nie bierze,ten też nie....myślę co jest????Przeszukałam wszystkie zabawki -(znajoma,dobrze że miała czas,bardzo jej dziękuję-jedna z konkursowiczek..)mówi są wreszcie pasujące kody-pistolet z NERF za 79,90,Playdoch za 49,99 i jeszcze jeden zestaw z Playdoh za 79,99.....załamałam się...no ale cóż po półtorej godzinie szukania,dojezdzie w tą i z powrotem około 60km-mówię kupuję-córeczka 5 latka Play dohem za 49,99 zachwycona,lecimy do kasy a tam........kod z pudełka nie wchodzi...Podchodzę do kasjerki,a ona tak zgadza się ,ten kod kreskowy nie działa..ale żeby pani kupiła nabiją mi na kasę produkt STARWars za 49,99.......załamałam się,córeczka zaczeła płakać......Ja się poddałam zostawiłam zakup i zabrałam dziecko na lody...zachwycona nie była,a Ja wściekła!Półtorej godzinki szukania produktów poszło się........
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście. zakaz rozmowy o paragonach na forum nic nie da, ludzie i tak się będą wymieniać (bo żadne prawo zdaje się tego nie zabrania). jedyny sposób na walkę z czymś, co nam się nie podoba, to w takich sytuacjach nie uczestniczenie w tym i tyle. albo bojkot konkursów, których organizatorzy nie wymagają paragonów na zaś. ale tak daleko nasza uczciwość się nie posunie, czyż nie?
we must suffer to free our pain
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
norweska20
Postów 3820
Data rejestracji 02.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamiast czekać zacznij żyć- coś w tym jest
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mysle, ze Ci, ktorzy licza na pojawienie sie wiekszej rezerwy, rozczaruja sie szybko.
A jesli admini, ktorych prace szanuje bardzo, licza, ze poprawi sie reputacja e-konkow, to mysle, ze rozczarowanie bedzie jeszcze wieksze. Bo mugole nie kojarza nas z graniem bez paragonu, a z udzialem w duzej liczbie konkursow i czestym wygrywaniem, a to juz jest dla nich samo zlo.
Czterdziecha
Postów 1016
Data rejestracji 02.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640