Wkurza mnie...

Domino123

#6259260 Napisano: 23.09.2016 20:03:27
Mój brak jakiejkolwiek inwencji twórczej, przepadło mi parę paragonów bo nic nie wymyśliłam o.O
0 0

lusienka

#6259298 Napisano: 23.09.2016 22:16:40
Wkurza mnie strasznie,że w większości konkursów plastycznych skierowanych do dzieci,wygrywaja prace malowane przez dorosłych...

aga17

#6259308 Napisano: 23.09.2016 22:39:28
Domino123 napisał(a):

Mój brak jakiejkolwiek inwencji twórczej, przepadło mi parę paragonów bo nic nie wymyśliłam o.O

Wiem coś o tym.Możemy sobie ręce podać.
0 0

sosna

#6259309 Napisano: 23.09.2016 22:43:25
aga17 napisał(a):

Domino123 napisał(a):

A ja myślałam,Koleżanki, że tylko mnie dopadła jesienna chandra.
0 0

myszorka92

#6259310 Napisano: 23.09.2016 22:51:21
sosna napisał(a):

aga17 napisał(a):

Domino123 napisał(a):

A ja myślałam,Koleżanki, że tylko mnie dopadła jesienna chandra.

Mam na to radę, ja brak weny miałam gdy był konkurs w kauflandzie ten olimpijski... wtedy ostatniego dnia na odwal się napisałam bzdury, bez sensu, ładu i składu... a dostałam wiadomość o wygranej emotka  czasem brak weny popłaca emotka
1 maryam 0

benasia

#6259312 Napisano: 23.09.2016 23:05:08
cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

wkurza mnie, że admini (...) za uczciwe uznają wymienianie się paragonami aktualnymi (a można uznać, że to też oszustwo, bo gracz nie dokonał zakupu produktu, tylko paragonu)

I tak, i nie. emotka Warunkiem wzięcia udziału w promocji jest dokonanie zakupu, udokumentowanego paragonem. Warunek został spełniony - KTOŚ ten towar kupił, nikt go nie ukradł. Mógł kupić ktoś, komu paragon nie jest potrzebny, bo nie bierze udziału w konkursach albo akurat nie interesują go nagrody z tego konkretnego (hahahaha, sam się uchachałem po przeczytaniu tego ostatniego - w tym światku wszyscy grają o wszystko emotka emotka nawet, jak nie potrzebują - a bo to panie, się sprzeda emotka )
No w każdym razie nie widzę tu oszustwa, to za grube słowa moim zdaniem. 

cb656  nie wszyscy grają o wszystko. Kupuję paragony innym,ale niekoniecznie gram sama, bo nie zawsze interesują mnie nagrody, a szkoda mojego czasu i kasy na coś w co się nie zaangażuję w pełni tylko na odwal.

malenka

#6259314 Napisano: 23.09.2016 23:21:06
Raz w życiu napisałam odpowiedzi na konkurs jeszcze przed zakupem produktów. Taka byłam z siebie dumna, że choć raz nie będę myślała nad zgłoszeniami na ostatni moment. Patrzę dzisiaj w telefon, przeglądam Kopie Robocze, a moich odpowiedzi tam nie ma! emotka Ki diabeł?!
0 0

moniazr

#6259315 Napisano: 23.09.2016 23:22:27
defed napisał(a):

aurorcia napisał(a):

trebor1 napisał(a):

wkurzające to jest to, jak to wszystko zostało nakręcone z ta wodą. To był i jest jeden z lepszych tricków marketingowych XXw. Nakłoniono ludzi do kupowania czegoś co maja w kranie, za cenę parę set większa niż to jest warte. Rozumiem jak toś ma ujęcie z rzeki, ale tak jak w moim mieście jest to woda z ujęcia głębinowego, to pije ostentacyjnie kranówę i nie daje się nabijać w tą marketingową BUTELKĘ. Do czego i innych namawiam. Na zachodzie w restauracji poprosicie o wode to dostaniecie z kranu i nie ma nikt z tym problemu. A u nas ta źródlana w butelkach to kpina, potrafi czasem zakwitnąć po paru godzinach. Kranowkowicze wszystkich krajów łączcie się!

Dokładnie tak, mamy dobrą wodę i od lat ją pijemy, bo niegazowana w butelkach to po prostu kranówa emotka

to nie kwestia kranówy złej jakości, a problem syfiastych rur - nie wyobrażam sobie pić nieprzefiltrowanej wody z kranu z budynku, nad którego budową/remontem nie miałam kontroli, ble...

Są dostępne w sprzedaży filtry, które zakłada się na rurę. Do takiej przefiltrowanej wody dosypuję witaminę C (w proszku), woda jest smaczna, ma lekko cytrynowy smak i co najważniejsze od lutego nie miałam nawet kataru, kiedy wcześniej kilka razy w roku chorowałam. Polecam!
1 kumulacja 0

visserarthur

#6259316 Napisano: 23.09.2016 23:26:01
No ja przepraszam, ale jak dla mnie zwrot za zakup jakiegoś towaru to JAK NAJBARDZIEJ konkurs promocyjny (innej, bardziej pasującej kategorii według mnie nie ma). Trzeba dokonać zakupu, to jest promocyjny! Może powinien być na forum jakiś klasyfikator, który przy dodawaniu konkursu będzie zadawał pytania: np. czy, aby wziąć udział w tej akcji/konkursie wymagany jest zakup produktu? (Jeśli tak, to trafia on z automatu do promocyjnych). Zresztą na forum jest to już od dawna określone: "Konkursy promocyjne"-"Mamy na myśli wysyłanie globów z papierosów, etykietek, kodów kreskowych czy też zakup jakiś produktów..."
0 0

visserarthur

#6259322 Napisano: 23.09.2016 23:47:22
amif napisał(a):

za 3 tygodnie wybieram się na urlop, doczekałam się na walizkę z Biedronki, a tu zonk - walizka uszkodzona i wygląda na to, że już taka zapakowana, bo karton cały, więc tym razem to nie wina kuriera emotka brawo Albedo

Idąc tym tokiem, to może nie Albedo, a producent i np. jakaś biedna Chinka?!
0 0

pioge7

#6259331 Napisano: 24.09.2016 06:57:43
Wkurzają mni pracownicy w bricomarche w który, robię zakupy... każdy ma swój dział i w nim powinien sterczeć i czekac na klienta aby mu pomóc... i co ... każdy siedzi z innym z innego działu gdzieś upchany po kątach na pogaduchach i herbatce, emotka  jak widzisz jakiegoś w końcu co idzie JA NIE Z TEGO DZIAŁU !!! O.o idziesz do kasy prosisz o podejście to wołają pana z działu dekoracje... pan w końcu przychodzi... po 5 minutach (i dwóch upomnieniach przez megafon) jak przyjdzie to ma wielkie pretensje że go wołają.... nie pierwszy raz juz tak było.. pewnie nie ostatni. Raz zgłoszone u kierownika nic nie dało. Trzeba będzie chyba wyżej zgłaszać i zmienić sklep..

0 0

venix

#6259345 Napisano: 24.09.2016 10:06:15
malenka napisał(a):

Raz w życiu napisałam odpowiedzi na konkurs jeszcze przed zakupem produktów. Taka byłam z siebie dumna, że choć raz nie będę myślała nad zgłoszeniami na ostatni moment. Patrzę dzisiaj w telefon, przeglądam Kopie Robocze, a moich odpowiedzi tam nie ma! emotka Ki diabeł?!

Jeżeli pamiętasz początek to napisz w telefonie , to może Ci podpowie . Ja tak w moim mam i w ten sposób udało już mi się uratować zgubione hasło.  
0 0

freyja88

#6259355 Napisano: 24.09.2016 11:42:38
pioge7 napisał(a):

Wkurzają mni pracownicy w bricomarche w który, robię zakupy... każdy ma swój dział i w nim powinien sterczeć i czekac na klienta aby mu pomóc... i co ... każdy siedzi z innym z innego działu gdzieś upchany po kątach na pogaduchach i herbatce,  emotka  jak widzisz jakiegoś w końcu co idzie JA NIE Z TEGO DZIAŁU !!! O.o idziesz do kasy prosisz o podejście to wołają pana z działu dekoracje... pan w końcu przychodzi... po 5 minutach (i dwóch upomnieniach przez megafon) jak przyjdzie to ma wielkie pretensje że go wołają.... nie pierwszy raz juz tak było.. pewnie nie ostatni. Raz zgłoszone u kierownika nic nie dało. Trzeba będzie chyba wyżej zgłaszać i zmienić sklep..

Ha! Najlepiej jest w Leroy merlin (Mikołów). tam, żeby kogoś złapać na dziale graniczy z cudem a już załatwienie transportu czy czegokolwiek innego w punkcie obsługi klienta to w ogóle kosmos. Oczywiście w trakcie remontu do tego sklepu wysyłał mnie mąż: Dostałem sms, ze zamówienie gotowe do odbioru (jedno pudło oscieżnicy już zapłacone). Jedź Ty, bo z 3 godziny w sklepie Ci zejdzie. Nie pomylił się. emotka
0 0

pioge7

#6259360 Napisano: 24.09.2016 12:06:11
buncia88 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurzają mni pracownicy w bricomarche w który, robię zakupy... każdy ma swój dział i w nim powinien sterczeć i czekac na klienta aby mu pomóc... i co ... każdy siedzi z innym z innego działu gdzieś upchany po kątach na pogaduchach i herbatce,  emotka  jak widzisz jakiegoś w końcu co idzie JA NIE Z TEGO DZIAŁU !!! O.o idziesz do kasy prosisz o podejście to wołają pana z działu dekoracje... pan w końcu przychodzi... po 5 minutach (i dwóch upomnieniach przez megafon) jak przyjdzie to ma wielkie pretensje że go wołają.... nie pierwszy raz juz tak było.. pewnie nie ostatni. Raz zgłoszone u kierownika nic nie dało. Trzeba będzie chyba wyżej zgłaszać i zmienić sklep..

Ha! Najlepiej jest w Leroy merlin (Mikołów). tam, żeby kogoś złapać na dziale graniczy z cudem a już załatwienie transportu czy czegokolwiek innego w punkcie obsługi klienta to w ogóle kosmos. Oczywiście w trakcie remontu do tego sklepu wysyłał mnie mąż: Dostałem sms, ze zamówienie gotowe do odbioru (jedno pudło oscieżnicy już zapłacone). Jedź Ty, bo z 3 godziny w sklepie Ci zejdzie. Nie pomylił się. emotka

ale że góra nic z tym nie robi... najelpiej będzie zmienić sklep i już emotka
0 0

ludzka_istota

#6259367 Napisano: 24.09.2016 13:09:19
A mnie wkurza mój niefart w loteriach emotka . Almette, coca cola... zawsze gram z nadzieją, że może tym razem zła passa się odwróci. I co? I nic...
1 kumulacja 0

leoniu

#6259369 Napisano: 24.09.2016 13:13:08
Wkurzyła mnie forumowiczka, która napisała na priv, że dodałam konkurs w "Teraz" trzy minuty po czasie.  

Sprawdzam (poczuwszy się winną) i widzę, jak w pysk strzelił, że dodałam o godzinie 15.03 (czyli 3 minuty po rozpoczęciu), a trwał (jak to na Demotywatorach bywa) do 16.00.

Forumowiczka spytała mnie, jaki jest tego sens...

Ano był taki, żeby ludzie z Gdańska i Gdyni mogli się przejść do kina
A będzie taki, że teraz nie dodam konkursu wcale, bo i po co - skoro nawet za dobrze dodany konkurs można się bez powodu doczepić.

kalka

#6259371 Napisano: 24.09.2016 13:19:52
ludzka_istota napisał(a):

A mnie wkurza mój niefart w loteriach emotka . Almette, coca cola... zawsze gram z nadzieją, że może tym razem zła passa się odwróci. I co? I nic...

emotka Kochana mam tak samo i ciągle liczę na lepszą passę  emotka  

moskala22

#6259379 Napisano: 24.09.2016 13:33:32
alea napisał(a):

kalka napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

emotka Kochana mam tak samo i ciągle liczę na lepszą passę  emotka  

To i ja się z Wami poprzytulam, zła passa w konkursach

to ja też dołączędo Was z moim pechem emotka

marta_1234

#6259433 Napisano: 24.09.2016 19:51:57
Powoli zaczyna wkurzać mnie pytanie konkursowe o treści "Dlaczego to właśnie Ty powinnaś przetestować/wygrać...". Kolejny konkurs i to samo znów. I to kombinuj, kiedy chce się napisać,że chce się po prostu wygrać...
1 kumulacja 0

mczarna

#6259442 Napisano: 24.09.2016 20:20:46
marta_1234 napisał(a):

Powoli zaczyna wkurzać mnie pytanie konkursowe o treści "Dlaczego to właśnie Ty powinnaś przetestować/wygrać...". Kolejny konkurs i to samo znów. I to kombinuj, kiedy chce się napisać,że chce się po prostu wygrać...

Powoli? Mnie to od dłuższego czasu wkurza....
1 kumulacja 0