Wkurza mnie...

magalan83

#6265463 Napisano: 06.10.2016 22:42:51
anialistopad napisał(a):

Wczoraj przegapiłam konkurs syoss ,zasnełam i zapomniałam wysłać 2 zgłoszenia,dziś wkurza mnie pogoda zimno i cały dzień leje 

emotka  wczoraj ułożyłam odpowiedź pod konkurs ITM Tchibo, paragon na forum zakupiony, dziś zorientowałam się że konkurs trwał do wczoraj emotka  odpowiedź chciałam wysłać teraz emotka  
0 1 taalvikki

czeko

#6265464 Napisano: 06.10.2016 22:51:26
anialistopad napisał(a):

Wczoraj przegapiłam konkurs syoss ,zasnełam i zapomniałam wysłać 2 zgłoszenia,dziś wkurza mnie pogoda zimno i cały dzień leje 

Widzę, że sama nie jestem emotka  ten sam konkurs i to samo zapomnienie emotka
0 0

taalvikki

#6265465 Napisano: 06.10.2016 22:55:24
magalan83 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

emotka  wczoraj ułożyłam odpowiedź pod konkurs ITM Tchibo, paragon na forum zakupiony, dziś zorientowałam się że konkurs trwał do wczoraj emotka  odpowiedź chciałam wysłać teraz  emotka  

wszystko zgodnie z regulaminem. nie ma zakupionego produktu, nie ma grania. 
0 0

malutka456

#6265473 Napisano: 06.10.2016 23:29:54
koniczynka123 napisał(a):

czeko napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Widzę, że sama nie jestem emotka  ten sam konkurs i to samo zapomnienie emotka

ja też nie posłałam emotka tak samo z Tchibo i canailou emotka

myślałam, że tylko ja poległam emotka  kupiłam parę kaw, a wysłałam 1 zgłoszenie, bo zasnęłam po powrocie z pracy emotka
1 Just222 0

zezowaty_kot

#6265490 Napisano: 07.10.2016 01:06:39
taalvikki napisał(a):

magalan83 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

emotka  wczoraj ułożyłam odpowiedź pod konkurs ITM Tchibo, paragon na forum zakupiony, dziś zorientowałam się że konkurs trwał do wczoraj emotka  odpowiedź chciałam wysłać teraz  emotka  

Zastanawiam się, czy Ty trolujesz, czy serio nie dociera do Ciebie, że aby był paragon musi być najpierw zakup emotka

joan

#6265510 Napisano: 07.10.2016 08:43:21
zezowaty_kot napisał(a):

Zastanawiam się, czy Ty trolujesz, czy serio nie dociera do Ciebie, że aby był paragon musi być najpierw zakup emotka

A tak w ogóle, to na forum jest kilku panów z glacą, domagam się ich natychmiastowej dyskwalifikacji w kontekście Syossa! emotka

dolly

#6265618 Napisano: 07.10.2016 11:48:47
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

A tak w ogóle, to na forum jest kilku panów z glacą, domagam się ich natychmiastowej dyskwalifikacji w kontekście Syossa! emotka

Bardzo proszę o nie wprowadzanie w błąd emotka W moim rejonie, glaca to nie tylko i wyłącznie łysa głowa, włochata też może być emotka
0 0

anialistopad

#6265623 Napisano: 07.10.2016 11:55:39
2 kody z kindere bueno ciagle bledne emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6265648 Napisano: 07.10.2016 12:20:40
Wkurza mnie, że w moich sklepach powykupowali wszystkie Ferrero emotka emotka Jak zawsze było ich pełno na półkach, tak teraz pozostały pojedyncze sztuki najdroższych opakowań emotka
0 0

cudaczek121

#6265685 Napisano: 07.10.2016 12:55:48
taalvikki napisał(a):

magalan83 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

O Matko Chrystusowa, nawet nie wiesz taalvikki jak mnie drażnisz Ty i te Twoje poglądy ze średniowiecza rodem. Tak, owszem, wiem,że nikt mi nie każe czytać Twoich wypowiedzi, jednakże za każdym razem ciekawość mnie zżera, co tym razem wymyśliszemotka

defed

#6265686 Napisano: 07.10.2016 12:59:50
anialistopad napisał(a):

2 kody z kindere bueno ciagle bledne  emotka

zobacz czy na pewno masz opakowanie konkursowe-w niekonkursowych też są kody
ps. moje wszystkie kody kończą się numerem 1 (wyglądającym z początku jak litera I )
0 0

cudaczek121

#6265715 Napisano: 07.10.2016 13:38:36
defed napisał(a):

anialistopad napisał(a):

2 kody z kindere bueno ciagle bledne  emotka

zobacz czy na pewno masz opakowanie konkursowe-w niekonkursowych też są kody
ps. moje wszystkie kody kończą się numerem 1 (wyglądającym z początku jak litera I )

No właśnie, ja miałam ostatnio taki kod, który na pierwszy rzut oka wyglądał na wyraz TAXI, a to się okazało TAX1 końcówka kodu
0 0

dolly

#6266058 Napisano: 07.10.2016 23:15:41
Zott mnie #$%^&*(*&^%$#emotka
0 0

gosposia07

#6266132 Napisano: 08.10.2016 11:11:50
U mnie to samo ta I to 1 była w kilku kodach,
ogólnie beznadzieja - ileeee ja kodów kinder bueno wbiłam... i zero trafień.
0 0

Gość: letnil

#6266394 Napisano: 09.10.2016 10:52:44
a mnie wkurza wymog podania 3-4konkursow na miesiac.... na tej stronie by mozna bylo dyskutowac na forum. Za kazdym razem gdy podam jakis adres strony z konkursem okazuje sie, ze juz taki konkurs jest w bazie, wiec skad mam wymyslic konkurs zeby moc dyskutowac na niektorych tematach. Uwazam, ze to nie do konca dobry pomysl.
1 roksi72 0

nanajka81

#6266786 Napisano: 10.10.2016 11:53:33
znou biedronka mnie nie wylosowala buuu emotka  widocznie za malo sie truje ta cala coca cola a ona juz mi ... wychodzi bokiem emotka
0 0

paula9891

#6266796 Napisano: 10.10.2016 11:58:35
nanajka81 napisał(a):

znou biedronka mnie nie wylosowala buuu emotka  widocznie za malo sie truje ta cala coca cola a ona juz mi ... wychodzi bokiem emotka

Ja jeszcze colę posypałam chipsami, a coś czuję, że jedyne co za to dostanę, to problemy z żołądkiem  emotka  (grałam w sobotę).
Wkurza mnie to, że mam doła, bo ostatnio nic nie wygrywam, a dół nie mobilizuje mnie do wysyłania lepszych zgłoszeń. emotka
0 0

Gość: letnil

#6266970 Napisano: 10.10.2016 14:51:07
cb656 napisał(a):

letnil napisał(a):

a mnie wkurza wymog podania 3-4konkursow na miesiac.... na tej stronie by mozna bylo dyskutowac na forum. Za kazdym razem gdy podam jakis adres strony z konkursem okazuje sie, ze juz taki konkurs jest w bazie, wiec skad mam wymyslic konkurs zeby moc dyskutowac na niektorych tematach. Uwazam, ze to nie do konca dobry pomysl.

No a jednak INNI jakoś te konkursy znajdują i dodają. emotka
Dostęp do forum jest formą nagrody za starania, bonus.
Widocznie za słabo się starasz, więc nie zasługujesz na nagrodę. Proste? emotka

Proste... ale jak ktoś siedzi tu cały czas i jak tylko coś znajdzie to wysyła to zgadza się - fajna nagroda. Ale jeżeli ktoś powrócił do zabawy po dłuższym czasie i nie siedzi non stop to taka trochę dyskwalifikacja. 
Na szczęście są także inne serwisy emotka  ale ten ma swój klimat:P dlatego go bardzo lubię.
0 0

zezowaty_kot

#6266973 Napisano: 10.10.2016 14:59:01
letnil napisał(a):

cb656 napisał(a):

letnil napisał(a):

Proste... ale jak ktoś siedzi tu cały czas i jak tylko coś znajdzie to wysyła to zgadza się - fajna nagroda. Ale jeżeli ktoś powrócił do zabawy po dłuższym czasie i nie siedzi non stop to taka trochę dyskwalifikacja. 
Na szczęście są także inne serwisy emotka  ale ten ma swój klimat:P dlatego go bardzo lubię.

wrzucasz w google "organizatorem konkursu jest", zaznaczasz opcję żeby Ci szukało "ostatnie 24 godziny/ostatni tydzień/czy jak tam chcesz". Nie ma szans, żeby nie znaleźć trzech, których nie ma w bazie. Też jestem z doskoku, bardzo z doskoku, znalezienie choćby tych 3 wymaganych to max 30 min. Coś za coś.
1 budryska 0

kalisto1986

#6267000 Napisano: 10.10.2016 15:27:27
letnil napisał(a):

cb656 napisał(a):

letnil napisał(a):

Inni również nie bywają tutaj regularnie. Idąc dalej, inni też mieli przerwę i tylko w odskoku od pracy tutaj "rzucali okiem", ale, żeby móc to robić, to dodawali te konkursy. Nie trzeba być geniuszem, żeby znaleźć 3 konkursy w miesiącu emotka
1 niunia-k 0