Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#6268037 Napisano: 12.10.2016 08:34:56
zezowaty_kot napisał(a):

I smutno, i szaro, i płakać, i źle, i krzyczeć, i eh...  :(

I wiatr, i błoto, i ciągle ten deszcz emotka
0 0

jokan

#6268040 Napisano: 12.10.2016 08:43:45
zaczytana-pola napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

I smutno, i szaro, i płakać, i źle, i krzyczeć, i eh...  :(

I wiatr, i błoto, i ciągle ten deszcz emotka

mnie tez dobija ta szaruga i deszcz....wstawac sie nie chce rano....
0 0

nelunia

#6268050 Napisano: 12.10.2016 09:03:33
jak zwykle Avanti emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6268053 Napisano: 12.10.2016 09:06:53
dolly napisał(a):

cleopatra napisał(a):

ludzie, lekarze, szpitale, przychodnie to nie święte krowy...idziesz i żądasz...ja ostatnio zrobiłam awanturę na izbie przyjęć, bo czekałam z mężem przy okienku a żadna laleczka nie podniosła oczu by zapytać o co chodzi....jak ryknęłam to wszyscy na baczność stali, włącznie z policją która przyjechała z kimś z interwencji....idź do szpitala, i jak Cię odeślą niech Ci dadzą na piśmie, że Cię nie przyjmą...żądaj!!!! 

Dobrze, ze Cie od razu na psychiatrie nie przetransportowali emotka
Rejestracje sa różne,  w niektórych faktycznie sie pracuje,  w innych zaś obija. No i zależy na kogo sie trafi, dlatego potrafię zrozumieć,  że ktos moze sie wydrzeć, a nie grzecznie dopraszac sie pomocy, ktora sie należy. 

czasami porzucam konwenanse, dobre wychowanie i wyłazi ze mnie krzyczące babsko....no cóż jak inaczej się nie da? kiedyś stałam grzecznie i potulnie jak baranek, wszyscy mnie olewali, bo głośno nie dopominałam  się o swoje....czasami trzeba zrzucić ten biurowy kostium grzecznej asystentki....życie....

dolly

#6268250 Napisano: 12.10.2016 12:56:58
cleopatra napisał(a):

dolly napisał(a):

cleopatra napisał(a):

ludzie, lekarze, szpitale, przychodnie to nie święte krowy...idziesz i żądasz...ja ostatnio zrobiłam awanturę na izbie przyjęć, bo czekałam z mężem przy okienku a żadna laleczka nie podniosła oczu by zapytać o co chodzi....jak ryknęłam to wszyscy na baczność stali, włącznie z policją która przyjechała z kimś z interwencji....idź do szpitala, i jak Cię odeślą niech Ci dadzą na piśmie, że Cię nie przyjmą...żądaj!!!! 

Dobrze, ze Cie od razu na psychiatrie nie przetransportowali emotka
Rejestracje sa różne,  w niektórych faktycznie sie pracuje,  w innych zaś obija. No i zależy na kogo sie trafi, dlatego potrafię zrozumieć,  że ktos moze sie wydrzeć, a nie grzecznie dopraszac sie pomocy, ktora sie należy. 

czasami porzucam konwenanse, dobre wychowanie i wyłazi ze mnie krzyczące babsko....no cóż jak inaczej się nie da? kiedyś stałam grzecznie i potulnie jak baranek, wszyscy mnie olewali, bo głośno nie dopominałam  się o swoje....czasami trzeba zrzucić ten biurowy kostium grzecznej asystentki....życie....

emotka
0 0

shell

#6268274 Napisano: 12.10.2016 13:32:06
kolejne pudło Ferrero emotka
0 0

lola.lola

#6268281 Napisano: 12.10.2016 13:38:59
Ja w tym roku wyjątkowo odpuściłam Ferrero.. Pamiętam edycję ze Złotą Rybką, w której do wygrania było 10 000 zł do wydania w Złotych Tarasach emotka  Wtedy wysłałam wiele zgłoszeń ale się nie udało. Rok temu nagrody mniej mnie zachęcały ale też kilka wysłałam. W tym roku jakoś nie mam zapału. Może forma loterii mnie zniechęca. A może fakt, że niektórzy wysyłają po 70 zgłoszeń więc gdzie ja się tam będę pchać z kilkoma swoimi emotka
0 0

cudaczek121

#6268285 Napisano: 12.10.2016 13:44:55
cleopatra napisał(a):

asiatko napisał(a):

od 3 dni boli mnie po prawej stronie na dole brzucha i jakiś kujak kłuje mnie na wysokosci płuc tez po prawej stronie, wczoraj tak sie tego wystraszylam ze omal nie zemdlalam, musialam sie polozyc zeby samoloty przeszly. Do lekarki troche sie z tym wstydze isc bo ost wymusilam na niej skierowanie na jakies badania zwiazane z tym ze zbyt czesto jestem przy...bana i spiaca. Pobadaniach wyszlo ze jest ok i że widocznie taka moja uroda. Jest tu jakis lekarz???

ja to mam spokojną naturę i się nie wydzieram się na ludzi, nie mam tego w zwyczaju.Nie wyobrażam sobie podnoszenia głosu na obce osoby w miejscu publicznym, zwłaszcza w obecności policji.Mundury mnie odstraszają emotka
0 0

kalka

#6268287 Napisano: 12.10.2016 13:45:20
lola.lola napisał(a):

Ja w tym roku wyjątkowo odpuściłam Ferrero.. Pamiętam edycję ze Złotą Rybką, w której do wygrania było 10 000 zł do wydania w Złotych Tarasach  emotka  Wtedy wysłałam wiele zgłoszeń ale się nie udało. Rok temu nagrody mniej mnie zachęcały ale też kilka wysłałam. W tym roku jakoś nie mam zapału. Może forma loterii mnie zniechęca. A może fakt, że niektórzy wysyłają po 70 zgłoszeń więc gdzie ja się tam będę pchać z kilkoma swoimi  emotka

Po 70 zgłoszeń!? emotka   Co robić z taką ilością czekoladek? emotka  Coś, czuję, że tym razem loteria Ferrero to żniwo dla hurtowników, którzy sprzedają potem czekoladki w sklepach emotka  
Osobiście tęsknię za Złotą Rybką z Ferrero!   emotka
0 0

cudaczek121

#6268357 Napisano: 12.10.2016 14:45:11
kalka napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Ja w tym roku wyjątkowo odpuściłam Ferrero.. Pamiętam edycję ze Złotą Rybką, w której do wygrania było 10 000 zł do wydania w Złotych Tarasach  emotka  Wtedy wysłałam wiele zgłoszeń ale się nie udało. Rok temu nagrody mniej mnie zachęcały ale też kilka wysłałam. W tym roku jakoś nie mam zapału. Może forma loterii mnie zniechęca. A może fakt, że niektórzy wysyłają po 70 zgłoszeń więc gdzie ja się tam będę pchać z kilkoma swoimi  emotka

Po 70 zgłoszeń!? emotka   Co robić z taką ilością czekoladek? emotka  Coś, czuję, że tym razem loteria Ferrero to żniwo dla hurtowników, którzy sprzedają potem czekoladki w sklepach emotka  
Osobiście tęsknię za Złotą Rybką z Ferrero!   emotka

W tej edycji ze Złotą Rybką nic nie wygrałam, niestety. Natomiast w zeszłym roku trafiłam spa 1 zgłoszeniem.Potem Mama, zachęcona moim sukcesem, kupiła jeszcze jedno opakowanie,ale niestety już 2 SPA nie wygrałam emotka W tej edycji kupiłam na razie 2 Ferrero Rocher i pudło, ale i tak firma się dobrze kojarzy moim Rodzicom, którym podarowałam pobytemotka
1 kalka 0

joan

#6268362 Napisano: 12.10.2016 14:51:32
cudaczek121 napisał(a):

(...) i tak firma się dobrze kojarzy moim Rodzicom, którym podarowałam pobyt emotka

Etam, przecież i tak zrobili wtedy focha, że masz im masaże umawiać czy coś. Czyli w końcu byli jednak zadowoleni, czy jednak wygrana nie na ich poziomie oczekiwań? emotka

Niebieska_Laguna

#6268364 Napisano: 12.10.2016 14:53:47
WF na studiach wyższego stopnia emotka Latanie po sali jak za czasów liceum emotka
0 0

edzia21

#6268367 Napisano: 12.10.2016 14:59:10
Niebieska_Laguna napisał(a):

WF na studiach wyższego stopnia emotka Latanie po sali jak za czasów liceum emotka

Nie narzekaj tylko korzystaj emotka  pozniej bedziesz bulila gruba kase na fitnessy i inne cuda, zeby moc troche 4 literami poruszac emotka
1 paula9891 0

cudaczek121

#6268369 Napisano: 12.10.2016 15:02:15
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...) i tak firma się dobrze kojarzy moim Rodzicom, którym podarowałam pobyt emotka

Etam, przecież i tak zrobili wtedy focha, że masz im masaże umawiać czy coś. Czyli w końcu byli jednak zadowoleni, czy jednak wygrana nie na ich poziomie oczekiwań? emotka

Moja Mama zawsze narzeka- ten typ tak po prostu ma.Ale w sumie zadowoleni byli, bo okolica przepiękna, hotel super, jedzenie smaczne, zabiegi przyjemne.Mieli tam jeszcze konsultację medyczną w pakiecie.Mama dokupiła sobie tylko jeszcze jeden zabieg za 300 zł na twarz,ale żeby on miał jakiś efekt, to ponoć musiałaby mieć jeszcze kilka takich zabiegów.Rodzice bardzo mi dziękowali, porobili masę fotek, mówili, żebym jeszcze kiedyś wygrała im coś takiego,ale za własną kasę, to podobno zbyt drogi interes, bo ceny w tym hotelu jak z Kosmosu i ich nie stać na takie luksusy zbyt często.

Niebieska_Laguna

#6268373 Napisano: 12.10.2016 15:09:25
edzia21 napisał(a):

Nie narzekaj tylko korzystaj emotka  pozniej bedziesz bulila gruba kase na fitnessy i inne cuda, zeby moc troche 4 literami poruszac emotka

Szkoda tylko, że ten wf fitnessu nawet nie przypomina emotka A jedynie wielką porażkę
0 0

koper

#6268375 Napisano: 12.10.2016 15:19:55

Studia są dla studentów, a nie studenci dla studiów. Pogadaj z samorządem studenckim, może da się zorganizować coś ciekawszego. Jakieś zajęcia z samoobrony, basen, czy cokolwiek innego. Na wielu uczelniach w ramach tych zajęć można wybrać coś interesującego. Jedni chodzą na szachy inni na aikido czy siatkówkę i wszyscy są zadowoleni. 
1 kalka 0

kalka

#6268384 Napisano: 12.10.2016 15:32:28
koper napisał(a):

Studia są dla studentów, a nie studenci dla studiów. Pogadaj z samorządem studenckim, może da się zorganizować coś ciekawszego. Jakieś zajęcia z samoobrony, basen, czy cokolwiek innego. Na wielu uczelniach w ramach tych zajęć można wybrać coś interesującego. Jedni chodzą na szachy inni na aikido czy siatkówkę i wszyscy są zadowoleni. 

emotka   Ja bym zasugerowała turystykę w ramach zaliczeń z wf emotka  Można tak zrobić w szkołach, to dlaczego by nie zrobić na studiach emotka   

edzia21

#6268386 Napisano: 12.10.2016 15:34:19

edzia21 napisał(a):

Szkoda tylko, że ten wf fitnessu nawet nie przypomina emotka A jedynie wielką porażkę

W okresie moich studiów w ramach w-f był basen, jeździectwo konne, badminton, fitness, siłownia, siatkówka, kosz, wspinaczka skałkowa...a nawet nordic walking emotka   
1 kalka 0

zdolnabestia

#6268396 Napisano: 12.10.2016 15:47:31
U mnie na studiach był WF raz w tygodniu na hali sportowej, co tydzień coś innego, raz graliśmy w siatkówkę, raz w unihokej, czasami był aerobic, albo lekcje masażu dla sportowców. Można było zamiast WF zapisać się na aikido, albo przynieść zaświadczenie, że się regularnie chodzi na siłownię lub uprawia jakiś sport. Mieliśmy studentów z turystyki, którzy zamiast WF chodzili na rajdy w góry i można też było iść z nimi na rajd, co równało się 5 godzinom WF. 
Nie ma co narzekać na latanie po sali, to dużo daje. Od 4 roku studiów nie miałam już WF i mocno to na sobie odczułam.
0 0

dolly

#6268427 Napisano: 12.10.2016 16:53:35
A ja bym sobie pofikala na wf emotka  
1 kumulacja 0