Wkurza mnie...

koper

#6267030 Napisano: 10.10.2016 16:21:09
letnil napisał(a):

a mnie wkurza wymog podania 3-4konkursow na miesiac....
(...)
Proste... ale jak ktoś siedzi tu cały czas  (...)

Jak większość użytkowników forum mam pracę, rodzinę, dzieci, dom, gotowanie, sprzątanie i zajmujące hobby na głowie.
Jednak w moim napiętym grafiku jestem w stanie wygospodarować KWADRANS miesięcznie na znalezienie i wklepanie tych 3-4  konkurów do bazy.

agniehaha89

#6267031 Napisano: 10.10.2016 16:22:39
koper napisał(a):

letnil napisał(a):

a mnie wkurza wymog podania 3-4konkursow na miesiac....
(...)
Proste... ale jak ktoś siedzi tu cały czas  (...)

Jak większość użytkowników forum mam pracę, rodzinę, dzieci, dom, gotowanie, sprzątanie i zajmujące hobby na głowie.
Jednak w moim napiętym grafiku jestem w stanie wygospodarować KWADRANS miesięcznie na znalezienie i wklepanie tych 3-4  konkurów do bazy.

ja znajduję nawet więcej tych konkursów ale zwyczajnie mi się nie chce ich wklepywać także jakby ktoś był zainteresowany to mogę z czasem podesłać jakiś link
0 0

mysia

#6267033 Napisano: 10.10.2016 16:29:57
letnil napisał(a):

cb656 napisał(a):

letnil napisał(a):

a mnie wkurza wymog podania 3-4konkursow na miesiac.... na tej stronie by mozna bylo dyskutowac na forum. Za kazdym razem gdy podam jakis adres strony z konkursem okazuje sie, ze juz taki konkurs jest w bazie, wiec skad mam wymyslic konkurs zeby moc dyskutowac na niektorych tematach. Uwazam, ze to nie do konca dobry pomysl.

No a jednak INNI jakoś te konkursy znajdują i dodają. emotka
Dostęp do forum jest formą nagrody za starania, bonus.
Widocznie za słabo się starasz, więc nie zasługujesz na nagrodę. Proste? emotka

Proste... ale jak ktoś siedzi tu cały czas i jak tylko coś znajdzie to wysyła to zgadza się - fajna nagroda. Ale jeżeli ktoś powrócił do zabawy po dłuższym czasie i nie siedzi non stop to taka trochę dyskwalifikacja. 
Na szczęście są także inne serwisy emotka  ale ten ma swój klimat:P dlatego go bardzo lubię.

jesteś na forum ponad 10 lat, w tym czasie napisałeś 38 wiadomości i narzekasz, że nie możesz dyskutować, ale wygląda na to że Ty chyba nie lubisz dyskutować emotka a pomysł dobry, ja bym się cieszyła jakby dostępne dla wszystkich tematy też były zamknięte dla osób które od momentu rejestracji nie dodały żadnego konkursu, tylko wchodzą sobie po informacje emotka

Gość: luzak

#6267088 Napisano: 10.10.2016 17:52:06
smolar mnie wkurza

bezaczek7

#6267114 Napisano: 10.10.2016 18:35:56
Sześć kodów zniżkowych na vervę, strzelałam sześć razy, gdzie ten milion zwrotów punktów, ja się pytam?!emotka
0 0

anialistopad

#6267123 Napisano: 10.10.2016 18:48:01
Coca cola biedronka przelew niby w czwartek lub piątek zlecony,a do dziś go nie ma 
0 0

Niebieska_Laguna

#6267136 Napisano: 10.10.2016 19:13:15
Formularz Vegety!! Odpowiedź max 134 znaki, wpisuję 130, a tam ciągle wyskakuje, że za dużo emotka
0 0

Gość: letnil

#6267214 Napisano: 10.10.2016 20:56:24
zezowaty_kot napisał(a):

letnil napisał(a):

cb656 napisał(a):

letnil napisał(a):

a mnie wkurza wymog podania 3-4konkursow na miesiac.... na tej stronie by mozna bylo dyskutowac na forum. Za kazdym razem gdy podam jakis adres strony z konkursem okazuje sie, ze juz taki konkurs jest w bazie, wiec skad mam wymyslic konkurs zeby moc dyskutowac na niektorych tematach. Uwazam, ze to nie do konca dobry pomysl.

No a jednak INNI jakoś te konkursy znajdują i dodają. emotka
Dostęp do forum jest formą nagrody za starania, bonus.
Widocznie za słabo się starasz, więc nie zasługujesz na nagrodę. Proste? emotka

Proste... ale jak ktoś siedzi tu cały czas i jak tylko coś znajdzie to wysyła to zgadza się - fajna nagroda. Ale jeżeli ktoś powrócił do zabawy po dłuższym czasie i nie siedzi non stop to taka trochę dyskwalifikacja. 
Na szczęście są także inne serwisy emotka  ale ten ma swój klimat:P dlatego go bardzo lubię.

wrzucasz w google "organizatorem konkursu jest", zaznaczasz opcję żeby Ci szukało "ostatnie 24 godziny/ostatni tydzień/czy jak tam chcesz". Nie ma szans, żeby nie znaleźć trzech, których nie ma w bazie. Też jestem z doskoku, bardzo z doskoku, znalezienie choćby tych 3 wymaganych to max 30 min. Coś za coś.

Widzę, że mój post wzbudził poruszenie. Nigdzie nie napisałem, że to źle że jest wprowadzony taki system, ale nie ukrywam, że było ciężko żeby znaleźć wymaganą ilość konkursów. Ale dzięki WAM i WASZYM podpowiedzią wiem jak to zrobić i teraz jest mi łatwiej. 

Racja, że coś za coś, ale po kilkudziesięciu próbach dodania konkursów, a każdy był w bazie, nie ukrywam że było to irytujące. Może za słabo się starałem, ale dzięki Waszym podpowiedzią udało mi się coś wprowadzić po to żeby być z wami. To prawda, że jestem już długo na forum, ale z bardzo wielkiego doskoku i niestety z małym szczęściem, ale od czasu do czasu coś udało się wygrać. Postanowiłem, że fajnie by było coś wygrać, no i więcej czasu mam chwilowo. No zobaczymy czy coś się uda. Zatem dzisiaj już nic mnie nie wkurza i był piękny dzień emotka

inter81

#6267221 Napisano: 10.10.2016 21:11:07

chociaż by sie wysilili i dali 500 pkt a tak to wiesz tym zwrotem za verve to se moga podetrzec bo nigdy tego nie tankowałem jedyne co to kawa za 3 losy szkoda na nich uciułanych punkcików

1 mia 0

jokan

#6267223 Napisano: 10.10.2016 21:15:33
wkurza mnie biedra i coca-cola, w tamtym roku nic i jak na razie w tym tez nic emotka
0 0

hoduniek

#6267224 Napisano: 10.10.2016 21:17:33
jokan napisał(a):

wkurza mnie biedra i coca-cola, w tamtym roku nic i jak na razie w tym tez nic emotka

ja w tamtym jako tak ale teraz.. szkoda słow. ZEROOOO.
0 0

Gość: mattadore

#6267260 Napisano: 10.10.2016 22:01:12
BIEEEEEEEDRONA  SMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOLAR     I HATE YOU !!!!!!
2 brucee, jokan 0

tereniagno

#6267475 Napisano: 11.10.2016 10:49:20

jokan napisał(a):

Heh,to tak jak jaemotka To samo mam z Winiaryemotka
0 0

magalan83

#6267504 Napisano: 11.10.2016 11:17:36
Wkurza mnie Prince Polo przed chwilą wpisałam 7 paragonów i nic emotka
1 hoduniek 0

ludzka_istota

#6267545 Napisano: 11.10.2016 12:04:51
Moja ... nawet nie wiem, jak to nazwać... Głupota? bezmyslność? Zaspaność?
Miałam dziś na wcześniejszą godzinę niż zwykle i grzebałam się rano niemiłosiernie- i... zapomniałam telefonu... A wrócę do domu dużo później, bo mam po pracy masę spraw do ogarnięcia. Telefon leży w domu, Winiary dzwonią (nie do mnie- bo to loteria, ale zawsze...), wróż M. na pewno śle rozpaczliwe SMSy,a  ja sprawdzić nie mogę. No masakra w dwóch aktach!
0 0

asiatko

#6267580 Napisano: 11.10.2016 12:50:59
od 3 dni boli mnie po prawej stronie na dole brzucha i jakiś kujak kłuje mnie na wysokosci płuc tez po prawej stronie, wczoraj tak sie tego wystraszylam ze omal nie zemdlalam, musialam sie polozyc zeby samoloty przeszly. Do lekarki troche sie z tym wstydze isc bo ost wymusilam na niej skierowanie na jakies badania zwiazane z tym ze zbyt czesto jestem przy...bana i spiaca. Pobadaniach wyszlo ze jest ok i że widocznie taka moja uroda. Jest tu jakis lekarz???
0 0

cudaczek121

#6267584 Napisano: 11.10.2016 12:54:13
asiatko napisał(a):

od 3 dni boli mnie po prawej stronie na dole brzucha i jakiś kujak kłuje mnie na wysokosci płuc tez po prawej stronie, wczoraj tak sie tego wystraszylam ze omal nie zemdlalam, musialam sie polozyc zeby samoloty przeszly. Do lekarki troche sie z tym wstydze isc bo ost wymusilam na niej skierowanie na jakies badania zwiazane z tym ze zbyt czesto jestem przy...bana i spiaca. Pobadaniach wyszlo ze jest ok i że widocznie taka moja uroda. Jest tu jakis lekarz???

Asia, nie lecz się przez Internet, tylko idź jednak lepiej do lekarza, nawet jeśli się 'wstydzisz'.
0 0

kalka

#6267586 Napisano: 11.10.2016 12:55:43
ludzka_istota napisał(a):

Moja ... nawet nie wiem, jak to nazwać... Głupota? bezmyslność? Zaspaność?
Miałam dziś na wcześniejszą godzinę niż zwykle i grzebałam się rano niemiłosiernie- i... zapomniałam telefonu... A wrócę do domu dużo później, bo mam po pracy masę spraw do ogarnięcia. Telefon leży w domu, Winiary dzwonią (nie do mnie- bo to loteria, ale zawsze...), wróż M. na pewno śle rozpaczliwe SMSy,a  ja sprawdzić nie mogę. No masakra w dwóch aktach!

Co tam Winiary,  ale jak bez Macieja przetrwać dzień ?! emotka     emotka
emotka

cudaczek121

#6267587 Napisano: 11.10.2016 12:56:40
cudaczek121 napisał(a):

asiatko napisał(a):

Asia, nie lecz się przez Internet, tylko idź jednak lepiej do lekarza, nawet jeśli się 'wstydzisz

może to wyrostek robaczkowy
0 0

barszcz

#6267589 Napisano: 11.10.2016 13:01:53
cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asiatko napisał(a):

Asia, nie lecz się przez Internet, tylko idź jednak lepiej do lekarza, nawet jeśli się 'wstydzisz

może to wyrostek robaczkowy

Szukanie diagnozy w internecie,to kiepski pomysł.Zostaw wstyd w domu i idź do lekarza.Takie objawy moga miec setki przyczyn,a równie dobrze żadnej!
0 0