Wkurza mnie...

joan

#6268429 Napisano: 12.10.2016 16:57:30
zdolnabestia napisał(a):

U mnie na studiach był WF raz w tygodniu na hali sportowej, co tydzień coś innego, raz graliśmy w siatkówkę, raz w unihokej, czasami był aerobic, albo lekcje masażu dla sportowców. Można było zamiast WF zapisać się na aikido, albo przynieść zaświadczenie, że się regularnie chodzi na siłownię lub uprawia jakiś sport. Mieliśmy studentów z turystyki, którzy zamiast WF chodzili na rajdy w góry i można też było iść z nimi na rajd, co równało się 5 godzinom WF
Nie ma co narzekać na latanie po sali, to dużo daje. Od 4 roku studiów nie miałam już WF i mocno to na sobie odczułam.

Ja pierniczę, czemum się nie urodziła w innych czasach - zazdroszczę Wam takich atrakcji emotka
1 kumulacja 0

mczarna

#6268541 Napisano: 12.10.2016 19:35:18
zdolnabestia napisał(a):

U mnie na studiach był WF raz w tygodniu na hali sportowej, co tydzień coś innego, raz graliśmy w siatkówkę, raz w unihokej, czasami był aerobic, albo lekcje masażu dla sportowców. Można było zamiast WF zapisać się na aikido, albo przynieść zaświadczenie, że się regularnie chodzi na siłownię lub uprawia jakiś sport. Mieliśmy studentów z turystyki, którzy zamiast WF chodzili na rajdy w góry i można też było iść z nimi na rajd, co równało się 5 godzinom WF. 
Nie ma co narzekać na latanie po sali, to dużo daje. Od 4 roku studiów nie miałam już WF i mocno to na sobie odczułam.

Ja studiowałam turystykę i jakiś taki wf był (coś w stylu liceum-czyli siatkówka przez cały rok) + obowiązkowy obóz letni- z żeglowaniem,rowerami itd ( i dobrą imprezą:p) , zimowy- z nartami (i jeszcze większą imprezą) . Potem jak poszłam na magisterkę z ekonomii to w ogóle na żadnym kierunku wf-u nie było.Najmilej wspominam podstawówkę-wtedy było dosłownie wszystko,od gimnastyki po uni-hokey ( w tamtych latach byłam wielką miłośniczką sportów wszelakich, liceum mnie zraziło do wszystkiego praktycznie).

W temacie- wkurza mnie,że w sklepach,w których robię zakupy,w mojej okolicy ( Rossmann,C4,Żabka itd) nie ma kostek Duck. Szkoda, bo one się szybko zużywały i nie musiałam robić zapasów z płynem do okien itd.
0 0

mysia

#6268544 Napisano: 12.10.2016 19:36:35
golden submarine nadali mi polecony inpostem,info że doręczą w ciągu 4 dni, dziś info że mam sobie odebrać gdzieś tam (ja nawet nie wiem gdzie to jest emotka brak pełnego adresu) awizo brak, czy oni tak zawsze? na infolinię oczywiście się dodzwonić nie da emotka podpowie ktoś coś?
0 0

banka-manka

#6268549 Napisano: 12.10.2016 19:40:52
Niebieska_Laguna napisał(a):

WF na studiach wyższego stopnia emotka Latanie po sali jak za czasów liceum emotka

Macie taki klasyczny WF - WF, gdzie robi się wszystko co akurat wuefista miał na myśli? 

Na moich studiach zajęcia sportowe były do wyboru z listy m.in. siatkówka, koszykówka, pin pong (tak bardzo oblegany), siłownia, różne rodzaje fitnessu - konkretne rodzaje np. TBT itp., basen, szermierka. Wszystko w różnych godzinach i dniach tygodnia. Każdy zapisywał się oddzielnie wybierając co mu odpowiada lub przede wszystkim co mu pasuje do planu zajęć, żeby się w bić.
Dostępne były dla wszystkich wydziałów, a grupy tworzyły się wg upodobań. 
0 0

Niebieska_Laguna

#6268583 Napisano: 12.10.2016 20:29:35
Mamy do wyboru różne rodzaje, ale odstrasza mnie sama wizja wf jak w liceum, traktowanie dorosłych osób jak dzieci emotka
0 0

cherry_coke

#6268762 Napisano: 13.10.2016 10:24:28
Mysia napisał(a):

golden submarine nadali mi polecony inpostem,info że doręczą w ciągu 4 dni, dziś info że mam sobie odebrać gdzieś tam (ja nawet nie wiem gdzie to jest emotka brak pełnego adresu) awizo brak, czy oni tak zawsze? na infolinię oczywiście się dodzwonić nie da emotka podpowie ktoś coś?

Znajdź na stronie inpostu najbliższy punkt awizowania przesyłek, to pewnie tam. Pamiętaj, że przesyłka nie czeka dwa tygodnie jak na poczcie, a jedynie 4 dni. 
PS. Tak, oni tak zawsze. 
1 paula9891 0

pioge7

#6269047 Napisano: 13.10.2016 15:23:45
emotka emotka Duck w Tesco, paczka sprzątaczka, glade, kiwi, coca cola, itm zwierzęta, mentos, ferrero rocher, lays, woseba, winiary w biedronce, i co tam jeszcze było rozwiązywane w ostatnim czasie.... susza październikowa.... emotka

i bolący ząb...... emotka

edzia21

#6269073 Napisano: 13.10.2016 15:40:11
kumulacja napisał(a):

Wkurzają mnie takie nagrody, jak w ostatnim konkursie Hortex (JET) - 450 słoików ze słomką.
Podkładki, ścierki ... to takie konkursowe obierki emotka

i zapewne będą oczekiwali oryginału paragonu na słoiczek emotka

Gość: iwonciaaa

#6269074 Napisano: 13.10.2016 15:40:55
shell napisał(a):

kolejne pudło Ferrero emotka

mam tak samo jak Ty... kolejne paragony w błoto !
1 brucee 0

ondine

#6269116 Napisano: 13.10.2016 16:49:20

Mamy do wyboru różne rodzaje, ale odstrasza mnie sama wizja wf jak w liceum, traktowanie dorosłych osób jak dzieci emotka

My też mieliśmy do wyboru, a skończyło się na tym, że i tak wszyscy robiliśmy to samo. Jak nie siatkówka (to jeszcze lubiłam) to bieganie do upadłego (zdarzyło się, na szczęście nie mi). Najgorsze jest nieumiejętne prowadzenie WF'u, które nie ma nic wspólnego ze zdrowiem... emotka
0 0

neuronus

#6269165 Napisano: 13.10.2016 18:14:59
Wkurza mnie, ze zalozylem sobie konto na e-konkursach i nie moge wejsc na forum dotyczace konkursow Kauflandu i Biedronki, jakby to byly jakies fora dla wyjatkowo wtajemniczonych uzytkownikow. Jakie jest uzasadnienie dla wymogu dodania 3 konkursow? Przeciez to jest jakas bzdura i przerost formy nad trescia. W czym jest lepszy uzytkownik, ktory dodal jakies 3 konkursiny, w ktorych mozna wygrac np. butelke coli czy inne g..., od swiezego uzytkownika?

ziolko

#6269172 Napisano: 13.10.2016 18:35:49
neuronus napisał(a):

Wkurza mnie, ze zalozylem sobie konto na e-konkursach i nie moge wejsc na forum dotyczace konkursow Kauflandu i Biedronki, jakby to byly jakies fora dla wyjatkowo wtajemniczonych uzytkownikow. Jakie jest uzasadnienie dla wymogu dodania 3 konkursow? Przeciez to jest jakas bzdura i przerost formy nad trescia. W czym jest lepszy uzytkownik, ktory dodal jakies 3 konkursiny, w ktorych mozna wygrac np. butelke coli czy inne g..., od swiezego uzytkownika?

bo żeby korzystać z forum, trzeba dać coś od siebie... a nie tylko żądania - co widać na Twoim przykładzie.
Pierwszy post i od razu pretensje i roszczenia. 
Może najpierw byś się przywitał, jak kultura nakazuje, a nie od razu z buzią?? 

dang21

#6269173 Napisano: 13.10.2016 18:37:23
neuronus napisał(a):

• Dziękujemy za miłe powitanie emotka  żeby mieć dostęp do pewnych wątków trzeba sobie zasłużyćemotka

Jak dla mnie - nie dodawaj tych 3 konkursów i pożegnajmy się, skoro to forum jest dla ciebie takie beeee emotka

ziolko

#6269174 Napisano: 13.10.2016 18:38:56
dang21 - jak na razie neuronus zasłużył sobie jedynie na punkt karny emotka
Ale może nick zobowiązuje??? hmmm....
2 dang21, kalka 0

bethan

#6269176 Napisano: 13.10.2016 18:41:59
neuronus napisał(a):

Wkurza mnie, ze zalozylem sobie konto na e-konkursach

Nas też emotka

dang21

#6269177 Napisano: 13.10.2016 18:43:15
ziolko napisał(a):

dang21 - jak na razie neuronus zasłużył sobie jedynie na punkt karny  emotka
Ale może nick zobowiązuje??? hmmm....

Coś taki zdecydowanie za nerwowy jest emotka  a tu wszyscy przecież tacy mili są emotka  lubimy świeżych użytkowników emotka
1 brucee 0

neuronus

#6269183 Napisano: 13.10.2016 18:54:39
Niech będzie... emotka  Dodam jakieś konkursy i będzie git. 
Nie czuję się tu nowy, bo jakiś czas temu tu bywałem wiele razy dziennie, wygrywając prawie codziennie emotka .
1 brucee 0

zdolnabestia

#6269191 Napisano: 13.10.2016 19:08:01
To tylko 3 konkursy w ciągu 60 dni. Bazę tworzą użytkownicy i bez dodawanych przez nich konkursów nie byłoby tego wszystkiego. Kilka wątków konkursowych jest zablokowanych m. in. po to, aby zmotywować forumowiczów do wzbogacenia bazy, dania czegoś od siebie innym. 

synk

#6269195 Napisano: 13.10.2016 19:12:16
zdolnabestia napisał(a):

To tylko 3 konkursy w ciągu 60 dni. Bazę tworzą użytkownicy i bez dodawanych przez nich konkursów nie byłoby tego wszystkiego. Kilka wątków konkursowych jest zablokowanych m. in. po to, aby zmotywować forumowiczów do wzbogacenia bazy, dania czegoś od siebie innym. 

żeby jeszcze podział konkursów był z głową robiony...a tu jakaś kategoria zawierająca szwarc, mydło i powidło o nazwie "konkursy aktualne"...
0 0

Niebieska_Laguna

#6269233 Napisano: 13.10.2016 20:55:20
ondine napisał(a):

My też mieliśmy do wyboru, a skończyło się na tym, że i tak wszyscy robiliśmy to samo. Jak nie siatkówka (to jeszcze lubiłam) to bieganie do upadłego (zdarzyło się, na szczęście nie mi). Najgorsze jest nieumiejętne prowadzenie WF'u, które nie ma nic wspólnego ze zdrowiem... emotka

Oj tak, ja poszłam na to, co najbardziej odpowiada mi godzinowo i mamy straszną babkę. Dla niej ten wf to całe życie i grozi niektórym brakiem zaliczenia za złą rozgrzewkę emotka
0 0