Wkurza mnie...

madzia34

#6269840 Napisano: 15.10.2016 10:02:12
kolejny paragon na ferrero poszedł sie......nie lubie takich konków....juz losowania byłyby lepsze
0 0

pawlisko

#6269938 Napisano: 15.10.2016 16:37:41
Wkurza mnie ta durna dyskusja w topie TERAZ, która się dzisiaj rozpoczęła i nie widać jej końca.
0 0

olunka

#6269945 Napisano: 15.10.2016 16:54:49
bridget napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Ucho... boli emotka   --> antybiotyk emotka   emotka   emotka

...szeptu, szeptu, słodkie świństwa na uszko emotka emotka emotka
Pomogło? emotka

Nie, musisz się bardziej postarać   emotka

proponuję geranium,  ewentualnie zakroplić woda  utlenioną - potrzymać 5  minut i  reszta na wacik  wyleci, będzie się  pienić - świetny daje
efekt

na ból ucha ( ale nie tylko) świetny jest żel z aloesu, palcem nałozyć do środka i dac wacik, ja od lat kupuje ten
http://www.aloeve...sowa-aloe-vera-gelly
troche kosztuje, ale mam go na 2-3 lata, używa sie troszeczkę i nie tylko na bolące ucho, ale np na rany, skaleczeńia, oparzenie słoneczne, nawet na grzybicę (sprawdzone), bo można go używac i na zewnątrz i wewnątrz np go gardła jak boli, dla mnie to taki obowiązkowy produkt w apteczce i na wyjazd , jak chcesz to więcej ci na PW napiszę. PS nie jestem dystrybutorem , kupuję w internecie
1 dolly 0

mczarna

#6269965 Napisano: 15.10.2016 17:48:32
Wkurza mnie,że od jakiegoś czasu jest straszny bałagan w danych wątkach.Głosy zbiera się poza wątkiem Kliknijcie i do tego ludzie jeszcze klikają, linki do konkursów,żeby sobie leniwcy dodawali wrzuca się do topu Teraz .Niedługo w topie Biedronka będzie się pisać o Carrefourze,a we Wkurza mnie o Moich Dzisiejszych Wygranych itd...

Niebieska_Laguna

#6269975 Napisano: 15.10.2016 18:25:28
mczarna napisał(a):

Wkurza mnie,że od jakiegoś czasu jest straszny bałagan w danych wątkach.Głosy zbiera się poza wątkiem Kliknijcie i do tego ludzie jeszcze klikają, linki do konkursów,żeby sobie leniwcy dodawali wrzuca się do topu Teraz .Niedługo w topie Biedronka będzie się pisać o Carrefourze,a we Wkurza mnie o Moich Dzisiejszych Wygranych itd...

Jest tu kilka osób, którym wydaję się, że forum to dobro narodowe i każdy może mieć wobec niego jakieś roszczenia. Zapominają, że to prywatny portal i jego zarządcy mogą z nim robić co chcą, więc jeśli będą mieli ochotę blokować wątki i ustalać jakieś limity, to ich święte prawo.

To najlepiej zorganizowana baza dotycząca konkursów i szkoda, że jest rozwalana przez mniejszość, która sieje tylko chaos. Wyszukiwanie konkursów, zapowiedzi, informowanie o wynikach to wszystko praca wielu ludzi, jedna osoba by tego nie ogarnęła. We wszystkich zgranych internetowych społecznościach istnieją ograniczenia i limity, więc dlaczego miałoby ich zabraknąć tutaj? Niech każdy dołoży coś od siebie, a nie tylko czeka na innych. Uważam, że nie warto uginać się pod naciskiem nowicjuszy, którzy na zawołanie chcieliby mieć dostęp do pewnych wątków. W końcu to dobro wypracowywane przez wielu konkursowiczów i nie ma obowiązku dzielenia się nim.

Akurat admini na tym forum działają sprawnie, więc wierzę że, szybko ogarną te jałowe dyskusje i wróci stary porządek. Bo jak ten chaos rozleje się na całe forum to będzie kiepsko.

trasza

#6270025 Napisano: 15.10.2016 19:55:57
Dlaczego pomimo dodania 7 konkursów których nie było w bazie, zaliczyło mi tylko jeden???emotka
0 0

jola_asia

#6270039 Napisano: 15.10.2016 21:16:49
trasza napisał(a):

Dlaczego pomimo dodania 7 konkursów których nie było w bazie, zaliczyło mi tylko jeden??? emotka

Oj dokładnie,dodaje dodaję a tu ciągle brak wymaganych emotka
1 trasza 0

pionas

#6270123 Napisano: 16.10.2016 09:17:57
mczarna cb656 dostał zgodę ode mnie ma kilka konkursów z którymi chętnie by się podzielił ale nie ma czasu (nie chce) wypełnić formularza w związku z czym napisał do mnie gdzie takie coś wrzucić i napisałem mu aby do teraz z notatką aby dodać do bazy...

Na tygodniu postaram się zrobić specjalną podstronę na której będzie lista konkursów, ale to jak będę zdrowy...

W temacie: wkurza mnie przeziębienie i chyba zatoki emotka
0 0

pioge7

#6270128 Napisano: 16.10.2016 10:13:49
A mnie wkurza że bolący ząb okazał się zapaleniem okostnej czy jakoś tak i boli bardziej, dłuższe leczenie, antybiotyk i w ogóle... nie polecam tego czegoś... fatalnie się czuję, gorączka złe samopoczucie a to wszystko w nagrodę za dbanie o te małe gów*a emotka  
0 0

magalan83

#6270138 Napisano: 16.10.2016 11:04:59
A mnie wkurza bezradność na innych! Wczoraj, wracając z porannych zakupów napotkałam siedzącego na chodniku człowieka bezdomnego, było strasznie zimno - mnie przynajmniej wrrr... wracając nie byłam pewna czy zapytać go czy jest głodny? Chciałam go czymś poczęstować ALE nie wiedziałam jak ten człowiek w takiej sytuacji się zachowa... bałam się że będzie agresywny itp. 
Nie mogłam przejść obojętnie! Podeszłam i zapytałam czy jest Pan głodny? A on odpowiedział bardzo miłym, serdecznym głosem że nie. Więc zaproponowałam że mogę poczęstować go bułka zwykłą albo słodką a może kiełbasą??? On uśmiechnął się niewinnie i spokojnym głosem odpowiedział że ma tu gdzieś taką żywność, pokazując na swoje torby w których jest jego dom, życie wszystko co ma... jednocześnie uspokoił mnie swoim głosem za co ogromnie go podziwiam z drugiej strony serce mi pękało że tak trzeba żyć! ;( odchodząc słyszałam kilka razy jak mi dziękuje emotka  
naprawdę nie bylo za co emotka  mnie sumienie tak nakazało a jemu wystarczyła tylko rozmowa czy dobre słowo na lepszy dzień  emotka
Dodam że przechodzący obok niego ludzie gapili się na niego ... jakby cos złego zrobił jakby z góry za to jak wyglądał został skreślony  emotka  i to jest bardzo przykre. 
Będę się modliła za niego emotka

nanajka81

#6270143 Napisano: 16.10.2016 11:36:02
loteria prince polo - czy tam w ogole ktos wygral????
0 0

jokan

#6270149 Napisano: 16.10.2016 12:14:07
pionas napisał(a):

mczarna cb656 dostał zgodę ode mnie ma kilka konkursów z którymi chętnie by się podzielił ale nie ma czasu (nie chce) wypełnić formularza w związku z czym napisał do mnie gdzie takie coś wrzucić i napisałem mu aby do teraz z notatką aby dodać do bazy...

Na tygodniu postaram się zrobić specjalną podstronę na której będzie lista konkursów, ale to jak będę zdrowy...

jak chyba mam to samo, przeziebienie i zatoki, chociaz nigdy na zatoki nie chorowalam - feneralnie mam zatkany nos (choc kataru nie mam), nie mam smaku ani wechu, i zatkane uszy i chyba jutro do lekarza sie wybiore
0 0

mczarna

#6270152 Napisano: 16.10.2016 12:28:55
pionas napisał(a):

pionas- ale mi nie chodzi tylko o wątek Teraz, pisałam też o innych.Ostatnio w MDW toczyła się jakaś namiętna dyskusja o pierdołach,co każdego myślę zmylało,że skoro wątek jest na samej górze to ktoś coś wygrał,są jakieś wyniki,ktoś informuje, a tu nie-weszło się w wątek a tam debata...
0 0

dolly

#6270156 Napisano: 16.10.2016 12:51:10
jokan napisał(a):

pionas napisał(a):

jak chyba mam to samo, przeziebienie i zatoki, chociaz nigdy na zatoki nie chorowalam - feneralnie mam zatkany nos (choc kataru nie mam), nie mam smaku ani wechu, i zatkane uszy i chyba jutro do lekarza sie wybiore

Jokan weź aspiryne jak możesz,  ja wziełam raz, potem nie, zatkało mi uszy i jedna dziurkę w nosie. Jak psiknelam nasivem by na trabke nie poszlo, to na drugi dzień ból ucha, wizyta u laryngologa i antybiotyk do ucha i ogolny. 4 dawke dzisiaj wzielam, a mam dziwne wrażenie, ze nic sie nie zmienia. Na szczęście bólu nie ma, ale to pewnie dzieki dicortineffie. Takzd idz, by Ci sie nie pogorszylo.
1 jokan 0

noisy0000

#6270163 Napisano: 16.10.2016 13:23:57
W dużych paczkach Lay's powinny być dwa kody emotka  5.10 PLN za paczkę! a małych jak na lekarstwo, nigdzie nie można ich dostać...
1 1mariusz 0

jokan

#6270166 Napisano: 16.10.2016 13:37:27
dolly napisał(a):

jokan napisał(a):

pionas napisał(a):

Jokan weź aspiryne jak możesz,  ja wziełam raz, potem nie, zatkało mi uszy i jedna dziurkę w nosie. Jak psiknelam nasivem by na trabke nie poszlo, to na drugi dzień ból ucha, wizyta u laryngologa i antybiotyk do ucha i ogolny. 4 dawke dzisiaj wzielam, a mam dziwne wrażenie, ze nic sie nie zmienia. Na szczęście bólu nie ma, ale to pewnie dzieki dicortineffie. Takzd idz, by Ci sie nie pogorszylo.

dzieki, nie mam aspiryny, biore jakis syrop i krople do nosa tylko
wkurza mnie ferrero, znowu pudlo
0 0

assal

#6270167 Napisano: 16.10.2016 13:37:44
Zakończony znów przed czasem emotka
http://www.konkurs.pelafen.pl/
0 0

kalka

#6270171 Napisano: 16.10.2016 13:56:09
assal napisał(a):

Zakończony znów przed czasem  emotka

Jak to?   emotka   Właśnie wybierałam się do apteki emotka   Ciekawe, czy przyjmowanie sms-ów też się zakończyło. Próbował ktoś może dzisiaj wysłać?
0 0

Gość: HOLLY

#6270175 Napisano: 16.10.2016 14:15:22
jokan napisał(a):

pionas napisał(a):

mi w takich sytuacjach pomaga amol, nacieram czoło, skronie, nos i od razu ulga
0 0

cudaczek121

#6270176 Napisano: 16.10.2016 14:18:38
kalka napisał(a):

assal napisał(a):

Zakończony znów przed czasem  emotka

Jak to?   emotka   Właśnie wybierałam się do apteki emotka   Ciekawe, czy przyjmowanie sms-ów też się zakończyło. Próbował ktoś może dzisiaj wysłać?

Tak, ja próbowałam ok. 12 i przeszło normalnie
1 kalka 0