Wkurza mnie...

lusienka

#6287683 Napisano: 21.11.2016 12:42:10
Wkurza mnie WYPASIONE MLEKO!!!!!!
Na ponad 30 zgłoszeń nawet kubka nie wygrałamemotka
1 brucee 0

kadett33

#6287731 Napisano: 21.11.2016 13:43:05
bruce napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wkurzają mnie zapisy na Świeżaki, toć to durnota.
Komuna wróciła czy co... emotka

A ja Ci powiem, że przyjęłam tę wiadomość z naszego forum z ... wielką ulgą i radością, bo - chociaż faktycznie wróciły prehistoryczne wspomnienia rodem z klasyków Barei emotka emotka - ucieszyła mnie informacja, że mozolnie zbierane przez tyle tygodni naklejki jednak nie przepadną, a tachane każdorazowo ciężkie torbiska, pełne najprzeróżniejszych rzeczy, kupowanych trochę "na zapas" (w tym - obowiązkowo - masa warzyw lub owoców) opłacały się. emotka

Ale, teraz będzie druga edycja i zamiast pluszaków, dostaniesz 2 naklejki i 2 karty z świeżakami, przy każdych zakupach za 40zł.
1 brucee 0

melissa

#6287766 Napisano: 21.11.2016 14:19:26

petunija1 napisał(a):

Czytając kolejne doniesienia z "afery świeżakowej" bardzo się cieszę, że moje dzieci nie uległy zbiorowej histerii i kompletnie nie są zainteresowane tymi maskotkami, a ja nie muszę biegać do Biedronki:)

79magda

#6287772 Napisano: 21.11.2016 14:31:31
melissa napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czytając kolejne doniesienia z "afery świeżakowej" bardzo się cieszę, że moje dzieci nie uległy zbiorowej histerii i kompletnie nie są zainteresowane tymi maskotkami, a ja nie muszę biegać do Biedronki:)

Dokładnie emotka nasz rejon chyba nie rozumie fenomenu tych niby-maskotek. Walały się po biedronkowych półkach i jakoś nie widziałam nigdy, by ktoś się zainteresował emotka tym bardziej dziwi mnie to, co czytam...
2 joan, melissa 0

katrin1

#6287775 Napisano: 21.11.2016 14:32:38
melissa napisał(a):

petunija1 napisał(a):

U mnie to samo, maskotka jak każda inna, nie uzbierałam ani 1 naklejki emotka
0 0

cudaczek121

#6288045 Napisano: 21.11.2016 22:52:21
79magda napisał(a):

melissa napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Dokładnie emotka nasz rejon chyba nie rozumie fenomenu tych niby-maskotek. Walały się po biedronkowych półkach i jakoś nie widziałam nigdy, by ktoś się zainteresował emotka tym bardziej dziwi mnie to, co czytam...

Czy ja wiem, czy nie uległ temu fenomenowi. Pani u mnie w Biedronce stwierdziła, że ponoć w samym Wrocławiu 12 osób straciło pracę, bo rozdawali na prawo i lewo te nieszczęsne naklejki nawet jeśli ktoś nie miał zakupów za 40 zł. Ja się zastanawiam, co takiego dzieciaki widzą w tych maskotkach emotka
Wkurza mnie,że moja koleżanka z pracy notorycznie mówi do nas i w obecności klientów: "lubieją" i "dawają" zamiast lubią i dają. Głupio mi zwracać jej uwagę, bo poza tym jest miła i rzetelna w tym, co robi w biurze. Powiedziałabym,że jest wręcz przesłodzona:"teraz możecie Państwo sobie zdjąć kurteczki, a następnie okazać do wglądu dowodziki osobiste" emotka
1 brucee 0

bridget

#6288051 Napisano: 21.11.2016 23:12:11
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja koleżanka z pracy notorycznie mówi do nas i w obecności klientów: "lubieją" i "dawają" zamiast lubią i dają. Głupio mi zwracać jej uwagę, bo poza tym jest miła i rzetelna w tym, co robi w biurze. Powiedziałabym, że jest wręcz przesłodzona: "teraz możecie Państwo sobie zdjąć kurteczki, a następnie okazać do wglądu dowodziki osobiste" emotka

Wkurza mnie, gdy ktoś po przecinku nie wstawia spacji.
Czy to znaczy, że jestem podły? emotka

oj tam oj tam:)  nawyk konkursowy w oszczędności znaków;))  szczególnie gdy ma się ich tak mało do wykorzystania;)
0 0

tereniagno

#6288068 Napisano: 22.11.2016 00:01:21
cudaczek121 napisał(a):

olus15 napisał(a):

cc investigator  zapewne gość skasował tylko jedną sztukę , on jest dość zakręcony , a reszty nie. Pamiętam , że w szafce leżało kilka sztuk ,a my normalnie tego nie kupujemy , więc musiały być z tego konkursu , bo w innym nie brałam udziału.
Po co miałabym specjalnie źle kupować , na par jest też Frugo , bo to były konkursowe zakupy.

W tych Freshach i Żabkach to w ogóle jakieś młoty pracują emotka Wczoraj chyba ze 40 minut czekałam przy kasie, bo Pan miał problem z nabiciem 2 paczek Cheetos no i jeszcze przy okazji brałam kilka zdrapek i gierek Lotto, to już w ogóle dla niego czarna magia.Ja wiem, skaranie boskie mają z tym Lotto, no ale czy to moja wina,że ich szefostwo zgodziło się na te gierki w sklepie emotka Po mojemu, to jak na paragonie widnieje napis Nescafe, a nie np. Tchibo, to generalnie powinni w Agencji uznać taki paragon,ale jak już masz niewłaściwą ilość produktów konkursowych, to klops. Ja to w takim razie też mam zły paragon, bo na moim są te saszetki Nescafe po 59 i 69 groszy, chyba że jakaś promocja wtedy była na nie.

Chyba coś w tym jest emotka U mnie w Żabce kobieta taka zakręcona, albo niekumata. Kupiłam towar i mówię,że będę płaciła bonem, a ona do mnie,że bonów nie przyjmuje.Pytam ją,dlaczego, przecież to bon z Żabki? Wyjęłam bon i położyłam na ladę. Pani zdziwiona, że Żabka ma jakieś bony,ale wzięła z miną, jakby chciała kogoś zabić emotka 5x wprowadzała kod na kasę i nie chciało jej przyjąć,w końcu wprowadziła,a na koniec zapytała,czy mogę zostawić jej ten paragon,żeby wiedziała jaki towar brałam na bon emotka W tym momencie ją wyśmiałam,bo nie dość,że stałam przy kasie pół h,to jeszcze chciała zabrać mi paragon,który potrzebowałam na konkurs!! Mówię do niej -nie, potrzebuję paragon! Wiecie co zrobiła? przepisała na zwykłej kartce cały paragon. Byłam w szoku emotka
0 0

bezaczek7

#6288071 Napisano: 22.11.2016 00:08:03
tereniagno napisał(a):

Chyba coś w tym jest emotka U mnie w Żabce kobieta taka zakręcona, albo niekumata. Kupiłam towar i mówię,że będę płaciła bonem, a ona do mnie,że bonów nie przyjmuje.Pytam ją,dlaczego, przecież to bon z Żabki? Wyjęłam bon i położyłam na ladę. Pani zdziwiona, że Żabka ma jakieś bony,ale wzięła z miną, jakby chciała kogoś zabić emotka 5x wprowadzała kod na kasę i nie chciało jej przyjąć,w końcu wprowadziła,a na koniec zapytała,czy mogę zostawić jej ten paragon,żeby wiedziała jaki towar brałam na bon emotka W tym momencie ją wyśmiałam,bo nie dość,że stałam przy kasie pół h,to jeszcze chciała zabrać mi paragon,który potrzebowałam na konkurs!! Mówię do niej -nie, potrzebuję paragon! Wiecie co zrobiła? przepisała na zwykłej kartce cały paragon. Byłam w szoku emotka

U mnie kobitka bardziej rozgarnięta, co prawda z bonami nie przyszłam do niej, ale haps! paragon na kupkę sobie odłożyła obok kasy, już tam kilkanaście było. A twoja podejrzewam musiała być nowo przyjęta, w "moim" sklepie pewnej mikro sieci w mojej miejscowości zrobili bony na takich tekturkowych cenówkach, które po sklepie są wszędzie porozkładane, z kwotą bonu i jakąś mizerną pieczątką z tyłu. Gdyby nie to, że koło mnie była stara pracownica, to bym chyba wyśmiała coś takiego. Każdy mógł wziąć cenówkę ze sklepu albo kupić, na pęczki takich w papierniczych, jakąś pieczątkę przybić i pójść do sklepu zrealizować. Nieraz kasjerki potem muszą z własnej kieszeni za to płacić. Zresztą, jak powszechnie na forum wiadomo, nieraz kasjerka mając plakat konkursowy powieszony nad głową, jest zdziwiona, że jest konkurs w jej sklepie emotka

cudaczek121 nie wiem, czy ktoś ci odpisał wcześniej, ale tak, były wtedy promocje na Nescafe, 4 szt za 3zł czy jakoś tak, o ile się brało 3w1, bo na 2w1 nie było promocji i na smakowe też nie. Ja mam piękny paragon za prawie 5zł, bo pijam bez cukru, a i tak ta śmietanka z tego słodka jakaś emotka
0 0

joan

#6288120 Napisano: 22.11.2016 08:49:56
O jak ja nie cierpię tej alergii, znowu złapałam jakiegoś bakcyla od dzieciaków emotka
0 0

neuronus

#6288123 Napisano: 22.11.2016 08:55:16
lusienka napisał(a):

Wkurza mnie WYPASIONE MLEKO!!!!!!Na ponad 30 zgłoszeń nawet kubka nie wygrałam

To wszystko przez tych przypadkowych graczy. emotka
1 lusienka 0

moniazr

#6288127 Napisano: 22.11.2016 09:13:52
neuronus napisał(a):

lusienka napisał(a):

Wkurza mnie WYPASIONE MLEKO!!!!!!Na ponad 30 zgłoszeń nawet kubka nie wygrałam

To wszystko przez tych przypadkowych graczy. emotka

Mnie też wkurza Wypasione. 36 zgłoszeń i nic. Obiecałam sobie, że koniec z tą loterią. Pojechałam do Biedronki, Wypasione było w promocji i kupiłam kolejne 12 sztukemotka .
1 paula9891 0

zezowaty_kot

#6288131 Napisano: 22.11.2016 09:20:39
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja koleżanka z pracy notorycznie mówi do nas i w obecności klientów: "lubieją" i "dawają" zamiast lubią i dają.

A to Ty nie wiesz, że to syndrom konkursowicza? Oszczędzanie znaków emotka

cudaczek121

#6288135 Napisano: 22.11.2016 09:24:20
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja koleżanka z pracy notorycznie mówi do nas i w obecności klientów: "lubieją" i "dawają" zamiast lubią i dają. Głupio mi zwracać jej uwagę, bo poza tym jest miła i rzetelna w tym, co robi w biurze. Powiedziałabym,że jest wręcz przesłodzona:"teraz możecie Państwo sobie zdjąć kurteczki, a następnie okazać do wglądu dowodziki osobiste" emotka

Ależ ja nigdzie nie napisałam,że Ty czy też moja koleżanka z pracy, jesteście podli emotka
0 0

cudaczek121

#6288356 Napisano: 22.11.2016 13:03:48
bezaczek7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

U mnie kobitka bardziej rozgarnięta, co prawda z bonami nie przyszłam do niej, ale haps! paragon na kupkę sobie odłożyła obok kasy, już tam kilkanaście było. A twoja podejrzewam musiała być nowo przyjęta, w "moim" sklepie pewnej mikro sieci w mojej miejscowości zrobili bony na takich tekturkowych cenówkach, które po sklepie są wszędzie porozkładane, z kwotą bonu i jakąś mizerną pieczątką z tyłu. Gdyby nie to, że koło mnie była stara pracownica, to bym chyba wyśmiała coś takiego. Każdy mógł wziąć cenówkę ze sklepu albo kupić, na pęczki takich w papierniczych, jakąś pieczątkę przybić i pójść do sklepu zrealizować. Nieraz kasjerki potem muszą z własnej kieszeni za to płacić. Zresztą, jak powszechnie na forum wiadomo, nieraz kasjerka mając plakat konkursowy powieszony nad głową, jest zdziwiona, że jest konkurs w jej sklepie emotka

cudaczek121 nie wiem, czy ktoś ci odpisał wcześniej, ale tak, były wtedy promocje na Nescafe, 4 szt za 3zł czy jakoś tak, o ile się brało 3w1, bo na 2w1 nie było promocji i na smakowe też nie. Ja mam piękny paragon za prawie 5zł, bo pijam bez cukru, a i tak ta śmietanka z tego słodka jakaś emotka

Uznali mi ten paragon Nescafe, niestety tylko bilety,ech.

tereniagno

#6288479 Napisano: 22.11.2016 15:32:37
bezaczek7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Coś Ty, stara kilkuletnia pracownica emotka
0 0

bezaczek7

#6288508 Napisano: 22.11.2016 16:23:10
tereniagno napisał(a):

Coś Ty, stara kilkuletnia pracownica emotka

To teraz mozesz napisac, ze wkurza cie niedoinformowanie pracownikow emotka
0 0

magalan83

#6288518 Napisano: 22.11.2016 16:41:09
Wkurza mnie  Lay's !!!
wkurza mnie Cheetos !!!!
wkurza mnie Lidka!!!
wkurzam się na siebie!!!
0 0

jolajolanta

#6288522 Napisano: 22.11.2016 16:49:13

Wkurza mnie zmiana regulaminu w trakcie trwania konkursu...ach!!! emotka Konkurs który nosił nazwę +- "Zrób sobie selfie lub nakręć film ..." po zakończeniu zmienił nazwę... . Ktoś wykorzystał fakt, iż w regulaminie był zapis o robieniu zdjęcia, i popłynęli z fotami kotków, piesków, mrówek i krówek... 
A przecież Każde selfie to zdjęcie, ale nie każde zdjęcie to selfie. emotka
0 0

freyja88

#6288550 Napisano: 22.11.2016 17:20:54
magalan83 napisał(a):

Wkurza mnie  Lay's !!!
wkurza mnie Cheetos !!!!
wkurza mnie Lidka!!!
wkurzam się na siebie!!!

To jest nas dwie....
1 magalan83 0