Wkurza mnie...

guarania

#6296943 Napisano: 06.12.2016 18:53:42
bridget napisał(a):

mia napisał(a):

bridget napisał(a):

mia napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurzam sie sama na siebei wysłałam nr paragonu zamiast transakcji na stokrotkę  przejdzie? czy dzwonic? wysłac 2 raz ten sam tekst?

To Karlsbad? To na 90% nie przejdzie.
Dzwonić, niech anulują zgłoszenie i wtedy wysłać jeszcze raz z prawidłowym numerem.

oni tam dziwny w ogole zapis mają numer transakcji, nazywany też numerem systemowym,uwidoczniony w prawym górnym rogu paragonu, stanowiącego dowód zakupu Produktów
przeciez nr systemowy jest na dole?

Tak, to ich pomyłka (że po prawej). Ktoś nawet dzwonił upewnić się.
Niemniej ja bym nie liczyła na ich dobrą wolę, chyba że chcesz się wykłócać o nagrodę w razie W.

zadzwonie  jutro uhuh nie lubię  takich sytuacji .Dziekuję.

Powinni to uznać, bo stworzyli do tego konkursu dwa różne regulaminy: 
w regulaminie na stronie Stokrotki jest zapis: „numer transakcji, nazywany też numerem systemowym, uwidoczniony w prawym górnym rogu paragonu…”,
natomiast w regulaminie  na stronie https://www.karlsbad.pl/regulaminy/ „ numer transakcji, nazywany też numerem systemowym, umieszczony na dole paragonu…
0 0

Gość: ksantypa

#6296945 Napisano: 06.12.2016 18:56:53
guarania napisał(a):

bridget napisał(a):

mia napisał(a):

bridget napisał(a):

mia napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurzam sie sama na siebei wysłałam nr paragonu zamiast transakcji na stokrotkę  przejdzie? czy dzwonic? wysłac 2 raz ten sam tekst?

Dzwonić, niech anulują zgłoszenie i wtedy wysłać jeszcze raz z prawidłowym numerem.

oni tam dziwny w ogole zapis mają numer transakcji, nazywany też numerem systemowym,uwidoczniony w prawym górnym rogu paragonu, stanowiącego dowód zakupu Produktów

Niemniej ja bym nie liczyła na ich dobrą wolę, chyba że chcesz się wykłócać o nagrodę w razie W.

w regulaminie na stronie Stokrotki jest zapis: „numer transakcji, nazywany też numerem systemowym, uwidoczniony w prawym górnym rogu paragonu…”,
natomiast w regulaminie  na stronie https://www.karlsbad.pl/regulaminy/ „ numer transakcji, nazywany też numerem systemowym, umieszczony na dole paragonu…

kurcze tez wpisalam ten u góry -w reg jak byk jest napisane
numer transakcji, nazywany też numerem systemowym,uwidoczniony w prawym górnym roguparagonu,stanowiącego dowód zakupu Produktów,a następnie   w razie co sciagam regulamin zeby nie zniknal

Wysłałam @ -jak nie odpowiedzą jutro rano to też pzredzonię
0 0

teodozja

#6296946 Napisano: 06.12.2016 19:01:08
bethan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Zanim zdążyłam zejść z góry po schodach już pojechał

emotka  Jak to?

Zeszłam z piętra domu na dół do bramy na podwórku ale już pojechał. Pewnie jutro przyjedzie mam nadzieję. Ogólnie dziś zły Mikołaj. Na Ambasadorze nic, Tyskie odjechało w samochodzie kuriera.Utopiłby człowiek smutki w procentach ale odjechały w siną dal.
1 andii 0

bethan

#6296949 Napisano: 06.12.2016 19:05:33
Ach, myślałam, że miałaś z nim kontakt, a on wiedząc że jesteś i tak odjechał. Tak BTW - jaki kurier wozi Tyskie?
0 0

teodozja

#6296950 Napisano: 06.12.2016 19:06:41
bethan napisał(a):

Ach, myślałam, że miałaś z nim kontakt, a on wiedząc że jesteś i tak odjechał. Tak BTW - jaki kurier wozi Tyskie?

TNT
1 bethan 0

monnikk

#6296971 Napisano: 06.12.2016 19:38:02
ksantypa napisał(a):

guarania napisał(a):

bridget napisał(a):

mia napisał(a):

bridget napisał(a):

mia napisał(a):

bridget napisał(a):

kurcze tez wpisalam ten u góry -w reg jak byk jest napisane
numer transakcji, nazywany też numerem systemowym,uwidoczniony w prawym górnym roguparagonu,stanowiącego dowód zakupu Produktów,a następnie   w razie co sciagam regulamin zeby nie zniknal

Wysłałam @ -jak nie odpowiedzą jutro rano to też pzredzonię

w tym konkursie akceptują oba numery
0 0

arya

#6297048 Napisano: 06.12.2016 22:21:28
Wkurza mnie, że zrąbało mi się auto i muszę wyskoczyć ze sporej kasy, żeby je naprawić emotka  A nowego wygrać nie dają  emotka
0 0

marzenier

#6297051 Napisano: 06.12.2016 22:29:10
Wkurza mnie i jednocześnie przeraża,nowa świąteczna reklama TK max.
Rany,kto to wymyśla..
Te "śpiewające" bliźniaczki...
Brrrryyyy
0 0

jokan

#6297066 Napisano: 06.12.2016 23:13:10
marzenier napisał(a):

Rany,kto to wymyśla..
Brrrryyyy

dobrze, ze nie widzialam, bo malo co ogladam....

wkurzaja mnie konkursy Ikea na interii.....w takim sensie, ze zwykly uzytkownik nie ma szans wygrac tych bonow tylko zawsze ktos kto ma full rzeczy Ikea w domu....
0 0

79magda

#6297949 Napisano: 08.12.2016 15:41:00
Kurier, którego pierwszy raz na oczy widziałam, przyniósł Tyskie i podejrzliwie łypiąc okiem zapytał parę razy, czy aby na pewno jestem pełnoletnia emotka wkurza mnie, że tylko jeden kurier na milion okazuje się dżentelmenem emotka

Niebieska_Laguna

#6298047 Napisano: 08.12.2016 17:27:14
Wkurza mnie duch zmarłej osoby, który nade mną czuwa i chce się ze mną skontaktować za pośrednictwem esemesa za 3,69 zł emotka

izak1000

#6298049 Napisano: 08.12.2016 17:28:23
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie duch zmarłej osoby, który nade mną czuwa i chce się ze mną skontaktować za pośrednictwem esemesa za 3,69 zł emotka

Nie tylko  Ciebie wkurza...

1mariusz

#6298173 Napisano: 08.12.2016 22:07:01

a ja tu narzekam na Macieje i inne...emotka emotka

0 0

tereniagno

#6298175 Napisano: 08.12.2016 22:13:59
izak1000 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Nie tylko  Ciebie wkurza...

A ten duch prześladuje mnie co dziennie emotka i różne inne wróżbity i Maciejeemotka
Właśnie teraz powyrzucałam ze skrzynki mailowej same reklamy bankowe,w których nie brałam żadnych pożyczek i nie miałam z nimi nic do czynieniaemotka
0 0

cudaczek121

#6298176 Napisano: 08.12.2016 22:17:14

do.ta.3

#6298181 Napisano: 08.12.2016 22:23:41
wkurza mnie to że naprawa mojego telefonu ma kosztować tyle co nowy telefon .... - jak żyć ??
0 0

kalafior

#6298182 Napisano: 08.12.2016 22:27:15
jokan napisał(a):

marzenier napisał(a):

Rany,kto to wymyśla..
Brrrryyyy

wkurzaja mnie konkursy Ikea na interii.....w takim sensie, ze zwykly uzytkownik nie ma szans wygrac tych bonow tylko zawsze ktos kto ma full rzeczy Ikea w domu....

Mam to samo. Szczena mi opadła jak zobaczyłam jakie zdjęcia wygrały. Nie wiem co oni jeszcze mogą sobie kupić w Ikei, skoro praktycznie mieszkają w Ikei  emotka
1 jokan 0

jokan

#6298184 Napisano: 08.12.2016 22:37:17
wkurzaja mnie swiateczne promocje w sklepach i gonitwa co ktory sklep oferuje w jeszcze lepszej cenie....no i to tez pokazuje jak na nas łupia te ceny....bo jak sie okazuje jakis tam majonez moze byc po X zł, a zwykle jest duzo drozszy, a dam sobie reke uciac ze przy tym X zł to z pewnoscia i tak nie tracą....
0 0

cudaczek121

#6298185 Napisano: 08.12.2016 22:39:59
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że nawet głupiego tabletu od doktor Gerard nie umiem wygrać emotka

Kasiu, odpuść złe emocje.
Nie jest ważne, co wygrywasz - ważne jest to, co nosisz w sobie  emotka Masz w sobie pozytywne światło emotka

Może i masz rację.Dziś w końcu odzyskałam internet stacjonarny w domu.Nie miałam dostępu do neta w chacie od 23 listopada.Dziś ojciec w łaskawości swojej przywiózł nowy reuter emotka
0 0

bridget

#6298200 Napisano: 09.12.2016 00:17:43
kalafior napisał(a):

jokan napisał(a):

marzenier napisał(a):

Rany,kto to wymyśla..
Brrrryyyy

Mam to samo. Szczena mi opadła jak zobaczyłam jakie zdjęcia wygrały. Nie wiem co oni jeszcze mogą sobie kupić w Ikei, skoro praktycznie mieszkają w Ikei  emotka

co to za konkurs?

wkurza mnie mój "Małż" który uwaza ze jestem rozrzutna chcac kupic wyciskarke wolnoobrotową i ze brakuje mi trzezwego spojrzenia:/ tylko   gdzie było jego trzezwe spojrzenie gdy nowym  autem wyjezdzał z salonu.. czy mi sie juz nic nie nalezy? kontrast wydatków  znaczny, ale jego musi być na wierzchu -  bede uparta i tak kupię..... 

a przepraszam usłyszałam, ze dopiero co kupiłam  nowy chlebak.... i ze przesadzam... uhuh

PS moze ktoś poleci jakis konkretny model? Hurom czy moze? Kuvings? poziomą, czy pionową emotka ?