Wkurza mnie...

Gość:

#6295597 Napisano: 04.12.2016 00:28:42
joasiajulia napisał(a):

Napisałam życzenia z Heinekena,obok przygotowany paragon z palmy na wysłanie....,szczęśliwa ze wysłalam zgłoszenie z Heinekena,wchodzę na pocztę aby potwierdzić,a tam W związku z trwającymi pracami administracyjnymi, Twoja skrzynka jest obecnie niedostępna. Ze zdenerwowania zapomniałam o palmie,nosz kurdę.......... emotka Odświeżałam pocztę,zmieniłam przeglądarkę i d....a...,mamy e-mail oczywiście działał prawidłowo..........ani nie potwierdziłam,ani nie wysłałam.... emotka

no to właśnie i ja przypomniałam sobie o palmie emotka  po czasie emotka
0 0

dorfika

#6295598 Napisano: 04.12.2016 00:30:16
joasiajulia napisał(a):

Napisałam życzenia z Heinekena,obok przygotowany paragon z palmy na wysłanie....,szczęśliwa ze wysłalam zgłoszenie z Heinekena,wchodzę na pocztę aby potwierdzić,a tam W związku z trwającymi pracami administracyjnymi, Twoja skrzynka jest obecnie niedostępna. Ze zdenerwowania zapomniałam o palmie,nosz kurdę.......... emotka Odświeżałam pocztę,zmieniłam przeglądarkę i d....a...,mamy e-mail oczywiście działał prawidłowo..........ani nie potwierdziłam,ani nie wysłałam.... emotka

jak to potwierdzić??? trzeba potwierdzać życzenia? jak?
0 0

bethan

#6295601 Napisano: 04.12.2016 00:46:04
dorfika napisał(a):

jak to potwierdzić??? trzeba potwierdzać życzenia? jak?

Nie trzeba!
0 0

anialistopad

#6295606 Napisano: 04.12.2016 07:34:27
palma nawet foremek nie mogę trafić,a co mówić o walku.......
0 0

asantesana

#6295638 Napisano: 04.12.2016 10:53:54
Sama, własnoręcznie, bez niczyjej pomocy wyrzuciłam opakowanie po Wypasionym. I nawet nie mam na kogo zwalić winy emotka Zorientowałam się przy wlewaniu mleka do kawy dopiero dzisiaj, pobiegłam do kontenera, ale już wywieziony emotka Pierwszy raz w życiu nie chcę wygrać samochodu...
Ps. Już na każdym kolejnym napisałam "nie wyrzucać", co z tego jak nie mam tego jednego z wręcz magicznym numerem.
0 0

ilonaxx5

#6295645 Napisano: 04.12.2016 11:08:19
asantesana napisał(a):

Sama, własnoręcznie, bez niczyjej pomocy wyrzuciłam opakowanie po Wypasionym. I nawet nie mam na kogo zwalić winy emotka Zorientowałam się przy wlewaniu mleka do kawy dopiero dzisiaj, pobiegłam do kontenera, ale już wywieziony emotka Pierwszy raz w życiu nie chcę wygrać samochodu...
Ps. Już na każdym kolejnym napisałam "nie wyrzucać", co z tego jak nie mam tego jednego z wręcz magicznym numerem.

nie martw się ja wyrzuciłam wszystkieemotka
0 0

Gość: katrin22

#6295679 Napisano: 04.12.2016 13:40:14
Wkurza mnie Heineken...wrrrrr, za nic nie moge tam trafic 
0 0

Niebieska_Laguna

#6295802 Napisano: 04.12.2016 20:01:29
Wkurza mnie trochę, że publikacja każdych wyników kończy się potworną nagonką i krytykowaniem nagrodzonych prac. Zaraz pojawiają się komentarze, że zwycięzcy na pewno byli losowani, bo moja wesoła twórczość nie mogła przegrać z takim chłamem. Nie wiem czego ludzie oczekują po dwu zdaniowej rymowance o proszku do prania czy papierze toaletowym. Że będzie pretendowała do literackiej nagrody Nobla? Z takimi ambicjami, to lepiej brać udział w konkursach artystycznych, a nie promocyjnych. Przykro trochę czytać takie komentarza. Gusta są różne i nie trzeba od razu nazywać kogoś dnem i beznadzieją, bo nie spodobał się nam jego tekst.

isiulka

#6295827 Napisano: 04.12.2016 20:44:48
wkurza mnie actimel, na 16 kodów 0 wygranych emotka  
0 0

Paula_Paula

#6295841 Napisano: 04.12.2016 21:00:11
a mnie wkurza Wypasione....ani razu nie udało mi się trafić, a cała rodzina przestawiła się na to mleko
0 0

magalan83

#6295849 Napisano: 04.12.2016 21:17:42
Paula_Paula napisał(a):

a mnie wkurza Wypasione....ani razu nie udało mi się trafić, a cała rodzina przestawiła się na to mleko

u mnie podobna sytuacja emotka
0 0

kumulacja

#6295852 Napisano: 04.12.2016 21:23:10
magalan83 napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=qCa89J61fd4
0 0

magalan83

#6295868 Napisano: 04.12.2016 21:45:24
kumulacja napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=qCa89J61fd4

emotka  dlatego od dziś  nie inwestuję tylko sporadycznie biorę udział. Jak mi pisane to wygram emotka

norweska20

#6295873 Napisano: 04.12.2016 21:50:26
ilonaxx5 napisał(a):

asantesana napisał(a): Sama, własnoręcznie, bez niczyjej pomocy wyrzuciłam opakowanie po Wypasionym. I nawet nie mam na kogo zwalić winy emotka Zorientowałam się przy wlewaniu mleka do kawy dopiero dzisiaj, pobiegłam do kontenera, ale już wywieziony emotka Pierwszy raz w życiu nie chcę wygrać samochodu...

nie martw się ja wyrzuciłam wszystkie emotka

mi póki co 1zgłoszone  wyrzucił maż ...wiec tez po szansy na samochód
0 0

ace

#6295874 Napisano: 04.12.2016 21:50:49
asantesana napisał(a):

oj znam ten ból! Też wyrzuciłam jedno opakowanie (z całych czterech w jakich jestem posiadaniu), a najlepsze, że sama nie wiem dlaczego. Bo ja mleka nie piję (jedynym obiektem mojego zainteresowana było samo pudełko, a nie mleko), więc pewnie mnie walające się puste opakowanie w lodówce wkurzyło więc wyciepałam,...
Ale w ogóle jestem ostatnio zakręcona, bo wygrałam nagrodę na paragon sprzed rozpoczęcia konkursu! Nie wiem jak ja to zrobiłam, no ale cóż muszę przeboleć stratę tych 2tys... I tak się zastanawiam, czy jeszcze się nie rozkręciłam po przerwie, czy może to oznaka na przejście na wcześniejszą emeryturę?
0 0

taalvikki

#6295876 Napisano: 04.12.2016 21:59:37
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie trochę, że publikacja każdych wyników kończy się potworną nagonką i krytykowaniem nagrodzonych prac. Zaraz pojawiają się komentarze, że zwycięzcy na pewno byli losowani, bo moja wesoła twórczość nie mogła przegrać z takim chłamem. Nie wiem czego ludzie oczekują po dwu zdaniowej rymowance o proszku do prania czy papierze toaletowym. Że będzie pretendowała do literackiej nagrody Nobla? Z takimi ambicjami, to lepiej brać udział w konkursach artystycznych, a nie promocyjnych. Przykro trochę czytać takie komentarza. Gusta są różne i nie trzeba od razu nazywać kogoś dnem i beznadzieją, bo nie spodobał się nam jego tekst.

ale co to jest nagonka i dlaczego jest zestawiona w parze z krytyką? przecież to zupełnie dwie różne kwestie. nagonka to chamstwo, natomiast krytyka to... krytyka, czyli subiektywna ocena danej pracy. jeżeli ktoś jej nie lubi, to znaczy, że, ekhm, krytykuje (skandal!), nieraz iście artystyczną, pracę krytyków literackich, muzycznych, filmowych. 

poza tym, jestem zdania, że i o proszku do prania można napisać świetny tekst (polscy literaci już robili świetne slogany), miast brnąć w żałosne rymowanki, których żadna firma do realnego marketingu nigdy nie wykorzysta.

podsumowując: zabawa, zabawą, ale... wolę się bawić na nieco wyższym poziomie niż "dzięki pięknym włosom czuję się jak celebrytka, doda, duda, doopa, frytka".

Niebieska_Laguna

#6295884 Napisano: 04.12.2016 22:14:38
taalvikki napisał(a):

ale co to jest nagonka i dlaczego jest zestawiona w parze z krytyką? przecież to zupełnie dwie różne kwestie. nagonka to chamstwo, natomiast krytyka to... krytyka, czyli subiektywna ocena danej pracy. jeżeli ktoś jej nie lubi, to znaczy, że, ekhm, krytykuje (skandal!), nieraz iście artystyczną, pracę krytyków literackich, muzycznych, filmowych. 

poza tym, jestem zdania, że i o proszku do prania można napisać świetny tekst (polscy literaci już robili świetne slogany), miast brnąć w żałosne rymowanki, których żadna firma do realnego marketingu nigdy nie wykorzysta.

podsumowując: zabawa, zabawą, ale... wolę się bawić na nieco wyższym poziomie niż "dzięki pięknym włosom czuję się jak celebrytka, doda, duda, doopa, frytka".

Strach teraz coś napisać i wygrać, bo jak tylko opublikują wyniki, to zraz cały sztab konkursowiczów doszukuje się jakiegoś mankamentu (może akurat trafi się rezerwa?). Mam wrażenie, że niektórzy zaraz wyjdą na ulicę zbierać podpisy pod petycją, żeby odebrać główną nagrodę laureatce, gdyż ta dopuściła się literówki.

Poza tym czas spojrzeć prawdzie w oczy, że te konkursy są po ty, aby nabijać sprzedaż, a nie szukać haseł reklamowych do wykorzystywania. Takie rzeczy praktykuje się w innych konkursach/przetargach. Te są kierowane do konsumentów i mają zupełnie inny cel. Skoro jest tu tyle genialnych osób, które tworzą teksty na wysokim poziomie, to czemu one nie wygrywają tych konkursów? Za pewne to złośliwi pracownicy agencji reklamowych odrzucają ambitne, wyrafinowane i inteligentne slogany, a wybierają chłam i kicz i śmieją się z prawdziwych talentów marketingowych. Wiadomo, że gusta są różne. jednemu coś się podoba, a drugiemu nie. Ale uznawanie, że każde wyniki to dno też nie jest fajne. Publiczne wyśmiewanie nagrodzonych zgłoszeń też jet słabe...
2 daigee, lager 0

Niebieska_Laguna

#6295894 Napisano: 04.12.2016 22:21:10
cb656 napisał(a):

Strach teraz coś napisać i wygrać, bo jak tylko opublikują wyniki, to zraz cały sztab konkursowiczów doszukuje się jakiegoś mankamentu (może akurat trafi się rezerwa?). (...) czas spojrzeć prawdzie w oczy, że te konkursy są po ty, aby nabijać sprzedaż, a nie szukać haseł reklamowych do wykorzystywania. Takie rzeczy praktykuje się w innych konkursach/przetargach. Te są kierowane do konsumentów i mają zupełnie inny cel. Skoro jest tu tyle genialnych osób, które tworzą teksty na wysokim poziomie, to czemu one nie wygrywają tych konkursów? Zapewne to złośliwi pracownicy agencji reklamowych odrzucają ambitne, wyrafinowane i inteligentne slogany, a wybierają chłam i kicz i śmieją się z prawdziwych talentów marketingowych.

A wiesz, że pokochałem Cię od pierwszego wejrzenia?! emotka emotka emotka emotka

Chyba jesteś wyjątkiem emotka
0 0

joan

#6295896 Napisano: 04.12.2016 22:22:34

Jakby Ci to powiedzieć... jodyna siedziała na młotkó niewirował palnik piekarnik,dziecko uwielbiam bynajmniej mogłam by wziąść. o gusłach niedyskutywuje się w lesie.

BTW: zdaje się, że skoczkowie nasi drużynowo wygrali coś tam, no eloł to niesprawiedliwe, mogli wygrać mieszkańcy Zimbabwe, każdemu się należy się. I mam dosyć Etiopczyków na maratońskim podium, zwycięzców powinno się wybierać inaczej, niż biorąc pod uwagę kolejność przybycia na metę emotka

mia

#6295902 Napisano: 04.12.2016 22:26:08
cb656 napisał(a):

Strach teraz coś napisać i wygrać, bo jak tylko opublikują wyniki, to zraz cały sztab konkursowiczów doszukuje się jakiegoś mankamentu (może akurat trafi się rezerwa?). (...) czas spojrzeć prawdzie w oczy, że te konkursy są po ty, aby nabijać sprzedaż, a nie szukać haseł reklamowych do wykorzystywania. Takie rzeczy praktykuje się w innych konkursach/przetargach. Te są kierowane do konsumentów i mają zupełnie inny cel. Skoro jest tu tyle genialnych osób, które tworzą teksty na wysokim poziomie, to czemu one nie wygrywają tych konkursów? Zapewne to złośliwi pracownicy agencji reklamowych odrzucają ambitne, wyrafinowane i inteligentne slogany, a wybierają chłam i kicz i śmieją się z prawdziwych talentów marketingowych.

A wiesz, że pokochałem Cię od pierwszego wejrzenia?! emotka emotka emotka emotka

To łatwo zauważyć.
Nawet poprawiłeś błąd ortograficzny, zamiast tradycyjnie go zaakcentować. emotka