Wkurza mnie...

kalafior

#6298203 Napisano: 09.12.2016 00:28:13
bridget napisał(a):

kalafior napisał(a):

jokan napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wkurza mnie i jednocześnie przeraża,nowa świąteczna reklama TK max.
Rany,kto to wymyśla..
Te "śpiewające" bliźniaczki...
Brrrryyyy

dobrze, ze nie widzialam, bo malo co ogladam....

wkurzaja mnie konkursy Ikea na interii.....w takim sensie, ze zwykly uzytkownik nie ma szans wygrac tych bonow tylko zawsze ktos kto ma full rzeczy Ikea w domu....

Mam to samo. Szczena mi opadła jak zobaczyłam jakie zdjęcia wygrały. Nie wiem co oni jeszcze mogą sobie kupić w Ikei, skoro praktycznie mieszkają w Ikei  emotka

co to za konkurs?

wkurza mnie mój "Małż" który uwaza ze jestem rozrzutna chcac kupic wyciskarke wolnoobrotową i ze brakuje mi trzezwego spojrzenia:/ tylko   gdzie było jego trzezwe spojrzenie gdy nowym  autem wyjezdzał z salonu.. czy mi sie juz nic nie nalezy? kontrast wydatków  znaczny, ale jego musi być na wierzchu -  bede uparta i tak kupię..... 

a przepraszam usłyszałam, ze dopiero co kupiłam  nowy chlebak.... i ze przesadzam... uhuh

Ten konkurs:
http://deccoria.p...nu-trwa,10,2156.html
1 bridget 0

taalvikki

#6298205 Napisano: 09.12.2016 00:35:59
jokan napisał(a):

wkurzaja mnie swiateczne promocje w sklepach i gonitwa co ktory sklep oferuje w jeszcze lepszej cenie....no i to tez pokazuje jak na nas łupia te ceny....bo jak sie okazuje jakis tam majonez moze byc po X zł, a zwykle jest duzo drozszy, a dam sobie reke uciac ze przy tym X zł to z pewnoscia i tak nie tracą....

promocje działają, bo... ludzie kupują. nie bawiliby się w świąteczne obżarstwo, to i szaleństwa w sklepach by nie było. to raz. a dwa, to promocje są po to, żeby ktoś przyszedł po tańszy majonez, a przy okazji kupił masę innych rzeczy, na których sprzedaży sklep nadrabia. i dlatego "nie traci". bo kto biegnie do tesco po jeden majonez, by później udać się po jedną musztardę do bierdonki, a następnie leci po jajka do kerfura? 

tak, czy tak, nie ma obowiązku kupowania. a jeżeli ktoś nas łupi, to... my sami, bo nabieramy się na pseudoświąteczny pęd.

defed

#6298244 Napisano: 09.12.2016 09:20:00
taalvikki napisał(a):

bo kto biegnie do tesco po jeden majonez, by później udać się po jedną musztardę do bierdonki, a następnie leci po jajka do kerfura? 

Ja, ja, ja. emotka  Właśnie tak wyglądają codzienne zakupy konkursowicza. Tylko, że motywacją do biegania po sklepach są konkursy, a nie niższe ceny produktów  emotka  Od tygodnia moja poranna trasa to: przedszkole-biedronka-carrefour-freshmarket-dom i nie ważny śnieg, wichura, czy oblodzone chodniki, po których wczoraj nie dało się normalnie chodzić... emotka  

Frama

#6298246 Napisano: 09.12.2016 09:24:19
Kod z Actimela posłałam na Szymanowską i wygrałam ... dobrze, że tylko tubę emotka  

pioge7

#6298294 Napisano: 09.12.2016 11:00:44
wypasione... tyskie.... actimel.... nosz kur.... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

malgosia74

#6298295 Napisano: 09.12.2016 11:01:24
pioge7 napisał(a):

wypasione... tyskie.... actimel.... nosz kur.... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

nic dodać nic ująć ... emotka
1 pioge7 0

lola.lola

#6298302 Napisano: 09.12.2016 11:10:41

Wczoraj odstawiłam dokładnie taki numer.
Likwidacja sklepu obuwniczego - promocje -50% na wszystko - wyszłam z trzema parami.
Wkurzam się, że akurat przed świętami kiedy szykuje się tyle wydatków emotka

magalan83

#6298305 Napisano: 09.12.2016 11:13:47
lola.lola napisał(a):

Wczoraj odstawiłam dokładnie taki numer.
Likwidacja sklepu obuwniczego - promocje -50% na wszystko - wyszłam z trzema parami.
Wkurzam się, że akurat przed świętami kiedy szykuje się tyle wydatków emotka

strasznie kuszą tymi promocjami emotka
1 lola.lola 0

elizam

#6298310 Napisano: 09.12.2016 11:30:13
pioge7 napisał(a):

Dodałabym jeszcze mentos,DrGerard... emotka emotka  wszystko mnie wkurza, kurierzy którzy ze współczuciem mijają mnie na osiedlu.... 
1 panda 0

Gość: bc14

#6298317 Napisano: 09.12.2016 11:48:13
o weszłam to samo napisać - Tyskie wszyscy mają , tylko nie ja!
0 0

noemi

#6298722 Napisano: 10.12.2016 13:12:59

bridget napisał(a):

wkurza mnie mój "Małż" który uwaza ze jestem rozrzutna chcac kupic wyciskarke wolnoobrotową i ze brakuje mi trzezwego spojrzenia:/ tylko   gdzie było jego trzezwe spojrzenie gdy nowym  autem wyjezdzał z salonu.. czy mi sie juz nic nie nalezy? kontrast wydatków  znaczny, ale jego musi być na wierzchu -  bede uparta i tak kupię.....  a przepraszam usłyszałam, ze dopiero co kupiłam  nowy chlebak.... i ze przesadzam... uhuh

PS moze ktoś poleci jakis konkretny model? Hurom czy moze? Kuvings? poziomą, czy pionową ?

Jeżeli chodzi o wyciskarki to ja mam pionową Huroma już 2 lata - jest rewelacyjna, solidna, ma w komplecie 2 sitka. Oprócz podstawowego ma jeszcze drugie do miękkich owoców jak mango czy kiwi, wtedy sok ma więcej "cząstek". Moi rodzice natomiast kupili Kuvingsa z serii Big Mouth i szczerze on ma trochę większy komfort użytkowania, bo można wrzucić większe kawałki, ma większy podajnik i dłuższą śrubę. Obie sobie świetnie radzą zarówno z twardymi warzywami, liśćmi czy natką, większych różnic w jakości soku nie ma:) Z poziomymi w ogóle nie miałam do czynienia. Ten Kuvings z tego co pamiętam miał jedno sitko, ale można dokupić to drugie albo natrafić na promocję, że dają gratis:) 
1 bridget 0

petunija1

#6298726 Napisano: 10.12.2016 13:31:58
Frama napisał(a):

Kod z Actimela posłałam na Szymanowską i wygrałam ... dobrze, że tylko tubę  emotka  

A wyślij im.Skoro wygrało,to może nagrodę dadzą.emotka
Nie gram ani w Actimel,ani w Szymanowską,ale dziwne,że system przyjął...emotka

Wkurza mnie DrGerard. emotka

pecia

#6298748 Napisano: 10.12.2016 15:30:49
kupiłam dzisiaj wypasione i okazuje się, że kod został już wykorzystany - wypas
0 0

canti0

#6298848 Napisano: 10.12.2016 21:05:36
noemi napisał(a):

bridget napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurza mnie mój "Małż" który uwaza ze jestem rozrzutna chcac kupic wyciskarke wolnoobrotową i ze brakuje mi trzezwego spojrzenia:/ tylko   gdzie było jego trzezwe spojrzenie gdy nowym  autem wyjezdzał z salonu.. czy mi sie juz nic nie nalezy? kontrast wydatków  znaczny, ale jego musi być na wierzchu -  bede uparta i tak kupię.....  a przepraszam usłyszałam, ze dopiero co kupiłam  nowy chlebak.... i ze przesadzam... uhuh

PS moze ktoś poleci jakis konkretny model? Hurom czy moze? Kuvings? poziomą, czy pionową ?

Jeżeli chodzi o wyciskarki to ja mam pionową Huroma już 2 lata - jest rewelacyjna, solidna, ma w komplecie 2 sitka. Oprócz podstawowego ma jeszcze drugie do miękkich owoców jak mango czy kiwi, wtedy sok ma więcej "cząstek". Moi rodzice natomiast kupili Kuvingsa z serii Big Mouth i szczerze on ma trochę większy komfort użytkowania, bo można wrzucić większe kawałki, ma większy podajnik i dłuższą śrubę. Obie sobie świetnie radzą zarówno z twardymi warzywami, liśćmi czy natką, większych różnic w jakości soku nie ma:) Z poziomymi w ogóle nie miałam do czynienia. Ten Kuvings z tego co pamiętam miał jedno sitko, ale można dokupić to drugie albo natrafić na promocję, że dają gratis:) 

Hurom ma najlepsze wyciskarki wolnoobrotwe, ale jak już kupować to II generacji i bardzo ważne, nie wolno ich przegrzewać. Ciągła praca max 30min i przerwa.
0 0

icotynato

#6298852 Napisano: 10.12.2016 21:36:12
canti0 napisał(a):

noemi napisał(a):

bridget napisał(a):

bridget napisał(a):

Hurom ma najlepsze wyciskarki wolnoobrotwe, ale jak już kupować to II generacji i bardzo ważne, nie wolno ich przegrzewać. Ciągła praca max 30min i przerwa.

Mam Huroma IIg już 2 lata . Polecam/ Hurom chyba jest lepsza od Kuvingsa
0 0

jokan

#6298868 Napisano: 10.12.2016 22:24:15
icotynato napisał(a):

canti0 napisał(a):

noemi napisał(a):

bridget napisał(a):

bridget napisał(a):

Mam Huroma IIg już 2 lata . Polecam/ Hurom chyba jest lepsza od Kuvingsa

to chyba zalezy....znam osobe ktora woli Kuvingsa od Huroma;-), ja sama mam Huroma starszej generacji i nie narzekam....
0 0

jokan

#6298869 Napisano: 10.12.2016 22:25:27
wkurza mnie pewna rzecz, na ktora niejako nie mam wplywu...no troche mam, ale mi nie wychodzi....
0 0

assal

#6298885 Napisano: 10.12.2016 23:04:54
Wkurza mnie, że co chwila o fajnych konkursach dowiaduję się po fakcie.
Tu ich nie widzę, a sprawdzam kończące się regularnie  emotka
0 0

maryam

#6298886 Napisano: 10.12.2016 23:12:16
assal napisał(a):

Sprawdzaj codziennie dodane i zaznaczaj emotka
1 taalvikki 0

taalvikki

#6298889 Napisano: 10.12.2016 23:49:34
maryam napisał(a):

assal napisał(a):

Sprawdzaj codziennie dodane i zaznaczaj emotka

otóż to. trzeba sprawdzać też nowo dodane - nie ma lekko emotka

--------------------------

w temacie: wkurza mnie weekend, bo wyników brak. już lepiej przegrywać, niż tkwić w pustce i fetorze wieczności. 
0 0